Canım nesi var bebeğinin çok geçmiş olsun bazen bebekten dolayı tüm msjları okuyamıyorum inşallah hayırlı haberler alırsınızAmin. Durumumuz ameliyatlıkmış. Şuan cerrahın kapısı önünde dua ede ede en azından 1 yaşina kadar ertelensin ameliyat diye bekliyoruz.
tabikide canim emin olamiyorsun para icin mi soyluyor yoksa gercekten mi.kuzu orası normali sonuna kadar denemeyi tercih ediyor ki bence de en güzeli en doğrusu bu o yüzden senin için rahattı, senin ki özel bir durum beklenmedik şeyler oldu mecbur sezeryana dönüldü seninde dediğin gibi. Ama bizim burası özeller doktor sırf hem kolay hem çok daha para alıyorlar diye direk sezeryana yönlendiriyordu. O yüzden bazı tereddütlerim oluşuyordu. Normalden yana ısrar etsem bi dert etmesem bi dert diye. Oluruna bıraktım
Canım ben sana yazmış mıydım hatırlamıyorum ama ben de göbek fıtığı ameliyatı olmuşum bebekken ve biraz daha geç kalsalarmış belki anne olamayabilirmişim yumurtalıklarımı kaybetme riskim varmış sanırım annem öyle söylemişti. O yüzden inşallah en doğru zamanda olsun ve sağlıkla atlatsın. Yenidoğanlar çok güçlüler ve hemen iyileşecek inşallahAmin. Durumumuz ameliyatlıkmış. Şuan cerrahın kapısı önünde dua ede ede en azından 1 yaşina kadar ertelensin ameliyat diye bekliyoruz.
Hicbiri yok. Sabahki muayeneden sonra adet agrisi gibi genel agrm var sdeceAa super sende var mi sanci su gelmesi nisan vs ?
Bizim çocuk doktorumuz 15. Günden sonra gaz kolik problemleri başlar demişti, mutlaka beslenmeden sonra gazını çıkarın ve arada dik tutun dedi. benim bebeğim de kakasını yapmıyor korkuyor, yapsa da bezine değil altını açıp tuvalet pozisyonunda tutunca yapıyor birazKızlar dün gece ilk kolik krizimizi atlattık, feciydi, korkudan acile gittik, doktor kolik bebek dedibu kadar erken başladığını bilmiyordum. Yaşayan var mı aranızda?
Emerken uyuyor diye hep emzirme sonrası yatırıyordum, gaz çıkartma yapmamıştık hiçbu da bana ders olsun.
Hadi insallah saglicakla gelsinlerdün aynı şeyi yaşadım sağ bacağımı kaldıramadım. kafası o tarafta demişti doktor. Doğum çok yakın hissediyorum
Hadi kolaylikla gelsin insallah :)Hicbiri yok. Sabahki muayeneden sonra adet agrisi gibi genel agrm var sdece
Aynen doğru söylüyorsunaksam esim isten geldi , nasilsin nasil gecti gunun dedi, ben sanki onu beklemisim gbi basladm aglamayane oldu dio bisi olmadi diyorum ki olmadida ama durduramiyorum da kendimi.
simdi horlayarak yatiyor, ben 1 saat boyunca emzir , degistir sutum yetmedi mama ver fln 2 saat oldu. agzina terlikle yapistirasim var
hakkini yiyemem genel ev islerinde cok iyidir ama bu psikoloji ile hersey batiyor suan
canim eger bana deselerde ki rahmin cok yukarda normal deneriz ama zor, sezeryani direk kabul ederdim.
sezeryana acil alinana kadar yasadiklarim aslinda basarili bir surecti ama onca cabaya ragmen ben yoruldugumla kaldim. ustu ustluk hic hazir olmadigim bir psikoloji ile sezeryana girdim.
en basindan sezeryan olcagimi bilsem kendimide ona gore hazirlardim. oncesinde zorlu sureci pas gecmis olurdum. ciktigimda enkaz gibi olmak yerine bebegime kavusmanin mutlugunu yasardim.
