Malesef bebek baş aşağıda dönse yanma oluyor canım ya ben hala mide yanmasıyla savaş veriyorum gaviscon rahatlatıyor birtekIste bende devam ediyo yanmalar. Bas assgi gecmediginden midede rahatlama olmadi henuz
Ne güzel izne ayrılmışsın tadını çıkar boşver canını sıkmalarına izin vermeKuzum yok doğurmadım. Biraz tadım kaçık, o yüzden pek girmedim. Bugün annelik izninden önce son kez çalıştım. Artık evde günümü beklicem yarından itibaren.
Kimler doğurdu var mı bir değişiklik listede?
Ev derecesini 22 nin üzerine çıkarmaya çalış canim canim sicaktsn da uyuya kalabilir sarılık baslangici da olabilir aman dikkat et.Uyandirma rutininde her zaman önce altını al üzeri kalınsa incelt emme sırasında.ayak topuğuna iki elininle bilyeye vurur gibi vur acıma sakin ama 2 saat dolmadan mutlaka uyandır.Beslenme aralığını sıklastirabilirsin hatta bir süre.Ayni dert benim de başımda çok zor uyandirmasi ama sakın yılma,üzülme bu onun iyiliği içinKızlar benim bebeğim çok zor uyanıyor en son 5 gibi çok güzel emdi şimdi uyandıramıyorum ağlatıyorum kucağıma alınca uyuyor. Uyanmasını beklemeli yoksa dedikleri gibi uyanmasalar da 2 saatte bir süt vermeli mi şimdi uyanmıyor ama sütü sağıp biberonla versem luk luk içecek biliyorum ama biberonla vermek istemiyorum. Ne yapmalı?
Biberon çok hızlı emiyor o yüzden meme emsin istiyorum. Önemli olan doymaları tabi kaç gündür sağıp biberonla veriyordum. Bugün sonunda mememi aldı boşuna korktum biberona alışacak diye. Sakince bekleyip deneyince yoluna girdi@Anastai canım bizim doktoru kesinlikle beslemelisin demişti uyanmasa da gereklerde biberon ver dedi ben başlarda hep biberonla destekledim çene kasları da gelişmemişti yeterince hatta çok da korkuyordum meme reddi olur diye annem falan hiç vermemi istemiyordu ama önemli olan onun beslenmesiydi büyüdükçe düzeldi şimdi biberonu istemiyor emmek istiyorO zaman öyle gerekti ,hala silikon uçla emiyor ama sonuçta emiyor
Çok uğraştım canım ağlıyor memede uyuyordu. ev biraz sıcak üstünü soydum her şeyi denedim. Ama şimdi iki saat arayla uyandırdım. Biraz keyfi isteyince uyanıyor gibi geliyor çünkü şimdi gözler çipil çipil. Yarın kontrol var hafif sarılığı vardı atmıştır inşallahEv derecesini 22 nin üzerine çıkarmaya çalış canim canim sicaktsn da uyuya kalabilir sarılık baslangici da olabilir aman dikkat et.Uyandirma rutininde her zaman önce altını al üzeri kalınsa incelt emme sırasında.ayak topuğuna iki elininle bilyeye vurur gibi vur acıma sakin ama 2 saat dolmadan mutlaka uyandır.Beslenme aralığını sıklastirabilirsin hatta bir süre.Ayni dert benim de başımda çok zor uyandirmasi ama sakın yılma,üzülme bu onun iyiliği için
Benim pozisyon degistiriyodu hep 30. Haftaya kadar ve mide yanmalari bi oluyodu bi olmuyodu. Simdi makat geliste ve hep yanma var. Bas asagi olunca gecer derler ama belli olmuyo bu isler :)Benimki 20. haftadan beri baş aşağıda ama mide yanmam hiç geçmedi canım
Evet hep öyle yaptırdım altını açarak ama buna alışması da olumsuz bir durum gibi gelmişti bana ,çalışmaya başlayınca falan bu özeni herkes göstermeyebilirKonu tuvalet iletişimi canım. Bebekler doğdukları andan itibaren temiz kalma içgüdüsüyle beze kaka yapmak istemezmiş. O yüzden altını açıp tuvalet pozisyonunda tutunca rahatlıyorlar . Youtube'da bir sürü video var konu ile ilgili. Sonrasında bez bırakmak da daha kolay oluyormuş. Altını açınca rahat yapıyorsa boşu boşuna bezle bekletip ıkınmasını bekleme bence
canim daha once orada dogum yapan kisilerle konustun mu ?Kizlar ya devlet hastanesinde dogurcam ilk defa ve korkuyorum hep devlet hastanesini kotuluyolar . Şoyle davraniyolar ypk boyle oluyoDoktorumdan memnunum ama iş ebelerde bitiyo. Bi de tabi seZeryan olursam doktorum ilgilenecek gerci doktorum da anlayisli guler yuzlu seviyorum . Ben kucuk bi ildeyim ve baska hastane yok ne devlet ne özel ( stres kaygi aldi beni
Doğurdum çok şükür akşam 19:15 te :) ama çok fazla iç dış dikişim var o da doğum ve açılma çok hızlı ilerlediği için oldu,o yüzden hayırlısını dileyin hızlı bir doğum değil de,doğum kolaydı dikişler 2 saat sürdücanım napıyosun nasılsın?
