Cok şükür canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğum yaptım çok şükür ikimiz de iyiyiz
aksam esim isten geldi , nasilsin nasil gecti gunun dedi, ben sanki onu beklemisim gbi basladm aglamayaBende oyke her işimi kendim görmeye alisigim etrafımda biri benim için birsey yaptığında cok zorlanmistim
Ama sadece birkaç günlük bir sure bu
canim eger bana deselerde ki rahmin cok yukarda normal deneriz ama zor, sezeryani direk kabul ederdim.Önceden oturur pozisyondaydı o yüzden sezeryan demişti, sonra bebek döndü ama kordon vardı geçen hafta 4 küsür kiloyu aşmış karnı kafası ve omuzları büyük çatın dar normal çok zor dendi. Ağız ucuyla normal deneriz olmadı sezeryan yaparız dedi. Yani benimki kesin sezeryan bence ben öyle bakıyorum artık
Çok şükürYokmuş canım kan kurumuş sadece . Yıkadıktan sonra kulak çöpü ile kurulayın dedi
Ben korkumdan hepsini eşime vurdurdum tatlım göbek kenarlarindan kaç gün vurdurmadin 2 tanenin üstünden doktorunu ara sor kuzumCanim kan sulandırıcı iğne verdimi sana 10 taneydi 2 tane vuruldum bidaha vurdurmadim ben birşey olurmu bilmiyorum
Bende yamulma olmadi bilmiyorum dikkat et gogsunu yamultmasinÇok çabuk yanulmasi disinda en büyük destekcimiz
peki o zaman da keşke normali deneseydim diye bi pişmanlığın olmaz mıydı? Evet seninki gerçekten çok zorlu geçmişti hatırlıyorum ama senin suyunu patlattıklarında sancı girip açılman güzel olup güzel doğum da yapabilirdinaksam esim isten geldi , nasilsin nasil gecti gunun dedi, ben sanki onu beklemisim gbi basladm aglamayane oldu dio bisi olmadi diyorum ki olmadida ama durduramiyorum da kendimi.
simdi horlayarak yatiyor, ben 1 saat boyunca emzir , degistir sutum yetmedi mama ver fln 2 saat oldu. agzina terlikle yapistirasim var
hakkini yiyemem genel ev islerinde cok iyidir ama bu psikoloji ile hersey batiyor suan
canim eger bana deselerde ki rahmin cok yukarda normal deneriz ama zor, sezeryani direk kabul ederdim.
sezeryana acil alinana kadar yasadiklarim aslinda basarili bir surecti ama onca cabaya ragmen ben yoruldugumla kaldim. ustu ustluk hic hazir olmadigim bir psikoloji ile sezeryana girdim.
en basindan sezeryan olcagimi bilsem kendimide ona gore hazirlardim. oncesinde zorlu sureci pas gecmis olurdum. ciktigimda enkaz gibi olmak yerine bebegime kavusmanin mutlugunu yasardim.
Açıktı zaten canım kan kurusunu temizledi sadeceÇok şükür
Kuzum göbeğine nasil baktı acikmiydi yapışıkmiydi
Onu oğlum yamultuyorBende yamulma olmadi bilmiyorum dikkat et gogsunu yamultmasin
Zaman olarak tam hatırlamıyorum ama artık dikişlerin tam iyileştiğine emin olunca ve ağrı hissetmeyince başlarım, bu da 1,5-2 ayı bulur sanırım ve hareketlere karnımı zorlamadan az az başlıyorum, mesela orda 15 tekrar diyor ben sadece bir kaç tekrar yapıyorum ilk günler. Yaptığım hareketlerin videosunu buldum, hem çok etkili hareketler karın toparlamada, hem de hiç vakit almıyor, hızlı da gösteriyor, en bilindik video kanalında, ismini aşağıya ekliyorumÇok sevindim yazdıklarına. Benim arkadaşım sezeryan oldu ve spor yaptım ona rağmen kaldı demişti gerçi nasıl yaptı ve istikrarlı gitti mi bilmiyorum çünkü o zamanlar tanışmıyorduk. Ben salona başlamak istiyorum iki çocukla inşallah yapabilirim, yediklerimin de miktarına hep dikkat ediyorum aslında sadece içeriğini hiç değiştirmedim her şeyden azar azar yerim ama spora başlayınca ona da dikkat ederim artık. Bir de doktora da sorarım tabii ama kaçıncı ayda spora baslayabiliyoruz sen ne zaman başlamıştın doğumdan sonra?
