2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Selam kızlar. Biz oğlumla kavuştuk. Spinal anestezi ile doğum yaptım. Çok güzeldi. Oğlumu kucağıma verdiler sarıldık, öpüştük. Bana benziyor çok mutlu oldum. İlk emmesini yaptı kuzum. Yeni yeni ağrılarım başladı. Allah'ım kavuşmayı bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun. Evaante 38+5 te geldi. 3900 gram 55 cm doğdu. Adı Görkem Başka bilgi verecek miydik hatırlamıyorum.

mesajın öyle iyi geldi ki pazartesi ben de gün belirleyip doğuma girerim yüksek ihtimal

Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Kızlar bugün de dualarınızı ben istiyorum
Sabah kontrole geldik bugün için sezaryen e karar verildi
Bebeğim kanala girmemiş hiç açıklığım yok hareketleri azalmış beklemeyelim dedi doktor
Saglikla gelsin inşallah

Aynen canım birde söyle oldu 4060 doğdu dediler bir gün sonra 4116 çıktı tekrar ölçtüler sağlığı önemli senin bebisin kilosu doğru mu çıktı
ben daha doğum yapmadım canım ama benimki de 4 kilonun üstünde diye sürekli sezeryan diyor hoca. nice 4 kilo üstü normal doğuran anneler var, ve doktoru dinlesem sezeryan olsam benimki de 3300 civarı çıksa

Slm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı çok geçmiş olsun

Gözünaydin canım maşallah Allah analı babali büyütsün tospiki güncelledim tabloyu

Kızlar biz de dün sabah 10 gibi taburcu olduk tek kulak işitme testinden geçmedi haftaya tekrar gidicez dua edin inşallah geçeriz , oğlumu hastane de emzirdim ardından şırınga ile süt de verdim eve gelirken de mama aldım ne olur ne olmaz diye çünkü ilk gün emzirmek için uyandıramıyordum şimdi de geceleri uyumak istemiyor dün gece sürekli meme de durmak istedi o meme de durdukça da göğüslerim şişti hafif sarılık başladı gibi bakalım pazartesi kontrol de ne der doktor, benim de yaramda bi baş bi son da dikiş var haftaya alınacak 2 hafta sonra da krem başlayacağım , küçğk bi bebeğim daha olduğu için çok dinlenemiyorum karnım çok ağrıyor ya

Benim de bebek arabasına takılan pusetim var ama isofixli oto koltuğu almam lazım 9-36 kg ya da 0-36 kg
he buyuk sabit olandan. onuda bana arkadas vericek. ona da zaten abim hediye almisti 5 sene once markasini bilmiyorum ama normal sade birseydi
Spicelover babytracker müthiş bir uygulamaymış, tavsiyen üzerine indirdim. Sayaç gibi süre tutuyor ya o çok iyi. Başka uygulamalarda denk gelememiştim buna.
benim valla isimi kolaylastirdi. yoksa mal gibi herseyin saati birbirine girmisti beynimde
Kizlar hangi biberon aldiniz ben sunu almayi dusunuyorum alanlar veya kullananlar mi
bunu benim yasadigim yerde cok sevmiyorlar. nedne bilmiyorum.
philips avent yada dr browns antinkolik modelleri cok kullanisli ve tercih ediliuor.
ben sahsen dr browns kullaniuorum.
hayirli plsun canim
agrilarinda tez zamanda gecer insallah
Kızlar bugün de dualarınızı ben istiyorum
Sabah kontrole geldik bugün için sezaryen e karar verildi
Bebeğim kanala girmemiş hiç açıklığım yok hareketleri azalmış beklemeyelim dedi doktor
kuzum kolayliklar diliyorum dogum da
yavruna kavusacaksin artik
hic endiselenme , korkma . anezteziyi aldiktan 10 dk sonra bebisij kucaginda olucak

cok gecmis olsun canim
bir dhaaki sefere gecer kuzum . bizimki gecti ama dedilerki zaman zaman tekrar baktirmak lazmmis. degisebilir dediler bizede.

En çok yasadigim ve en korktuğum şeydir bu
Insallah bu bebeğimde yasamam kimse yasamasin cok zor cok

ben daha doğum yapmadım canım ama benimki de 4 kilonun üstünde diye sürekli sezeryan diyor hoca. nice 4 kilo üstü normal doğuran anneler var, ve doktoru dinlesem sezeryan olsam benimki de 3300 civarı çıksa
AA bende altta doğum yaptı görünce öyle dedim. Valla canım kilolu diyorlar zayıf cikiyo zayif diyorlar kilolu cikiyo bende valla inanmadım ilk acaba karıştırdılar mi bebegi diye düşündüm çünkü hep haftasından küçük cikiyodu geç döllenmeydi son 15 gün hep kustum kilo yapıcı şeyleri kafama göre bi kullandım bi kullanmadım nasıl böyle oldu anlamadım

Eşim arayıp soracak
Umarım minnicik ellerinden kan almaya kalkmazlar

Çok geçmiş olsun tatlım
Serum fizyolojik vermemişmiydi kuzum aspiratörle çekiliyor

Benimkide 2400 doğdu canim 37+0,da şuan 16 günlük dün kontrolde daha yeni 2400e ulaştı sezeryan oldum ama plesenta previa vardı oyuzden sezeryan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…