Sen doğum yaptın mı canım yoksa benimle günün aynı olduğu için sistem mi gösteriyor doğum yaptı diye?Selamlar. Benden ufak bir tavsiye. Normal doğum yapmayı düşünen varsa mutlaka perine masajına önem versin. Zaman ne kadar kalmışsa artık önemli değil yumuşatabildiğiniz kadar yumuşatmaya çalışın o bölgeyi derim.
Acele etmeyeyim ozaman boyke yazıları okuyunca da beklemeye hemen ikna oluyorumCanım benim doktorum yanaşmadı.38+0 istedim de. 38+5te sezaryen olacağım. Özellikle erkek bebekte solunum problemi olabiliyor dedi. Acele etme. Erken gelen bebekte meme emme sorunu da oluyor. İyi çekemiyor. Sonra başka problemler çıkıyor. Biliyorum beklemek zor ama son günler çok kıymetli onlar için.
Hmm bakalim yarin hersey yolundaysa beklemeye devam ozaman39da aliniyo genelde sanci acil durum vs yoksa
Anladım canım çok teşekkürlerCanım o ağrı bende de var. Pelvik kuşak ağrısıymış adı. Yatakta dönerken, yürürken, pantolon giyerken vs korkunç bir ağrı oluyor. Çözümü hamile destek kemeri kullanmakmış ama az kaldı diye ben almadım. Bu arada doktordan öğrendiğim şeyler değil bunlar. İnternet bilgisi. Doktoruna sormuşsun zaten.
Daha geçen güne kadar mide yanmasından ağlıyodum evde daha yeni yeni rahatladım ya çok şükürAh bi de benim duşse Masallah tepelerde geziyo
Ah ben bir onu beceremedim ya artık epizyoyu falan kabullendim eşimden de isteyemedim. Sen doğum yaptın mı?Selamlar. Benden ufak bir tavsiye. Normal doğum yapmayı düşünen varsa mutlaka perine masajına önem versin. Zaman ne kadar kalmışsa artık önemli değil yumuşatabildiğiniz kadar yumuşatmaya çalışın o bölgeyi derim.
Canım çok çok çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsınızBende yanımdayım böyle odanın içinde
Doktorun en doğru zamanı verecektir canım. Annem yanımda ona da söyledim 1 yaşından sonraya bırakmasınlar ve fazla aglamamasına dikkat etsinler dedi, benimki de göbek değil kasıkmış ben yanlış hatırlıyormuşum bu arada. Gerçi dediğim gibi doktorun bu konuda sana yol gösterici olacaktır. Dualarım bebeğinle canım bu süreci çabucak atlatsın iyileşsin hemen inşallahO kadarını beklemiyordum ama böyle şeyler de hiç aklıma gelmemişti.
Kasık fıtığı çikti. Kimse okuyamıyor galiba. İnanın bende girip bildirimlere falan yazıp çıkıyorum.
İnşallah ama şuan daha 9 günlük doktor da şuan anestezi riskli dedi ertelenebldiği kadar ertelenecek bakalım.
Hayrlarla sağlıkla gelsin bebecikSelamlar benim bugün son kontrolüm vardı. Yazık tatlı tatlı duruyordu kuzum karnımda sancım da yok. İlk erken doğumdu bu sefer de previadan erken alınıyor. Buna şükür tabi 30 hafta nerde 37 hafta nerede. Ama sancı falan bile yokken birden bire şok olacak dış dünyaya çıkınca bebecik kıyamam. Bu arada karın çevresi önden gidiyor diye açlık tokluk bakıldı sonuçlar normal geldi.sadece dombili imiş
Pazartesine doğum kısmetse :)
Rabbim tüm bekleyen annelerin babaların sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAyy beni de heyecan basıyor okudukça
Amaninnn
Tesekkur ederim bugün cıktik evimizdeyizCanım çok çok çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsınız
Kesinlikle son noktasına kadar katılıyorum benim uykuya dalamıyor dsandığım ağlama cocuğumun açlık ağlamasıymışKızlar forma çok giremedim bebekle alışma süresindeyiz. Sarılık olmadı yavrum erken ayıktım. Normal doğum yaptığım için hemen emzirdim sütüm ilginç şekilde ilk gün güzel geldi damla damla geldi ama bebeğime yetmişti. Sonra sürekli ağlamaya başladı memeden ayrılmak istemedi ben kolik bebek diye çok korktum ama doğumdan 2 ile 3 hafta sonra belli olurmuş yani şu an kolik bebek olup olmadığı belli olmazmış. Bu ağlamaları üzerine mama yapıp verdim ve kuzum mışıl mışıl uyumaya başladı. Ben sürekli emzirmeye çalışıyorum ama mama da veriyorum. Dün ilk muayenesine götürdük çok şükür korkulacak bir sarılığı yok. Burdan doğum yapacak arkadaşlara sesleniyorum kim ne derse desin bebeğinizin karnını doyun mama vermekten çekinmeyin. Benim sütüm yeni yeni gelemeye başladı. Mama vermeseydim bebeğim şu an hastanede yatıyor olabilirdi
Şu an 15 günlük başlarda yapıyordu bezine ama artık nerdeyse sadece kendini baya kasıyor kakası gelince ve biz altını açınca yapıyor. Doktorumuz olabilir normal zamanla öğrenir dedi
Canım altını açınca uyanmıyor mu bizde en çok o işe yarıyor her emzirmeden önce alt değişimi yapıyoruz yoksa çok zor uyanıyor maalesefKızlar benim bebeğim çok zor uyanıyor en son 5 gibi çok güzel emdi şimdi uyandıramıyorum ağlatıyorum kucağıma alınca uyuyor. Uyanmasını beklemeli yoksa dedikleri gibi uyanmasalar da 2 saatte bir süt vermeli mi şimdi uyanmıyor ama sütü sağıp biberonla versem luk luk içecek biliyorum ama biberonla vermek istemiyorum. Ne yapmalı?
Hadi sağlıkla gelsin inşallahSelamlar benim bugün son kontrolüm vardı. Yazık tatlı tatlı duruyordu kuzum karnımda sancım da yok. İlk erken doğumdu bu sefer de previadan erken alınıyor. Buna şükür tabi 30 hafta nerde 37 hafta nerede. Ama sancı falan bile yokken birden bire şok olacak dış dünyaya çıkınca bebecik kıyamam. Bu arada karın çevresi önden gidiyor diye açlık tokluk bakıldı sonuçlar normal geldi.sadece dombili imiş
Pazartesine doğum kısmetse :)
Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsınızTesekkur ederim bugün cıktik evimizdeyiz
Çok şükürTesekkur ederim bugün cıktik evimizdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?