Teşekkür ederim canım Rabbim hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Sevindim canim aranizin duzelmesine eşinle.Moral herseyin başı hele de bu donemde.Benim de meme başı çıkmıylr canım ya avent in ucu delikli silikon bir şeyini aldık adını da bilmiyorum. Hemşireler söyledi eşim aldı geldi. Onu takıyorum şimdilik bazen tutuyor bazen tutmuyor, bazen o silikon şeyin ucu ağzındayken benim kız ağzı açık bekliyor inat ediyor kapamıyor ağzını. Ama tuttuğu zamanda bırakmıyor damla damla da olsa sütüm gelmeye başladı. Hastanede çok uğraştık hemşirelerle tutsun memeyi diye ama sütüm yoktu o zaman çocuk haliyle emmek istemiyordu. Mamayla falan süt varmış gibi yapıyorduk. İnşallah yazkın zamanda o uca da gerek kalmaz
Kaşık biberonun mantığı, zor olsun ki çocuk biberonun kolaylığına alışmasın, memeyi reddetmesin. Haatane bize babyjem anne süt kaşığı var ondan aldırdı. İnternette 15 -20 lira bir fiyatı var. Bulamazsan söyle resm atayım. Toplu mesajda karışır diye atmıyorum. Dilinin altına yerleştirip içiriyoruz. Hem meme hem mama ile bir gidiyoruz bakalım. 5 aylık olduktan sonra farklı bir kaşık biberon var. Avent falanda var ama önce memeyi tam anlamıyla kabullensşn ileride kullanırız diye düşünüyorum. Bide ben mesela göğsümü sağdım, çıkan sütü avent biberonda sakladım, kaşık biberona aktarıp içirdim. Yani bilmiyorum böyle anlattı emzirme danışmanı da hemşirelerde
İşte canım bszıları ince düşünemiyor. Çok özel bir zamandayız bebek sevmek kolay, anneye bakmak asıl iş.
Haklısın canım, sonradsn özür diledi zaten.
Ben kullanıyroum kaşık biberonu, sıkıntı yaşamadık. Süt az geliyor bende, biberonun rahatlığına alışır diye korktum.
Ay ne guzel masallah gercekten cok guclusun. Darisi biz dogumu bekleyen garibanlara :))) yavrun nasil ? Gule gulw buyut.Slm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
Geçmiş olsun tatlımbizim bugun bir hafta kontrolumuz vardi. Sariligi vardi zaten ama bugun test yaptilar , yuksek cikmis. simdi fototerapi icin hastaneye geldik , 12 yada 24 saat kalacagiz
Ay ben de dün bebeğimi mavi ışık altında gördüm küvezde aklım çıktı dedim bir de sarılık mı olduGeçmiş olsun tatlım
Hayırlısıyla atlatacak
Bu sarılık illeti kaç aylıkken gidiyor acaba
Çok geçmiş olsunMerhaba hanımlar 8 kasımda doğum yaptım spinal sezeryan. Bebek 4100 doğdu başta memeyi aliyo emiyo sandık ama öyle değilmiş 3. Gün sarılık çıktı hastanede 12 ye yukselmis şekeri düşmüş mama da vermek istemedik memeyi emdikçe gelir diye. Dün bebeğimi bıraktık süt sağmaya basladim gerçekten keşke başta direk sağsaydım diyorum sap sarı koyu kolostrum ilk süt geldi direk. Şimdi pompayla devam ediyorum sağmaya rengi açılmaya başladı ve sıvılaştı iyice. Mesajlarınızı okuyamadım sarılıkla bası dertte olan anneler var mi siz ne yaptınız. Cok üzüldüm ağladım ama üzüldükçe süt gelmeyecek diye korkuyorum mecbur dik durmaya çalışıyorum. bebeğin kilolu doğması da sarılığa engel değilmiş hep kilolu olursa sarılık olmaz diye şartlamışım kendimi
Dikiş yerim agriyo göğüslerim kanıyo bide üstüne basım deli gibi zonkluyo ama hepsini unutturuyo allah yardimcimiz olsun
insallah canimOyy çok geçmiş olsun yavruyainşallah hemencecik geçer sarılığı miniğin
bilmiorm ki ya kimisinde bir iki haftads kimisinde aylarca uzamis sarilik oluyormusGeçmiş olsun tatlım
Hayırlısıyla atlatacak
Bu sarılık illeti kaç aylıkken gidiyor acaba
ya zaten %99 her bebek sarilik oluyor, hepsine basta verseler biraz daha iyi olur.Ay ben de dün bebeğimi mavi ışık altında gördüm küvezde aklım çıktı dedim bir de sarılık mı oldusadece önlem amaçlı her bebeğe biraz biraz uyguluyorlarmış.
