- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
Evet canım açLık insulin değeride var o normal çıkmışİnsulin direnci olabilir canım Homa ir olarak yazar normalde ama testlerin arasında açlık insulin değeri varsa homa ir glukoz insulin oranını veriyor
18681 kuzum18k ne kız anlamadım ben
Oh maşallah18681 kuzum
çok sevindim canım gözün aydın darısı bize inşallah bende heyecanla bekliyorum çarşamba gününü :)))canımın içleri
hastaneden şimdi çıktım bu kez karından baktı 5+5 hamilesin bebek var ve kalp atışı duyulabilir dedi ama dinletmedi kanama oldu iki gün dedim normal yerleşme olmuş kesede vs hiçbir sorun görünmüyor dedi. öyle rahatladım anlatamamMucizem 0,2 cm ay çok küçük ya ❤ Asıl meseleye geleyim. Ben geçen hafta alttan muayne olduğumda folk sac solda duruyordu. (ilk foto) , bugün normalde karından bakınca sağda durması gerekirdi. (2. foto bügün ki foto ) Kağıdı elime bi aldım anaaaaa bi baktım solda doktor da sürekli sol tarafıma baktı.
Oralara kdr gelebilirsek insallah izin kismi gozumde degil valla36+6 canım yani eğer 24 de çıkmazsan ya da 32 de çıkmazsan 5 hafta çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalışıp 5 haftanı doğum sonrası 8 haftana ekleyebiliyorsun ben ilk hamileliğimde 37 de ayrıldım eğer rahatsızlanır yada ağırlaşırsan da 37 yi doldurmadan ayrılıp çalıştığın gün kadarını doğum sonrasına devredersin :))
hadi canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah miniğin kalp atışlarını görürsün benim de çarşamba çok sabırsızlanıyorum :))Teyzeleri bizde yarın sabah gitcezDualarınızı bekliyoruz. Kalp atışını duyarım inşallah. Birde aklımdaki bütün soruları sorcam.
Yok ya en son salı gittim ,dün sağlık ocağında yapıldı bu test vitamin testleri falan yapılırken,bu salı tekrar gidicem inşallah duyabilirimOh maşallahsen kalp atışını duymuşsundur o halde ben fazla giremiyorum eskisi gibi kaçırıyorum bazen konuşmaları
Yaaa çok sevindimmm kuzucumm sağlıkla alın kucağınızaacanımın içleri
hastaneden şimdi çıktım bu kez karından baktı 5+5 hamilesin bebek var ve kalp atışı duyulabilir dedi ama dinletmedi kanama oldu iki gün dedim normal yerleşme olmuş kesede vs hiçbir sorun görünmüyor dedi. öyle rahatladım anlatamamMucizem 0,2 cm ay çok küçük ya ❤ Asıl meseleye geleyim. Ben geçen hafta alttan muayne olduğumda folk sac solda duruyordu. (ilk foto) , bugün normalde karından bakınca sağda durması gerekirdi. (2. foto bügün ki foto ) Kağıdı elime bi aldım anaaaaa bi baktım solda doktor da sürekli sol tarafıma baktı.
Kuzu duyarsın değer baya yüksekYok ya en son salı gittim ,dün sağlık ocağında yapıldı bu test vitamin testleri falan yapılırken,bu salı tekrar gidicem inşallah duyabilirim
Evt öğrenmeden önce başlamıştı devam halaKızlar merhaba, bende gebe oldugumu öğrendiğimden eri göğüslere dolgunluk ve hafif agrı yaşıyorum.Sol göğsüm daha ağırlıkta ağrıyor. Sizde de byle bir durum yaşayan var mı
Canım çok sevindim gözün aydın bu arada karından ve vajinal görüntülerde tam tersi çıkarmış sanırım karından bakınca ayna görüntüsü oluşuyor bi araştır istersen yoksa bebegin yeri değişmemiştir yanicanımın içleri
Ramziye göre erkek kuzum. karından solda ise erkek Allah sağlıkla versin deYaaa çok sevindimmm kuzucumm sağlıkla alın kucağınızaaramiz teorisine göre kız ozaman bakalım ramiz doğrumu söylüyo
evet kuzum bende seninle aynı şeyi söylüyorum karından ve vajinal görüntülerde tam tersi çıkar ama bugün benim vajinal ve karından aynı taraftan çıktı görüntülere bak ikisi de soldaCanım çok sevindim gözün aydın bu arada karından ve vajinal görüntülerde tam tersi çıkarmış sanırım karından bakınca ayna görüntüsü oluşuyor bi araştır istersen yoksa bebegin yeri değişmemiştir yani
kaç haftalıksın canım benim de 5+5 de sadece keseyi gördü 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi bana da :)Merhabalar kızlar, bugün doktora gittim kese göründü karindan bebek yok ama bebeği besleyen yapı oluşmaya başlamış geç döllenme olabilir dedi ki öyle zaten. Bi sıkıntı görmedi sorun yok dedi kan sulandiriciya devam edicem biraz endişelendim bebek olmayınca on gün sonra tekrar gel dedi kalp atışını duyarız dedi keseyi koyuyorum bakar misiniz. Yukarıdaki resimde nokta gibi şey oluşmaya başlamış dedi kese de 14mm dedi
Ay doğru şaşırmışımRamziye göre erkek kuzum. karından solda ise erkek Allah sağlıkla versin de
Büyük bı ihtimal karından bakar ben bir kimyasal gebelik yaşadım ondan geç gittim bence geç gitmek daha iyi adetin 7 ila 10 gün geçince gidecem kan testleri falan insanın beynini çok yoruyor kaç artacak artmayacakmi kimyasal mi yoksa diye içim içimi yerdi .bi gittim 13300 çıktı keseyide gördük heesey olup bitt
Normalde adet öncesi çok göğüslerin ağrımazdı, bu ay yumurtlama döneminden beri sürekli ağrıyor yanlışlıkla bir yere çarpsam ağlayasım geliyor. Bazen sol bazen sağ göğsüm daha çok ağrıyorEvt öğrenmeden önce başlamıştı devam hala
Hayırlısı olsun tekrardanTakvime göre 6+5 ama doktora göre 6+1
canım sana 5+5 demiş ya, bunu neye göre hesapladı, tam yumurtlama ve çatlama gününü biliyor musun senevet kuzum bende seninle aynı şeyi söylüyorum karından ve vajinal görüntülerde tam tersi çıkar ama bugün benim vajinal ve karından aynı taraftan çıktı görüntülere bak ikisi de solda
Benimki tam ortada gibi göndersem anlarmisiniz ilk defa duydum meraklandim simdiRamziye göre erkek kuzum. karından solda ise erkek Allah sağlıkla versin de
hayır kuzum hiçbir şey bilmiyorum keza ben düzensiz de adet olurdum. baktı direk söyledi ki tam da benim hesaplamama göre yumurtlama günüme denk geliyorcanım sana 5+5 demiş ya, bunu neye göre hesapladı, tam yumurtlama ve çatlama gününü biliyor musun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?