Hayırlı uğurlu olsun canımKızlar ben doğum yaptım çok şükür ikimiz de iyiyiz
Bir avazda doğur canım inşallahKızlar 10 dk da bir gelen sancılarım başladı,sabah ezanından beri uyuyamadım. Sanırım doğum başlıyor lütfen dualarınızda bana da yer verin. Rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin,doğum yapanlara sağlıkla büyütmek,yapacaklara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım hayırlısıyla bir iki güne doğurmuş olursun inşallah. Benim de ilk gebeliğim. Tam anlayamıyorum vücudumda ne oluyırBebek ayagini poposunu disardan belli olacak sekilde karnima bastirip tas gibi oluyo. Karnim komple sertlesiyo. Nefesimi zorluyoama oyle sanci vs yok o anda degisik bi his
Bel agrisi dunden beri var bende de. Gecmis olsun sna da
Ay bende nasil 8 saat takicam diye düşünüyordum ki beni en ufak birdey rahassiz eder denicem bakalim kullanmayı
Oh maşallah maşallah canım benim. Ağrıların da çabucak geçsin inşallah.Çok sağ ol canım, ameliyat yaklaşık 1 saat sürdü doktor umduğumuzdan daha rahat geçti dedi, ama ne olur ne olmaz diye balon takmışlar. Balonu yarın yavaş yavaş çıkaracaklarmış duruma göre. Alttan kanamam bence baya yoğun var. Depend kilot kullanıyorum. Ağrım ilk başta çok çok fazla oldu ama şu an iyiyim. Kan da vermediler hiç. Ameliyatta gerek görmemişler sonrasında da kan değerlerim düşmemiş çok o yüzden vermediler. İnşallah sen de bir avazda kurtulursun
Aa çok geçmiş olsun canım.Kızlar bebeğim de enfeksiyon çıktı 5 ya da 7 gün kuvözde kalacak. Çok çok mutsuzum ne olur dua edin. Emiyor diye sevinirken bir anda yanımdan aldılar
Benim ilk degil ama yine anlamiyorumHayırlı uğurlu olsun canım
Bir avazda doğur canım inşallah
Canım hayırlısıyla bir iki güne doğurmuş olursun inşallah. Benim de ilk gebeliğim. Tam anlayamıyorum vücudumda ne oluyırSabah kalktığımdan beri kasılmam var. Ama karnımın sadece sağ tarafında. Senin kasılman karnının tamamında mı?
Benim ilk degil ama yine anlamiyorumilkinde ne sanci ne kasilma bisey olmamisti . Bebegin oldugu taraf sisiyo ama komple karnim kaskti oluyo sertlesiyo heryeri balon gibi
Tmm canim bende vurduruyum ya oda kıyamıyorum diyor ama kiysin ne yapalımBen korkumdan hepsini eşime vurdurdum tatlım göbek kenarlarindan kaç gün vurdurmadin 2 tanenin üstünden doktorunu ara sor kuzum
Son zamanlar iyice gecmiyo zaten. Hayirlisiyla gelsinler insallahHer doğum farklı işte. Ay ben de sabırsızlanıyorum artık bir an önce gelsin istedikçe vakit geçmiyor. Bugünkü kasılmalar umutlandırdı beni
Kızlar DOĞURDUMçok şükür ikimiz de iyiyiz benim ameliyat sonrası çoook ağrım oldu ama bana balon takıldı doktor o yüzden normale göre daha çok ağrın olur dedi ağır ağrı kesiciler yaptı yeni yeni kendime geldim. Daha yürümedim. Bebişim kucağımda ama emmiyor sütüm geldi ilk başta damla damla ama emme refleksi zayıf, çok uğraştık hemşireler ile ama sonunda mama verdik biraz. Ama sanırım ilk sütü almış biraz kan şekeri güzeldi. Şu an tek derdimiz meme emmemesi ama düzelir umarım. Gerçekten çok tatlı, sürekli kucağımda tutmak istiyorum şu an hala ağrılarım var ama buna da şükür diyorum. Bu arada spinal oldum ve ameliyat esnasında hiç acı ağrı duymadım, bi ara midem çok bulandı sonra sakinleştirici verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?