kuzu bugün 5+5 tim doktor bebeği de gördü kalbide duyulur dedi bilgin olsunKızlar yarın benim de ilk kontrolüm olacak, yarın tam 5+2 olacağım bebeği görebilir miyim? Ya da kalp atışı duyma ihtimalim yüzde kaçtır
kuzu benimkini de görmedi ilk bir hafta sonra gel dedi ve göründü için rahat olsun çok küçük olduğu için görünmüyorlar henüzMerhabalar kızlar, bugün doktora gittim kese göründü karindan bebek yok ama bebeği besleyen yapı oluşmaya başlamış geç döllenme olabilir dedi ki öyle zaten. Bi sıkıntı görmedi sorun yok dedi kan sulandiriciya devam edicem biraz endişelendim bebek olmayınca on gün sonra tekrar gel dedi kalp atışını duyarız dedi keseyi koyuyorum bakar misiniz. Yukarıdaki resimde nokta gibi şey oluşmaya başlamış dedi kese de 14mm dedi
malesef corona sürecinde normalleşmeye geçildiği için 24. haftadan sonra olan idari izin kalkacakmış arkadaşlar benim müdürüm öyle söyledi okulda 20 haftalık gebe bir arkadaş var ona söylemiş hatta..mayıs ta meclis te bu konuyla ilgili toplantı varmış orda belli olacakmış. pandemi sürecinde doğum yapanlar çok şanslıydı vallaya meslektaşımhocam covidden sebep 24. Haftadan sonra (normalde 32. Hafta)izinliyiz. Ama eğer çalışabilir raporu alırsam 37. Haftaya kadar çalışıyorsun. Doğumdan önce kullanmadığın 5 hafta doğum sonrasına ekleniyor.
ayyy çok şükür gerçektenHiç yaptığın streslere değmedi dimi çok şükür sağlıkla gelsinler inşallah
Aynenn öyle , 24 haftayı kaldırırlar ozman Mayısta.malesef corona sürecinde normalleşmeye geçildiği için 24. haftadan sonra olan idari izin kalkacakmış arkadaşlar benim müdürüm öyle söyledi okulda 20 haftalık gebe bir arkadaş var ona söylemiş hatta..mayıs ta meclis te bu konuyla ilgili toplantı varmış orda belli olacakmış. pandemi sürecinde doğum yapanlar çok şanslıydı valla
Canım 5+5 i doktor mu söyledi sen mi hesapladın?K
kuzu bugün 5+5 tim doktor bebeği de gördü kalbide duyulur dedi bilgin olsun
aa yaza geliyor gerçekten hiç doğum kısmını düşünmedim o kısma gelemedimBen de öğretmenin 24. Haftada başlıyor fakat yaz tatiline denk geliyor zaten başlangıcı işe yaramıyor yani
Cok sukur gecmis canim. Birdaha yasatmasin Allah. Benim kanama baya kirmizi ilerliyor suan. Ama oylr agri kramp falan yok simdilik.İlk iki gün adet gibi pembe ama rengi kanamam geldi sonra lekelenme gibi olup azaldı bitti
Hayir gormedim. Ilk ultrasonum 8. Haftada olacakti. Ozaman gorecektik kalp atisini da keseyi de. Hayirlisi artik.Çok geçmiş olsun kese görmüş müydünüz acaba
Canım inşallah bebeğini de görmek nasip olsunMerhabalar kızlar, bugün doktora gittim kese göründü karindan bebek yok ama bebeği besleyen yapı oluşmaya başlamış geç döllenme olabilir dedi ki öyle zaten. Bi sıkıntı görmedi sorun yok dedi kan sulandiriciya devam edicem biraz endişelendim bebek olmayınca on gün sonra tekrar gel dedi kalp atışını duyarız dedi keseyi koyuyorum bakar misiniz. Yukarıdaki resimde nokta gibi şey oluşmaya başlamış dedi kese de 14mm dedi
Ay ben de inşallah görürümK
kuzu bugün 5+5 tim doktor bebeği de gördü kalbide duyulur dedi bilgin olsun
ogrenmeden oncede vardı bende zamanla yogunlastı o supheyle zaten tam regl gunum de test yapmıstım .bende hep goguste belırtı verıyor oncelıkKızlar merhaba, bende gebe oldugumu öğrendiğimden eri göğüslere dolgunluk ve hafif agrı yaşıyorum.Sol göğsüm daha ağırlıkta ağrıyor. Sizde de byle bir durum yaşayan var mı
iyi fikirmiş gebelik diyetisyeni canım..benim de aşılamayla oldu iğneler takviiyeler tedavi sürecinde 10 kilo aldım 7-8 ayda..kocam simitlerimi sayıyor bunlar trabzon ekmeği olacak daha diyorayni durumu ben de yasiyorum simdiden kilo almaya basladim. kalp atisi duyduktan sonra gebelik diyetisyenine baslicamtabi benim tup bebek oldugunda hormon takviyelerinden sismistim
zatn
yarasın bebıse ınsallah..benım okadar ıstahım yok ne yazıkki normaldede ıstahsızım ama cevız yumurta vs... mecbur yıyorum zorakı..ınsallah benımde acılır ıstahımKızlar size bir sorum olacak. Gebeliğin daha çok başındayız ama her gün fındık ceviz yumurta balık yağı derken ben sağlam kilo almaya başladım. Pantolonlarımın beli dar gelmeye başladı sizce ilk dönemlerde dar pantolon giymek sorun yaratır mı? 3.aydan sonra göbek genişlemeye başlıyor ama benimki şimdiden başladı :)
Ayneeeen gene makarna hasladim canım olsa pisi yapacamBende aynıyım çok sık acikiyorum.leblebi çubuk kraker muzls gecistiriyorum ama yetmiyor bu gidişle çok kilo alicam
Koku hassasiyetim var ama bulantılar henüz başlamadı o yüzden iştahım hat safhada :) Geçen eşim bir yemek yapmış 3 tabak yedim. Daha eşimin tabağında göz diktim. Nolacak böyle bilmiyorum.yarasın bebıse ınsallah..benım okadar ıstahım yok ne yazıkki normaldede ıstahsızım ama cevız yumurta vs... mecbur yıyorum zorakı..ınsallah benımde acılır ıstahım
Ağrı olmaması da iyi benm ağrım olunca doktor tedirgin plmustu çünkü ağrı beklediğimiz bişe değil demistiCok sukur gecmis canim. Birdaha yasatmasin Allah. Benim kanama baya kirmizi ilerliyor suan. Ama oylr agri kramp falan yok simdilik.
SAT ne canım?Merhabalar kızlar, bugün doktora gittim kese göründü karindan bebek yok ama bebeği besleyen yapı oluşmaya başlamış geç döllenme olabilir dedi ki öyle zaten. Bi sıkıntı görmedi sorun yok dedi kan sulandiriciya devam edicem biraz endişelendim bebek olmayınca on gün sonra tekrar gel dedi kalp atışını duyarız dedi keseyi koyuyorum bakar misiniz. Yukarıdaki resimde nokta gibi şey oluşmaya başlamış dedi kese de 14mm dedi
Koku hassasiyetim var ama bulantılar henüz başlamadı o yüzden iştahım hat safhada :) Geçen eşim bir yemek yapmış 3 tabak yedim. Daha eşimin tabağında göz diktim. Nolacak böyle bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?