2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım bi emzirme danışmanından yardım al istersen Allah kolaylık versin canım
Gunaydin kizlar.
Geliyor gelmekte olan 3cm acilmam varmis
Sağlıkla gelsin inşallah
Kızlar geceden beri sancım var bugün doğuma alacak doktor geldim belgeleri imzaladım bekliyorum dua edin bana da bebişe de
Canım kolay doğumlar diliyorum
Kızlar ben doğum yaptım çok şükür ikimiz de iyiyiz
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Sağlıcakla gelsin inşallah

Bebeğinin göbeği düşen anneler size bi sorum var bebeğinizin göbeği düşerken lekelenme yaşadınız mı aktif bir kanama yok ama zıbını ufaktan lekelenmiş normal mi bu yoksa doktoru aramalı mıyım

Çok şükür canim benimkide minicik daha doğum kilosuna yeni gelmistir yani ne yapalım sağlıklı olsunlarda kilo alırlar günden güne

Hic korkma canim aynisi oldu bizde de cocuk doktoruna danistim oda korkma zibini hafif lekelenebilir gecer dedi

Cumartesi 10.gun düştü evt canim lekelenme oldu doktor hiç birşey sürme kuru olsun yeter dedi kanama olmuyor artık zaten gazlı bez koydum ben o sürede şimdi hicbirsey koymuyorum

Normal canım benimkinin zıbını da battı ama kanama varsa K vitamini eksikliğinden olabiliyormuş

Sezaryen göbeğinin kalmaması için en etkili şey spor bence, tek başına yediğine dikkat etmekle de olmaz, ikisi birlikte olmalı yoksa zayıflasan bile toparlanmamış bir göbek kalabilir, 3 kere sezaryen oldum hepsinde de eski haline döndü göbeğim, emzirdiğim dönemde sadece spor yapıyordum sonrasında da hem diyet hem spor, öyle spor dediysem de spor salonuna falan da gitmedim, evde 10 dk mı bile almayan spor hareketleri, hem spor yapıp hem yediklerine dikkat edip de sezaryen göbeği kaldı diyen var mı merak ediyorum

Kızlar bebeğim de enfeksiyon çıktı 5 ya da 7 gün kuvözde kalacak. Çok çok mutsuzum ne olur dua edin. Emiyor diye sevinirken bir anda yanımdan aldılar
Kuzum kaç çıktı enfeksiyon benimkide 6.9dan 24e çıkmıştı ama almadılar taburcu olunca yenidoğan muayenesine gittik kan aldılar 8e düşmüş dedi üzme kendini çabuk düşüyor enfeksiyonları tüm yenidoganlarda oluyor

Doktorun ne diyor peki? Hem önce normal doğumla başlarız deneriz demiş, hem de çıkık riski var diye eklemiş. Ufak bir ihtimal olarak mı söylüyor? Sen bilirsin ama riske atmasan mı? Tabi normal doğum en sağlıklısı, ben de hep sezeryandan sonra ilk gün normalin gözünü seveyim keşke ihtimalim olsaydı dedim durdum, ama sonra geçti bu düşüncem, önemli olan sağlıklı gelmesi.

Cok yasadim bunu hala da yasiyorum. Bazen de bel bosluguma agri giriyo. Onlar da sıkıldı artk gelsinler :))
Dr muayenede de farkedip nstye yolluyodu ama sanci cikmiyo hic. Ben de gelsinler diyorum ama simdi her az dogum baslayacak ya ufaktan tirsmiyo diilim

Olmamasi lazim diye biliyorum. Oglumda cok olurdu. Once k vitamini asisi yapildi yine gecmeyince yakildi

canim benim yontem canta tutusu diye geciyormus . 7. dk da anlatiyor bu video . benim gogusum ve uclari cok buyudu anca boyle rahat kavriyor.

Eklentiler

• C1960DCC-0A69-4247-BE8E-E9C5E4B8827A.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 33
Hic korkma canim aynisi oldu bizde de cocuk doktoruna danistim oda korkma zibini hafif lekelenebilir gecer dedi
Sevindim canım teşekkür ederim gözlemleyeyim umarım aktif bi kanama olmaz
Cumartesi 10.gun düştü evt canim lekelenme oldu doktor hiç birşey sürme kuru olsun yeter dedi kanama olmuyor artık zaten gazlı bez koydum ben o sürede şimdi hicbirsey koymuyorum
Pazartesi doktor kontrolü vardı gayet iyi gördü doktor kuru da bilemedim niçin oldu teşekkür ederim canım
Normal canım benimkinin zıbını da battı ama kanama varsa K vitamini eksikliğinden olabiliyormuş
Canım doğumda bütün bebişlere k vitamini yapılıyor kanama çok olmasın diye inşallah artmaz teşekkür ederim

Benimkide 18lerden 7lere düştü 11.gunde

Evet o bende de oluyo hem istiyorum hem de dogum basliyo dese NE?Şimdi mi? Diye gozlerimi kocaman kocamsn acarim korkuyla :)))
Bugun yatis verme ihtimalini bildigimden sabaha kdr kac kere uyandim huzursuz uyudum ustumde gerginlik var vs ama yarin buyuk ihtimalle yatis olacakmis. Bi degisigim valla

Benimkide 18lerden 7lere düştü 11.
Pazartesi doktor kontrolü vardı gayet iyi gördü doktor kuru da bilemedim niçin oldu teşekkür ederim canım
Sonuçta orayı tutuyor ordan kopunca hafif leke olur tabiki normal bence ilkte bende görünce korktum ama sorun olmadı kurtuldu çocuğum ya beslerken falan çok korkuyordum elim takilacak yanlışlıkla canını yakarım diye

Daha neler unutacağız hiç kendine kızma biz de sudan çıkmış balık gibiyiz bence.Hersey düzelecek zorlu bir ay gectikten sonra Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…