2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben bugun lohusaliga hosgeldin diyorum
Sezeryan sonrasi hareketlerimin ksiitlanmasi, agrilarimin olmasi, dogumun zorlu olmasi ustunede sutum ve meme ucum oldugu halde bizim kizin memeyi tutana kadsr ki aglamasi bugun son noktayi koydu bende .

vucut benim vucudum degil gibi. gobek degiligimden asagisinda ki his benim bedenime ait degilmis gibi.
hic bir zaman fizige takik biri olmadim , zaten hep kilolu gecen bir omrum vardi ama burdaki konu kilo degil. boyle sanki bedenime o kadsr cok zarar verilmis ve ben bunun ne zaman eski haline donecegini kestiremedgim icin kotu hissediyorum .

iste boyle seyler

Ben bile bunu üstümden cikarmadiysam herkes giyer çünkü ben acitiyor der atarım bir kenara
Yapısı çok güzel o pentideki gibi değil onun önü sertti bu hamile kulodu gibi karın paneli
Bak bunu buldum aynisi mi bu acaba

Eklentiler

• Screenshot_20221109-113328_Trendyol.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 49
Cok normal bunlari hissetmen
Gunden güne düzelecek hersey hem bedenin, hem bebisin düzeni hersey
Ben de ilk dogum yaptığımda dunya basima yıkılmış gibi karamsarlasmistim istemsizce tüm bunlar hormonların dalgalanmasindan
Geçici olduğunu dusun surekli sana ne iyi geliyorsa küçücük bir zaman bile olsa ayırmaya calis
Rahimde yerli yerine dönecek
Hersey cok guzek olacak yeterki sağlığınız iyi olsun

Suan benim kafa dogum olsun da ilk günü atlatayım da hersey düzelir modundayim
Korku geldi, aylarca hic umursamıyor dusunmuyordum iki gündür asiri korkuyorum

Yalnız değilsin 45 kilo ben şuan 59 kiloyum bu halimide sevdim biraz göbek şişliği hariç kesik izine nedense hiç takılmadım hoşuma gitti nedensizce normalde bir yerim çizilse izi kalacakmi diye içim içimi yerdi birde şuan göbekten görmüyorum diye sanırım orada hiç takılmıyorum kanama durumu beni rahatsız ediyor

evet o yuzden kisa da olsa disari cikiyorum , eve tikanip kalmak istemiyorum . annemler nasilsa bebekle ilgileniyor rahat ediyorum o konuda .

hamileyken bile corabimi vs kendim giyebikiyordum. simdi bir anda boyle yardima muhtac gibi olunca zoruma gitti galiba. yoksa yardim almakta sorun yok tabi cevrenden ama oturup kalkmak, yatmak vs hersey cok kisitlandi.

dikis fln umrunda degil zaten. zmaaninda extra parasini verip estetik dikis icin malzeme aldigimiz ortapedist bey 14 yasinda bir genc kizin dizine 24 dikisi cuval diker gibi attigindan artik alistim vucudumda iz tasimaya.

aylarca surebiliyor kanamalar bazen malesef

Sezaryen de olsa vajinal de olsa bir çocuğu dünyaya getirebilmek büyük cesaret ister. Biz hem cesur hem de güçlü kadınlarız. Zayıf da olsak kilolu da olsak, dikiş izimiz de olsa , çatlaklarımız da olsa çoook güzeliz Yıllar içinde değişiyor ve dönüşüyoruz. Minik minik göğüslerimiz sivilcelerimiz çıktığında da kendimizi garip hissediyorduk zaman içinde ne güzel hatunlar olduk. Şimdi de annelik serüveni ile değişim geçiriyoruz ve ara dönemlerde ne kadar kendimizi kötü hissetsek de daha da güzelleşiyoruz.

Öyle yapacağım ya mama aldım günde üç kez memeden sonra vericem bir süre kgsu toplanana kadar toplanınca keserim artık.bende kendimi toplayamadim kansızlık halsizlik başagrisi derken kimyam şaştı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…