Şehir Hastanesi'nde doğum yaptım canım özelde falanda değil ama çok ilgililerdiSenin hastahane iyiymiş bizimkiler gazını çıkardınmi dediler evet dedim o zaman taburcu edebiliriz dedilerben kendi cabamla emdirdim baktım az geliyor mamada verdim sarılık olmasın diye
Benim gazman minicik elleri kan almayı kaldırmazbence bakmislardir en basta ya dogunca
bende sorucam dr gelsin bi
Canım bende ilk zamanlar zorlandim emmiyordu ve sütüm azdı ama bana pompayı onermediler.basta bu şekilde az olurmuş zaten normalmiş arada elle sağım yapacaksın dediler.biliyorum oda çok zor damla damla geliyor .ama arada o şekilde yapıyordum.cocuk yeterli emmiyordu çünkü bir şekilde memeyi uyarmak lazimdi.simdi çocuk düzenli emmeye basladi.sutum de arttı .ilk zamanlar olur böyle az sabret sen sagimini yap.bebek emmeye başlayınca artacak zaten sütun merak etmeCanım çok az geliyor ya dibine inmeden çeperinde damla damla kalıyor şansıma burdaki pompalar da bozuk çıktı mecbur elle sağıyorum 2 3 ml anca geliyor
Yaa canım senin de mi? Ben de bir de previadan dolayı kanama riski var ya. Kaç gündür kan bulucaz diye canımız çıktı. Şimdilik 1 ünite kan bulabildik. B negatif çok çok zor.Başa gelince her şey öğreniliyor Allah beterinden korusun yavruşlarımızı. Ben de b negatifim ya sezaryen deseler yanıma kan bulamiycambakalım bizim minik kızın kan grubu ne olacak?
Çok zor o yüzden b negatif olanları not alıyorum bir yere bazen böyle sohbet ortamında denk geliyorYaa canım senin de mi? Ben de bir de previadan dolayı kanama riski var ya. Kaç gündür kan bulucaz diye canımız çıktı. Şimdilik 1 ünite kan bulabildik. B negatif çok çok zor.
O sarilik olacak mi korkusu zaten yetti sezeryandan sonra. Ben + esimde - olunca ciddi stres yapti. Neyse birsey olmadan kurtulduk. Ben de herkesten uzaktayim ama 40'indan sonra millet annemden dolayi gelmeye baslar. Dilimi tutmayi ogrenmem lazim :)Kesinlikle ya insanlar çok kötü. Allah'tan uzaktasın bir de akrabalarla aynı yerde yaşayanlar var herkes ayrı sorguya çekiyor sütün geliyor mu mama verme emzir diye. Biz aç bırakacaz çünkü evladımızıben de Allah'tan memleketten uzaktayım annemle ablam gelecek sadece
Aa öyle olduğunu bilmiyordum bizimki eşimle benim aynı kan bebeğimiz de aynı gruptaKuzu kan grubunu bize söylemediler
3.ayinda tam net belli oluyormuş.
Doğduğunda alinan değişebiliyormus
Canım illaki kendi grubumuz şart değil diye biliyorum yani bizden iki ünite istemişlerdi a pozitif benim bir tanesini o şekilde bulduk ama diğerini 0 grup olan bir yakinimiz verdi.o şekilde kabul ettiler.bulamadik sonuçta ne yapalım.biz çok kalabalık bir ailede değiliz .eşimin tarafı il dışında zaten .çok çevremizde yok.soyledik yani bir tane a pozitif bulduk diğeri 0 pozitif dedik .kabul ettiler o sekildeYaa canım senin de mi? Ben de bir de previadan dolayı kanama riski var ya. Kaç gündür kan bulucaz diye canımız çıktı. Şimdilik 1 ünite kan bulabildik. B negatif çok çok zor.
