2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ne güzel izne ayrılmışsın tadını çıkar boşver canını sıkmalarına izin verme
Evet senin gibi ayın son zamanlarını bekleyenler dışında çoğu arkadaş doğurdu
bir iki kişi de günü geçenler olarak bekliyoruz ben artık 18 ine gelsin öyle doğuracağım

Ev derecesini 22 nin üzerine çıkarmaya çalış canim canim sicaktsn da uyuya kalabilir sarılık baslangici da olabilir aman dikkat et.Uyandirma rutininde her zaman önce altını al üzeri kalınsa incelt emme sırasında.ayak topuğuna iki elininle bilyeye vurur gibi vur acıma sakin ama 2 saat dolmadan mutlaka uyandır.Beslenme aralığını sıklastirabilirsin hatta bir süre.Ayni dert benim de başımda çok zor uyandirmasi ama sakın yılma,üzülme bu onun iyiliği için

Biberon çok hızlı emiyor o yüzden meme emsin istiyorum. Önemli olan doymaları tabi kaç gündür sağıp biberonla veriyordum. Bugün sonunda mememi aldı boşuna korktum biberona alışacak diye. Sakince bekleyip deneyince yoluna girdi

Çok uğraştım canım ağlıyor memede uyuyordu. ev biraz sıcak üstünü soydum her şeyi denedim. Ama şimdi iki saat arayla uyandırdım. Biraz keyfi isteyince uyanıyor gibi geliyor çünkü şimdi gözler çipil çipil. Yarın kontrol var hafif sarılığı vardı atmıştır inşallah

Kizlar ya devlet hastanesinde dogurcam ilk defa ve korkuyorum hep devlet hastanesini kotuluyolar . Şoyle davraniyolar ypk boyle oluyo Doktorumdan memnunum ama iş ebelerde bitiyo. Bi de tabi seZeryan olursam doktorum ilgilenecek gerci doktorum da anlayisli guler yuzlu seviyorum . Ben kucuk bi ildeyim ve baska hastane yok ne devlet ne özel ( stres kaygi aldi beni

Evet hep öyle yaptırdım altını açarak ama buna alışması da olumsuz bir durum gibi gelmişti bana ,çalışmaya başlayınca falan bu özeni herkes göstermeyebilir

canim daha once orada dogum yapan kisilerle konustun mu ?
yada google dan yaz belki deneyimini yazanlar vardir .

Iyi geceler kizlar
Karnim asiri ağır ve sert geldi dönerken dönemedim sonra korktum yarim saattir uyandırmaya çalıştım
Off nasil bir korku bu ya
Cok şükür kıpırdadı biraz da bıraktım
Doğan buyur derler ama karnımda her an acaba neden hareket etmiyor diye düşünmek te cok zormuş
Hareketleri de baya az zaten

canım napıyosun nasılsın?
Doğurdum çok şükür akşam 19:15 te :) ama çok fazla iç dış dikişim var o da doğum ve açılma çok hızlı ilerlediği için oldu,o yüzden hayırlısını dileyin hızlı bir doğum değil de,doğum kolaydı dikişler 2 saat sürdü

Göğsümü vermeyi az önce yine denedim ,tutar gibi oldu bu kez, inşallah yarın alır da rahat ederiz

Silikon göğüs ucu denedin mi benim bebeğim de emmiyordu silikon göğüs ucu ile tuttu.
Silikon göğüs ucu almıştım ama hastaneye getirmemistim. Yarın inşallah taburcu olursak onunla da denerim. Zaten göğüs uclarim çok belirgin değil belk destek olur

Evet hep öyle yaptırdım altını açarak ama buna alışması da olumsuz bir durum gibi gelmişti bana ,çalışmaya başlayınca falan bu özeni herkes göstermeyebilir

O da doğru tabi. Ben de kakayı alıştırsam bile çiş için de tamamen bezi bırakamam sanırım. Sonrasında ilgilenecek kişi önemli

Benim bebişin de hareketleri biraz azdı nst de de üst üste güzel eğriler göremeyince 38+1 de sezeryanla aldı doktor bebeği. Senin doktorun ne diyor, nst ler ne durumda

hayirli olsun canim ,
dikislerin agrisi sizisida en kisa zamanda iyilesir insallah
Göğsümü vermeyi az önce yine denedim ,tutar gibi oldu bu kez, inşallah yarın alır da rahat ederiz
alir kuzum . cenesi giderek guclenicek.
eger hastanede varsa yada evde varsa elektrikli pompa ile dene , o hemen gogus ucunu cikartiyor.

canim kasilma sonrasi cok gec hareket ediyorlar.
Derin derin nefes alip ver , nefes teknikleri var youtube da . daha cabuk karninin gevsemesine yardimci olursun

Ev sıcak olunca sıcak uyku yapıyor uyku uykuyu getiriyor bu kez kan sskerleri düşünce hepten işler karisiyor.İnsallah sarılık gecmistir biz de foto terapinin ucundan döndük dün düşüşe gecti cok şükür insallah seninki de düşüşe gecmistir

Geceniz hayrolsun bu saatte açlıktan uyandım ya demir ilacımı değiştirdim hemen nasıl etki etti
Ahaha gebeler ayri dertten uyanir doguranlar ayri dertten emzirdim gaz sancisi icin masaj yaptim simdi besik salliyorum ama benim oglan çipil çipil bana bakiyo benimse gozlerden uyku akiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…