İlaveten sütlaç cok süt yapıyormuşcanim bestlak damla kullaniyor musun? almadiysan hemen aldir.
sicak cay veya sut ile petipor biskuvi bebe biskuvusu gibi seyler ye ic birlikte. sicak ve seker de sute cok etkili
kolayliklar diliyorum canimsaglikla al yavrunu kucagina
evet dun bir arkadasim soyledi . yapicaz bizdeİlaveten sütlaç cok süt yapıyormuş
Her gün bir kase
hayirli olsunPembe akıntım geldi kızlaar. Galiba nişan böyle bir şeyÇok heyecanlandım
Her gece bu gece doğururum diye yatıyorumParanoyak oldum çıktım ya belime ağrı giriyo ha şimdi geliyor diyorum geçiyor sonra adet ağrısı gibi bişey başlıyor devam eder mi diye bekliyorum o da geçiyorSinan cetinle film gibi programına döndüm kapıya bakıyorum öyle çaresiz
Damla kullanıyor musun?Kızlar bana bi akıl verin, bugün 3.günüm elle sağım yapıyorum ve cidden azcık sütüm geliyor, ilk güne göre arttı ama 5ml bile olmuyor nerdeyse. Pompa ile sağına pompa çeperinde yapışıp kalıyor aşağı inmiyor. Ilık duş aldım, masaj yapmaya çalışıyorum ama artışlar çok az. Su içmeye gayret ediyorum. Nasıl yapsam da artsa?
Ay evet ya bebiş erken dönünce heralde 36 da falan dogururum diye bekliyordum 40.haftadayim.Her gece bu gece doğururum diye yatıyorum
Ben sevemedim kullanamıyor muyum bilmiyorum memenin birisini güzel sağarken diğerini sağlamıyorumKuzu bende lansinoh var iyi vakumluyor elektrikli değil
Hadi bakalım bekliyorum haberlerini :)Evvvet belki seninle aynı gün bile olurrr. Yarım bı gidiyim bakalimmmda haber veririmmm
ayy dikislerim agridi gulmektenBebeğim gece olunca gözler fal taşı gibi açıyorCanı saolsun diyorum ama uykusuzluk beni mahvedecek dün gece sayıklamışım benim kaç çocuğum var 1 demiş annem ohh çok şükür 1 tane yeter demişim
Benim pembe lekeden sonra hatta yarım saat sonra suyum geldi canım sağlıkla dogsun insallah kolay doğumlar diliyorumPembe akıntım geldi kızlaar. Galiba nişan böyle bir şeyÇok heyecanlandım
2,3 hafta denilmişti bana. 12 gün oldu acısı, ağrısı gitti ama henüz tamamı düşmedi.Dikişlerin nasıl ne kadar sürede iyilesiyormus
Tuzlu su yapıcam şimdi. Çok teşekkür ederimToparlarsin merak etme. Benim göğsümde balgam vardı ve o da öksürtüyordu. Tuzlu suyla hem burnum hem de göğsüm temizlendi. Umarım seninki de geçer hemen
Bunu yarın deneyim İnşallah. Doktora söyledim çok sallamadı. Ama ilk sezeryandan biliyorum azıcık gülsen cosss diye yanıyor dikişler. Öksürükle ne hale gelir tahmin bile edemiyorum.1 kaşık Zeytinyağı ile 1 kaşık pekmezi karıştırarak iyice ısıt, ılıyınca iç, zeytinyağı yerine doğal tereyağı ile de yapabilirsin, anında kesiyor öksürüğü, bir de ayaklarının altına zeytinyağı sürüp çorap giymek de çok iyi geliyor ama balgamı atabilmek için öksürmek de lazım, bence bol bol öksür 2 gün sonra yap bunları. Sezaryen için öksürüğünün kesilmesi lazım, geçmezse doktoruna mutlaka söyle
Çok sağ ol canım. Senin ilk doğumun muydu? Ben bekledim bir başka işaret daha ama olmadıBenim pembe lekeden sonra hatta yarım saat sonra suyum geldi canım sağlıkla dogsun insallah kolay doğumlar diliyorum
İyi kisaymis canım ya orası zaten çok hızlı iyileşen bir bölge2,3 hafta denilmişti bana. 12 gün oldu acısı, ağrısı gitti ama henüz tamamı düşmedi.
Evde sorun oldu mu hic?nasil gecti surec?cikinca bisey yapmami onerebilceginiz bisey varsa paylasin nolur..bende dusunuyorum gelince bisey olursa tekrar naparim diye ama cok ozledim artik..sonrasinda tekrar cocuk doktoruna kontrole goturdunuz mu?Çok zor tahmin edebiliyorum öyle görmek insanı hiçbir şey teselli etmiyor ama bizimki de solunum sıkıntısı sebepliydi o kadar güçlüler ve o kadar çok böyle vaka var ki düzeliyor bir anda ,bizi bir anda taburcu ettiler şok olmuştuk hemen çıkmasını bile istemedik evde solunumu sıkıntıya girerse ne yaparız diye ama çok şükür bugün 35.günü evde de 25. Günü
Hayırlı doğumun olmuştur inşallah nasılsınızKızlar yatışım yapıldı nst de sancılarım çıktı dua edin bana ve bebeğime olurmu sezeryana gircem
Daha eve çıkamadık canım eve gidince H dediklerini yapıcam inşallah çoğalırKuzum benim de öyleydi ilk zamanlar sonradan çoğalıyor merak etme. Yine de takviye olsun diye dereotu, bulgur pilavı, malt anne içecekleri (ebebekteki promalt marka) kullanabilirsin.
Burdaki doktor milx drop diye bir damla aldırdı ama bestlak mı alsam acaba? Sıcak çayı da denicem.canim bestlak damla kullaniyor musun? almadiysan hemen aldir.
sicak cay veya sut ile petipor biskuvi bebe biskuvusu gibi seyler ye ic birlikte. sicak ve seker de sute cok etkili
kolayliklar diliyorum canimsaglikla al yavrunu kucagina
Milx drop diye bir damla aldırdı doktor. Bestlak alıcam ama yarın belki o daha iyidirDamla kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?