Philips avent nt kullanıyorum canım çok memnunumKizlar hangi biberon aldiniz ben sunu almayi dusunuyorum alanlar veya kullananlar mi
Canım ben lafa karışmış gibi oldum ama tavsiyem çok geniş kilo aralığındaki koltuklardan alma çocuk rahat edemiyor küçükken de büyükken de. Ben sonradan oğluma 15-36 kg aldım şimdi bebişe de 9-18 kg aldım. Besafe'i çok öneririm geçen indirimden almıştım sonra baktım bugün daha da uygun tekrar sipariş ettim. Geleni açmadan iade edicem.Benim de bebek arabasına takılan pusetim var ama isofixli oto koltuğu almam lazım 9-36 kg ya da 0-36 kg
Hayırlı doğumlar diliyorum canimKızlar bugün de dualarınızı ben istiyorum
Sabah kontrole geldik bugün için sezaryen e karar verildi
Bebeğim kanala girmemiş hiç açıklığım yok hareketleri azalmış beklemeyelim dedi doktor
Bulmakta zorlanıyorsanız hastanenin kan bankasiyla direk birebir görüşün bence biz öyle yaptikCanım illaki kendi grubumuz şart değil diye biliyorum yani bizden iki ünite istemişlerdi a pozitif benim bir tanesini o şekilde bulduk ama diğerini 0 grup olan bir yakinimiz verdi.o şekilde kabul ettiler.bulamadik sonuçta ne yapalım.biz çok kalabalık bir ailede değiliz .eşimin tarafı il dışında zaten .çok çevremizde yok.soyledik yani bir tane a pozitif bulduk diğeri 0 pozitif dedik .kabul ettiler o sekilde
Geçer canim merak etme benimkide tek kulaktan kalmıştı dün gittik geçti anne karnında su kaçtığı için oyle oluyormuşKızlar biz de dün sabah 10 gibi taburcu olduk tek kulak işitme testinden geçmedi haftaya tekrar gidicez dua edin inşallah geçeriz , oğlumu hastane de emzirdim ardından şırınga ile süt de verdim eve gelirken de mama aldım ne olur ne olmaz diye çünkü ilk gün emzirmek için uyandıramıyordum şimdi de geceleri uyumak istemiyor dün gece sürekli meme de durmak istedi o meme de durdukça da göğüslerim şişti hafif sarılık başladı gibi bakalım pazartesi kontrol de ne der doktor, benim de yaramda bi baş bi son da dikiş var haftaya alınacak 2 hafta sonra da krem başlayacağım , küçğk bi bebeğim daha olduğu için çok dinlenemiyorum karnım çok ağrıyor ya
Vay be bize hiç böyle söylemediler canım ya. Biz de memur olunca pek çok kuruma haber saldık ama maşallah milletçe ilaç kullanıyoruz kimse vermek istemedi. Olmadı öyle yapalım biz de.Canım illaki kendi grubumuz şart değil diye biliyorum yani bizden iki ünite istemişlerdi a pozitif benim bir tanesini o şekilde bulduk ama diğerini 0 grup olan bir yakinimiz verdi.o şekilde kabul ettiler.bulamadik sonuçta ne yapalım.biz çok kalabalık bir ailede değiliz .eşimin tarafı il dışında zaten .çok çevremizde yok.soyledik yani bir tane a pozitif bulduk diğeri 0 pozitif dedik .kabul ettiler o sekilde
Hastanenin kan bankası yokmuş Kızılay'a kan verdi donörümüz oradan çekeceklermiş.Bulmakta zorlanıyorsanız hastanenin kan bankasiyla direk birebir görüşün bence biz öyle yaptik
Bazı hastaneler değişim yapıyor canim başka gruplaYaa canım senin de mi? Ben de bir de previadan dolayı kanama riski var ya. Kaç gündür kan bulucaz diye canımız çıktı. Şimdilik 1 ünite kan bulabildik. B negatif çok çok zor.
Canım maşallah ikinize de. Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar. Biz oğlumla kavuştuk. Spinal anestezi ile doğum yaptım. Çok güzeldi. Oğlumu kucağıma verdiler sarıldık, öpüştük. Bana benziyor çok mutlu oldum.İlk emmesini yaptı kuzum. Yeni yeni ağrılarım başladı. Allah'ım kavuşmayı bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun. Evaante 38+5 te geldi. 3900 gram 55 cm doğdu. Adı Görkem Başka bilgi verecek miydik hatırlamıyorum.
Bakalım yarın da biri verecek dediler. 2 ünite bulursak zorlamayız başka. Olmadı bunu da sorarız.Bazı hastaneler değişim yapıyor canim başka grupla
benimki de geç döllenme ben de iki haftadır vitamini kestim tatlıyı kestim kilo almasın diye, pazartesi randevu var bakalım ne diyecek doktorAA bende altta doğum yaptı görünce öyle dedim. Valla canım kilolu diyorlar zayıf cikiyo zayif diyorlar kilolu cikiyo bende valla inanmadım ilk acaba karıştırdılar mi bebegi diye düşündüm çünkü hep haftasından küçük cikiyodu geç döllenmeydi son 15 gün hep kustum kilo yapıcı şeyleri kafama göre bi kullandım bi kullanmadım nasıl böyle oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?