2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kuzu benimkini de görmedi ilk bir hafta sonra gel dedi ve göründü için rahat olsun çok küçük olduğu için görünmüyorlar henüz

malesef corona sürecinde normalleşmeye geçildiği için 24. haftadan sonra olan idari izin kalkacakmış arkadaşlar benim müdürüm öyle söyledi okulda 20 haftalık gebe bir arkadaş var ona söylemiş hatta..mayıs ta meclis te bu konuyla ilgili toplantı varmış orda belli olacakmış. pandemi sürecinde doğum yapanlar çok şanslıydı valla

Aynenn öyle , 24 haftayı kaldırırlar ozman Mayısta.

Kızlar merhaba, bende gebe oldugumu öğrendiğimden eri göğüslere dolgunluk ve hafif agrı yaşıyorum.Sol göğsüm daha ağırlıkta ağrıyor. Sizde de byle bir durum yaşayan var mı

Ben de öğretmenin 24. Haftada başlıyor fakat yaz tatiline denk geliyor zaten başlangıcı işe yaramıyor yani
aa yaza geliyor gerçekten hiç doğum kısmını düşünmedim o kısma gelemedim Kasım aralık öğretmenler için ideal doğum aylarından eylülde okula başlamadan doğum izni başlar sonrası da halledilir bir şekilde

Canım inşallah bebeğini de görmek nasip olsun 14 mm demişsin ya doktorun mu söyledi. Bana söylemedi kaç mm olduğunu

Kızlar merhaba, bende gebe oldugumu öğrendiğimden eri göğüslere dolgunluk ve hafif agrı yaşıyorum.Sol göğsüm daha ağırlıkta ağrıyor. Sizde de byle bir durum yaşayan var mı
ogrenmeden oncede vardı bende zamanla yogunlastı o supheyle zaten tam regl gunum de test yapmıstım .bende hep goguste belırtı verıyor oncelık

ayni durumu ben de yasiyorum simdiden kilo almaya basladim. kalp atisi duyduktan sonra gebelik diyetisyenine baslicam tabi benim tup bebek oldugunda hormon takviyelerinden sismistim
zatn
iyi fikirmiş gebelik diyetisyeni canım..benim de aşılamayla oldu iğneler takviiyeler tedavi sürecinde 10 kilo aldım 7-8 ayda..kocam simitlerimi sayıyor bunlar trabzon ekmeği olacak daha diyor üzülüyorum

yarasın bebıse ınsallah..benım okadar ıstahım yok ne yazıkki normaldede ıstahsızım ama cevız yumurta vs... mecbur yıyorum zorakı..ınsallah benımde acılır ıstahım

yarasın bebıse ınsallah..benım okadar ıstahım yok ne yazıkki normaldede ıstahsızım ama cevız yumurta vs... mecbur yıyorum zorakı..ınsallah benımde acılır ıstahım
Koku hassasiyetim var ama bulantılar henüz başlamadı o yüzden iştahım hat safhada :) Geçen eşim bir yemek yapmış 3 tabak yedim. Daha eşimin tabağında göz diktim. Nolacak böyle bilmiyorum.

Cok sukur gecmis canim. Birdaha yasatmasin Allah. Benim kanama baya kirmizi ilerliyor suan. Ama oylr agri kramp falan yok simdilik.
Ağrı olmaması da iyi benm ağrım olunca doktor tedirgin plmustu çünkü ağrı beklediğimiz bişe değil demisti

SAT ne canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…