- 2 Mart 2022
- 150
- 205
- 23
- 36
doğum kolay olduysa niye o kadar çok dikiş atıldı? Çok şükür sağ salim doğmuş yaDoğurdum çok şükür akşam 19:15 te :) ama çok fazla iç dış dikişim var o da doğum ve açılma çok hızlı ilerlediği için oldu,o yüzden hayırlısını dileyin hızlı bir doğum değil de,doğum kolaydı dikişler 2 saat sürdü
Olur olur merak etmeSilikon göğüs ucu almıştım ama hastaneye getirmemistim. Yarın inşallah taburcu olursak onunla da denerim. Zaten göğüs uclarim çok belirgin değil belk destek olur
ishal oldu sadece ama rengi koyu yeşil gibi normalEndişe etme canım birşey olmaz için rahat olsun bende büyük kızımda kaynamış suyu şaşal suyla ılıştırırdım bazen
Ayy kiyamam..kiymetli olmaz miii..canimizdan can onlar..bugun biraz cikti sutum.lansinoh pompa aldik.digerleri hicbir ise yaramadi.ama dediginiz gibj 2cc falan anca oluyor.ne ciksa kar hemen goturuyoruz..cok gecmis olsun size.umarim bi daha ayri kalmayiz yavrularimizdan.cok zormus gercekten..insan kendi acisini unutuyor.normalde olsam dikislerim var diye 10gun kalkmam..ama simdi gozum hicbisey gormuyor..cok sagolun desteginiz icin..Hayır hiç korkmayın sarılık olmuyor öünkü onu da o anda tedavi ediyorlar yorulmasınlar diye ,bşr de damla çıkması çok normal zaten benim de öyle olmuştu o damlaları ziyan etmeyin o damlaları enjektörle çektik inanın birkaç damla gönderdik başta sadece diyorum ya şırınga ile 2 cc aşırı az bşr yudum bile değil ama yeter dediler başta serumla karıştırıp veriyorlar .Biz o kadar perişan olduk ki ben günlerce hiç uyumadım, eşim de bir yandan ben bir yandan çocuğumuz perişan oldu , bir de her çocuk kıymetlidir elbet ama hem ilk çocuk hem tüp bebek hem benim kronikmhastalığımdan dolayı doğum yapmam çok sakıncalı yani çok kıymetli bşr bebekti,gerçekten benim ilk gördüğümde bebeğimiz burnunda hortumlar ağzı kapalı köpükler içinde omhalde bile nefes alamıyordu kuvözün dışına çıkıyordu nefes sesi düzelmesi mucize gibi ama düzeliyorlar içinizi ferah tutun bu bşr süreç düzelecek
Canım emiyorsa zamanla bi rutin oluşturursunuz inşallah kolaylıklar diliyorumFamina işe yaramıyor bazen ağlayıp kucakta geri uyuyor ama şimdi uyandırdım emdi Rahatladım demek ki 2 saatte bir emmek istemiyor
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünDoğurdum çok şükür akşam 19:15 te :) ama çok fazla iç dış dikişim var o da doğum ve açılma çok hızlı ilerlediği için oldu,o yüzden hayırlısını dileyin hızlı bir doğum değil de,doğum kolaydı dikişler 2 saat sürdü
Canım benim de öyle, doğum yapalı 2 gün oldu bebeğim ilk gece enfeksiyon yüzünden kuvöze alındı ben de mecbur süt sağıyorum. Hastane pompa verdi ama o kadar az geliyor ki sütler dibe ulaşamadan kenarlarda kalıyordu. Ben de kaşık biberona elle süt sağıyorum, benim de çok az geliyor ama olsun diyorum bir damla içse bile kardır diye düşünüyorum.Ayy kiyamam..kiymetli olmaz miii..canimizdan can onlar..bugun biraz cikti sutum.lansinoh pompa aldik.digerleri hicbir ise yaramadi.ama dediginiz gibj 2cc falan anca oluyor.ne ciksa kar hemen goturuyoruz..cok gecmis olsun size.umarim bi daha ayri kalmayiz yavrularimizdan.cok zormus gercekten..insan kendi acisini unutuyor.normalde olsam dikislerim var diye 10gun kalkmam..ama simdi gozum hicbisey gormuyor..cok sagolun desteginiz icin..
