2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar doktoruma yazdığıma bakın yaaa korkuyorum böyle ağrısı olan var mı benim gibiii ???

Eklentiler

• 2560F946-ABE4-478B-A689-5F75EADB3CD1.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar doktoruma yazdığıma bakın yaaa korkuyorum böyle ağrısı olan var mı benim gibiii ???
Canım o ağrı bende de var. Pelvik kuşak ağrısıymış adı. Yatakta dönerken, yürürken, pantolon giyerken vs korkunç bir ağrı oluyor. Çözümü hamile destek kemeri kullanmakmış ama az kaldı diye ben almadım. Bu arada doktordan öğrendiğim şeyler değil bunlar. İnternet bilgisi. Doktoruna sormuşsun zaten.

Canım bir değer söyledi doktor ama tam anlamadım beyaz kan hücreleri yüksekmiş sanırım. Ama crp ve diğer değerleri iyiymiş o yüzden enfeksiyon olmayabilirmiş. Tedbir amaçlı tutuyorlar şu an belki daha erken bile çıkabilir kuzum

hayirli olsun canim
masallaj kilosu boyusu cok guzel
ay hadi insallah kuzum

canım napıyosun nasılsın?

Bebek ayagini poposunu disardan belli olacak sekilde karnima bastirip tas gibi oluyo. Karnim komple sertlesiyo. Nefesimi zorluyoama oyle sanci vs yok o anda degisik bi his
Bel agrisi dunden beri var bende de. Gecmis olsun sna da
Benim de aynı bu şekilde kasılmalarım ama yalancı sancı bunlar çünkü kesinlikle nst de çıkmıyor
Belim zaten hep ağrıdığı için onu baz alamıyorum

Iyi aksamlar kizlarr
Karnim kasiliyor ben normal doğum agrisi da çekmekten korkuyorum
Sezeryan olacağım zaten cok beklemek dogru mu
38 haftayı doldurmak yeterli değil mi sizce
Yarin 37+0 oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…