2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
@Anastai canım bizim doktoru kesinlikle beslemelisin demişti uyanmasa da gereklerde biberon ver dedi ben başlarda hep biberonla destekledim çene kasları da gelişmemişti yeterince hatta çok da korkuyordum meme reddi olur diye annem falan hiç vermemi istemiyordu ama önemli olan onun beslenmesiydi büyüdükçe düzeldi şimdi biberonu istemiyor emmek istiyor O zaman öyle gerekti ,hala silikon uçla emiyor ama sonuçta emiyor

Kızlar konunun başını kaçırdım kaka ile alakalı bizim de şöyle bşr durum oldu altını açmadan asla yapmıyor bezine daha 33 günlük sancısı olmasına bağlamıştım altını açınca gevşediği için yapıyor,kabız değik günde 6-7 kere kaka yapıyor ama hep ıkınıp sıkılarak özellikle aşıdan sonraki gün mahvoldu ıkınmaktan

Konu tuvalet iletişimi canım. Bebekler doğdukları andan itibaren temiz kalma içgüdüsüyle beze kaka yapmak istemezmiş. O yüzden altını açıp tuvalet pozisyonunda tutunca rahatlıyorlar . Youtube'da bir sürü video var konu ile ilgili. Sonrasında bez bırakmak da daha kolay oluyormuş. Altını açınca rahat yapıyorsa boşu boşuna bezle bekletip ıkınmasını bekleme bence

Offff sinirim bozuldu kızlar mama hazırlarken kaynamış su soğusun diye satın alma suyla soğutmuş kv bir şry olur mu doktors bildirmem gerekiyor mu

Benim de gaz sancısı gibi girip çıkıyordu sonra belimden gelmeye başladı sancılar sonra doğurdum dakika tut bakalım. Senden de hayrlı haber bekliyoruz artık

Offff sinirim bozuldu kızlar mama hazırlarken kaynamış su soğusun diye satın alma suyla soğutmuş kv bir şry olur mu doktors bildirmem gerekiyor mu
Bebeğini bi takip et istersen. Olağan dışı bir şey gözlemlersen o zaman haber edersin. Annem de arıtıcıdaki su ile ılıtmıştı çok şükür bişey olmadı.

Benim de gaz sancısı gibi girip çıkıyordu sonra belimden gelmeye başladı sancılar sonra doğurdum dakika tut bakalım. Senden de hayrlı haber bekliyoruz artık
Çok acılı sancılı mı canım normal doğum o süreç nasıl işliyor? İlk doğum mu sizinde. Bende normal doğurmayı çok istiyorum da

Canım ne yap et uyandır, Allah korusun sarılık olmasın.ç
İnşallah canım üzülme kendini uzup sütünü etkileme canim herşey güzel olacak inşallah
Bugün toparladım kendimi bebeğime süt sağıp veriyorum çok az çıksa da şifa olsun diyorum

Kızlar çok şükür bebişim geldi, başta biraz ağzında köpükler var gibiydi, yenidoğan yoğun bakımda midesini filan temizlediler , o sorunda kalmadı şükür. Sezeryan olduğu in sütüm pek yok daha yeni yeni gelicek gibi. Bebiş memeyi tutmuyor. Kaşik biberonla besledik 3-4 kez bugün. O kolay diye belescilige mi alıştı,nasıl düzeltcez

Kuzum ebeler parmak emdirdi mi hiç? Parmak emiyor mu?

Kuzum ebeler parmak emdirdi mi hiç? Parmak emiyor mu?
Parmak emiyor aslında ,kasık biberonu da sanki meme emer gibi yutuyor ama memeyi almadı daha ,ebe 1 kez geldi o tutturdu bı kere göğsümü sonra midesinde filan sıkıntı olunca ebenin peşine dusemedik.

hayirli olsun canim , tez zamanda agrilarinda gecer insallah
benimde ilk gun bebegim ememiyordu, isiriyordu cigner gibi. once dil ve dudak bagi var mi diye bir kontrol ettiler baktilar yok. sonra bol bol memede tut ogrenir dediler ki ikinci gunun sonunda cenesi kuvvetlenmisti.
hic stres yapma emicektir
ki biz mamayi biberonla verdik hep, meme reddi olmadi cok sukur

Parmak emiyor aslında ,kasık biberonu da sanki meme emer gibi yutuyor ama memeyi almadı daha ,ebe 1 kez geldi o tutturdu bı kere göğsümü sonra midesinde filan sıkıntı olunca ebenin peşine dusemedik.
Silikon göğüs ucu denedin mi benim bebeğim de emmiyordu silikon göğüs ucu ile tuttu.

Son previalı annemizde bebeğine kavuşcak inşallah sağlıkla kucağına al canım

Endişe etme canım birşey olmaz için rahat olsun bende büyük kızımda kaynamış suyu şaşal suyla ılıştırırdım bazen

Reactions: 11K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…