canim biz bugun fototerapi deyiz . benim bebegim yiyip iciuordu ve uyanmama sorunuds yoktu. yani beslenme kilo vs cokds etkili degil.Merhaba hanımlar 8 kasımda doğum yaptım spinal sezeryan. Bebek 4100 doğdu başta memeyi aliyo emiyo sandık ama öyle değilmiş 3. Gün sarılık çıktı hastanede 12 ye yukselmis şekeri düşmüş mama da vermek istemedik memeyi emdikçe gelir diye. Dün bebeğimi bıraktık süt sağmaya basladim gerçekten keşke başta direk sağsaydım diyorum sap sarı koyu kolostrum ilk süt geldi direk. Şimdi pompayla devam ediyorum sağmaya rengi açılmaya başladı ve sıvılaştı iyice. Mesajlarınızı okuyamadım sarılıkla bası dertte olan anneler var mi siz ne yaptınız. Cok üzüldüm ağladım ama üzüldükçe süt gelmeyecek diye korkuyorum mecbur dik durmaya çalışıyorum. bebeğin kilolu doğması da sarılığa engel değilmiş hep kilolu olursa sarılık olmaz diye şartlamışım kendimi
Dikiş yerim agriyo göğüslerim kanıyo bide üstüne basım deli gibi zonkluyo ama hepsini unutturuyo allah yardimcimiz olsun
Ay kuzum olur mu öyle şey sezaryen öncesi aynı ben senin gibiydim, endişe ve heyecan içindeydim hiç bebeğim olacak gibi değildim. Ya da bebek olacak diye mutluluk duymuyordum. O kadar normal ki bu düşüncelerin kendini suçlama sakın. Ama bi ameliyatın bitsin bebişini gör sonra bu durum değişecek merak etme
Ay bende simdiden öyleyimKızlar yarın sabah doğuma gidiyorum ama sanki tüm hislerim bir anda alındı. Hiç doğuracakmışım, anne olacakmışım falan gibi hissetmiyorum. Sadece ameliyat olacağım düşüncesi ve stresi var şuan kafamda
Kacta ameliyatAhh inşallah. Resmen 1 saat uykuyla şuan hazırlanıyorum hastahaneye gitmek içinŞimdi de oturdum kedilerimi evde yalnız bırakıyorum diye ağlıyorum Eşim de tuhaf tuhaf bana bakıyor, ne olduğunu anlamaya çalışıyor
Aynı benAhh inşallah. Resmen 1 saat uykuyla şuan hazırlanıyorum hastahaneye gitmek içinŞimdi de oturdum kedilerimi evde yalnız bırakıyorum diye ağlıyorum Eşim de tuhaf tuhaf bana bakıyor, ne olduğunu anlamaya çalışıyor
İyi olmaya çalışıyoruz canm 2 günlük bir yoğun bakım sürecimiz oldu ama şimdi daha iyi miniğim çok şükür
GozunaydinKızlar günaydın ben doğum yaptım dün gece saat 23:50 de spinal sezeryan oldum ani alındığım için doğuma hala şoktayım biraz ağrılarım var onun dışında kızım ve ben iyiyiz çok şükür Rabbim'e...
Canım bizde sarılık olduk maalesef evdeysen saat başı besleme yapıyordum mama ile sonra burnundan ötürü yoğun bakımda kaldı orada mavi ışıkta vermişler geçti gitti çok şükür ama sınırın altında tutabilmiştk sarılığınıMerhaba hanımlar 8 kasımda doğum yaptım spinal sezeryan. Bebek 4100 doğdu başta memeyi aliyo emiyo sandık ama öyle değilmiş 3. Gün sarılık çıktı hastanede 12 ye yukselmis şekeri düşmüş mama da vermek istemedik memeyi emdikçe gelir diye. Dün bebeğimi bıraktık süt sağmaya basladim gerçekten keşke başta direk sağsaydım diyorum sap sarı koyu kolostrum ilk süt geldi direk. Şimdi pompayla devam ediyorum sağmaya rengi açılmaya başladı ve sıvılaştı iyice. Mesajlarınızı okuyamadım sarılıkla bası dertte olan anneler var mi siz ne yaptınız. Cok üzüldüm ağladım ama üzüldükçe süt gelmeyecek diye korkuyorum mecbur dik durmaya çalışıyorum. bebeğin kilolu doğması da sarılığa engel değilmiş hep kilolu olursa sarılık olmaz diye şartlamışım kendimi
Gözün aydın canımSlm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
Çok normal canım bunları hissetmemiz. Belirsizlik var. Kesecekler biziBen de br yandan uykum olmasına rağmen uyuyamamak diğer yandan duygularım yüzden kendimi suçlamaktan sabaha kadar oturacağım sanırımniyeyse sadece bebeğimle kavuşmak için heyecanlı olmam gerekiyor başka bir şey hissessetmemeliyim gibi geliyor. Ama ben heyecandan çok korku ve stres hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?