2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canim bestlak damla kullaniyor musun? almadiysan hemen aldir.
sicak cay veya sut ile petipor biskuvi bebe biskuvusu gibi seyler ye ic birlikte. sicak ve seker de sute cok etkili

kolayliklar diliyorum canim saglikla al yavrunu kucagina
İlaveten sütlaç cok süt yapıyormuş
Her gün bir kase

Damla kullanıyor musun?

Toparlarsin merak etme. Benim göğsümde balgam vardı ve o da öksürtüyordu. Tuzlu suyla hem burnum hem de göğsüm temizlendi. Umarım seninki de geçer hemen
Tuzlu su yapıcam şimdi. Çok teşekkür ederim
Bunu yarın deneyim İnşallah. Doktora söyledim çok sallamadı. Ama ilk sezeryandan biliyorum azıcık gülsen cosss diye yanıyor dikişler. Öksürükle ne hale gelir tahmin bile edemiyorum.

Benim pembe lekeden sonra hatta yarım saat sonra suyum geldi canım sağlıkla dogsun insallah kolay doğumlar diliyorum
Çok sağ ol canım. Senin ilk doğumun muydu? Ben bekledim bir başka işaret daha ama olmadı Doktora yazdım şimdi kanaman artarsa gel hastaneye yoksa yarınki randevuda kontrol ederiz dedi. Çok heyecanlandım valla

Evde sorun oldu mu hic?nasil gecti surec?cikinca bisey yapmami onerebilceginiz bisey varsa paylasin nolur..bende dusunuyorum gelince bisey olursa tekrar naparim diye ama cok ozledim artik..sonrasinda tekrar cocuk doktoruna kontrole goturdunuz mu?

Kızlar yatışım yapıldı nst de sancılarım çıktı dua edin bana ve bebeğime olurmu sezeryana gircem
Hayırlı doğumun olmuştur inşallah nasılsınız gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

M
canim bestlak damla kullaniyor musun? almadiysan hemen aldir.
sicak cay veya sut ile petipor biskuvi bebe biskuvusu gibi seyler ye ic birlikte. sicak ve seker de sute cok etkili

kolayliklar diliyorum canim saglikla al yavrunu kucagina
Burdaki doktor milx drop diye bir damla aldırdı ama bestlak mı alsam acaba? Sıcak çayı da denicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…