2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Var mı gelişme?
Şuan için bi 10 gün kadar sonra kontrol verildi böyle böyle zaman ertelenecek anestezi için henüz çok küçük diye.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah su gibi geçer atlatırsınız

Geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşur oğluşun inşallah
Amin sağolun
Amin. Çok sağolun. Evet ağlama olayını doktor da söyledi. Ama ameliyat için 1 yaşınj beklemeyi uygun buldu. Tabi şimdi git 1 yaşında gel olayı değil. 10 gün sonraya randevu var mesela. Bi sonraki 2 3 hafta sonraya olacak şeklinde 1 yaş hedef.
Annen neden 1 yaşına bırakmasınlae dedi ki psikoloji ve aktiflik açısından mı acaba
Şuan kilosu çok az kendisi prematüre gibi görünüyor resmen. Zaten 9 günlük bide 1 yaş olursa ameliyat kapalı olabilir galiba doktora sormayı unuttum bidahaki gidişte sorucam. Şuan kapalı yapılamıuor.

Kızlar günaydın
Bugün ilk defa nstye giricem size atarım kağıdı çıkınca
Ayy evet tabloya baktım heeep dolmuş
18inde sezeryan mı vardı başka bir şey için mi bekliyordun?

navicula cımmm sağlıkla büyüsün bebişin

Diğer doğuran arkadaşları da tebrik ediyorum. İnş hızlı bir toparlanma süreci yaşar tüm lohusalarımız

Evaante kuzum sen de doğurmamışsın hala var mı bir sancı ya da açılma durumları hiç?

Çok sağ ol canım, inşallah sizler de sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize

Şöyle de düşünebilirsin devlette çok sayıda doğum yaptırıyor ebeler deneyimli oluyorlar bu iyi bişey
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi hastanelerde

Yok yavrum ya bekliyorum bizim minişi cumartesi günü kontrol var ara ara yalancı kasılmalar oluyo ama sancı olmadı daha

Kızlar günaydın. Sizin çevrenizde de münasabetsiz insan çok mu? Görüşmüyorum çoğu ile ama telefon ile yetiyorlar. Görüştüklerime zaten cevap veriyorum . Neymiş bunlar iyi günlerin, sen dur daha bebek gibi gelsin bütün hayatını-enerjini alacak, eşinle karı-koca hayatın bitecek gazı, kakası, maması evin içinde çıldıracaksın. Bu lafları ettiniz ne oldu şimdi ne geçti elinize yani çok gerildim. Hiç bişey eskisi gibi olmayacak senin hayatın bittiAklıma geldikçe sinirleniyorum. Sahiden böyle mi ya? Bebeğim Akıl noksansız aza noksansız sağlıklı gelsin de gerisi olur gider diye düşünüyorum tabiki kolay değil ama bir can geliyor.Eşime de ayaklarımı ovuver şunu yapıver diyince gönülsüzce yapıyor bu aralar o da bi tuhaflaştı. Bugun hava da kapalı. Canım sıkılıyor

Ay evet malesef böyle densizler oluyo ne yazık ki kadının 2 çocuğu var bana diyo ki bebek gelince görürsün diyo ya madem çocuk sahibi olmak bu kadar kötü sen niye ikinciyi yaptın diyemedim. Bırakın da iyi mi kötü mü biz deneyimleyelim. Sabahlara kadar da uyutmasa kimseye sitem etmeyeceğime dair söz verdim kendime. Bebek bu dünyanın en güzel şeyi. Gazi da olacak kakasını da yapacak gece uyanacak da bize muhtaç bir canlı sonuçta. Bunu bilerek çocuk sahibi olmaya karar veriyoruz hepimiz. Bu patavatsizlarin yanında iyi şeyler söyleyenler de var çok şükür onlar da kucağına alınca gözlerine bakınca tüm acılarını unutacaksın diyorlar.
Çocuk altına yapsa dahi ayy yine altına yaptı deyip bezi değiştirirsek bu bizim enerjimizi düşürür tabi bebek bu yediği içtiği kadar sicacak da içinde mi tutsun bu çocuk

Gunaydin kizlar
Bugun gorus günümüz
Kasilmalar hissediyorum
Bakalim hersey yolunda mi
Uyumadığım bir gece oldu
guzel haberlerini bekliyoruz canim
anladim canim , insallah gonlune gore olur
Gunaydin kizlar. Doktor yatisimi verdi. Geliyo insallah minnosum. Dua edin
kolayliklar diliyorum dogumda saglicakla al yavrunu kucagina
canim bir duzen oturtana kadar tabiki uykusuzluk fln yoruyor insani. bebekle ilgilenmekten baska birseye zaman kalmiyor .
Eger bebek uyurken sen dinlenemezsen daha zor oluyor .
Benim annemler yanimda sagolsunlar. onlar olmasa uykusuzluk benim sinavim olurdu.
eger en azindan ilk bir ay 40 gun yaninda bir destek olsa daha rahat edersin.
benim esim mecburen ek ise gidiyor aksamlari , gitmese ev islerinde cok yardimci ama maddi acidan mecburen calismasi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…