2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kaçıncı haftada doğum yaptın canım? Sezeryanı planlı mı istedin bebeğin kilosundan dolayı?

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir bebeğin. Aynı gün doğum yapmamışız. Benim bebeğim de küvezde şu an emme sorunu var. Hangi pompa işe sağıyorsun peki?
Sana da cok gecmis olsun insallah biran önce alırız Hastanenin pompasıyla sağdık cok guzel çıktı sarı koyu kıvamlı süt sonra eve gelince tanıdık birinden pompa aldık Kraft elektrikli pompa oda guzel çıkardı gerçekten 2 saatte bir sağamiyorum ama cikmiyo çünkü 3 4 saatte bir sağıyorum şimdi de kıvamı iyice açıldı ama yine sap sarı süt geliyo ilk sağımda 13 ml süt geldi bakalım insallah gittikçe artar

Aynen öyleymiş canım umarım biran önce alırız

Düne göre azcık daha artmış ama hastanedeki pompalar da şansıma bozukmuş elle sağdım 3 gündür. Şimdi taburcu olacağız elektrikli bir pompa alacağım hemen.

Ay maşallah sana inşallah daha da artarak devam eder sütün benim ilk sağdıklarım yeşildi şimdi rengi açıldı ama elle sağımla maksimum 4ml çıkarabildim

Kızlar lansinoh elektrikli tekli pompa kullananlar memnun musunuz?Yarın öbür gün işe başlayınca lazım olcak, şu kasım indirimlerini kullanayım

39+1 yaptım canım ilk ikizlerimi sezeryan ile kaybettim mecbur sezeryan oldum. Ama doktor bana 3300-3500 arası doğar demişti bizde cok şaşırdık biyle doğunca
bu kadar farkı ultrasonda nasıl anlamazlar ya fark 200-300 olsa neyse neredeyse 700-800 neyseki sağlıcakla kucağında sağlıcakla annesi ile mis gibi büyüsün inşallah kuzucuk

manyak olduk valla iyice

ay kiyamam yaa
canim bana arkadasim verdi 2017 model uppababy mesa car seat diye geciyor.
bebek arabasina tik oluyor baya rahat. yeni model resmini ekledim.
ilk 6 ay fln max kullaniliyor
Benim de bebek arabasına takılan pusetim var ama isofixli oto koltuğu almam lazım 9-36 kg ya da 0-36 kg

Çok güzel bilgilendirme, bize de hastanede çocuk doktoru “kan uyuşmazlığınız var Bebek’te sarılık ihtimali olabilir” diyince şaşırmıştık, demek ki bu yüzdenmiş kan uyuşmazlığı.

Kızlar lansinoh elektrikli tekli pompa kullananlar memnun musunuz?Yarın öbür gün işe başlayınca lazım olcak, şu kasım indirimlerini kullanayım

Ben aldım üçüncü gün. Ben de işe başlayınca lazım olur sanıyordum, ama meğer süt gelince sağmak da gerekiyormuş. Bebek hepsini tüketemiyor sonuçta. O şişliklere çok çok iyi geldi. Babymall’da da güzel indirimi vardı. Aldık hemen. Ben çok memnunum.

Düne göre azcık daha artmış ama hastanedeki pompalar da şansıma bozukmuş elle sağdım 3 gündür. Şimdi taburcu olacağız elektrikli bir pompa alacağım hemen.
Gün gün artar hiç stres olma, ilk günler sürekli geldi mi geliyor mu, kaç saniyede bir damla akıyor diye bakmaktan boynum tutuşmuştu. Ama 7., 8. sağımda torbaya damlaların dökülüş sesini duymaya başlamıştım. Yüne çok iyi değil ama bu süreçte güzel gelişme.

Son düzenleme:
İnşallah benim de öyle olur bebişim annesinin sütünü alsın

NurSu keşke demeyeceksin inan. Elinden geleni yapıyorsun, bebek o yolu seçmiş oluyor, vücut müsait olmuyor vs vs. Kanala girmeyebiliyor, ters gelebiliyor, yüzü tersse kafasıya giremiyor kanala yüzüyle girmeye çalışıyor ve kemiklere takılabiliyor.

Ben sezeryan öncesi aşırı stres yapmıştım, tir tir titredim sakinleştirici yaptılar, o esnada “normal doğumun gözünü seveyim, keşke normal olsaydı” diye geçirip durdum içimden, sonra baktım ki ben sadece kendimi kasmışım. Mühim olan bebeğine sağlıkla kavuşman.

Ay maşallah sana inşallah daha da artarak devam eder sütün benim ilk sağdıklarım yeşildi şimdi rengi açıldı ama elle sağımla maksimum 4ml çıkarabildim
Canım hiç uğraşma hemen pompa alabiliyorsan al hem çıktıkça moralin yerine geliyo hemde daha cok cikiyo bide bebeğin resmine bakarak sağıyorum bide sıcak su torbası koydum göğüslerime cok faydası var dene istersen

bu kadar farkı ultrasonda nasıl anlamazlar ya fark 200-300 olsa neyse neredeyse 700-800 neyseki sağlıcakla kucağında sağlıcakla annesi ile mis gibi büyüsün inşallah kuzucuk
Aynen canım birde söyle oldu 4060 doğdu dediler bir gün sonra 4116 çıktı tekrar ölçtüler sağlığı önemli senin bebisin kilosu doğru mu çıktı

Kizlar hangi biberon aldiniz ben sunu almayi dusunuyorum alanlar veya kullananlar mi

Eklentiler

• Screenshot_20221111-124546_ebebek.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…