- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
mesajın öyle iyi geldi kiNurSu keşke demeyeceksin inan. Elinden geleni yapıyorsun, bebek o yolu seçmiş oluyor, vücut müsait olmuyor vs vs. Kanala girmeyebiliyor, ters gelebiliyor, yüzü tersse kafasıya giremiyor kanala yüzüyle girmeye çalışıyor ve kemiklere takılabiliyor.
Ben sezeryan öncesi aşırı stres yapmıştım, tir tir titredim sakinleştirici yaptılar, o esnada “normal doğumun gözünü seveyim, keşke normal olsaydı” diye geçirip durdum içimden, sonra baktım ki ben sadece kendimi kasmışım. Mühim olan bebeğine sağlıkla kavuşman.
Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar. Biz oğlumla kavuştuk. Spinal anestezi ile doğum yaptım. Çok güzeldi. Oğlumu kucağıma verdiler sarıldık, öpüştük. Bana benziyor çok mutlu oldum.İlk emmesini yaptı kuzum. Yeni yeni ağrılarım başladı. Allah'ım kavuşmayı bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun. Evaante 38+5 te geldi. 3900 gram 55 cm doğdu. Adı Görkem Başka bilgi verecek miydik hatırlamıyorum.
Saglikla gelsin inşallahKızlar bugün de dualarınızı ben istiyorum
Sabah kontrole geldik bugün için sezaryen e karar verildi
Bebeğim kanala girmemiş hiç açıklığım yok hareketleri azalmış beklemeyelim dedi doktor
ben daha doğum yapmadım canım ama benimki de 4 kilonun üstünde diye sürekli sezeryan diyor hoca. nice 4 kilo üstü normal doğuran anneler var, ve doktoru dinlesem sezeryan olsam benimki de 3300 civarı çıksaAynen canım birde söyle oldu 4060 doğdu dediler bir gün sonra 4116 çıktı tekrar ölçtüler sağlığı önemli senin bebisin kilosu doğru mu çıktı
Bana da pompayla değil eline saldırdılar hastanede kaşığa sıktım sıktım verdim İlk gün çünkü pompada sütler araya kaçıyor diye izin vermiyorlarNasıl ziyan oluyor canım niye ki ?
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı çok geçmiş olsunSlm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
Gözünaydin canım maşallah Allah analı babali büyütsün tospikiSelam kızlar. Biz oğlumla kavuştuk. Spinal anestezi ile doğum yaptım. Çok güzeldi. Oğlumu kucağıma verdiler sarıldık, öpüştük. Bana benziyor çok mutlu oldum.İlk emmesini yaptı kuzum. Yeni yeni ağrılarım başladı. Allah'ım kavuşmayı bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun. Evaante 38+5 te geldi. 3900 gram 55 cm doğdu. Adı Görkem Başka bilgi verecek miydik hatırlamıyorum.
Ben aventin aldimKizlar hangi biberon aldiniz ben sunu almayi dusunuyorum alanlar veya kullananlar mi
he buyuk sabit olandan. onuda bana arkadas vericek. ona da zaten abim hediye almisti 5 sene onceBenim de bebek arabasına takılan pusetim var ama isofixli oto koltuğu almam lazım 9-36 kg ya da 0-36 kg
benim valla isimi kolaylastirdi. yoksa mal gibi herseyin saati birbirine girmisti beynimdeSpicelover babytracker müthiş bir uygulamaymış, tavsiyen üzerine indirdim. Sayaç gibi süre tutuyor ya o çok iyi. Başka uygulamalarda denk gelememiştim buna.
bunu benim yasadigim yerde cok sevmiyorlar. nedne bilmiyorum.Kizlar hangi biberon aldiniz ben sunu almayi dusunuyorum alanlar veya kullananlar mi
hayirli plsun canimSelam kızlar. Biz oğlumla kavuştuk. Spinal anestezi ile doğum yaptım. Çok güzeldi. Oğlumu kucağıma verdiler sarıldık, öpüştük. Bana benziyor çok mutlu oldum.İlk emmesini yaptı kuzum. Yeni yeni ağrılarım başladı. Allah'ım kavuşmayı bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun. Evaante 38+5 te geldi. 3900 gram 55 cm doğdu. Adı Görkem Başka bilgi verecek miydik hatırlamıyorum.
