2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kıyamam ya
Bundan sonra hayatın bebeginle hep aydınlık olsun ışıklarla dolu olsun yollarınız

Benim biranda pat diye geliyor sonra gidiyor beyaz oluyor orkid kankam

Kuzum kan hapı vermedimi sonra suya atılan kalsiyum d vitamide verdi bana birde ocean mumy multivitamine devam ediyorum ruh sağlığım için kullanıyorum
Baş ağrına kafeinli içecekler içerek kurtulabilirsin kahve nescafe başka çaresi yok yavrum

Geliyor gelmekte olan
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin

Valla bu normal açıklık muayenesi degildi onu biliyorum. Muhtemelen hizlandirsin diye iyice acmaya calisti elimi tut fln dedi aciyacgini bildiginden
İlk normal doğuran sen olacaksın çok heyecanlıyım hikayeni uzun uzun yaz ben beklerim öyle kısaca doğurdum yazma
Merakla bekliyorum

Kaşık biberona elle sağmayı denicem bi, evde mochi Manuel pompa var onu da denerim olmadı. Ama bi şekilde bebeğime süt göndermem lazım
Ilk zqmanlar ictikleri miktar cok az zaten. Biraz da sut artirici seyler tuket. Stres yaparsan seni olumsuz etkiler lutfen cok sıkma kendini akisina birak

Ben de aynıyım vücudum hiç bir zaman mükemmel değildi ama hiç bir zaman bu kadar harap halde de değildi ki bu sefer sezeryan olduğu için böyle sanırım. Sezeryan göbeği kalıyor diyorlar ama umarım kişiden kişiye değişen bir şeydir çünkü ben o sarkan deri görüntüsünden nefret ettim üst kısım eski ben ama alt tarafı bana ait değil ve üzülüyorum ama sonra henüz 12 gün oldu kendine gel geçecek düzelecek diyorum. Şu ilk ayları atlatalım spora başlarız falan hallederiz bir şekilde inşallah. Süt de ben de daha yeni tam oturdu ve südyenimi ıslatmaya ve bebeğimin ağzından emerken akmaya başladı senin daha dört gün oldu çok normal henüz tam gelmemesi zamana ihtiyacın var. Zamanla artacak şeyleri yapınca artıyor merak etme

Başka doğum yapan varsa onların bebekleri de sağlıkla, huzurla büyüsün inşallah. Bazen gözümden kaçıyor tüm mesajları okuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…