Kuzum yok doğurmadım. Biraz tadım kaçık, o yüzden pek girmedim. Bugün annelik izninden önce son kez çalıştım. Artık evde günümü beklicem yarından itibaren.Katre_g canım sen nerelerdesin doğurdun mu senin gününe baya vardı
Al benden de o kadar her yerim ağrıyor uykusuzluktanUykusuzluktan aptallastimbeynim bulanık, ne yediğimi ne konuştuğumu hatırlayamıyorum. Aynı soruyu 3-4kez sorduğum oluyor
Canım bununla ilgili tuvalet iletişimi diye bir kitap var ben sipariş verdim merak ediyorum bu yöntemi evde çocukla başbaşa olacağım için denemeye bol bol vaktim de olur diye düşünüyorum bakalımCanım tuvalet iletişimini araştır istersen. Aslında yenidoğan döneminden itibaren temiz kalmak istermiş bebekler o yüzden altına yapmak istemezmiş. Bir süre sonra artık mecburiyetten alışırmış. Eğer aklına yatarsa şuan zaten altnı açıp tutuyormuşsun ileriki dönemde de sana çok büyk kolaylık olur. Oturmaya başladığı zaman direkt lazımlığa alıştırırsın, ek gıda döneminde falan da kabızlık ihtimalini en aza düşürürsün.
Ben sezaryen sonrası kendimi toparlar toparlamaz en azından kakası için uygulamak istiyorum. Tamamen bezsiz yapamam hem çiş hem kaka zorlar muhtemelen beni ama kaka sinyallerini yakalarım diye umuyorum.
İnstagramda ve youtubeda prema'nın videolar var, yine instagramda gizem karakuş var.
Geçersin en güzel vakitte inşallahAh bende o evreye geçsem artik
Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin inşallah canımEvaante canım ben 5 kasımda doğum yaptım kızım 3000 gr 51 cm olarak doğdu adı ÖYKÜ
Benimki de baya aşağıya indi ama mide yanmam hiç geçmediDaha geçen güne kadar mide yanmasından ağlıyodum evde daha yeni yeni rahatladım ya çok şükür
Hayırlı olsun canım şimdiden. Pazartesiye kadar vakit geçmez artık sanaSelamlar benim bugün son kontrolüm vardı. Yazık tatlı tatlı duruyordu kuzum karnımda sancım da yok. İlk erken doğumdu bu sefer de previadan erken alınıyor. Buna şükür tabi 30 hafta nerde 37 hafta nerede. Ama sancı falan bile yokken birden bire şok olacak dış dünyaya çıkınca bebecik kıyamam. Bu arada karın çevresi önden gidiyor diye açlık tokluk bakıldı sonuçlar normal geldi.sadece dombili imiş
Pazartesine doğum kısmetse :)
Şuan karnımda ilginç bir sızı var hadi inşallah deyip bekliyorum Allah'ım ne günlere kaldıkBenimki de baya aşağıya indi ama mide yanmam hiç geçmedi
Hayırlı olsun canım şimdiden. Pazartesiye kadar vakit geçmez artık sana
Belden gelen sancın var mı böyle sızı gibi. Gelip giden. Böyle bir varmış bir yokmuş gibiŞuan karnımda ilginç bir sızı var hadi inşallah deyip bekliyorum Allah'ım ne günlere kaldık
Gece yaptım evet. Son günümüz 15 Kasımdı 39. haftada gelmiş oldu.Sen doğum yaptın mı canım yoksa benimle günün aynı olduğu için sistem mi gösteriyor doğum yaptı diye?
Ben eşime yaptırmaya çalışıyorum perine günde bir kez oluyor
ben de bırakmıştım ama biraz pişman oldum. Doktorlar da öyle baştan kesi atmadı en son yalvarıyodum beni kesin diyeAh ben bir onu beceremedim ya artık epizyoyu falan kabullendim eşimden de isteyemedim. Sen doğum yaptın mı?
