2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Katre_g canım sen nerelerdesin doğurdun mu senin gününe baya vardı
Kuzum yok doğurmadım. Biraz tadım kaçık, o yüzden pek girmedim. Bugün annelik izninden önce son kez çalıştım. Artık evde günümü beklicem yarından itibaren.

Kimler doğurdu var mı bir değişiklik listede?

Famina işe yaramıyor bazen ağlayıp kucakta geri uyuyor ama şimdi uyandırdım emdi Rahatladım demek ki 2 saatte bir emmek istemiyor

Canım bununla ilgili tuvalet iletişimi diye bir kitap var ben sipariş verdim merak ediyorum bu yöntemi evde çocukla başbaşa olacağım için denemeye bol bol vaktim de olur diye düşünüyorum bakalım

Daha geçen güne kadar mide yanmasından ağlıyodum evde daha yeni yeni rahatladım ya çok şükür
Benimki de baya aşağıya indi ama mide yanmam hiç geçmedi
Hayırlı olsun canım şimdiden. Pazartesiye kadar vakit geçmez artık sana

Ayaklarım kütük gibi bildiğin dokununca içine çöküyorMide yanmam berbat soğuk süt ve bazen renne içiyorum. Bende ağrı, sancı hiç birşey yok. Sadece bebeğim bi tarafa toplanıyor ve sertleşiyor. Doğum yapanlar anneler gözünüz aydın.Darısı bizlerin Başına

Sen doğum yaptın mı canım yoksa benimle günün aynı olduğu için sistem mi gösteriyor doğum yaptı diye?
Ben eşime yaptırmaya çalışıyorum perine günde bir kez oluyor
Gece yaptım evet. Son günümüz 15 Kasımdı 39. haftada gelmiş oldu.
Ebe o alt tarafı baya esnetmeye çalışıyor. Öncesinden biraz esnemiş olması bile yanına kar olacaktır. Çalışmalara devam

Ah ben bir onu beceremedim ya artık epizyoyu falan kabullendim eşimden de isteyemedim. Sen doğum yaptın mı?
ben de bırakmıştım ama biraz pişman oldum. Doktorlar da öyle baştan kesi atmadı en son yalvarıyodum beni kesin diye öyle kestiler. Evet gece gerçekleşti doğumum. Seninle günümüz hemen hemen aynıydı. Sen de durumlar nasıl?

Doğum sonrası ödemleri nasıl atacağız canım çok yanıyor

Evet Yenidoğanlar kendilerini kirletmek istemezmiş. Tuvalet iletişimini duymuştum ama bebeğin bu kadar net kakasının geldiğini ifade edeceğini düşünememiştim uykusunda bile yapmıyor çünkü kıvranıp kendini sıkıyor. Çişini yapıyor ama rahat bir şekilde

İnşallah canım üzülme kendini uzup sütünü etkileme canim herşey güzel olacak inşallah

Belden gelen sancın var mı böyle sızı gibi. Gelip giden. Böyle bir varmış bir yokmuş gibi
Şuan sanki gaz sancısı gibi bişey var belden gelen bisey yok henüz
Son 7 günüm benimde karnım biraz aşağı indi yalancı kasılmalar oluyo ama hala bir gelişme yok gelmezse suni sancı ile başlatacaklar doğumu

canim dr um bana herseyi dene dedi,
el ayak huylandirma
gidiklama
islak bez ile kulak arkasi , ense gibi rahatsiz olacak yerlere dokun
soyundur
islak nemli bir havlu koy sirtina vs vs

islak mendil ile enseye boyna ve ayak altina dokunmak ise yariyor bizde .
oy masallah
benimki biz en basta buyuk olur die yeni dogan pek almamistk. 3 ayliklar buyik geldi. dun gidip biraz yeni dogan kiyafet aldik
Evaante canım ben 5 kasımda doğum yaptım kızım 3000 gr 51 cm olarak doğdu adı ÖYKÜ
bende 5 kasim da dogurdumhayirli olsun canimm

başbaşa olacağım için denemeye bol bol vaktim de

Evet, kitaba da denk geldim. Ben ilk başta kaka olayını halletmek istiyorum. Sonrasında çiş için de denemeler yaparım ama o konuda çok kendimi kasmam. Kendi sağlık sorunlarım sebebiyle de sık sık hastahaneye gidiyorum. Öyle durumlarda bezsiz bir şekilde bakabilecek kimse yok çevremde

Doğdukları ilk gün bile bez kullanmayan anneler varmış. Benim arkadaşımın oğlu da asla bezine kakasını yapmadı. O dönemde araştırırken denk gelmiştik tuvalet iletişimine. Daha 1 yaşında yoktu bezi tamamen bıraktığında. Oğlu konuşamadığı halde elinden tutup tuvalete götürüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…