- 9 Nisan 2021
- 494
- 593
- 53
Dediğin gibi canım şimdi tam kavratıp yara yapmasına izin vermemeye çalışıcam. Yara da iyileşiyor. Sağıp vermek çok zor oluyordu biberona alıştı sandım ama bugün sakin kafayla verince emdi çok güzelCanım memenin sadece ucunu tutuyordur, benimki öyle yapıyordu, kan oturuyordu uçlara. Hıçkıra hıçkıra ağlayarak emziriyordumdün sağlık ocağı kontrolünde hemşire anlattı tüm kahverengi alanı vermeyi nasıl yapacağımı. Hastane hemşireleri de güzel anlatmış ve ilgilenmişti ama çözemiyordum problemi. Olmasaydı ben de özel danışmanlar var takip ettiğim, aynı şehirde, onlardan destek alacaktım.
Cok tesekkur ederim. Sizin de gozunuz aydin olsun. Belli mi olur belki huylari bize ceker :)Hayırlı olsun canım gozun aydın benimkide aynı baba icerde habire kirpik ve saç çalışmış birtek burnu erkek kardeşim çenesinde gamzesi babam bana benzeyen yeri yok
Cok tesekkur ederim. Hepimiz saglik ve huzurla buyutelim, uykulari ve kakalari bol olsun :)Gözün aydın canım, çok geçmiş olsun. Sağlıkla huzurla büyüt
Cok cok tesekkur ederim. Darisi dogumu bekleyen tum arkadaslarin basina.
Canim beni 38+0'da aldilar. Sanci cekmemem gerekiyordu (onceki ameliyatimdan dolayi). Hersey yolundaydi.Iyi aksamlar kizlarr
Karnim kasiliyor ben normal doğum agrisi da çekmekten korkuyorum
Sezeryan olacağım zaten cok beklemek dogru mu
38 haftayı doldurmak yeterli değil mi sizce
Yarin 37+0 oluyorum
Canım benim doktorum yanaşmadı.38+0 istedim de. 38+5te sezaryen olacağım. Özellikle erkek bebekte solunum problemi olabiliyor dedi. Acele etme. Erken gelen bebekte meme emme sorunu da oluyor. İyi çekemiyor. Sonra başka problemler çıkıyor. Biliyorum beklemek zor ama son günler çok kıymetli onlar için.Iyi aksamlar kizlarr
Yarin 37+0 oluyorum
O kadarını beklemiyordum ama böyle şeyler de hiç aklıma gelmemişti.vallahi herkes baska yerlere savruldu. halbuki gri pijamalarimizla diz izlerimizi karsilastircaktik
Kasık fıtığı çikti. Kimse okuyamıyor galiba. İnanın bende girip bildirimlere falan yazıp çıkıyorum.Canım nesi var bebeğinin çok geçmiş olsun bazen bebekten dolayı tüm msjları okuyamıyorum inşallah hayırlı haberler alırsınız
İnşallah ama şuan daha 9 günlük doktor da şuan anestezi riskli dedi ertelenebldiği kadar ertelenecek bakalım.Canım ben sana yazmış mıydım hatırlamıyorum ama ben de göbek fıtığı ameliyatı olmuşum bebekken ve biraz daha geç kalsalarmış belki anne olamayabilirmişim yumurtalıklarımı kaybetme riskim varmış sanırım annem öyle söylemişti. O yüzden inşallah en doğru zamanda olsun ve sağlıkla atlatsın. Yenidoğanlar çok güçlüler ve hemen iyileşecek inşallah
Bizim çocuk doktorumuz 15. Günden sonra gaz kolik problemleri başlar demişti, mutlaka beslenmeden sonra gazını çıkarın ve arada dik tutun dedi. benim bebeğim de kakasını yapmıyor korkuyor, yapsa da bezine değil altını açıp tuvalet pozisyonunda tutunca yapıyor biraz
Allah yardimcin olsun kolayca dogur insallahKızlar 10 dk da bir gelen sancılarım başladı,sabah ezanından beri uyuyamadım. Sanırım doğum başlıyor lütfen dualarınızda bana da yer verin. Rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin,doğum yapanlara sağlıkla büyütmek,yapacaklara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
39da aliniyo genelde sanci acil durum vs yoksaIyi aksamlar kizlarr
Yarin 37+0 oluyorum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar hepinizden Allah razı olsun bebeğim 9.50 de doğdu tam spinal oldum çok güzeldi yanımda giydirdiler ben çıkana kadar ısıtıcının altında beni bekledi kuzum, 50 cm 3100 doğdu ama sanki daha küçük , odaya çıkar çıkmaz memeyi tutturdum çok şükür tuttu biraz da şırınga ile mama takviyesi yapıyoruz , ben de kalktım 3 4 kere yürüdüm koridorda çok şükür bu Halime , akşam kızım gelecek tanışacak kardeşiyle çok heyecanlıyım
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canımHastaneden geldim kızlar yarın sabah sezeryan kağıtlarımı imzalıcam anestezi doktoruyla görüşçem tahlil vercem nasipse az kaldı heyecan basıyor şimdiden sanki ilk defa doğuracakmışım gibi
Amin. Durumumuz ameliyatlıkmış. Şuan cerrahın kapısı önünde dua ede ede en azından 1 yaşina kadar ertelensin ameliyat diye bekliyoruz.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah su gibi geçer atlatırsınızO kadarını beklemiyordum ama böyle şeyler de hiç aklıma gelmemişti.
Kasık fıtığı çikti. Kimse okuyamıyor galiba. İnanın bende girip bildirimlere falan yazıp çıkıyorum.
İnşallah ama şuan daha 9 günlük doktor da şuan anestezi riskli dedi ertelenebldiği kadar ertelenecek bakalım.
Ah bi de benim duşse Masallah tepelerde geziyoAh kızlar ben yine bildiğiniz gibiyürüyüşe çıkıyorum şimdi.
Şu an 15 günlük başlarda yapıyordu bezine ama artık nerdeyse sadece kendini baya kasıyor kakası gelince ve biz altını açınca yapıyor. Doktorumuz olabilir normal zamanla öğrenir dediÇok geçmiş olsun, hep öyle mi yaptırıyorsunuz?
Amin canım benim inşallahBugün de çok ağrım oldu ama allahtan dren, balon ve sonda çıktı rahatladımdarısı başına canım inşallah çok çok güzel geçer doğumun
Geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşur oğluşun inşallahO kadarını beklemiyordum ama böyle şeyler de hiç aklıma gelmemişti.
Kasık fıtığı çikti. Kimse okuyamıyor galiba. İnanın bende girip bildirimlere falan yazıp çıkıyorum.
İnşallah ama şuan daha 9 günlük doktor da şuan anestezi riskli dedi ertelenebldiği kadar ertelenecek bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?