Benim tontik içerde bakıyodur muhtemelen gecesi gündüzü yok kıpır kıpırAhaha gebeler ayri dertten uyanir doguranlar ayri derttenemzirdim gaz sancisi icin masaj yaptim simdi besik salliyorum ama benim oglan çipil çipil bana bakiyo benimse gozlerden uyku akiyo
En son gecen hafta gittimBenim bebişin de hareketleri biraz azdı nst de de üst üste güzel eğriler göremeyince 38+1 de sezeryanla aldı doktor bebeği. Senin doktorun ne diyor, nst ler ne durumda
Tesekkur ederim canim uyuyamadim zaten kıpırtı hissedene kadarcanim kasilma sonrasi cok gec hareket ediyorlar.
Derin derin nefes alip ver , nefes teknikleri var youtube da . daha cabuk karninin gevsemesine yardimci olursun
Son zamanlarda azalması normalmiş canım hem alanı kalmıyor hem kasılmalar bebeği de geriyor. Önceden keskin hareketleri olurdu şimdi hafif hafif gerinmeler hissediyorum ben deTesekkur ederim canim uyuyamadim zaten kıpırtı hissedene kadar
Az baya hareketleri de bakalim
Kontrole gidiyorum
Evet sormuştum daha önce bu yüzden duylrabiliyorum bu kadar yoksa kac kere gitmistim kontroleSon zamanlarda azalması normalmiş canım hem alanı kalmıyor hem kasılmalar bebeği de geriyor. Önceden keskin hareketleri olurdu şimdi hafif hafif gerinmeler hissediyorum ben de
Olumlu da var olumsjz da. Bu heryer icin gecerli farkindayim ama ne bileyim devlet hastanelerine genel kanaat boyle. Gerci kadin dogum uzmanlari yaz ayi itibariyle tqmamen kadrosunu yeniledi. Bakalim pzt doktora sezeryan fala n olursam devlette estetik dikis atiliyo mu nasil oluyo detayli sorup bilgi alicam.canim daha once orada dogum yapan kisilerle konustun mu ?
yada google dan yaz belki deneyimini yazanlar vardir .
Benim kendi ameliyatım da sıkıntılıydı 8 gün yattım ben de hastanede perinatoloji daha sonra emzirme için yoğun bakıma alıyorlar 3 saatte bir ama iyi ve dinç olman gerekiyor bunun için nasıl dimdik gidiyordum o tempoyla çocuğum taburcu olduğunda kendi dikişlerim şişmiştiAyy kiyamam..kiymetli olmaz miii..canimizdan can onlar..bugun biraz cikti sutum.lansinoh pompa aldik.digerleri hicbir ise yaramadi.ama dediginiz gibj 2cc falan anca oluyor.ne ciksa kar hemen goturuyoruz..cok gecmis olsun size.umarim bi daha ayri kalmayiz yavrularimizdan.cok zormus gercekten..insan kendi acisini unutuyor.normalde olsam dikislerim var diye 10gun kalkmam..ama simdi gozum hicbisey gormuyor..cok sagolun desteginiz icin..
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar çok şükür bebişim geldi, başta biraz ağzında köpükler var gibiydi, yenidoğan yoğun bakımda midesini filan temizlediler , o sorunda kalmadı şükür. Sezeryan olduğu in sütüm pek yok daha yeni yeni gelicek gibi. Bebiş memeyi tutmuyor. Kaşik biberonla besledik 3-4 kez bugün. O kolay diye belescilige mi alıştı,nasıl düzeltcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?