2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnsulin direnci olabilir canım Homa ir olarak yazar normalde ama testlerin arasında açlık insulin değeri varsa homa ir glukoz insulin oranını veriyor
Evet canım açLık insulin değeride var o normal çıkmış

çok sevindim canım gözün aydın darısı bize inşallah bende heyecanla bekliyorum çarşamba gününü :)))

Oralara kdr gelebilirsek insallah izin kismi gozumde degil valla

Teyzeleri bizde yarın sabah gitcezDualarınızı bekliyoruz. Kalp atışını duyarım inşallah. Birde aklımdaki bütün soruları sorcam.
hadi canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah miniğin kalp atışlarını görürsün benim de çarşamba çok sabırsızlanıyorum :))

Oh maşallah sen kalp atışını duymuşsundur o halde ben fazla giremiyorum eskisi gibi kaçırıyorum bazen konuşmaları
Yok ya en son salı gittim ,dün sağlık ocağında yapıldı bu test vitamin testleri falan yapılırken,bu salı tekrar gidicem inşallah duyabilirim

Yaaa çok sevindimmm kuzucumm sağlıkla alın kucağınızaa ramiz teorisine göre kız ozaman bakalım ramiz doğrumu söylüyo

Yok ya en son salı gittim ,dün sağlık ocağında yapıldı bu test vitamin testleri falan yapılırken,bu salı tekrar gidicem inşallah duyabilirim
Kuzu duyarsın değer baya yüksek benimde 2.04.22 randevu tarihim o kadar heyecan yaptım ki 3 hündür geçmiyo günler

Canım çok sevindim gözün aydın bu arada karından ve vajinal görüntülerde tam tersi çıkarmış sanırım karından bakınca ayna görüntüsü oluşuyor bi araştır istersen yoksa bebegin yeri değişmemiştir yani

evet kuzum bende seninle aynı şeyi söylüyorum karından ve vajinal görüntülerde tam tersi çıkar ama bugün benim vajinal ve karından aynı taraftan çıktı görüntülere bak ikisi de solda

kaç haftalıksın canım benim de 5+5 de sadece keseyi gördü 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi bana da :)

Evt öğrenmeden önce başlamıştı devam hala
Normalde adet öncesi çok göğüslerin ağrımazdı, bu ay yumurtlama döneminden beri sürekli ağrıyor yanlışlıkla bir yere çarpsam ağlayasım geliyor. Bazen sol bazen sağ göğsüm daha çok ağrıyor

evet kuzum bende seninle aynı şeyi söylüyorum karından ve vajinal görüntülerde tam tersi çıkar ama bugün benim vajinal ve karından aynı taraftan çıktı görüntülere bak ikisi de solda
canım sana 5+5 demiş ya, bunu neye göre hesapladı, tam yumurtlama ve çatlama gününü biliyor musun sen

canım sana 5+5 demiş ya, bunu neye göre hesapladı, tam yumurtlama ve çatlama gününü biliyor musun sen
hayır kuzum hiçbir şey bilmiyorum keza ben düzensiz de adet olurdum. baktı direk söyledi ki tam da benim hesaplamama göre yumurtlama günüme denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…