Bende 2 gün sonra tekrar baktırırim kuzum içimde kalmasınBenimkide 18lerden 7lere düştü 11.
Sonuçta orayı tutuyor ordan kopunca hafif leke olur tabiki normal bence ilkte bende görünce korktum ama sorun olmadı kurtuldu çocuğum ya beslerken falan çok korkuyordum elim takilacak yanlışlıkla canını yakarım diye
Yani yarin sezeryan mi.olacaksin? Seni cok iyi anliyorum karisik duygular ve hayatinda bir dönum noktasi oluyo ama kafanda bisey kurma her sey yolunu bulup akiyo olura birak.Bugun yatis verme ihtimalini bildigimden sabaha kdr kac kere uyandim huzursuz uyudum ustumde gerginlik var vsama yarin buyuk ihtimalle yatis olacakmis. Bi degisigim valla
Bize de yapilmisti dogumda ama tekrar ediyolar gobek.baginda kan olursa. Sen sor tabi her durum farkli oluyo belki de normal surecidirCanım doğumda yapıldı k vitamini gözlemleyeyim uyuyor şimdi uyanınca duruma göre doktoru arayayım teşekkür ederim
Yok normal dogum icin yatis verecek. Acilma baslamis suni sanciyla baslatacak sanirim. Ters bi durum olmazsa sezaryen planlamadikYani yarin sezeryan mi.olacaksin? Seni cok iyi anliyorum karisik duygular ve hayatinda bir dönum noktasi oluyo ama kafanda bisey kurma her sey yolunu bulup akiyo olura birak.
Iyi yapiosun canim sen de memnun kalmissin ne guzel. Aldigimiza degsin dimi :)Bende kullanıyorum tatlim karbonatli suyla hem memeyi hem kapağı siliyorum hem emzirmeden sonra pamukcuk olmasın diye
Çok sevindim yazdıklarına. Benim arkadaşım sezeryan oldu ve spor yaptım ona rağmen kaldı demişti gerçi nasıl yaptı ve istikrarlı gitti mi bilmiyorum çünkü o zamanlar tanışmıyorduk. Ben salona başlamak istiyorum iki çocukla inşallah yapabilirim, yediklerimin de miktarına hep dikkat ediyorum aslında sadece içeriğini hiç değiştirmedim her şeyden azar azar yerim ama spora başlayınca ona da dikkat ederim artık. Bir de doktora da sorarım tabii ama kaçıncı ayda spora baslayabiliyoruz sen ne zaman başlamıştın doğumdan sonra?Sezaryen göbeğinin kalmaması için en etkili şey spor bence, tek başına yediğine dikkat etmekle de olmaz, ikisi birlikte olmalı yoksa zayıflasan bile toparlanmamış bir göbek kalabilir, 3 kere sezaryen oldum hepsinde de eski haline döndü göbeğim, emzirdiğim dönemde sadece spor yapıyordum sonrasında da hem diyet hem spor, öyle spor dediysem de spor salonuna falan da gitmedim, evde 10 dk mı bile almayan spor hareketleri, hem spor yapıp hem yediklerine dikkat edip de sezaryen göbeği kaldı diyen var mı merak ediyorum
Aa super sende var mi sanci su gelmesi nisan vs ?Yok normal dogum icin yatis verecek. Acilma baslamis suni sanciyla baslatacak sanirim. Ters bi durum olmazsa sezaryen planlamadik
ah keşke ama yok benimki hala beklemedeBir an dogurdun sandim
Asagda 1 gun gecti dogumundan yazmış
dün aynı şeyi yaşadım sağ bacağımı kaldıramadım. kafası o tarafta demişti doktor. Doğum çok yakın hissediyorumSancim yoktu kasilma hissediyorum dah cok. Ama dun cok yoruldum belimde agri vr. Bikac gundur de abdest almak icin ayagimi kaldirdigimda vajinama agri giriyo
Hayır hiç korkmayın sarılık olmuyor öünkü onu da o anda tedavi ediyorlar yorulmasınlar diye ,bşr de damla çıkması çok normal zaten benim de öyle olmuştu o damlaları ziyan etmeyin o damlaları enjektörle çektik inanın birkaç damla gönderdik başta sadece diyorum ya şırınga ile 2 cc aşırı az bşr yudum bile değil ama yeter dediler başta serumla karıştırıp veriyorlar .Biz o kadar perişan olduk ki ben günlerce hiç uyumadım, eşim de bir yandan ben bir yandan çocuğumuz perişan oldu , bir de her çocuk kıymetlidir elbet ama hem ilk çocuk hem tüp bebek hem benim kronikmhastalığımdan dolayı doğum yapmam çok sakıncalı yani çok kıymetli bşr bebekti,gerçekten benim ilk gördüğümde bebeğimiz burnunda hortumlar ağzı kapalı köpükler içinde omhalde bile nefes alamıyordu kuvözün dışına çıkıyordu nefes sesi düzelmesi mucize gibi ama düzeliyorlar içinizi ferah tutun bu bşr süreç düzelecekNe mutlu kavusmussunuz Allah ayirmasin.darisi basima..siz yazinca elle sagma videolarina baktim.denedim sadece ucundan damla cikiyor.devami olmadi.sabah eve cikicam kismetse dus alip bide sicak kompres denerim.vatsa baska care yazin lutfen ne olsa yapmaya hazirim..oglumda hic bi sorun yasamadan hersey cok guzel gecmisti..simdi bu beni yikti..ben agladikca esim perisan...cok zormus.Allah kimseyi evladiyla sinamasin..bide anne sutu yerine mama bile verilmiyor sadece serumzayiflamasini gectim bide sarilik olursa bide onu dusunuyorum.umarim hersey yoluna girer..
