2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok şükür canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Aaa aynı durumdayız bu durumda sarılık mı oluyormuş? Ne yapmak lazımmış peki? Allahım şu ilk ayları atlatsak en azından birazcık içimiz rahat edecek
Evet canım sarılık olabiliyor, olunca uzayabiliyor. Normal sarılık için yapılan dışında yapılacak bişey yok. Bol emzirme idrarla kakayla atmasını bekliyoruz başka yapacak bişey yok. İçimiz hiç rahat etmeyecek canım, deneyimli bir anne olarak söyleyeyim bebek doğduktan sonra annelik full endişe hali. Sadece endişenin şekli nedeni değişiyor

aynen ya bos bos konusmalar
Çok geçmiş olsun canım
sagol kuzum

ben bugun oto koltuguna bagladiktan sonra baktim cok hareketsiz , nefes aliyormi diye parmagimi burnuna yaklastirdim. bir kac gidiklama hareketi fln yaptim

Benimki gucten degil korkudan igne ameliyat fobim var ondan dayanma gucu geliyo galiba ama dun dr olmuyo sezaryen dese tmm derdim. Bi ara baya bi yapamiycam sandim. Ama iste en guzel yani suan iyiyim bebege bakabiliyorum
Sana oyle geliyo bence guclusun. He sezeryan olan guclu degil mi, tabiki guclu hicbiri kolay degil ama işte normal dogumda uyusturma yok agri kesici yok vs hersey tum asamasiyla hissediliyo o yuzden bana inanilmaz geliyo :) Tekrar tebrik ederim saglikla buyut insallah

İçimizdeyken başlıyor endişesi sağdan sola dönerken rahatını bozuyor muyum diye düşünüyorum hala benim koca dana da artık yamuk yumuk duruyo karnımda eli kolu belli
Aynen bende de oyle hatta elimi karnimdaki cikintisina koyup da hafif saga sola gobegimi oynatinca o da sallaniyo kuzumm super bi hiss.Yan yatunca acaba baski oluyo ku yavruma diye kirk kere rahat pozisyonu icin ugrasiyorum.Annelik cok degisik bi duygu daha karnindayken.Rabbim isteyene nasip etsn

A
Ay inşallah yaaa Doğurana kadar bir dert doğurduktan sonra doydu mu iyi mi diye düşünmek bir dert. Analık çok zor gerçekten kocaman bir endişe yumağına dönüştüm
Biraz gevşe, sendeki stres bebege de geçer bi sekilde emin ol. Tabiki en iyisini yapmaya calisacagiz ama çozumj olan seyler hallolur gider zamanla.

ben bugun oto koltuguna bagladiktan sonra baktim cok hareketsiz , nefes aliyormi diye parmagimi burnuna yaklastirdim. bir kac gidiklama hareketi fln yaptim
Geçen gece ben de oğluma yaptım, çok derin uyumuş çok korktum. Annemi de korkuttum kadının aklı çıktı Ahh annelik işte…

Ben de 13 saat uyuyomusum bırakınca annem sürekli uyandırmaya çalışıyomuş nefesimi dinliyomus öldü mü diye kuzu sen hangi oto koltuğunu aldın ya ben şimdilik normal puset aldım ama sabit oto koltuğu da almam lazım bir an önce

Geçmiş olsun kuzum
Neyden dolayı kaldı
Bizim gaz başladı 6 ay sürer sanırım maflor damla yazdı doktor bakalım nasıl bir ilerleme olacak takip edeceğiz
Uykusuz gecelere devam
Burnu tıkandı evde nefessiz kaldı allahtan doktor yeğenim benimledir hemen müdahale etti açtı doktora gittik direk sonra o tıkanma esnasında mırardıgı için doktor gözlem altında kalmasını istedi 48 saat her şeyi normal çıktı çok şükür
Gaz sorununu nasıl anladın canım bizimde bi huzursuz oluyor bazen ama gazda çıkarıyor kakasını da yapıyor anlamıyorum ki derdi ne

Geçen gece ben de oğluma yaptım, çok derin uyumuş çok korktum. Annemi de korkuttum kadının aklı çıktı Ahh annelik işte…
manyak olduk valla iyice
ay kiyamam yaa
canim bana arkadasim verdi 2017 model uppababy mesa car seat diye geciyor.
bebek arabasina tik oluyor baya rahat. yeni model resmini ekledim.
ilk 6 ay fln max kullaniliyor

Eklentiler

• DB152575-4E0F-4ED5-B1DB-B175484F5373.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 41
darısı bizlerin başına ne güzel bir doğumun olmuş maşallah

Mochi pompa kullanan memnun olan var mı kızlar

Kuzum bende var ama henüz ona geçmedim, benim çok şişmişti ve kitle gibi sertleşmeye başlamıştı. Lansinoh manuel de çözüm olmadı, elektriklisini aldık, birkaç gün sağım ile çözdük.

Mochi sağımdan ziyade toplayıcı gibi, birinden emzirirken diğerndeki süt boşa gitmesin diye. Ama ben birini 20-25 dk verip sonra diğerine geçiriyorum zaten bebetoyu. Sanki daha mochi’nin zamanı var gibi.

Pompa ile sağarken arada sırada gövdeni azıcık aşağı eğ canım, aşağı dökülsün. Bir de bestlak damla, 15-20 damla suya damlat iç. Su bol bol iç. Varsa dut kurusu kompostosu, karışık komposto da olabilir.

Benim de 3. gün sağımla çok az geliyordu, ama memeler şiş haldeydi tabi, elektrikli pompaya geçtik, azar azar arttı o.

Ah ah valla sağlıklı olsunlar da ben şimdiden küvezden çıkınca ya besleyemezsem ya da doyuramazsam diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…