Şuan için bi 10 gün kadar sonra kontrol verildi böyle böyle zaman ertelenecek anestezi için henüz çok küçük diye.Var mı gelişme?
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah su gibi geçer atlatırsınız
Amin sağolunGeçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşur oğluşun inşallah
Amin. Çok sağolun. Evet ağlama olayını doktor da söyledi. Ama ameliyat için 1 yaşınj beklemeyi uygun buldu. Tabi şimdi git 1 yaşında gel olayı değil. 10 gün sonraya randevu var mesela. Bi sonraki 2 3 hafta sonraya olacak şeklinde 1 yaş hedef.Doktorun en doğru zamanı verecektir canım. Annem yanımda ona da söyledim 1 yaşından sonraya bırakmasınlar ve fazla aglamamasına dikkat etsinler dedi, benimki de göbek değil kasıkmış ben yanlış hatırlıyormuşum bu arada. Gerçi dediğim gibi doktorun bu konuda sana yol gösterici olacaktır. Dualarım bebeğinle canım bu süreci çabucak atlatsın iyileşsin hemen inşallah
Ayy evet tabloya baktım heeep dolmuşNe güzel izne ayrılmışsın tadını çıkar boşver canını sıkmalarına izin verme
Evet senin gibi ayın son zamanlarını bekleyenler dışında çoğu arkadaş doğurdu
bir iki kişi de günü geçenler olarak bekliyoruz ben artık 18 ine gelsin öyle doğuracağım
Çok sağ ol canım, inşallah sizler de sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinizeKızlar günaydın
Bugün ilk defa nstye giricem size atarım kağıdı çıkınca
Ayy evet tabloya baktım heeep dolmuş
18inde sezeryan mı vardı başka bir şey için mi bekliyordun?
navicula cımmm sağlıkla büyüsün bebişin
Diğer doğuran arkadaşları da tebrik ediyorum. İnş hızlı bir toparlanma süreci yaşar tüm lohusalarımız
Evaante kuzum sen de doğurmamışsın hala var mı bir sancı ya da açılma durumları hiç?
Şöyle de düşünebilirsin devlette çok sayıda doğum yaptırıyor ebeler deneyimli oluyorlar bu iyi bişeyKizlar ya devlet hastanesinde dogurcam ilk defa ve korkuyorum hep devlet hastanesini kotuluyolar . Şoyle davraniyolar ypk boyle oluyoDoktorumdan memnunum ama iş ebelerde bitiyo. Bi de tabi seZeryan olursam doktorum ilgilenecek gerci doktorum da anlayisli guler yuzlu seviyorum . Ben kucuk bi ildeyim ve baska hastane yok ne devlet ne özel ( stres kaygi aldi beni
Günaydın canım hayırlı haberler al inşallahGunaydin kizlar
Bugun gorus günümüz
Kasilmalar hissediyorum
Bakalim hersey yolunda mi
Uyumadığım bir gece oldu
Yok yavrum ya bekliyorum bizim minişi cumartesi günü kontrol var ara ara yalancı kasılmalar oluyo ama sancı olmadı dahaKızlar günaydın
navicula cımmm sağlıkla büyüsün bebişin
Diğer doğuran arkadaşları da tebrik ediyorum. İnş hızlı bir toparlanma süreci yaşar tüm lohusalarımız
Evaante kuzum sen de doğurmamışsın hala var mı bir sancı ya da açılma durumları hiç?
