2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
doğum kolay olduysa niye o kadar çok dikiş atıldı? Çok şükür sağ salim doğmuş ya şimdi nasılsın bebeğin nasıl

Reactions: 11K
Silikon göğüs ucu almıştım ama hastaneye getirmemistim. Yarın inşallah taburcu olursak onunla da denerim. Zaten göğüs uclarim çok belirgin değil belk destek olur
Olur olur merak etme burdaki hemşireler bebekler memeyi önce damaklarında hissetmek isterler demişti belki çok belirgin değilse o yüzden de tutmamış olabilir

Ayy kiyamam..kiymetli olmaz miii..canimizdan can onlar..bugun biraz cikti sutum.lansinoh pompa aldik.digerleri hicbir ise yaramadi.ama dediginiz gibj 2cc falan anca oluyor.ne ciksa kar hemen goturuyoruz..cok gecmis olsun size.umarim bi daha ayri kalmayiz yavrularimizdan.cok zormus gercekten..insan kendi acisini unutuyor.normalde olsam dikislerim var diye 10gun kalkmam..ama simdi gozum hicbisey gormuyor..cok sagolun desteginiz icin..

Famina işe yaramıyor bazen ağlayıp kucakta geri uyuyor ama şimdi uyandırdım emdi Rahatladım demek ki 2 saatte bir emmek istemiyor
Canım emiyorsa zamanla bi rutin oluşturursunuz inşallah kolaylıklar diliyorum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Canım benim de öyle, doğum yapalı 2 gün oldu bebeğim ilk gece enfeksiyon yüzünden kuvöze alındı ben de mecbur süt sağıyorum. Hastane pompa verdi ama o kadar az geliyor ki sütler dibe ulaşamadan kenarlarda kalıyordu. Ben de kaşık biberona elle süt sağıyorum, benim de çok az geliyor ama olsun diyorum bir damla içse bile kardır diye düşünüyorum.

Benim bebişin de hareketleri biraz azdı nst de de üst üste güzel eğriler göremeyince 38+1 de sezeryanla aldı doktor bebeği. Senin doktorun ne diyor, nst ler ne durumda
En son gecen hafta gittim
Bugun kontrolüm
Bakalim durumlar nasıl
Bariz şekilde hareketler azaldi oyuzden endiseleniyorum

canim kasilma sonrasi cok gec hareket ediyorlar.
Derin derin nefes alip ver , nefes teknikleri var youtube da . daha cabuk karninin gevsemesine yardimci olursun
Tesekkur ederim canim uyuyamadim zaten kıpırtı hissedene kadar
Az baya hareketleri de bakalim
Kontrole gidiyorum

Tesekkur ederim canim uyuyamadim zaten kıpırtı hissedene kadar
Az baya hareketleri de bakalim
Kontrole gidiyorum
Son zamanlarda azalması normalmiş canım hem alanı kalmıyor hem kasılmalar bebeği de geriyor. Önceden keskin hareketleri olurdu şimdi hafif hafif gerinmeler hissediyorum ben de

Son zamanlarda azalması normalmiş canım hem alanı kalmıyor hem kasılmalar bebeği de geriyor. Önceden keskin hareketleri olurdu şimdi hafif hafif gerinmeler hissediyorum ben de
Evet sormuştum daha önce bu yüzden duylrabiliyorum bu kadar yoksa kac kere gitmistim kontrole

canim daha once orada dogum yapan kisilerle konustun mu ?
yada google dan yaz belki deneyimini yazanlar vardir .
Olumlu da var olumsjz da. Bu heryer icin gecerli farkindayim ama ne bileyim devlet hastanelerine genel kanaat boyle. Gerci kadin dogum uzmanlari yaz ayi itibariyle tqmamen kadrosunu yeniledi. Bakalim pzt doktora sezeryan fala n olursam devlette estetik dikis atiliyo mu nasil oluyo detayli sorup bilgi alicam.

Hanımlar merhabalar ya ben 39 40 haftaya girmek üzereyim hala tam anlamıyla sancı hisstmedim normal istyorum ama hala beni tam anlamıyla rahatsız eden sancılar yok acaba deneyimli arkadaşlar tecrubelerini anlatabilir mi sancı nasıl bsey baya stres korku yapyorum nasıl olacak dye

Benim bebek aşırı hareketli bide doğum sancısı olunca hareketleri azalyormus doğru mu çok sabirsazlnyorum ya bir an önce kucagima almak istiyorum hayirlsyla

Benim kendi ameliyatım da sıkıntılıydı 8 gün yattım ben de hastanede perinatoloji daha sonra emzirme için yoğun bakıma alıyorlar 3 saatte bir ama iyi ve dinç olman gerekiyor bunun için nasıl dimdik gidiyordum o tempoyla çocuğum taburcu olduğunda kendi dikişlerim şişmişti ay yeter ki iyi olsunlar biz de iyi olalımm sizin de yavrunuza acil şifalar ,ne için alınmıştı kuvöze kaç haftalık doğdu ?

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Reactions: kgm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…