2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bir de korse olarak owli tarzı yapışkanlı mı yoksa çıtçıtlı oluyor onlar mı daha kullanışlı. 15 günlükken takmaya başlayacağım ama hangisi daha iyi olur bilmiyorum doktorum fark etmez karnını sarsın yeter dedi ama dikişler için hangisinin kullanımı daha rahat olur ve toparlar bilemedim

Ben owli alacağım hala bakınıyorum dolaptan etiketli almaya çalışıyorum şuan bana owli daha mantıklı geldi istediğimiz şekilde sikabiliyoriz ya yanlardan hoşuma gitti.

Canım kasılmaların nasıl tanımlayabilir misin ? Benimde belimde bir ağrı var çok fena
Bebek ayagini poposunu disardan belli olacak sekilde karnima bastirip tas gibi oluyo. Karnim komple sertlesiyo. Nefesimi zorluyoama oyle sanci vs yok o anda degisik bi his
Bel agrisi dunden beri var bende de. Gecmis olsun sna da

Kızlar dün gece ilk kolik krizimizi atlattık, feciydi, korkudan acile gittik, doktor kolik bebek dedi bu kadar erken başladığını bilmiyordum. Yaşayan var mı aranızda?

Emerken uyuyor diye hep emzirme sonrası yatırıyordum, gaz çıkartma yapmamıştık hiç bu da bana ders olsun.

Tecrübeli annelere sorum var, hala karnım şiş ve sancılarım var. Ağrı kesici içiyorum ama yapabileceğim ekstra bişey var mı

Öncelikle doğum yapmışsın gözün aydın canım, dedim mi bilmiyorum, artık ne yazdık ne yazmadık birbirine girdi düzeldin mi hala şişliğin var mı? Bende şişlik gaz olmadı ama lavaboya çıkmam 4 günü buldu. Beni de o rahatsız etmişti, hiç çalışmıyordu bağırsaklarım.

Ayaklarına sıcak uygulama, ılık su içme gibi şeyler iyi gelebilir belki sana.

Ben owli alacağım hala bakınıyorum dolaptan etiketli almaya çalışıyorum şuan bana owli daha mantıklı geldi istediğimiz şekilde sikabiliyoriz ya yanlardan hoşuma gitti.
Aslında bana da o daha mantıklı geliyor diğeri hem uğraştırıcı hem de batar gibi ama yine de emin olamadım sorayım dedim

Ilk zqmanlar ictikleri miktar cok az zaten. Biraz da sut artirici seyler tuket. Stres yaparsan seni olumsuz etkiler lutfen cok sıkma kendini akisina birak
Canım valla o kadar ağrım oldu ki yemek dahi yiyemiyorum. Previa ameliyatları gerçekten zor oluyormuş. Damla damla sağıyorum bebişime inşallah bugünden sonra daha iyi olurum

canim bu yastigin tersine olan yontemde bende cok rahat ettim. hemsireler , eger memen ve meme ucun buyukse zaten o sekilde hep emzir dediler ki benim baya buyk

ayy odem beni mahfediyor.
Hamileyken boyle ayaklarim sismemisti ya

Kızlar emzirme yastığında ters tutuş dediğinizin bir görseli var mıdır? Benim bebe düne kadar sadece ucunu tutuyordu, dün sağlık ocağı kontrolünde hemşire güzel güzel anlattı sağolsun, uçları biraz düzeldi.

Ya benimkinde de var bu, ya emiyor ya uyuyor, arada hiçbir şey yok, şöyle beşiğinde sağa sola boş boş bakmak da yok. Ben de salak gibi gazını çıkarmıyordum çocuğun. Ya kaç yaşında anne oldum, çevremde bir sürü bebeği olan arkadaşım vardı, hep dinledim onlardan, ama gaz çıkarmayı nasıl bu kadar erteledim, en temel şey değil miydi???

Uçları derken içine dogrumu meme başı kuzum onun için aparat var vakum gibi çekiyor benim meme ucum dışarıda ama arada tutamayinca sinirleniyor bende onunla çekiyorum iyice ucu çıkıyor yapışıyor sonra memeyehiç sinirlenmeye gelmiyor .
Yastığa gelince benim meme küçük bebek küçük olunca bu aylarda imkansız duruyor o ters durusla emzirme hayırlısıyla 3 aylık felan olursa o zaman yapabilirim görsel video bakim atim kuzum

Gumus kapak bende uç cikartti. Hem de nemlendiriyo şu an memnunum

Canım memenin sadece ucunu tutuyordur, benimki öyle yapıyordu, kan oturuyordu uçlara. Hıçkıra hıçkıra ağlayarak emziriyordum dün sağlık ocağı kontrolünde hemşire anlattı tüm kahverengi alanı vermeyi nasıl yapacağımı. Hastane hemşireleri de güzel anlatmış ve ilgilenmişti ama çözemiyordum problemi. Olmasaydı ben de özel danışmanlar var takip ettiğim, aynı şehirde, onlardan destek alacaktım.

Bebek ayagini poposunu disardan belli olacak sekilde karnima bastirip tas gibi oluyo. Karnim komple sertlesiyo. Nefesimi zorluyoama oyle sanci vs yok o anda degisik bi his
Bel agrisi dunden beri var bende de. Gecmis olsun sna da
Cok yasadim bunu hala da yasiyorum. Bazen de bel bosluguma agri giriyo. Onlar da sıkıldı artk gelsinler :))

Yok canımcım, ucu gayet dışarıda, tanıyamıyorum memelerimi ama ucu emiyordu hep, kahverengi alanı komple almayanları gerekiyormuş ya. Sadece ucu emerlerse çok acı hissediyorsun, sonrasında kan oturuyor uçlara, bebek de düzgün beslenemiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…