2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok sağ ol canım. Senin ilk doğumun muydu? Ben bekledim bir başka işaret daha ama olmadı Doktora yazdım şimdi kanaman artarsa gel hastaneye yoksa yarınki randevuda kontrol ederiz dedi. Çok heyecanlandım valla
Ayy açık renk iç çamaşır giyeyim bari benim hep siyah anlamam belli olmaz falan

İyi kisaymis canım ya orası zaten çok hızlı iyileşen bir bölge tuvalete çıkarken falan sorun yaşadin mi
Yok canım yaşamadım, kabızlık yaşamamak için bol bol kayısı hoşafı içtim. Bir şekilde atlatıyoruz zaman gerçekten ilaç gibi geliyor sen de kısa zamanda doğurursun inşallah yoksa bu gidişle Aralık annesi olacaksın

Canım herkes gibi başta bestlak damla öneririm sonra ebe bana haşlanmış mısır tahin ya da helvasıda olabilir ve pekmez şerbeti önerdi bereketli olsun inşallah sütün yetsin kuzucuğuna
Kızlar yatışım yapıldı nst de sancılarım çıktı dua edin bana ve bebeğime olurmu sezeryana gircem
Hadi sağlıkla gelsin inşallah
Benim pembe lekeden sonra hatta yarım saat sonra suyum geldi canım sağlıkla dogsun insallah kolay doğumlar diliyorum
Canım senin geri dönüşün benim doğuma denk geldi seni tekrardan burada görmek çok güzel gelmiş geçmiş olsun inşallah senden ricam sürecini biraz ayrıntılı anlatır mısın belki hatırlamazsın daha önce konuşmuştuk seninle ben de ssvd istiyordum ama doktorum karşı çıktı istemedi gerçekten yapılabilir bir şey mi şu an tanıdığım tek ssvd yapan insansın acaba yapmadığım için pişman olur muyum

32 de calisabilir aldiktan sonra baska bisey yapmana gerek yok canim 37 de normal bi sekilde kurumundan ayriliyosun. Bende o sekilde ayrildim cunku. 32 de aldigin raporda cunku artik hepsi belirtiliyo. İkinci bi raporu dogurdugunda alacaksin onda da ise baslayacagin tarih yaziyo. Yani bi 32 de alacaksin rapor birde dogurunca kuruma vereceksin ikisini de

Öyle canım Çok şükürler olsun ki kurtulduk yani o rahim olunabilir vesaire bir sürü şey ne kadar çok kaygı duyuyorduk her şeyden çok şükür kurtulduk bir an önce

Ayni duygular içindeyim Uyuyamıyorum. Aslında uykum da var. Ama karnıma ağrılar giriyor. Planlı doğum ne zormuş.

Benim de meme başı çıkmıylr canım ya avent in ucu delikli silikon bir şeyini aldık adını da bilmiyorum. Hemşireler söyledi eşim aldı geldi. Onu takıyorum şimdilik bazen tutuyor bazen tutmuyor, bazen o silikon şeyin ucu ağzındayken benim kız ağzı açık bekliyor inat ediyor kapamıyor ağzını. Ama tuttuğu zamanda bırakmıyor damla damla da olsa sütüm gelmeye başladı. Hastanede çok uğraştık hemşirelerle tutsun memeyi diye ama sütüm yoktu o zaman çocuk haliyle emmek istemiyordu. Mamayla falan süt varmış gibi yapıyorduk. İnşallah yazkın zamanda o uca da gerek kalmaz

Kaşık biberonun mantığı, zor olsun ki çocuk biberonun kolaylığına alışmasın, memeyi reddetmesin. Haatane bize babyjem anne süt kaşığı var ondan aldırdı. İnternette 15 -20 lira bir fiyatı var. Bulamazsan söyle resm atayım. Toplu mesajda karışır diye atmıyorum. Dilinin altına yerleştirip içiriyoruz. Hem meme hem mama ile bir gidiyoruz bakalım. 5 aylık olduktan sonra farklı bir kaşık biberon var. Avent falanda var ama önce memeyi tam anlamıyla kabullensşn ileride kullanırız diye düşünüyorum. Bide ben mesela göğsümü sağdım, çıkan sütü avent biberonda sakladım, kaşık biberona aktarıp içirdim. Yani bilmiyorum böyle anlattı emzirme danışmanı da hemşirelerde

İşte canım bszıları ince düşünemiyor. Çok özel bir zamandayız bebek sevmek kolay, anneye bakmak asıl iş.

Her sey eşinde bitiyo canim senin istegin dogrultusundaa harekrt etmeli.
Haklısın canım, sonradsn özür diledi zaten.

Ben kullanıyroum kaşık biberonu, sıkıntı yaşamadık. Süt az geliyor bende, biberonun rahatlığına alışır diye korktum.

Slm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Kaç kilo doğdu? Epidurali sen mi istemedin fırsat mı olmadı?

Ayni duygular içindeyim Uyuyamıyorum. Aslında uykum da var. Ama karnıma ağrılar giriyor. Planlı doğum ne zormuş.

Ben de br yandan uykum olmasına rağmen uyuyamamak diğer yandan duygularım yüzden kendimi suçlamaktan sabaha kadar oturacağım sanırım niyeyse sadece bebeğimle kavuşmak için heyecanlı olmam gerekiyor başka bir şey hissessetmemeliyim gibi geliyor. Ama ben heyecandan çok korku ve stres hissediyorum

Bence hiç kendini suçlama. Ben genelde böyle zamanlarda aşırı sakin ve hissiz olurum çünkü bütün stresi ve sıkıntıyı öncesinde çekmiş olurum. Artık acısa da öldürmez noktasına geliyor galiba insan Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Aslında yatana kadar bütün gün çok sakindim. Yatağa girip uyumaya çalışırken saçma sapan düşünceler başladı işte. Ya bebeğimi kabullenemezsem (bir arkadaşımın başına geldi ) falan diye düşünmeye başladım. Eşim de sakinleştirmeye çalıştı, baktı olmuyor sinirlendi yattı, ben uyuyamıyorum
İnşallah bekleyen herkes kolayca, sağlıkla kucağına alsın bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…