Çok geçmiş olsun canımbizim bugun bir hafta kontrolumuz vardi. Sariligi vardi zaten ama bugun test yaptilar , yuksek cikmis. simdi fototerapi icin hastaneye geldik , 12 yada 24 saat kalacagiz
Dualarim seninle cok az kaldiİlk fırsatta yazarım inşallah. Düşünmemeye çalışıyorum ama 2 dk'da bir saate bakıyorum
Saat 10da canım. Resmen zaman geçmiyor. Odaya aldılar ama daha bekliyorum damar yolu açılacak bir de nst getirdiler şimdi odaya.
Çok şükür canımKızlar günaydın ben doğum yaptım dün gece saat 23:50 de spinal sezeryan oldum ani alındığım için doğuma hala şoktayım biraz ağrılarım var onun dışında kızım ve ben iyiyiz çok şükür Rabbim'e...
Evet canım sarılık olabiliyor, olunca uzayabiliyor. Normal sarılık için yapılan dışında yapılacak bişey yok. Bol emzirme idrarla kakayla atmasını bekliyoruz başka yapacak bişey yok. İçimiz hiç rahat etmeyecek canım, deneyimli bir anne olarak söyleyeyim bebek doğduktan sonra annelik full endişe hali. Sadece endişenin şekli nedeni değişiyorAaa aynı durumdayız bu durumda sarılık mı oluyormuş? Ne yapmak lazımmış peki? Allahım şu ilk ayları atlatsak en azından birazcık içimiz rahat edecek
aynen ya bos bos konusmalarİnsanların her şeye burunlarını sokma gibi bir huyu var iştegereksizler. Emmiyo ya açlıktan zayıfladı de sütüm yok de. Derdimizle dertleneceklerini de hiç sanmıyorum hep üstünlük kurma çabası. Su son zamanlarda herkese bilendim ya.
sagol kuzumÇok geçmiş olsun canım
ben bugun oto koltuguna bagladiktan sonra baktim cok hareketsiz , nefes aliyormi diye parmagimi burnuna yaklastirdim. bir kac gidiklama hareketi fln yaptimEvet canım sarılık olabiliyor, olunca uzayabiliyor. Normal sarılık için yapılan dışında yapılacak bişey yok. Bol emzirme idrarla kakayla atmasını bekliyoruz başka yapacak bişey yok. İçimiz hiç rahat etmeyecek canım, deneyimli bir anne olarak söyleyeyim bebek doğduktan sonra annelik full endişe hali. Sadece endişenin şekli nedeni değişiyor
Sana oyle geliyo bence guclusun. He sezeryan olan guclu degil mi, tabiki guclu hicbiri kolay degil ama işte normal dogumda uyusturma yok agri kesici yok vs hersey tum asamasiyla hissediliyo o yuzden bana inanilmaz geliyo :) Tekrar tebrik ederim saglikla buyut insallahBenimki gucten degil korkudanigne ameliyat fobim var ondan dayanma gucu geliyo galiba ama dun dr olmuyo sezaryen dese tmm derdim. Bi ara baya bi yapamiycam sandim. Ama iste en guzel yani suan iyiyim bebege bakabiliyorum
Aynen bende de oyle hatta elimi karnimdaki cikintisina koyup da hafif saga sola gobegimi oynatinca o da sallaniyo kuzumm super bi hiss.Yan yatunca acaba baski oluyo ku yavruma diye kirk kere rahat pozisyonu icin ugrasiyorum.Annelik cok degisik bi duygu daha karnindayken.Rabbim isteyene nasip etsnİçimizdeyken başlıyor endişesi sağdan sola dönerken rahatını bozuyor muyum diye düşünüyorum halabenim koca dana da artık yamuk yumuk duruyo karnımda eli kolu belli
Biraz gevşe, sendeki stres bebege de geçer bi sekilde emin ol. Tabiki en iyisini yapmaya calisacagiz ama çozumj olan seyler hallolur gider zamanla.A
