ya teşekkür ederim :) Daha yeniyim de buralarda :)kuzum ben değil grup yöneticisiPapatyamelo sen etiketlemeyince görmez o o yüzden senin yerine ben etiketledi
İnşallah sağ salim alırsınız kucağınızaHayir gormedim. Ilk ultrasonum 8. Haftada olacakti. Ozaman gorecektik kalp atisini da keseyi de. Hayirlisi artik.
Amin cok sagol iyi dileklerin icinİnşallah sağ salim alırsınız kucağınıza
merhaba kacıncı haftadasınız acaba kese 14 mm çıktı..yarın bende gıdıcemde 5+1 ımAmin canım evet doktor dedi
Takvime göre 6+5 ama doktora göre 6+1merhaba kacıncı haftadasınız acaba kese 14 mm çıktı..yarın bende gıdıcemde 5+1 ım
Sabah başladım bahsettiğiniz uygulamaya zaten sık sık tuvalete gittiğimden daha sağlıklı olur. :) teşekkür ederim.sürekli değil ama arada oluyor canım ben günlüük ped yerine peçete kullanıyorum her lavobo da değiştiriyorum hem daha temiz oluyor. istersen dene canım günlük ped kaşıntı falan da yapabilir.
Ben iki ogunle besleniyordum simdi çok zorlanıyorum ne yesem diye düşünmekten..Ayneeeen gene makarna hasladim canım olsa pisi yapacam
Hayırlı olsun....Ben ilk Dr 5+5 da gittim bana hep karından baktılar hiç alttan bakmadılar 6. Haftanın sonundada kalp atışıni duydum gene karından.Kızlaaar aranıza beni de alınBen de 4+6 haftalık gebeyim. Bugün ilk kez doktor kontrolüm vardı çok şükür keseyi gördük.
Papatyamelo lütfen beni de listeye ekleyebilir misin canım? Sat 19.02.2021 kese görme tarihi 25.03.2021
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Benim iki sorum var aslında. Birincisi kese şu kadar mm diyen arkadaşlar var ultrason görüntüsünden hangi değere bakıp bu yorumu yapıyorsunuz? Bir YS değeri var bir GS değeri var. Hangisine bakmam lazım?
Bir de kalp atışlarını duyan annelere bir sorum var. Kalp atışına karından mı bakıyorlar?
Çok teşekkür ederim canım. Benim erken olduğu için sanırım alttan baktı. İki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor o zaman karından mı bakacak merak ediyorum açıkçası.Hayırlı olsun....Ben ilk Dr 5+5 da gittim bana hep karından baktılar hiç alttan bakmadılar 6. Haftanın sonundada kalp atışıni duydum gene karından.
Beta değerlerin neredeyse benim degerlerime çok yakın banada 2 tane transfer edildi ikiside tuttu şükürYeniden merhaba 3. Tüp Bebek transferim 2 embriyo transfer edildi beta 12. Gün 849 14. Gün 1975 16. Gün 5175 bugün kese 1 tane görüldü ama bebek görünmedi haftaya cuma çağırdı tekrar ve ecopirin pro başladı normal mi sizce bu değerle bebek görünmemesi.
Teşekkür ederim kuzumkuzum ben değil grup yöneticisiPapatyamelo sen etiketlemeyince görmez o o yüzden senin yerine ben etiketledim
Büyük bı ihtimal karından bakar ben bir kimyasal gebelik yaşadım ondan geç gittim bence geç gitmek daha iyi adetin 7 ila 10 gün geçince gidecem kan testleri falan insanın beynini çok yoruyor kaç artacak artmayacakmi kimyasal mi yoksa diye içim içimi yerdi .bi gittim 13300 çıktı keseyide gördük heesey olup bittiÇok teşekkür ederim canım. Benim erken olduğu için sanırım alttan baktı. İki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor o zaman karından mı bakacak merak ediyorum açıkçası.
Senin ne zaman gorunmustu bebek yani 3. Betadan sonraBeta değerlerin neredeyse benim degerlerime çok yakın banada 2 tane transfer edildi ikiside tuttu şükür
Benden 2. Betatı bile istememişti ama kendim yaptırmıstımSenin ne zaman gorunmustu bebek yani 3. Betadan sonra
İnsulin direnci olabilir canım Homa ir olarak yazar normalde ama testlerin arasında açlık insulin değeri varsa homa ir glukoz insulin oranını veriyorBenimde beta 18k çıkmışbirde homa İndex diye bir test yüksek çıkmış bunun ne demek olduğunu bilen varmı
36+6 canım yani eğer 24 de çıkmazsan ya da 32 de çıkmazsan 5 hafta çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalışıp 5 haftanı doğum sonrası 8 haftana ekleyebiliyorsun ben ilk hamileliğimde 37 de ayrıldım eğer rahatsızlanır yada ağırlaşırsan da 37 yi doldurmadan ayrılıp çalıştığın gün kadarını doğum sonrasına devredersin :))Bildiğim kadariyla 32den sonra basliyo. Ama calismaya devam etmek istersek 36ya kdr doktordan calisabilir raporu alip devam.edebiliyoruz. 36dan sonra yasak
18k ne kız anlamadım benBenimde beta 18k çıkmışbirde homa İndex diye bir test yüksek çıkmış bunun ne demek olduğunu bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?