- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Amin canım inşallah. Çok karışık duygular.Bende hiç uyuyamadım o gece. Zaten sonrasında da uykular hep yalan oldusağlıklı gelsşnlerde onu göreceğiniz anı düşünün
Hayirlisiyla saglikla dogur insallahhGünaydın kızlar. Son 45 dakikam. Sonra kavuşacağım inşallah bebeğime. Bugün doğum yapacaklara Allah kolaylık versin. Dua edin kızlar bizim için. Heyecandan karnım ağrıyor.
Yok kuzum herkese yapmiyorlar.Ay ben de dün bebeğimi mavi ışık altında gördüm küvezde aklım çıktı dedim bir de sarılık mı oldusadece önlem amaçlı her bebeğe biraz biraz uyguluyorlarmış.
Birde aylarcasi varinsallah canim
bilmiorm ki ya kimisinde bir iki haftads kimisinde aylarca uzamis sarilik oluyormus
ya zaten %99 her bebek sarilik oluyor, hepsine basta verseler biraz daha iyi olur.
canim biz bugun fototerapi deyiz . benim bebegim yiyip iciuordu ve uyanmama sorunuds yoktu. yani beslenme kilo vs cokds etkili degil.
sizede cok gecmisnolsun
canim hissettiklerin cok normal.Ahh inşallah. Resmen 1 saat uykuyla şuan hazırlanıyorum hastahaneye gitmek içinŞimdi de oturdum kedilerimi evde yalnız bırakıyorum diye ağlıyorum Eşim de tuhaf tuhaf bana bakıyor, ne olduğunu anlamaya çalışıyor
hayirli olsun canimKızlar günaydın ben doğum yaptım dün gece saat 23:50 de spinal sezeryan oldum ani alındığım için doğuma hala şoktayım biraz ağrılarım var onun dışında kızım ve ben iyiyiz çok şükür Rabbim'e...
kolayliklar diliuorum kuzumGünaydın kızlar. Son 45 dakikam. Sonra kavuşacağım inşallah bebeğime. Bugün doğum yapacaklara Allah kolaylık versin. Dua edin kızlar bizim için. Heyecandan karnım ağrıyor.
Geçmiş olsun kuzumİyi olmaya çalışıyoruz canm 2 günlük bir yoğun bakım sürecimiz oldu ama şimdi daha iyi miniğim çok şükür
Siz nasılsınız nasıl gidiyor
zaten dr geldi , sundan bundan olabilir dedi ama sende o durumlar zaten yok . bazen anne sutude neden olur dedi. zaten bebek aktif dedi. 12 saat sonra tekrsr bakicaz dediBirde aylarcasi var
Canım şöyle bir araştırma yapmıştım bebek emse de doysa da kan grubu uyuşmazlığından sarılık olabiliyormuş rh uyuşmazlığı değil ama normal grup uyuşmazlığı yani sen 0 san o B ise sarılık olma ihtimali oluyormuş dedigin gibi her zaman beslenemedigi için sarılık olmayabilirmis bu gibi durumlar da oluyormuşinsallah canim
bilmiorm ki ya kimisinde bir iki haftads kimisinde aylarca uzamis sarilik oluyormus
ya zaten %99 her bebek sarilik oluyor, hepsine basta verseler biraz daha iyi olur.
canim biz bugun fototerapi deyiz . benim bebegim yiyip iciuordu ve uyanmama sorunuds yoktu. yani beslenme kilo vs cokds etkili degil.
sizede cok gecmisnolsun
Benim kan grubum 0+ bebeğimin A+ oldu. Bizde şu an sarılık yok ama eve çıkınca olur diye korkuyorum.Canım şöyle bir araştırma yapmıştım bebek emse de doysa da kan grubu uyuşmazlığından sarılık olabiliyormuş rh uyuşmazlığı değil ama normal grup uyuşmazlığı yani sen 0 san o B ise sarılık olma ihtimali oluyormuş dedigin gibi her zaman beslenemedigi için sarılık olmayabilirmis bu gibi durumlar da oluyormuş
Bebislerinizin ve sizin kan grubunuz nenavicula Spicelover
canim hissettiklerin cok normal.
bende normal dogumdan sonra eve gelicem diye planlarken, hastanede iki uc kalinca kedim evde diye aglamistim . birde bir gun asansorler calismamis babamda abimlerde kalmisti. evde tek kaldi diye mahfoldum.
