2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay ben de dün bebeğimi mavi ışık altında gördüm küvezde aklım çıktı dedim bir de sarılık mı oldu sadece önlem amaçlı her bebeğe biraz biraz uyguluyorlarmış.
Yok kuzum herkese yapmiyorlar.
Ben hastahaneden cikarken 7ydi.
Sonra evde yukselmis haftalık kontrolunde çıktı
Sonra takip amaçlı 3 gün olcturduk deriden
Pik yapmayınca almadılar
Yine bu gidisimdede baktiracagim

Birde aylarcasi var

canim hissettiklerin cok normal.
bende normal dogumdan sonra eve gelicem diye planlarken, hastanede iki uc kalinca kedim evde diye aglamistim . birde bir gun asansorler calismamis babamda abimlerde kalmisti. evde tek kaldi diye mahfoldum.

hayirli olsun canim
agri sizilarinda bir an evvel gecer insallah
Günaydın kızlar. Son 45 dakikam. Sonra kavuşacağım inşallah bebeğime. Bugün doğum yapacaklara Allah kolaylık versin. Dua edin kızlar bizim için. Heyecandan karnım ağrıyor.
kolayliklar diliuorum kuzum saglikla al kucagina yavrunu

İyi olmaya çalışıyoruz canm 2 günlük bir yoğun bakım sürecimiz oldu ama şimdi daha iyi miniğim çok şükür
Siz nasılsınız nasıl gidiyor
Geçmiş olsun kuzum
Neyden dolayı kaldı
Bizim gaz başladı 6 ay sürer sanırım maflor damla yazdı doktor bakalım nasıl bir ilerleme olacak takip edeceğiz
Uykusuz gecelere devam

Canım şöyle bir araştırma yapmıştım bebek emse de doysa da kan grubu uyuşmazlığından sarılık olabiliyormuş rh uyuşmazlığı değil ama normal grup uyuşmazlığı yani sen 0 san o B ise sarılık olma ihtimali oluyormuş dedigin gibi her zaman beslenemedigi için sarılık olmayabilirmis bu gibi durumlar da oluyormuş
Bebislerinizin ve sizin kan grubunuz ne navicula Spicelover

Benim kan grubum 0+ bebeğimin A+ oldu. Bizde şu an sarılık yok ama eve çıkınca olur diye korkuyorum.

canim hissettiklerin cok normal.
bende normal dogumdan sonra eve gelicem diye planlarken, hastanede iki uc kalinca kedim evde diye aglamistim . birde bir gun asansorler calismamis babamda abimlerde kalmisti. evde tek kaldi diye mahfoldum.

Cidden çok tuhaf bir psikoloji. Öncesinde herkes uyardı ama bu kadarını hiç tahmin etmemiştim

Yok kuzum herkese yapmiyorlar.
Ben hastahaneden cikarken 7ydi.
Sonra evde yukselmis haftalık kontrolunde çıktı
Sonra takip amaçlı 3 gün olcturduk deriden
Pik yapmayınca almadılar
Yine bu gidisimdede baktiracagim
Yok canım benim bebiş emme durumundan dolayı küvezde, yoğun bakımdaki bebeklere önlem amaçlı veriyorlarmış mavi ışığı her bebeğe günün farklı saatlerinde veriyorlarmış

Günaydın kızlar. Son 45 dakikam. Sonra kavuşacağım inşallah bebeğime. Bugün doğum yapacaklara Allah kolaylık versin. Dua edin kızlar bizim için. Heyecandan karnım ağrıyor.

Ben de dakikaları sayıyorum stresten. Yatışım yapıldı ama zaman geçmiyor Sağlıkla kavuşalım inşallah

Tam olarak bunu yaşadım. Ab uyumsuzluğu var bebeklerle aramda. Ben 0 eşim A grubu, bebekler benim kan grubumu almadığı için uyuşmazlık varmış. Sarılığı ikisi de oldu hatta uzamış sarılık oldu. Pera’da anemi de var o da uyuşmazlığın sonuçlarından biriymiş. Yeni öğrendim ben de hepsini

zaten dr geldi , sundan bundan olabilir dedi ama sende o durumlar zaten yok . bazen anne sutude neden olur dedi. zaten bebek aktif dedi. 12 saat sonra tekrsr bakicaz dedi
Evet kuzum anne sutunude okudum biz kendimiz testi yaptırıyoruz bu doktordanda sıkıldım başka var ona geçeceğim en azından güler yüzlü birde benim her soruma cevap verecek birisi

Günaydın kızlar

Evet galiba öyleymiş canım, yeni doğum yapan bir arkadaşlat konuştum o da senin söylediklerinin aynısını söyledi
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Kuzu kan grubunu bize söylemediler
3.ayinda tam net belli oluyormuş.
Doğduğunda alinan değişebiliyormus

Ay ne guzel masallah gercekten cok guclusun. Darisi biz dogumu bekleyen garibanlara :))) yavrun nasil ? Gule gulw buyut.
Benimki gucten degil korkudan igne ameliyat fobim var ondan dayanma gucu geliyo galiba ama dun dr olmuyo sezaryen dese tmm derdim. Bi ara baya bi yapamiycam sandim. Ama iste en guzel yani suan iyiyim bebege bakabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…