Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünSlm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
Biz o kadar korktuk ki aldığımızda çıldırmış gibiydik annem iyi ki bizleydi,önce eczaneden oksijen ölçmek için nebülizatör falan aldık oksijeni düşerse anlayalım diye bebek prematüre tabi parmaklarına uymadı vs doktor da gerek yok dedi,3-4 gün gece gündüz dönüşümlü bekledik nefesi falan kesilirse diye hiç uyumadan ama hibçir şey olmadı şükürEvde sorun oldu mu hic?nasil gecti surec?cikinca bisey yapmami onerebilceginiz bisey varsa paylasin nolur..bende dusunuyorum gelince bisey olursa tekrar naparim diye ama cok ozledim artik..sonrasinda tekrar cocuk doktoruna kontrole goturdunuz mu?
canım epidural neden almadın? O sancıya nasıl katlandınSlm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
Epidural alacak bi ortam olmadi. Ilk 2 3 saat zatn daynbilcek durumdaydim sonra nstye bağlayalım dediler o ara siddetlendi. Dyanamdigim noktada ebeyi cagirdim. Muayene ederkn suyumun gelmesiyl acilma olmus demek apar topar doumhneye taşıdılar gerisi zaten cok hizli gelisti. Cok zorlandim ma epidural istesem bile takilanazdicanım epidural neden almadın? O sancıya nasıl katlandınbeni yalancısı bile zorluyor. Maşallah sana
Senin hastahane iyiymiş bizimkiler gazını çıkardınmi dediler evet dedim o zaman taburcu edebiliriz dedilerYok canim hastanede hergun emzirme uzmanları geldi göğsüme sütume baktılar bebeğin emme kuvvetine baktılar emebiliyormu diye
Hayırlı uğurlu olsun tatlımSlm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
Ayy maşallah canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsünEpidural alacak bi ortam olmadi. Ilk 2 3 saat zatn daynbilcek durumdaydim sonra nstye bağlayalım dediler o ara siddetlendi. Dyanamdigim noktada ebeyi cagirdim. Muayene ederkn suyumun gelmesiyl acilma olmus demek apar topar doumhneye taşıdılar gerisi zaten cok hizli gelisti. Cok zorlandim ma epidural istesem bile takilanazdi
Benim oglumdada vardi zorlamanin anlami yok dedi bebeği yormamak için sezeryan yaptıMerhaba kizlar iki gundur belim karnim bacaklarim da agri var. Doktora gitim dayanabildin yere kadar dedi ve hafta tamamlayalim dedi en gec 16 kasim da sezeryan yapalim dedi bebegim 2400 oldugu icin normali onermiyo cunku gelisim gerligi var dedi 30. Haftadan beri . Boyle olan var mi
Ben kuzenden aldım o sağdı oldu deneyimli diye becerdi sanırımBen sevemedim kullanamıyor muyum bilmiyorum memenin birisini güzel sağarken diğerini sağlamıyorum
Kuzu o ucu takmasan o vakumlu aletle meme ucunu dışarı cikarsan olmazmiBenim de meme başı çıkmıylr canım ya avent in ucu delikli silikon bir şeyini aldık adını da bilmiyorum. Hemşireler söyledi eşim aldı geldi. Onu takıyorum şimdilik bazen tutuyor bazen tutmuyor, bazen o silikon şeyin ucu ağzındayken benim kız ağzı açık bekliyor inat ediyor kapamıyor ağzını. Ama tuttuğu zamanda bırakmıyor damla damla da olsa sütüm gelmeye başladı. Hastanede çok uğraştık hemşirelerle tutsun memeyi diye ama sütüm yoktu o zaman çocuk haliyle emmek istemiyordu. Mamayla falan süt varmış gibi yapıyorduk. İnşallah yazkın zamanda o uca da gerek kalmaz
Kaşık biberonun mantığı, zor olsun ki çocuk biberonun kolaylığına alışmasın, memeyi reddetmesin. Haatane bize babyjem anne süt kaşığı var ondan aldırdı. İnternette 15 -20 lira bir fiyatı var. Bulamazsan söyle resm atayım. Toplu mesajda karışır diye atmıyorum. Dilinin altına yerleştirip içiriyoruz. Hem meme hem mama ile bir gidiyoruz bakalım. 5 aylık olduktan sonra farklı bir kaşık biberon var. Avent falanda var ama önce memeyi tam anlamıyla kabullensşn ileride kullanırız diye düşünüyorum. Bide ben mesela göğsümü sağdım, çıkan sütü avent biberonda sakladım, kaşık biberona aktarıp içirdim. Yani bilmiyorum böyle anlattı emzirme danışmanı da hemşirelerde
İşte canım bszıları ince düşünemiyor. Çok özel bir zamandayız bebek sevmek kolay, anneye bakmak asıl iş.
Haklısın canım, sonradsn özür diledi zaten.
Ben kullanıyroum kaşık biberonu, sıkıntı yaşamadık. Süt az geliyor bende, biberonun rahatlığına alışır diye korktum.
Canım çok az geliyor ya dibine inmeden çeperinde damla damla kalıyor şansıma burdaki pompalar da bozuk çıktı mecbur elle sağıyorum 2 3 ml anca geliyorNasıl ziyan oluyor canım niye ki ?
Oyy çok geçmiş olsun yavruyabizim bugun bir hafta kontrolumuz vardi. Sariligi vardi zaten ama bugun test yaptilar , yuksek cikmis. simdi fototerapi icin hastaneye geldik , 12 yada 24 saat kalacagiz
Ay kuzum olur mu öyle şey sezaryen öncesi aynı ben senin gibiydim, endişe ve heyecan içindeydim hiç bebeğim olacak gibi değildim. Ya da bebek olacak diye mutluluk duymuyordum. O kadar normal ki bu düşüncelerin kendini suçlama sakın. Ama bi ameliyatın bitsin bebişini gör sonra bu durum değişecek merak etmeBen de br yandan uykum olmasına rağmen uyuyamamak diğer yandan duygularım yüzden kendimi suçlamaktan sabaha kadar oturacağım sanırımniyeyse sadece bebeğimle kavuşmak için heyecanlı olmam gerekiyor başka bir şey hissessetmemeliyim gibi geliyor. Ama ben heyecandan çok korku ve stres hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?