- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Ay ben de şimdiBir an dogurdun sandim
Asagda 1 gun gecti dogumundan yazmış
Kıyamam yadikis fln umrunda degil zaten. zmaaninda extra parasini verip estetik dikis icin malzeme aldigimiz ortapedist bey 14 yasinda bir genc kizin dizine 24 dikisi cuval diker gibi attigindan artik alistim vucudumda iz tasimaya.
aylarca surebiliyor kanamalar bazen malesef
Yok cnm dr neyden suphelendi bilmiyorum am pzr gunku muayenede bugune cgirmisti. Yatis da verebilirim demistiCanım 3 cm açıklıkta nişanın gelmis miydi?
Orama el attirmadan geldi ya benim oğlan şansım ordan geldiHahah yok kiz ne dogurmsi. Sancim yok diye eve yolladi dr. Yarin bi daha bakacak. Ama oyle bi kurcaladi ki sonrasinda artik agrim var
Kuzum kan hapı vermedimi sonra suya atılan kalsiyum d vitamide verdi bana birde ocean mumy multivitamine devam ediyorum ruh sağlığım için kullanıyorumÖyle yapacağım ya mama aldım günde üç kez memeden sonra vericem bir süre kgsu toplanana kadar toplanınca keserim artık.bende kendimi toplayamadim kansızlık halsizlik başagrisi derken kimyam şaştı kaldı
Valla bu normal açıklık muayenesi degildi onu biliyorum. Muhtemelen hizlandirsin diye iyice acmaya calisti elimi tut fln dedi aciyacgini bildigindenOrama el attirmadan geldi ya benim oğlan şansım ordan geldi
Doğur bende rahatlicam
Geliyor gelmekte olanKızlar 10 dk da bir gelen sancılarım başladı,sabah ezanından beri uyuyamadım. Sanırım doğum başlıyor lütfen dualarınızda bana da yer verin. Rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin,doğum yapanlara sağlıkla büyütmek,yapacaklara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İlk normal doğuran sen olacaksın çok heyecanlıyımValla bu normal açıklık muayenesi degildi onu biliyorum. Muhtemelen hizlandirsin diye iyice acmaya calisti elimi tut fln dedi aciyacgini bildiginden
Direk eşime yazdım biz kazıklandikmi diye neyse oda trendyoldan almışBak bunu buldum aynisi mi bu acaba
Cokn geçmiş olsun canimmm ins kısa zamnda gelir üzülme bol bol süt gönder annesi.Kızlar bebeğim de enfeksiyon çıktı 5 ya da 7 gün kuvözde kalacak. Çok çok mutsuzum ne olur dua edin. Emiyor diye sevinirken bir anda yanımdan aldılar
Canım kasılmaların nasıl tanımlayabilir misin ? Benimde belimde bir ağrı var çok fenaSancim yoktu kasilma hissediyorum dah cok. Ama dun cok yoruldum belimde agri vr. Bikac gundur de abdest almak icin ayagimi kaldirdigimda vajinama agri giriyo
Allah razı olsun cümlemize nasip etsin kurban olduğum RabbimGeliyor gelmekte olan
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin
Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın yavrunuKızlar ben doğum yaptım çok şükür ikimiz de iyiyiz
Ilk zqmanlar ictikleri miktar cok az zaten. Biraz da sut artirici seyler tuket. Stres yaparsan seni olumsuz etkiler lutfen cok sıkma kendini akisina birakKaşık biberona elle sağmayı denicem bi, evde mochi Manuel pompa var onu da denerim olmadı. Ama bi şekilde bebeğime süt göndermem lazım
Bi zamani var iste bilemiyoruz. O zamana dek ne hissetsek boş :)farkettim de 39 civarı olan herkes benzer şeyler yaşıyor acaba doğum yapmış kadınlar bu adet sancılarını ne kadar çekip doğuma girmişlerdir
Ben de aynıyım vücudum hiç bir zaman mükemmel değildi ama hiç bir zaman bu kadar harap halde de değildi ki bu sefer sezeryan olduğu için böyle sanırım. Sezeryan göbeği kalıyor diyorlar ama umarım kişiden kişiye değişen bir şeydir çünkü ben o sarkan deri görüntüsünden nefret ettim üst kısım eski ben ama alt tarafı bana ait değil ve üzülüyorum ama sonra henüz 12 gün oldu kendine gel geçecek düzelecek diyorum. Şu ilk ayları atlatalım spora başlarız falan hallederiz bir şekilde inşallah. Süt de ben de daha yeni tam oturdu ve südyenimi ıslatmaya ve bebeğimin ağzından emerken akmaya başladı senin daha dört gün oldu çok normal henüz tam gelmemesi zamana ihtiyacın var. Zamanla artacak şeyleri yapınca artıyor merak etmeBen bugun lohusaliga hosgeldin diyorum
Sezeryan sonrasi hareketlerimin ksiitlanmasi, agrilarimin olmasi, dogumun zorlu olmasi ustunede sutum ve meme ucum oldugu halde bizim kizin memeyi tutana kadsr ki aglamasi bugun son noktayi koydu bende .
vucut benim vucudum degil gibi. gobek degiligimden asagisinda ki his benim bedenime ait degilmis gibi.
hic bir zaman fizige takik biri olmadim , zaten hep kilolu gecen bir omrum vardi ama burdaki konu kilo degil. boyle sanki bedenime o kadsr cok zarar verilmis ve ben bunun ne zaman eski haline donecegini kestiremedgim icin kotu hissediyorum .
iste boyle seyler
Çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğum yaptım çok şükür ikimiz de iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?