2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay bende simdiden öyleyim
Bebisimi alip çıkacağım diye düşünürsek belki daha rahat olur kafamız
Allah yardimcimiz olsun
Sagsalim dogur canim
Cikinca yaz

İlk fırsatta yazarım inşallah. Düşünmemeye çalışıyorum ama 2 dk'da bir saate bakıyorum

Kacta ameliyat
Birazdan bebisin kucağında olacak onu düşün
Ah su korku heyecan yok mu

Saat 10da canım. Resmen zaman geçmiyor. Odaya aldılar ama daha bekliyorum damar yolu açılacak bir de nst getirdiler şimdi odaya.

Hayırlı olsun şimdiden sağlıklı bir şekilde gelsin bebiş

Başa gelince her şey öğreniliyor Allah beterinden korusun yavruşlarımızı. Ben de b negatifim ya sezaryen deseler yanıma kan bulamiycam bakalım bizim minik kızın kan grubu ne olacak?

Kızlar bugün 11 de Esra Ertuğrul ile Bebek ve Uyku Semineri var zoom üzerinden takip eden varsa yorum yapanlara link ve id bilgileri gönderiyor. Katılmak isteyen varsa inceleyebilir.

A
Olmaz inşallah senin sütun bebeğine kavuşunca fosur fosur gelir canını sıkma
Ay inşallah yaaa Doğurana kadar bir dert doğurduktan sonra doydu mu iyi mi diye düşünmek bir dert. Analık çok zor gerçekten kocaman bir endişe yumağına dönüştüm

Aaa aynı durumdayız bu durumda sarılık mı oluyormuş? Ne yapmak lazımmış peki? Allahım şu ilk ayları atlatsak en azından birazcık içimiz rahat edecek

Slm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün inşallah darısı biz bekleyenlere

A
Ay inşallah yaaa Doğurana kadar bir dert doğurduktan sonra doydu mu iyi mi diye düşünmek bir dert. Analık çok zor gerçekten kocaman bir endişe yumağına dönüştüm
İçimizdeyken başlıyor endişesi sağdan sola dönerken rahatını bozuyor muyum diye düşünüyorum hala benim koca dana da artık yamuk yumuk duruyo karnımda eli kolu belli

biz ikimizde a rh + canim ama bebegin kan grubunu bilmiuoruz. hatta dr sorunca aa evet kimse soylemedi dedim
Cidden çok tuhaf bir psikoloji. Öncesinde herkes uyardı ama bu kadarını hiç tahmin etmemiştim
bende kendime cok guvenirdim ama sarsildim yani.
Kendini skma , icine de atma .
Ben en son epidural yapildiginda 4 cm fln acikken csnim cok yanmiuordu ama adam igneyi sokunca ( acimadi da ) boyle honkurerek aglamaua baslamistim. sonra cok rahat ettim.

sureci biliyoruz, okuduk , izledik , birbirimizden dinledik ama herkesin deneyimi farkli. o yuzden ne kadsr bilgili olsakda yasamak bambaska kuzum
Kuzu kan grubunu bize söylemediler
3.ayinda tam net belli oluyormuş.
Doğduğunda alinan değişebiliyormus
bizde bilmiyoruz , soylemediler ama 3 aydan sonra degisebildigini bilmiyordum

Yenidoğan döneminin bu tür sarılıkları çoğunlukla anne-baba arasındaki kan uyuşmazlığına bağlı olarak alyuvarların normalden daha hızlı olarak parçalanmasına veya karaciğerde var olan bir hastalığa bağlıdır. Bütün ağır sarılıkların %65'ini A-B-0 kan grubu uyuşmazlığı, %30'unu Rh grup uyuşmazlığı ve %5'ini ise diğer sebepler oluşturur. Rh uyuşmazlığına bağlı sarılık, Rh negatif bir anne ve Rh pozitif bir bebek olduğunda oluşur. ABO uyuşmazlığı da anne 0, bebek ise A,B ya da AB kan grubundan olduğu takdirde gerçekleşir. (Böyle bir bilgi aldım netten)
sen direk subat somester tatilinden sonra kreslere baksaydin canim
Aahhha gerçekten ya onu kreşe bırakıp işe geri döneyim ben.

burda zaten hic beslenmeden bahsetmediler bile. kan grubu ile ilgili olabilir dedi yada diger nedenler diye.
bence cok mantikli . surekli zaten yeni dogum yapmis birine besle yoksa sarilik olur baskisi , sarilik olduktan sonra annenin travmasi daha kotu.

Kesinlikle ya insanlar çok kötü. Allah'tan uzaktasın bir de akrabalarla aynı yerde yaşayanlar var herkes ayrı sorguya çekiyor sütün geliyor mu mama verme emzir diye. Biz aç bırakacaz çünkü evladımızı ben de Allah'tan memleketten uzaktayım annemle ablam gelecek sadece

ya ben normalde zaten kimseyle pek gorusmuyorumda. hele goruntulu konusma hic sevmem. ama smdi annemler burda herkes onlari ariyor goruntulu, haliyle benimlede konusuyorlar. ozaman bile soruyorlsr emiyor mi diye emse napacan emmese napacan , gelip meme mi verecen

Slm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

İnsanların her şeye burunlarını sokma gibi bir huyu var işte gereksizler. Emmiyo ya açlıktan zayıfladı de sütüm yok de. Derdimizle dertleneceklerini de hiç sanmıyorum hep üstünlük kurma çabası. Su son zamanlarda herkese bilendim ya.

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah

Pembe akıntım geldi kızlaar. Galiba nişan böyle bir şey Çok heyecanlandım
Sağlıkla bekletmeden gelsin canım
Ay hiçbir şey kalmamış, birazdan bebişin dünyaya gelicek sağlıkla gelsin canım ikiniz de çok iyi olun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…