Yoo kac kisi normal dogurdu diye biliyorum benİlk normal doğuran sen olacaksın çok heyecanlıyımhikayeni uzun uzun yaz ben beklerim öyle kısaca doğurdum yazma
Merakla bekliyorum
Ben owli alacağım hala bakınıyorum dolaptan etiketli almaya çalışıyorum şuanBir de korse olarak owli tarzı yapışkanlı mı yoksa çıtçıtlı oluyor onlar mı daha kullanışlı. 15 günlükken takmaya başlayacağım ama hangisi daha iyi olur bilmiyorum doktorum fark etmez karnını sarsın yeter dedi ama dikişler için hangisinin kullanımı daha rahat olur ve toparlar bilemedim
Bebek ayagini poposunu disardan belli olacak sekilde karnima bastirip tas gibi oluyo. Karnim komple sertlesiyo. Nefesimi zorluyoama oyle sanci vs yok o anda degisik bi hisCanım kasılmaların nasıl tanımlayabilir misin ? Benimde belimde bir ağrı var çok fena
Canım doğumun normal mi olduKızlar ben doğum yaptım çok şükür ikimiz de iyiyiz
Tecrübeli annelere sorum var, hala karnım şiş ve sancılarım var. Ağrı kesici içiyorum ama yapabileceğim ekstra bişey var mı
Aslında bana da o daha mantıklı geliyor diğeri hem uğraştırıcı hem de batar gibi ama yine de emin olamadım sorayım dedimBen owli alacağım hala bakınıyorum dolaptan etiketli almaya çalışıyorum şuanbana owli daha mantıklı geldi istediğimiz şekilde sikabiliyoriz ya yanlardan hoşuma gitti.
Canım valla o kadar ağrım oldu ki yemek dahi yiyemiyorum. Previa ameliyatları gerçekten zor oluyormuş. Damla damla sağıyorum bebişime inşallah bugünden sonra daha iyi olurumIlk zqmanlar ictikleri miktar cok az zaten. Biraz da sut artirici seyler tuket. Stres yaparsan seni olumsuz etkiler lutfen cok sıkma kendini akisina birak
canim bu yastigin tersine olan yontemde bende cok rahat ettim. hemsireler , eger memen ve meme ucun buyukse zaten o sekilde hep emzir dediler ki benim baya buyk
ayy odem beni mahfediyor.
Hamileyken boyle ayaklarim sismemisti ya
Bende ayaklarimi görünce çok korkmuştum gebelik zehirlenmesi zannetmiştim
O yastık bir mucize banada dua et kuzum bebek büyüyünce kullanabilimikimizde çelimsiz olunca basaramadik öyle klasik yöntemle oldu benimde ondada kolum ağrıyor yastıkla destekliyorum fakat tek başıma yastığı katamiyorum
Ödeme en iyi yürüyüş geldi benim 10. Günde gitti
Yok hastanede mini bir emzirme eğitimi aldım gayet başarılı bir emzirme pozisyonum var fakat kızım sinirlenince mememi vakkumluyor ilk 10 saniye tepinerek emziriyorum sonrası güzel.Gogus ucu kurulugu da oluştu ilk merhem sürmeyi de reddettim ama iki gündür kullanıyorum çok daha iyiyim.Benim kızım bildiğin sinir küpü bir de göğüs hassasiyeti olunca acı kacinilmaz oluyor kısa zamanda geçeceğini umuyorum.
Yardım eden elbette var kocam bey ve annem emrimde.Keske ananeler de emzirebilseydi.Nobetlese uyurduk kızım emmek ve uyumak arası boşlukta hiç birşey yapmıyor o kadar zor bir 8 gün gecirdim ki anlatamam ya.acil bir aylık olsun da şu oyuncaklarla oyalamaya baslayayim
Uçları derken içine dogrumu meme başı kuzum onun için aparat var vakum gibi çekiyor benim meme ucum dışarıda ama arada tutamayinca sinirleniyor bende onunla çekiyorum iyice ucu çıkıyor yapışıyor sonra memeyeKızlar emzirme yastığında ters tutuş dediğinizin bir görseli var mıdır? Benim bebe düne kadar sadece ucunu tutuyordu, dün sağlık ocağı kontrolünde hemşire güzel güzel anlattı sağolsun, uçları biraz düzeldi.
Zoru gitti daha kolayi kaldi insallahCanım valla o kadar ağrım oldu ki yemek dahi yiyemiyorum. Previa ameliyatları gerçekten zor oluyormuş. Damla damla sağıyorum bebişime inşallah bugünden sonra daha iyi olurum
Gumus kapak bende uç cikartti. Hem de nemlendiriyo şu an memnunumUçları derken içine dogrumu meme başı kuzum onun için aparat var vakum gibi çekiyor benim meme ucum dışarıda ama arada tutamayinca sinirleniyor bende onunla çekiyorum iyice ucu çıkıyor yapışıyor sonra memeyehiç sinirlenmeye gelmiyor .
Yastığa gelince benim meme küçük bebek küçük olunca bu aylarda imkansız duruyor o ters durusla emzirme hayırlısıyla 3 aylık felan olursa o zaman yapabilirim görsel video bakim atim kuzum
Sağol canım. Bugün kontrolde hastanenin Emzirme danışmanıyla emzirdik çok ilgileniyorlar. Ama dediğin gibi olursa özel danışman tutarım. yara için ilaç işe yaramadı. Benim yarayı iyileştirmem lazım
Cok yasadim bunu hala da yasiyorum. Bazen de bel bosluguma agri giriyo. Onlar da sıkıldı artk gelsinler :))Bebek ayagini poposunu disardan belli olacak sekilde karnima bastirip tas gibi oluyo. Karnim komple sertlesiyo. Nefesimi zorluyoama oyle sanci vs yok o anda degisik bi his
Bel agrisi dunden beri var bende de. Gecmis olsun sna da
sıkma canını demicem çünkü ben de çok kafama takıyordum. Döndü noldu bana yine sezeryan yolu göründü. O yüzden sağlıklı olsunlar da ne yapalım
Uçları derken içine dogrumu meme başı kuzum onun için aparat var vakum gibi çekiyor benim meme ucum dışarıda ama arada tutamayinca sinirleniyor bende onunla çekiyorum iyice ucu çıkıyor yapışıyor sonra memeyehiç sinirlenmeye gelmiyor .
Yastığa gelince benim meme küçük bebek küçük olunca bu aylarda imkansız duruyor o ters durusla emzirme hayırlısıyla 3 aylık felan olursa o zaman yapabilirim görsel video bakim atim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?