2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Dediğin gibi canım şimdi tam kavratıp yara yapmasına izin vermemeye çalışıcam. Yara da iyileşiyor. Sağıp vermek çok zor oluyordu biberona alıştı sandım ama bugün sakin kafayla verince emdi çok güzel o kadar güzel ki memeden emmesi sonrasında canlandı beni izledi. Daha iyi anlıyorum neden ten tene temas dediklerini resmen uykulu çocuk sağarak çok süt vermeme rağmen memeden alınca memede durunca canlandı.

Hayırlı olsun canım gozun aydın benimkide aynı baba icerde habire kirpik ve saç çalışmış birtek burnu erkek kardeşim çenesinde gamzesi babam bana benzeyen yeri yok
Cok tesekkur ederim. Sizin de gozunuz aydin olsun. Belli mi olur belki huylari bize ceker :)

Iyi aksamlar kizlarr
Karnim kasiliyor ben normal doğum agrisi da çekmekten korkuyorum
Sezeryan olacağım zaten cok beklemek dogru mu
38 haftayı doldurmak yeterli değil mi sizce
Yarin 37+0 oluyorum
Canim beni 38+0'da aldilar. Sanci cekmemem gerekiyordu (onceki ameliyatimdan dolayi). Hersey yolundaydi.

Iyi aksamlar kizlarr
Karnim kasiliyor ben normal doğum agrisi da çekmekten korkuyorum
Sezeryan olacağım zaten cok beklemek dogru mu
38 haftayı doldurmak yeterli değil mi sizce
Yarin 37+0 oluyorum
Canım benim doktorum yanaşmadı.38+0 istedim de. 38+5te sezaryen olacağım. Özellikle erkek bebekte solunum problemi olabiliyor dedi. Acele etme. Erken gelen bebekte meme emme sorunu da oluyor. İyi çekemiyor. Sonra başka problemler çıkıyor. Biliyorum beklemek zor ama son günler çok kıymetli onlar için.

Selamlar canlarim,
Pazar aksami eve donduk. Ilk iki gece cok zor gecti, gunduzum gecem birbirine karisti. O yuzden girip bakamadim foruma. Umarim herkes iyidir.
Ilk iki gece, aglama ile gelen bir panik hissi olustu sanki yetismem ve yapmam gereken bir gorevi yapamiyorum gibi. Oyle uykusuz ve zordu ki anlatamam. Dun banyo ritueli baslatarak ritim olusturmaya calistik, ilk defa dun gece muntazam atlattik. Evdeki ilk gecenin sabahinda sut atesi dedikleri bir ates atlattim, sitmaya tutulmus gibi. Allahtan kardesim yanimda, o cozdu. Direk iki gogsumu de sagdik (ciddi acilarla masajda yaparak). Gogus uclarimda hassasiyet basladi, surekli Lansinoh balm suruyorum. Bugun 1 saat kadarda, dus oncesi antibiyotikli garmastan surdum.
Annelik cidden mesakatli ve zor bir gorev. Altindan kalkacagiz ama. Hamilelik doneminizde bir prenatal vitamin kullandiysaniz devam edin. Ben ediyorum ki su ilk yorgunluklarda hasta dusmeyeyim.
Buradan hepinize kocaman sariliyorum.

vallahi herkes baska yerlere savruldu. halbuki gri pijamalarimizla diz izlerimizi karsilastircaktik
O kadarını beklemiyordum ama böyle şeyler de hiç aklıma gelmemişti.
Canım nesi var bebeğinin çok geçmiş olsun bazen bebekten dolayı tüm msjları okuyamıyorum inşallah hayırlı haberler alırsınız
Kasık fıtığı çikti. Kimse okuyamıyor galiba. İnanın bende girip bildirimlere falan yazıp çıkıyorum.
İnşallah ama şuan daha 9 günlük doktor da şuan anestezi riskli dedi ertelenebldiği kadar ertelenecek bakalım.

Çok geçmiş olsun, hep öyle mi yaptırıyorsunuz?

Allah yardimcin olsun kolayca dogur insallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Hastaneden geldim kızlar yarın sabah sezeryan kağıtlarımı imzalıcam anestezi doktoruyla görüşçem tahlil vercem nasipse az kaldı heyecan basıyor şimdiden sanki ilk defa doğuracakmışım gibi
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canım

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah su gibi geçer atlatırsınız

Selamlar. Benden ufak bir tavsiye. Normal doğum yapmayı düşünen varsa mutlaka perine masajına önem versin. Zaman ne kadar kalmışsa artık önemli değil yumuşatabildiğiniz kadar yumuşatmaya çalışın o bölgeyi derim.

Geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşur oğluşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…