yok kız doğursam odaya gelir gelmez hemen yazarım burayaAy ben de şimdiPasha22 ya yazacaktım. Sen ne ara doğurdun diye. Mesajlarına bile baktım. Diyorum benim uygulama sorunlu herhalde ondan.
Bende oyke her işimi kendim görmeye alisigim etrafımda biri benim için birsey yaptığında cok zorlanmistimevet o yuzden kisa da olsa disari cikiyorum , eve tikanip kalmak istemiyorum . annemler nasilsa bebekle ilgileniyor rahat ediyorum o konuda .
hamileyken bile corabimi vs kendim giyebikiyordum. simdi bir anda boyle yardima muhtac gibi olunca zoruma gitti galiba. yoksa yardim almakta sorun yok tabi cevrenden ama oturup kalkmak, yatmak vs hersey cok kisitlandi.
Önceden oturur pozisyondaydı o yüzden sezeryan demişti, sonra bebek döndü ama kordon vardı geçen hafta 4 küsür kiloyu aşmış karnı kafası ve omuzları büyük çatın dar normal çok zor dendi. Ağız ucuyla normal deneriz olmadı sezeryan yaparız dedi. Yani benimki kesin sezeryan bence ben öyle bakıyorum artıkNeden sezeryan dendi canım?
Eee 40 haftayı geçti diye mi doğumdan sonra bir gün geçti diyor. Valla kadınlar kulübüne göre dün dogurmussunyok kız doğursam odaya gelir gelmez hemen yazarım burayaama hala tık yok
Çok çabuk yanulmasi disinda en büyük destekcimizIyi yapiosun canim sen de memnun kalmissin ne guzel. Aldigimiza degsin dimi :)
Canim kan sulandırıcı iğne verdimi sana 10 taneydi 2 tane vuruldum bidaha vurdurmadim ben birşey olurmu bilmiyorumKuzum kan hapı vermedimi sonra suya atılan kalsiyum d vitamide verdi bana birde ocean mumy multivitamine devam ediyorum ruh sağlığım için kullanıyorum
Baş ağrına kafeinli içecekler içerek kurtulabilirsin kahve nescafe başka çaresi yok yavrum
normali çok istediğimi bildiği için normali deneriz diyor ama doktorun gönlü sezeryandan yana. Bebeğin sağlığı herşeyden önemli, zamana bıraktım artık o an ne gerekiyorsa öyle ilerlesinDoktorun ne diyor peki? Hem önce normal doğumla başlarız deneriz demiş, hem de çıkık riski var diye eklemiş. Ufak bir ihtimal olarak mı söylüyor? Sen bilirsin ama riske atmasan mı? Tabi normal doğum en sağlıklısı, ben de hep sezeryandan sonra ilk gün normalin gözünü seveyim keşke ihtimalim olsaydı dedim durdum, ama sonra geçti bu düşüncem, önemli olan sağlıklı gelmesi.
Yokmuş canım kan kurumuş sadece . Yıkadıktan sonra kulak çöpü ile kurulayın dediHayırlısıyla yoktur kuzum
Bizleride habersiz bırakma
evet kuzu sat a göre bugün 40+3 o yüzden doğurmuş görünüyorumEee 40 haftayı geçti diye mi doğumdan sonra bir gün geçti diyor. Valla kadınlar kulübüne göre dün dogurmussun
Kuzu duş aldıktan sonra sütun daha çok geliyor sezeryanda çok az geliyor benim ilk oğlumda normal doğumdu hemen nasıl dolu dolu gelmişti sezeryan farklı oluyormuş her anlamdaCanım valla o kadar ağrım oldu ki yemek dahi yiyemiyorum. Previa ameliyatları gerçekten zor oluyormuş. Damla damla sağıyorum bebişime inşallah bugünden sonra daha iyi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?