2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sevindim canim aranizin duzelmesine eşinle.Moral herseyin başı hele de bu donemde.

Slm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
Ay ne guzel masallah gercekten cok guclusun. Darisi biz dogumu bekleyen garibanlara :))) yavrun nasil ? Gule gulw buyut.

Kızlar bugün pompa alacağım, elektrikli almayı planlıyorum. Lansinoh mu avent mi alayım? Kullanıp memnun kaldıklarınız hangileri?

Geçmiş olsun tatlım
Hayırlısıyla atlatacak
Bu sarılık illeti kaç aylıkken gidiyor acaba
Ay ben de dün bebeğimi mavi ışık altında gördüm küvezde aklım çıktı dedim bir de sarılık mı oldu sadece önlem amaçlı her bebeğe biraz biraz uyguluyorlarmış.

Merhaba hanımlar 8 kasımda doğum yaptım spinal sezeryan. Bebek 4100 doğdu başta memeyi aliyo emiyo sandık ama öyle değilmiş 3. Gün sarılık çıktı hastanede 12 ye yukselmis şekeri düşmüş mama da vermek istemedik memeyi emdikçe gelir diye. Dün bebeğimi bıraktık süt sağmaya basladim gerçekten keşke başta direk sağsaydım diyorum sap sarı koyu kolostrum ilk süt geldi direk. Şimdi pompayla devam ediyorum sağmaya rengi açılmaya başladı ve sıvılaştı iyice. Mesajlarınızı okuyamadım sarılıkla bası dertte olan anneler var mi siz ne yaptınız. Cok üzüldüm ağladım ama üzüldükçe süt gelmeyecek diye korkuyorum mecbur dik durmaya çalışıyorum. bebeğin kilolu doğması da sarılığa engel değilmiş hep kilolu olursa sarılık olmaz diye şartlamışım kendimi
Dikiş yerim agriyo göğüslerim kanıyo bide üstüne basım deli gibi zonkluyo ama hepsini unutturuyo allah yardimcimiz olsun

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir bebeğin. Aynı gün doğum yapmamışız. Benim bebeğim de küvezde şu an emme sorunu var. Hangi pompa işe sağıyorsun peki?

Oyy çok geçmiş olsun yavruya inşallah hemencecik geçer sarılığı miniğin
insallah canim
Geçmiş olsun tatlım
Hayırlısıyla atlatacak
Bu sarılık illeti kaç aylıkken gidiyor acaba
bilmiorm ki ya kimisinde bir iki haftads kimisinde aylarca uzamis sarilik oluyormus
Ay ben de dün bebeğimi mavi ışık altında gördüm küvezde aklım çıktı dedim bir de sarılık mı oldu sadece önlem amaçlı her bebeğe biraz biraz uyguluyorlarmış.
ya zaten %99 her bebek sarilik oluyor, hepsine basta verseler biraz daha iyi olur.
canim biz bugun fototerapi deyiz . benim bebegim yiyip iciuordu ve uyanmama sorunuds yoktu. yani beslenme kilo vs cokds etkili degil.

sizede cok gecmisnolsun

Ahh inşallah. Resmen 1 saat uykuyla şuan hazırlanıyorum hastahaneye gitmek için Şimdi de oturdum kedilerimi evde yalnız bırakıyorum diye ağlıyorum Eşim de tuhaf tuhaf bana bakıyor, ne olduğunu anlamaya çalışıyor

Ay bende simdiden öyleyim
Bebisimi alip çıkacağım diye düşünürsek belki daha rahat olur kafamız
Allah yardimcimiz olsun
Sagsalim dogur canim
Cikinca yaz

Kacta ameliyat
Birazdan bebisin kucağında olacak onu düşün
Ah su korku heyecan yok mu

Aynı ben evden çıkarken kedime bakıp gözlerim doluyordu napacak bensiz 2 gün diye hiç merak etme hissettiğin her şey çok normal, kolay değil ameliyat olacaksın basit bile olsa endişe duyman, korkman çok normal. Ama her şey bitip bebişine sarıldığın zaman boşuna korkmuşum diyeceksin

Canım bizde sarılık olduk maalesef evdeysen saat başı besleme yapıyordum mama ile sonra burnundan ötürü yoğun bakımda kaldı orada mavi ışıkta vermişler geçti gitti çok şükür ama sınırın altında tutabilmiştk sarılığını

Çok normal canım bunları hissetmemiz. Belirsizlik var. Kesecekler bizi Kim sadece heyecanla gidebilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…