kuzum kolayliklar diliyorum dogum daKızlar bugün de dualarınızı ben istiyorum
Sabah kontrole geldik bugün için sezaryen e karar verildi
Bebeğim kanala girmemiş hiç açıklığım yok hareketleri azalmış beklemeyelim dedi doktor
cok gecmis olsun canimKızlar biz de dün sabah 10 gibi taburcu olduk tek kulak işitme testinden geçmedi haftaya tekrar gidicez dua edin inşallah geçeriz , oğlumu hastane de emzirdim ardından şırınga ile süt de verdim eve gelirken de mama aldım ne olur ne olmaz diye çünkü ilk gün emzirmek için uyandıramıyordum şimdi de geceleri uyumak istemiyor dün gece sürekli meme de durmak istedi o meme de durdukça da göğüslerim şişti hafif sarılık başladı gibi bakalım pazartesi kontrol de ne der doktor, benim de yaramda bi baş bi son da dikiş var haftaya alınacak 2 hafta sonra da krem başlayacağım , küçğk bi bebeğim daha olduğu için çok dinlenemiyorum karnım çok ağrıyor ya
En çok yasadigim ve en korktuğum şeydir buBurnu tıkandı evde nefessiz kaldı allahtan doktor yeğenim benimledir hemen müdahale etti açtı doktora gittik direk sonra o tıkanma esnasında mırardıgı için doktor gözlem altında kalmasını istedi 48 saat her şeyi normal çıktı çok şükür
Gaz sorununu nasıl anladın canım bizimde bi huzursuz oluyor bazen ama gazda çıkarıyor kakasını da yapıyor anlamıyorum ki derdi ne
AA bende altta doğum yaptı görünce öyle dedim. Valla canım kilolu diyorlar zayıf cikiyo zayif diyorlar kilolu cikiyo bende valla inanmadım ilk acaba karıştırdılar mi bebegi diye düşündüm çünkü hep haftasından küçük cikiyodu geç döllenmeydi son 15 gün hep kustum kilo yapıcı şeyleri kafama göre bi kullandım bi kullanmadım nasıl böyle oldu anlamadımben daha doğum yapmadım canım ama benimki de 4 kilonun üstünde diye sürekli sezeryan diyor hoca. nice 4 kilo üstü normal doğuran anneler var, ve doktoru dinlesem sezeryan olsam benimki de 3300 civarı çıksa
Eşim arayıp soracakbiz ikimizde a rh + canim ama bebegin kan grubunu bilmiuoruz. hatta dr sorunca aa evet kimse soylemedi dedim
bende kendime cok guvenirdim ama sarsildim yani.
Kendini skma , icine de atma .
Ben en son epidural yapildiginda 4 cm fln acikken csnim cok yanmiuordu ama adam igneyi sokunca ( acimadi da ) boyle honkurerek aglamaua baslamistim. sonra cok rahat ettim.
sureci biliyoruz, okuduk , izledik , birbirimizden dinledik ama herkesin deneyimi farkli. o yuzden ne kadsr bilgili olsakda yasamak bambaska kuzum
bizde bilmiyoruz , soylemediler ama 3 aydan sonra degisebildigini bilmiyordum
Çok geçmiş olsun tatlımBurnu tıkandı evde nefessiz kaldı allahtan doktor yeğenim benimledir hemen müdahale etti açtı doktora gittik direk sonra o tıkanma esnasında mırardıgı için doktor gözlem altında kalmasını istedi 48 saat her şeyi normal çıktı çok şükür
Gaz sorununu nasıl anladın canım bizimde bi huzursuz oluyor bazen ama gazda çıkarıyor kakasını da yapıyor anlamıyorum ki derdi ne
bence bakmislardir en basta ya doguncaEşim arayıp soracak
Umarım minnicik ellerinden kan almaya kalkmazlar
Benimkide 2400 doğdu canim 37+0,da şuan 16 günlük dün kontrolde daha yeni 2400e ulaştı sezeryan oldum ama plesenta previa vardı oyuzden sezeryan oldumMerhaba kizlar iki gundur belim karnim bacaklarim da agri var. Doktora gitim dayanabildin yere kadar dedi ve hafta tamamlayalim dedi en gec 16 kasim da sezeryan yapalim dedi bebegim 2400 oldugu icin normali onermiyo cunku gelisim gerligi var dedi 30. Haftadan beri . Boyle olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?