Aminn iyisine denk gelmek nasip olsun ne diyimŞöyle de düşünebilirsin devlette çok sayıda doğum yaptırıyor ebeler deneyimli oluyorlar bu iyi bişey
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi hastanelerde
Gozunaydin. Normal miydi canim seninki?Gunaydin kizlar. Doktor yatisimi verdi. Geliyo insallah minnosum. Dua edin
Doğuramıyorum ya bir türlü 18 yaşına kadar içimde tutacağım demek istedimKızlar günaydın
Canim duzenli mi en onemlisi o. Birinci şart duzenli kasilma olmasi. Digeri ise belden alt karina yayilan sanci ve karinda toplanma hisleri.Kizlar karin kasiktan yukari kasilma olunca mi acilma oluyor yoksa bu baslangicmi
Sezeryan miydi senin canim?Gunaydin kizlar. Doktor yatisimi veriyo bugun. Geliyo insallah minnosm. Dua edin
Ay evet malesef böyle densizler oluyo ne yazık ki kadının 2 çocuğu var bana diyo ki bebek gelince görürsün diyo ya madem çocuk sahibi olmak bu kadar kötü sen niye ikinciyi yaptın diyemedim. Bırakın da iyi mi kötü mü biz deneyimleyelim. Sabahlara kadar da uyutmasa kimseye sitem etmeyeceğime dair söz verdim kendime. Bebek bu dünyanın en güzel şeyi. Gazi da olacak kakasını da yapacak gece uyanacak da bize muhtaç bir canlı sonuçta. Bunu bilerek çocuk sahibi olmaya karar veriyoruz hepimiz. Bu patavatsizlarin yanında iyi şeyler söyleyenler de var çok şükür onlar da kucağına alınca gözlerine bakınca tüm acılarını unutacaksın diyorlar.Kızlar günaydın. Sizin çevrenizde de münasabetsiz insan çok mu? Görüşmüyorum çoğu ile ama telefon ile yetiyorlar. Görüştüklerime zaten cevap veriyorum . Neymiş bunlar iyi günlerin, sen dur daha bebek gibi gelsin bütün hayatını-enerjini alacak, eşinle karı-koca hayatın bitecek gazı, kakası, maması evin içinde çıldıracaksın. Bu lafları ettiniz ne oldu şimdi ne geçti elinize yani çok gerildim. Hiç bişey eskisi gibi olmayacak senin hayatın bittiAklıma geldikçe sinirleniyorum. Sahiden böyle mi ya? Bebeğim Akıl noksansız aza noksansız sağlıklı gelsin de gerisi olur gider diye düşünüyorum tabiki kolay değil ama bir can geliyor.Eşime de ayaklarımı ovuver şunu yapıver diyince gönülsüzce yapıyor bu aralar o da bi tuhaflaştı. Bugun hava da kapalı. Canım sıkılıyor
guzel haberlerini bekliyoruz canimGunaydin kizlar
Bugun gorus günümüz
Kasilmalar hissediyorum
Bakalim hersey yolunda mi
Uyumadığım bir gece oldu
anladim canim , insallah gonlune gore olurOlumlu da var olumsjz da. Bu heryer icin gecerli farkindayim ama ne bileyim devlet hastanelerine genel kanaat boyle. Gerci kadin dogum uzmanlari yaz ayi itibariyle tqmamen kadrosunu yeniledi. Bakalim pzt doktora sezeryan fala n olursam devlette estetik dikis atiliyo mu nasil oluyo detayli sorup bilgi alicam.
kolayliklar diliyorum dogumdaGunaydin kizlar. Doktor yatisimi verdi. Geliyo insallah minnosum. Dua edin
canim bir duzen oturtana kadar tabiki uykusuzluk fln yoruyor insani. bebekle ilgilenmekten baska birseye zaman kalmiyor .Kızlar günaydın. Sizin çevrenizde de münasabetsiz insan çok mu? Görüşmüyorum çoğu ile ama telefon ile yetiyorlar. Görüştüklerime zaten cevap veriyorum . Neymiş bunlar iyi günlerin, sen dur daha bebek gibi gelsin bütün hayatını-enerjini alacak, eşinle karı-koca hayatın bitecek gazı, kakası, maması evin içinde çıldıracaksın. Bu lafları ettiniz ne oldu şimdi ne geçti elinize yani çok gerildim. Hiç bişey eskisi gibi olmayacak senin hayatın bittiAklıma geldikçe sinirleniyorum. Sahiden böyle mi ya? Bebeğim Akıl noksansız aza noksansız sağlıklı gelsin de gerisi olur gider diye düşünüyorum tabiki kolay değil ama bir can geliyor.Eşime de ayaklarımı ovuver şunu yapıver diyince gönülsüzce yapıyor bu aralar o da bi tuhaflaştı. Bugun hava da kapalı. Canım sıkılıyor
guzel haberlerini bekliyoruz canimKızlar doktorum attığım mesaja cevap vermiş hastaneye gel bakalım demiş şu an hastaneye gideceğim inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?