Açıktı zaten canım kan kurusunu temizledi sadece
Kuzu sezeryan doğumdan 3 ay sonra degilmiZaman olarak tam hatırlamıyorum ama artık dikişlerin tam iyileştiğine emin olunca ve ağrı hissetmeyince başlarım, bu da 1,5-2 ayı bulur sanırım ve hareketlere karnımı zorlamadan az az başlıyorum, mesela orda 15 tekrar diyor ben sadece bir kaç tekrar yapıyorum ilk günler. Yaptığım hareketlerin videosunu buldum, hem çok etkili hareketler karın toparlamada, hem de hiç vakit almıyor, hızlı da gösteriyor, en bilindik video kanalında, ismini aşağıya ekliyorumEki Görüntüle 3158729
2 ay bitince az az başlanabilir sanırım, zorlamadan az sayıda yaparak, tabi dikişlerde problem yaşanmadan bir iyileşme süreci olduysa, kendini dinlemek de lazım yaparken, ağrı hissedilmemesi gerekiyorKuzu sezeryan doğumdan 3 ay sonra degilmi
Bende reformer pilatese başlayacağım ama 3 ay sonra diye biliyorum
Aman diyim o bataklığa düşme insanın içine kurt düşürüyorAmannimkinin kapalı korkmaya başladım google açıp bakıp kuruntu yapmak istemiyorumçocuğumun göbeğini rahat bırakıyorum
Amin. Durumumuz ameliyatlıkmış. Şuan cerrahın kapısı önünde dua ede ede en azından 1 yaşina kadar ertelensin ameliyat diye bekliyoruz.Çok geçmiş olsun canım. Umarım kolaylıkla atlatır bu durumu.
pisman olmazdim cunku burdaki sistem zaten zorunda kalmadimi sezeryana yonlendiren bir sistem degil. benim onca tansiyonuma ragmen deneyelim dediler ki bu benide cok mutlu etmisti. ama kimse rahim uzakligi vs hesaba katmadi. tabi birde bebek yuzu yukarda pozisyona dondu ben sancilari cekerken. cenesi takildi kemiklerime.peki o zaman da keşke normali deneseydim diye bi pişmanlığın olmaz mıydı? Evet seninki gerçekten çok zorlu geçmişti hatırlıyorum ama senin suyunu patlattıklarında sancı girip açılman güzel olup güzel doğum da yapabilirdin
cok gecmis olsun canimAmin. Durumumuz ameliyatlıkmış. Şuan cerrahın kapısı önünde dua ede ede en azından 1 yaşina kadar ertelensin ameliyat diye bekliyoruz.
Mutlaka yazarım. Güya doğumdan sonra buradan süt olayları falan konuşup hamilelik çilesi atacaktık.cok gecmis olsun canim
haber ver bizede gorustukten sonra
vallahi herkes baska yerlere savruldu. halbuki gri pijamalarimizla diz izlerimizi karsilastircaktikMutlaka yazarım. Güya doğumdan sonra buradan süt olayları falan konuşup hamilelik çilesi atacaktık.
kuzu orası normali sonuna kadar denemeyi tercih ediyor ki bence de en güzeli en doğrusu bu o yüzden senin için rahattı, senin ki özel bir durum beklenmedik şeyler oldu mecbur sezeryana dönüldü seninde dediğin gibi. Ama bizim burası özeller doktor sırf hem kolay hem çok daha para alıyorlar diye direk sezeryana yönlendiriyordu. O yüzden bazı tereddütlerim oluşuyordu. Normalden yana ısrar etsem bi dert etmesem bi dert diye. Oluruna bıraktımpisman olmazdim cunku burdaki sistem zaten zorunda kalmadimi sezeryana yonlendiren bir sistem degil. benim onca tansiyonuma ragmen deneyelim dediler ki bu benide cok mutlu etmisti. ama kimse rahim uzakligi vs hesaba katmadi. tabi birde bebek yuzu yukarda pozisyona dondu ben sancilari cekerken. cenesi takildi kemiklerime.
Normali daha da zorlasaydim, bebegimin burnu ve cenesi ezilecekti o kesin . cunku ben vakumla veya baska bir yol ile cekip alin dedin. herseye ok idim ama onu bile yaoamayiz bebegin suratina zarar veririz dediler.
acilmam cok guzel oldu ama ona ragmen beklenmedik seyler gelisti . oncesinde hic konusulmamis ihtimaller hemde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?