2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba kizlar iki gundur belim karnim bacaklarim da agri var. Doktora gitim dayanabildin yere kadar dedi ve hafta tamamlayalim dedi en gec 16 kasim da sezeryan yapalim dedi bebegim 2400 oldugu icin normali onermiyo cunku gelisim gerligi var dedi 30. Haftadan beri . Boyle olan var mi

Slm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Her şey çok ani gelişti acil doğuma alındım kaç gündür ağrılarımdan yatamıyorum zaten uyuyamıyodum bugünde 4 buçukda uyanmıştım mesela. Ondan önce sürekli uyanıyofum günlerdir böyle eni sonu baktım ağrılara dayanamıyorum kasığım özel bölgem çatı kemiğim karnım belim falan doktora şikayetlerimi söyledim hastaneye gel bakalım dedi. bugün bi kontole geldik dedi ki 2 cm açıklığım varmış bebek çok çok aşağıdaymış artık kanala girmiş normalde iki güne en geç doğurursun diyodu ama nstden sonra kalp atışları çok yükselmişti bu şekilde eve gönderemem acil sezeryana almamız lazım dedi neye uğradığımızı şaşırdık hemen yatışım yapıldı aradan çok geçmeden sezeryana alındım ama benim içime doğuyodu hira ipek hanımın çok beklemeyeceği. Yine içime doğan hislerde yanılmadım.

Evde sorun oldu mu hic?nasil gecti surec?cikinca bisey yapmami onerebilceginiz bisey varsa paylasin nolur..bende dusunuyorum gelince bisey olursa tekrar naparim diye ama cok ozledim artik..sonrasinda tekrar cocuk doktoruna kontrole goturdunuz mu?
Biz o kadar korktuk ki aldığımızda çıldırmış gibiydik annem iyi ki bizleydi,önce eczaneden oksijen ölçmek için nebülizatör falan aldık oksijeni düşerse anlayalım diye bebek prematüre tabi parmaklarına uymadı vs doktor da gerek yok dedi,3-4 gün gece gündüz dönüşümlü bekledik nefesi falan kesilirse diye hiç uyumadan ama hibçir şey olmadı şükür eve geldiğinin ertesi akşamı ağladı diye acile gittik gaz sancısı dedi,daha sonra hemen başka bşr çocuk doktoruna götürdük o bizi rahatlattı ,bi süre sık sık doktora götürdük sonra alıştık oda sıcaklığına neme dikkat edersiniz siz de gerçekten yapacak bir şey yok doktorlar sa diyor ki o bir süreçti ve tedavi oldu bitti korkmayın Siz yine sorun evde alabileceğimiz yapabileceğimiz bir şey var mı diye bize yok dendi

Yanıtlayan herkese tek tek dönüş yapamadım burdan toplu söyleyeyim çok teşekkürler kızlar Darısı hayırlısıyla sağlıkla sizin başınıza olsun inşaAllah

Slm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
canım epidural neden almadın? O sancıya nasıl katlandın beni yalancısı bile zorluyor. Maşallah sana

canım epidural neden almadın? O sancıya nasıl katlandın beni yalancısı bile zorluyor. Maşallah sana
Epidural alacak bi ortam olmadi. Ilk 2 3 saat zatn daynbilcek durumdaydim sonra nstye bağlayalım dediler o ara siddetlendi. Dyanamdigim noktada ebeyi cagirdim. Muayene ederkn suyumun gelmesiyl acilma olmus demek apar topar doumhneye taşıdılar gerisi zaten cok hizli gelisti. Cok zorlandim ma epidural istesem bile takilanazdi

Yok canim hastanede hergun emzirme uzmanları geldi göğsüme sütume baktılar bebeğin emme kuvvetine baktılar emebiliyormu diye
Senin hastahane iyiymiş bizimkiler gazını çıkardınmi dediler evet dedim o zaman taburcu edebiliriz dediler ben kendi cabamla emdirdim baktım az geliyor mamada verdim sarılık olmasın diye

Hayırlı uğurlu olsun tatlım
Sağlıklı huzurlu mutlu yıllarınız olsun

Ayy maşallah canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün ne güzel kavuşmuşsun bebişine nasıl iyi mi

Benim oglumdada vardi zorlamanin anlami yok dedi bebeği yormamak için sezeryan yaptı
Yoksa dogum pozisyonunuda almıştı kanalada inmişti bir ıkınmayla çıkardı

Ben sevemedim kullanamıyor muyum bilmiyorum memenin birisini güzel sağarken diğerini sağlamıyorum
Ben kuzenden aldım o sağdı oldu deneyimli diye becerdi sanırım
Önümüzdeki ay 1 düğün var onun için aldım 3 saat süt oda sıcaklığında kalabiliyormus
Ondan sonra hayırlısıyla çok olursa fazlasını sağarım

Kuzu o ucu takmasan o vakumlu aletle meme ucunu dışarı cikarsan olmazmi

Ay kuzum olur mu öyle şey sezaryen öncesi aynı ben senin gibiydim, endişe ve heyecan içindeydim hiç bebeğim olacak gibi değildim. Ya da bebek olacak diye mutluluk duymuyordum. O kadar normal ki bu düşüncelerin kendini suçlama sakın. Ama bi ameliyatın bitsin bebişini gör sonra bu durum değişecek merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…