aa yaza geliyor gerçekten hiç doğum kısmını düşünmedim o kısma gelemedim Kasım aralık öğretmenler için ideal doğum aylarından eylülde okula başlamadan doğum izni başlar sonrası da halledilir bir şekilde
Evet canım bence de ideal olmuş ayımız son aylar hep evde geçiyor. Ben sonrasında ücretsiz izne ayrılırım diye düşünüyorum alabildiğim kadar seneye direk mola okula.
Merhabalar kızlar, bugün doktora gittim kese göründü karindan bebek yok ama bebeği besleyen yapı oluşmaya başlamış geç döllenme olabilir dedi ki öyle zaten. Bi sıkıntı görmedi sorun yok dedi kan sulandiriciya devam edicem biraz endişelendim bebek olmayınca on gün sonra tekrar gel dedi kalp atışını duyarız dedi keseyi koyuyorum bakar misiniz. Yukarıdaki resimde nokta gibi şey oluşmaya başlamış dedi kese de 14mm dedi
Kızlar günaydın. Sizde de süt gibi akıntı oluyor mu acaba? Her gün damla damla beyaz yoğun süt gibi akıntım oluyor. Günlük ped kullanıyorum. Günlük ped yerine çamaşırınızı sıklıkla değiştirin diyorlar ama çalıştığım için malesef öyle bir imkanım olmuyor.
sürekli değil ama arada oluyor canım ben günlüük ped yerine peçete kullanıyorum her lavobo da değiştiriyorum hem daha temiz oluyor. istersen dene canım günlük ped kaşıntı falan da yapabilir.