Ay inşallah yaaaDoğurana kadar bir dert doğurduktan sonra doydu mu iyi mi diye düşünmek bir dert. Analık çok zor gerçekten kocaman bir endişe yumağına dönüştüm
Geçen gece ben de oğluma yaptım, çok derin uyumuş çok korktum. Annemi de korkuttum kadının aklı çıktıben bugun oto koltuguna bagladiktan sonra baktim cok hareketsiz , nefes aliyormi diye parmagimi burnuna yaklastirdim. bir kac gidiklama hareketi fln yaptim
Ben de 13 saat uyuyomusum bırakınca annem sürekli uyandırmaya çalışıyomuş nefesimi dinliyomus öldü mü diyeben bugun oto koltuguna bagladiktan sonra baktim cok hareketsiz , nefes aliyormi diye parmagimi burnuna yaklastirdim. bir kac gidiklama hareketi fln yaptim
Burnu tıkandı evde nefessiz kaldı allahtan doktor yeğenim benimledir hemen müdahale etti açtı doktora gittik direk sonra o tıkanma esnasında mırardıgı için doktor gözlem altında kalmasını istedi 48 saat her şeyi normal çıktı çok şükürGeçmiş olsun kuzum
Neyden dolayı kaldı
Bizim gaz başladı 6 ay sürer sanırım maflor damla yazdı doktor bakalım nasıl bir ilerleme olacak takip edeceğiz
Uykusuz gecelere devam
manyak olduk valla iyiceGeçen gece ben de oğluma yaptım, çok derin uyumuş çok korktum. Annemi de korkuttum kadının aklı çıktıAhh annelik işte…
ay kiyamam yaaBen de 13 saat uyuyomusum bırakınca annem sürekli uyandırmaya çalışıyomuş nefesimi dinliyomus öldü mü diyekuzu sen hangi oto koltuğunu aldın ya ben şimdilik normal puset aldım ama sabit oto koltuğu da almam lazım bir an önce
Bu damla bitmek üzere bestlak alacağım ben deBu damlayı denemedim ancak bestlak ın kesinlikle faydasını gördüm. Bir de maltana diye bir içecek var migrosta şokta falan. Onunda aşırı faydasını gördüm aklında olsun canım
darısı bizlerin başına ne güzel bir doğumun olmuş maşallahEpidural alacak bi ortam olmadi. Ilk 2 3 saat zatn daynbilcek durumdaydim sonra nstye bağlayalım dediler o ara siddetlendi. Dyanamdigim noktada ebeyi cagirdim. Muayene ederkn suyumun gelmesiyl acilma olmus demek apar topar doumhneye taşıdılar gerisi zaten cok hizli gelisti. Cok zorlandim ma epidural istesem bile takilanazdi
Mochi pompa kullanan memnun olan var mı kızlar
Gunaydınlar, cok guzel bir heyecan :) Saglikla ve huzurla kavusun bebisinize.Günaydın kızlar. Son 45 dakikam. Sonra kavuşacağım inşallah bebeğime. Bugün doğum yapacaklara Allah kolaylık versin. Dua edin kızlar bizim için. Heyecandan karnım ağrıyor.
Kızlar bana bi akıl verin, bugün 3.günüm elle sağım yapıyorum ve cidden azcık sütüm geliyor, ilk güne göre arttı ama 5ml bile olmuyor nerdeyse. Pompa ile sağına pompa çeperinde yapışıp kalıyor aşağı inmiyor. Ilık duş aldım, masaj yapmaya çalışıyorum ama artışlar çok az. Su içmeye gayret ediyorum. Nasıl yapsam da artsa?
Ah ah valla sağlıklı olsunlar daEvet canım sarılık olabiliyor, olunca uzayabiliyor. Normal sarılık için yapılan dışında yapılacak bişey yok. Bol emzirme idrarla kakayla atmasını bekliyoruz başka yapacak bişey yok. İçimiz hiç rahat etmeyecek canım, deneyimli bir anne olarak söyleyeyim bebek doğduktan sonra annelik full endişe hali. Sadece endişenin şekli nedeni değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?