2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Amin. Durumumuz ameliyatlıkmış. Şuan cerrahın kapısı önünde dua ede ede en azından 1 yaşina kadar ertelensin ameliyat diye bekliyoruz.
Canım nesi var bebeğinin çok geçmiş olsun bazen bebekten dolayı tüm msjları okuyamıyorum inşallah hayırlı haberler alırsınız

tabikide canim emin olamiyorsun para icin mi soyluyor yoksa gercekten mi.
Sen ozaman kendini her ikisinede hazirla hayirlisiyla saglikla al bebisini kucagina canim

Amin. Durumumuz ameliyatlıkmış. Şuan cerrahın kapısı önünde dua ede ede en azından 1 yaşina kadar ertelensin ameliyat diye bekliyoruz.
Canım ben sana yazmış mıydım hatırlamıyorum ama ben de göbek fıtığı ameliyatı olmuşum bebekken ve biraz daha geç kalsalarmış belki anne olamayabilirmişim yumurtalıklarımı kaybetme riskim varmış sanırım annem öyle söylemişti. O yüzden inşallah en doğru zamanda olsun ve sağlıkla atlatsın. Yenidoğanlar çok güçlüler ve hemen iyileşecek inşallah

Bizim çocuk doktorumuz 15. Günden sonra gaz kolik problemleri başlar demişti, mutlaka beslenmeden sonra gazını çıkarın ve arada dik tutun dedi. benim bebeğim de kakasını yapmıyor korkuyor, yapsa da bezine değil altını açıp tuvalet pozisyonunda tutunca yapıyor biraz

Aynen doğru söylüyorsun
Biz de ne yapalım herhangi virseyde onlara çatiyoruz normal olarak

Kızlar ben doğum yaptım çok şükür ikimiz de iyiyiz
Hayırlı uğurlu olsun canım
Bir avazda doğur canım inşallah
Bebek ayagini poposunu disardan belli olacak sekilde karnima bastirip tas gibi oluyo. Karnim komple sertlesiyo. Nefesimi zorluyoama oyle sanci vs yok o anda degisik bi his
Bel agrisi dunden beri var bende de. Gecmis olsun sna da
Canım hayırlısıyla bir iki güne doğurmuş olursun inşallah. Benim de ilk gebeliğim. Tam anlayamıyorum vücudumda ne oluyır Sabah kalktığımdan beri kasılmam var. Ama karnımın sadece sağ tarafında. Senin kasılman karnının tamamında mı?

Oh maşallah maşallah canım benim. Ağrıların da çabucak geçsin inşallah.

Benim ilk degil ama yine anlamiyorum ilkinde ne sanci ne kasilma bisey olmamisti . Bebegin oldugu taraf sisiyo ama komple karnim kaskti oluyo sertlesiyo heryeri balon gibi

Benim ilk degil ama yine anlamiyorum ilkinde ne sanci ne kasilma bisey olmamisti . Bebegin oldugu taraf sisiyo ama komple karnim kaskti oluyo sertlesiyo heryeri balon gibi
Her doğum farklı işte. Ay ben de sabırsızlanıyorum artık bir an önce gelsin istedikçe vakit geçmiyor. Bugünkü kasılmalar umutlandırdı beni

Kızlar hepinizden Allah razı olsun bebeğim 9.50 de doğdu tam spinal oldum çok güzeldi yanımda giydirdiler ben çıkana kadar ısıtıcının altında beni bekledi kuzum, 50 cm 3100 doğdu ama sanki daha küçük , odaya çıkar çıkmaz memeyi tutturdum çok şükür tuttu biraz da şırınga ile mama takviyesi yapıyoruz , ben de kalktım 3 4 kere yürüdüm koridorda çok şükür bu Halime , akşam kızım gelecek tanışacak kardeşiyle çok heyecanlıyım

Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…