Göğsümü vermeyi az önce yine denedim ,tutar gibi oldu bu kez, inşallah yarın alır da rahat ederizhayirli olsun canim , tez zamanda agrilarinda gecer insallah
benimde ilk gun bebegim ememiyordu, isiriyordu cigner gibi. once dil ve dudak bagi var mi diye bir kontrol ettiler baktilar yok. sonra bol bol memede tut ogrenir dediler ki ikinci gunun sonunda cenesi kuvvetlenmisti.
hic stres yapma emicektir
ki biz mamayi biberonla verdik hep, meme reddi olmadi cok sukur
Silikon göğüs ucu almıştım ama hastaneye getirmemistim. Yarın inşallah taburcu olursak onunla da denerim. Zaten göğüs uclarim çok belirgin değil belk destek olurSilikon göğüs ucu denedin mi benim bebeğim de emmiyordu silikon göğüs ucu ile tuttu.
Evet hep öyle yaptırdım altını açarak ama buna alışması da olumsuz bir durum gibi gelmişti bana ,çalışmaya başlayınca falan bu özeni herkes göstermeyebilir
Benim bebişin de hareketleri biraz azdı nst de de üst üste güzel eğriler göremeyince 38+1 de sezeryanla aldı doktor bebeği. Senin doktorun ne diyor, nst ler ne durumdaIyi geceler kizlar
Karnim asiri ağır ve sert geldi dönerken dönemedim sonra korktum yarim saattir uyandırmaya çalıştım
Off nasil bir korku bu ya
Cok şükür kıpırdadı biraz da bıraktım
Doğan buyur derler ama karnımda her an acaba neden hareket etmiyor diye düşünmek te cok zormuş
Hareketleri de baya az zaten
hayirli olsun canim ,Doğurdum çok şükür akşam 19:15 te :) ama çok fazla iç dış dikişim var o da doğum ve açılma çok hızlı ilerlediği için oldu,o yüzden hayırlısını dileyin hızlı bir doğum değil de,doğum kolaydı dikişler 2 saat sürdü
alir kuzum . cenesi giderek guclenicek.Göğsümü vermeyi az önce yine denedim ,tutar gibi oldu bu kez, inşallah yarın alır da rahat ederiz
canim kasilma sonrasi cok gec hareket ediyorlar.Iyi geceler kizlar
Karnim asiri ağır ve sert geldi dönerken dönemedim sonra korktum yarim saattir uyandırmaya çalıştım
Off nasil bir korku bu ya
Cok şükür kıpırdadı biraz da bıraktım
Doğan buyur derler ama karnımda her an acaba neden hareket etmiyor diye düşünmek te cok zormuş
Hareketleri de baya az zaten
Ev sıcak olunca sıcak uyku yapıyor uyku uykuyu getiriyor bu kez kan sskerleri düşünce hepten işler karisiyor.İnsallah sarılık gecmistir biz de foto terapinin ucundan döndük dün düşüşe gecti cok şükürÇok uğraştım canım ağlıyor memede uyuyordu. ev biraz sıcak üstünü soydum her şeyi denedim. Ama şimdi iki saat arayla uyandırdım. Biraz keyfi isteyince uyanıyor gibi geliyor çünkü şimdi gözler çipil çipil. Yarın kontrol var hafif sarılığı vardı atmıştır inşallah
Ahaha gebeler ayri dertten uyanir doguranlar ayri derttenGeceniz hayrolsunbu saatte açlıktan uyandım ya demir ilacımı değiştirdim hemen nasıl etki etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?