Nasıl kullanıyorsunuz kızlar gümüş kapağıBende kullanıyorum tatlim karbonatli suyla hem memeyi hem kapağı siliyorum hem emzirmeden sonra pamukcuk olmasın diye
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar hepinizden Allah razı olsun bebeğim 9.50 de doğdu tam spinal oldum çok güzeldi yanımda giydirdiler ben çıkana kadar ısıtıcının altında beni bekledi kuzum, 50 cm 3100 doğdu ama sanki daha küçük , odaya çıkar çıkmaz memeyi tutturdum çok şükür tuttu biraz da şırınga ile mama takviyesi yapıyoruz , ben de kalktım 3 4 kere yürüdüm koridorda çok şükür bu Halime , akşam kızım gelecek tanışacak kardeşiyle çok heyecanlıyım
Sanki benim içimde hala bebek varAy bende nasil 8 saat takicam diye düşünüyordum ki beni en ufak birdey rahassiz eder denicem bakalim kullanmayı
Ahh hele bir soğursam
Sabah kontrolum bu gece heyecandan uyuyamam yine
Baya aşağıda bence karnınAh kızlar ben yine bildiğiniz gibiyürüyüşe çıkıyorum şimdi.
Canım o ağrı bende de var. Pelvik kuşak ağrısıymış adı. Yatakta dönerken, yürürken, pantolon giyerken vs korkunç bir ağrı oluyor. Çözümü hamile destek kemeri kullanmakmış ama az kaldı diye ben almadım. Bu arada doktordan öğrendiğim şeyler değil bunlar. İnternet bilgisi. Doktoruna sormuşsun zaten.Kızlar doktoruma yazdığıma bakın yaaakorkuyorum böyle ağrısı olan var mı benim gibiii ???
Sabah çok çok kötüydüm çok şükür şimdi daha iyiyimZoru gitti daha kolayi kaldi insallah
Canım bir değer söyledi doktor ama tam anlamadım beyaz kan hücreleri yüksekmiş sanırım. Ama crp ve diğer değerleri iyiymiş o yüzden enfeksiyon olmayabilirmiş. Tedbir amaçlı tutuyorlar şu an belki daha erken bile çıkabilir kuzumKuzum kaç çıktı enfeksiyon benimkide 6.9dan 24e çıkmıştı ama almadılar taburcu olunca yenidoğan muayenesine gittik kan aldılar 8e düşmüş dedi üzme kendini çabuk düşüyor enfeksiyonları tüm yenidoganlarda oluyor
Bugün de çok ağrım oldu ama allahtan dren, balon ve sonda çıktı rahatladımOh maşallah maşallah canım benim. Ağrıların da çabucak geçsin inşallah.
Çok sağ ol canımAa çok geçmiş olsun canım.
hayirli olsun canimKızlar hepinizden Allah razı olsun bebeğim 9.50 de doğdu tam spinal oldum çok güzeldi yanımda giydirdiler ben çıkana kadar ısıtıcının altında beni bekledi kuzum, 50 cm 3100 doğdu ama sanki daha küçük , odaya çıkar çıkmaz memeyi tutturdum çok şükür tuttu biraz da şırınga ile mama takviyesi yapıyoruz , ben de kalktım 3 4 kere yürüdüm koridorda çok şükür bu Halime , akşam kızım gelecek tanışacak kardeşiyle çok heyecanlıyım
ay hadi insallah kuzumCanım bir değer söyledi doktor ama tam anlamadım beyaz kan hücreleri yüksekmiş sanırım. Ama crp ve diğer değerleri iyiymiş o yüzden enfeksiyon olmayabilirmiş. Tedbir amaçlı tutuyorlar şu an belki daha erken bile çıkabilir kuzum
Ay inmiş mi hadi inşallahBaya aşağıda bence karnın
canım napıyosun nasılsın?Kızlar 10 dk da bir gelen sancılarım başladı,sabah ezanından beri uyuyamadım. Sanırım doğum başlıyor lütfen dualarınızda bana da yer verin. Rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin,doğum yapanlara sağlıkla büyütmek,yapacaklara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim de aynı bu şekilde kasılmalarım ama yalancı sancı bunlar çünkü kesinlikle nst de çıkmıyorBebek ayagini poposunu disardan belli olacak sekilde karnima bastirip tas gibi oluyo. Karnim komple sertlesiyo. Nefesimi zorluyoama oyle sanci vs yok o anda degisik bi his
Bel agrisi dunden beri var bende de. Gecmis olsun sna da
Ay çok şükür azcık moralim yerine geldi. Bugün öyle kuvözde görünce gene çok çok kötü oldum ama şükür güzel haberler aldıkhayirli olsun canim
masallaj kilosu boyusu cok guzel
ay hadi insallah kuzum
Ayy beni de heyecan basıyor okudukçaHastaneden geldim kızlar yarın sabah sezeryan kağıtlarımı imzalıcam anestezi doktoruyla görüşçem tahlil vercem nasipse az kaldı heyecan basıyor şimdiden sanki ilk defa doğuracakmışım gibi
Hemen toparlar canim Allahin izniyleAy çok şükür azcık moralim yerine geldi. Bugün öyle kuvözde görünce gene çok çok kötü oldum ama şükür güzel haberler aldık
Hemen toparlar canim Allahin izniyleAy çok şükür azcık moralim yerine geldi. Bugün öyle kuvözde görünce gene çok çok kötü oldum ama şükür güzel haberler aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?