Evet Yenidoğanlar kendilerini kirletmek istemezmiş. Tuvalet iletişimini duymuştum ama bebeğin bu kadar net kakasının geldiğini ifade edeceğini düşünememiştim uykusunda bile yapmıyor çünkü kıvranıp kendini sıkıyor. Çişini yapıyor ama rahat bir şekildeCanım tuvalet iletişimini araştır istersen. Aslında yenidoğan döneminden itibaren temiz kalmak istermiş bebekler o yüzden altına yapmak istemezmiş. Bir süre sonra artık mecburiyetten alışırmış. Eğer aklına yatarsa şuan zaten altnı açıp tutuyormuşsun ileriki dönemde de sana çok büyk kolaylık olur. Oturmaya başladığı zaman direkt lazımlığa alıştırırsın, ek gıda döneminde falan da kabızlık ihtimalini en aza düşürürsün.
Ben sezaryen sonrası kendimi toparlar toparlamaz en azından kakası için uygulamak istiyorum. Tamamen bezsiz yapamam hem çiş hem kaka zorlar muhtemelen beni ama kaka sinyallerini yakalarım diye umuyorum.
İnstagramda ve youtubeda prema'nın videolar var, yine instagramda gizem karakuş var.
İnşallah canım üzülme kendini uzup sütünü etkileme canim herşey güzel olacak inşallahCanım bir değer söyledi doktor ama tam anlamadım beyaz kan hücreleri yüksekmiş sanırım. Ama crp ve diğer değerleri iyiymiş o yüzden enfeksiyon olmayabilirmiş. Tedbir amaçlı tutuyorlar şu an belki daha erken bile çıkabilir kuzum
Öyle valla bakalım günden güne nasıl olacaklarCok tesekkur ederim. Sizin de gozunuz aydin olsun. Belli mi olur belki huylari bize ceker :)
Şuan sanki gaz sancısı gibi bişey var belden gelen bisey yok henüzBelden gelen sancın var mı böyle sızı gibi. Gelip giden. Böyle bir varmış bir yokmuş gibi
Son 7 günüm benimde karnım biraz aşağı indi yalancı kasılmalar oluyo ama hala bir gelişme yok gelmezse suni sancı ile başlatacaklar doğumuben de bırakmıştım ama biraz pişman oldum. Doktorlar da öyle baştan kesi atmadı en son yalvarıyodum beni kesin diyeöyle kestiler. Evet gece gerçekleşti doğumum. Seninle günümüz hemen hemen aynıydı. Sen de durumlar nasıl?
canim dr um bana herseyi dene dedi,Kızlar benim bebeğim çok zor uyanıyor en son 5 gibi çok güzel emdi şimdi uyandıramıyorum ağlatıyorum kucağıma alınca uyuyor. Uyanmasını beklemeli yoksa dedikleri gibi uyanmasalar da 2 saatte bir süt vermeli mi şimdi uyanmıyor ama sütü sağıp biberonla versem luk luk içecek biliyorum ama biberonla vermek istemiyorum. Ne yapmalı?
oy masallahSelamlar benim bugün son kontrolüm vardı. Yazık tatlı tatlı duruyordu kuzum karnımda sancım da yok. İlk erken doğumdu bu sefer de previadan erken alınıyor. Buna şükür tabi 30 hafta nerde 37 hafta nerede. Ama sancı falan bile yokken birden bire şok olacak dış dünyaya çıkınca bebecik kıyamam. Bu arada karın çevresi önden gidiyor diye açlık tokluk bakıldı sonuçlar normal geldi.sadece dombili imiş
Pazartesine doğum kısmetse :)
bende 5 kasim da dogurdumEvaante canım ben 5 kasımda doğum yaptım kızım 3000 gr 51 cm olarak doğdu adı ÖYKÜ
Evet canım 2.doz hepatit ilkini yoğun bakımda yapmışlar normalde prematürelerin düzeltilmiş haftasına göre yapılıyor diye biliyordum ama bunun birinci doz yapıldığı için ikinci doz zamanı da geldiHepatit mi oldu 2 . Doz tam 30 gün doluncami yaptirdin
başbaşa olacağım için denemeye bol bol vaktim de
Evet Yenidoğanlar kendilerini kirletmek istemezmiş. Tuvalet iletişimini duymuştum ama bebeğin bu kadar net kakasının geldiğini ifade edeceğini düşünememiştim uykusunda bile yapmıyor çünkü kıvranıp kendini sıkıyor. Çişini yapıyor ama rahat bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?