Yok canım benim bebiş emme durumundan dolayı küvezde, yoğun bakımdaki bebeklere önlem amaçlı veriyorlarmış mavi ışığı her bebeğe günün farklı saatlerinde veriyorlarmışYok kuzum herkese yapmiyorlar.
Ben hastahaneden cikarken 7ydi.
Sonra evde yukselmis haftalık kontrolunde çıktı
Sonra takip amaçlı 3 gün olcturduk deriden
Pik yapmayınca almadılar
Yine bu gidisimdede baktiracagim
Günaydın kızlar. Son 45 dakikam. Sonra kavuşacağım inşallah bebeğime. Bugün doğum yapacaklara Allah kolaylık versin. Dua edin kızlar bizim için. Heyecandan karnım ağrıyor.
Tam olarak bunu yaşadım. Ab uyumsuzluğu var bebeklerle aramda. Ben 0 eşim A grubu, bebekler benim kan grubumu almadığı için uyuşmazlık varmış. Sarılığı ikisi de oldu hatta uzamış sarılık oldu. Pera’da anemi de var o da uyuşmazlığın sonuçlarından biriymiş. Yeni öğrendim ben de hepsiniCanım şöyle bir araştırma yapmıştım bebek emse de doysa da kan grubu uyuşmazlığından sarılık olabiliyormuş rh uyuşmazlığı değil ama normal grup uyuşmazlığı yani sen 0 san o B ise sarılık olma ihtimali oluyormuş dedigin gibi her zaman beslenemedigi için sarılık olmayabilirmis bu gibi durumlar da oluyormuş
Bebislerinizin ve sizin kan grubunuz nenavicula Spicelover
Evet kuzum anne sutunude okudum biz kendimiz testi yaptırıyoruzzaten dr geldi , sundan bundan olabilir dedi ama sende o durumlar zaten yok . bazen anne sutude neden olur dedi. zaten bebek aktif dedi. 12 saat sonra tekrsr bakicaz dedi
Evet galiba öyleymiş canım, yeni doğum yapan bir arkadaşlat konuştum o da senin söylediklerinin aynısını söyledi32 de calisabilir aldiktan sonra baska bisey yapmana gerek yok canim 37 de normal bi sekilde kurumundan ayriliyosun. Bende o sekilde ayrildim cunku. 32 de aldigin raporda cunku artik hepsi belirtiliyo. İkinci bi raporu dogurdugunda alacaksin onda da ise baslayacagin tarih yaziyo. Yani bi 32 de alacaksin rapor birde dogurunca kuruma vereceksin ikisini de
Kuzu kan grubunu bize söylemedilerTam olarak bunu yaşadım. Ab uyumsuzluğu var bebeklerle aramda. Ben 0 eşim A grubu, bebekler benim kan grubumu almadığı için uyuşmazlık varmış. Sarılığı ikisi de oldu hatta uzamış sarılık oldu. Pera’da anemi de var o da uyuşmazlığın sonuçlarından biriymiş. Yeni öğrendim ben de hepsini
Olmaz inşallah senin sütun bebeğine kavuşunca fosur fosur gelir canını sıkmaBenim kan grubum 0+ bebeğimin A+ oldu. Bizde şu an sarılık yok ama eve çıkınca olur diye korkuyorum.
Aaaa öyle bişey demediler ikisi de A grubu diye bildirdilerKuzu kan grubunu bize söylemediler
3.ayinda tam net belli oluyormuş.
Doğduğunda alinan değişebiliyormus
Benimki gucten degil korkudanAy ne guzel masallah gercekten cok guclusun. Darisi biz dogumu bekleyen garibanlara :))) yavrun nasil ? Gule gulw buyut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?