2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Senin hastahane iyiymiş bizimkiler gazını çıkardınmi dediler evet dedim o zaman taburcu edebiliriz dediler ben kendi cabamla emdirdim baktım az geliyor mamada verdim sarılık olmasın diye
Şehir Hastanesi'nde doğum yaptım canım özelde falanda değil ama çok ilgililerdi

Canım çok az geliyor ya dibine inmeden çeperinde damla damla kalıyor şansıma burdaki pompalar da bozuk çıktı mecbur elle sağıyorum 2 3 ml anca geliyor
Canım bende ilk zamanlar zorlandim emmiyordu ve sütüm azdı ama bana pompayı onermediler.basta bu şekilde az olurmuş zaten normalmiş arada elle sağım yapacaksın dediler.biliyorum oda çok zor damla damla geliyor .ama arada o şekilde yapıyordum.cocuk yeterli emmiyordu çünkü bir şekilde memeyi uyarmak lazimdi.simdi çocuk düzenli emmeye basladi.sutum de arttı .ilk zamanlar olur böyle az sabret sen sagimini yap.bebek emmeye başlayınca artacak zaten sütun merak etme

Başa gelince her şey öğreniliyor Allah beterinden korusun yavruşlarımızı. Ben de b negatifim ya sezaryen deseler yanıma kan bulamiycam bakalım bizim minik kızın kan grubu ne olacak?
Yaa canım senin de mi? Ben de bir de previadan dolayı kanama riski var ya. Kaç gündür kan bulucaz diye canımız çıktı. Şimdilik 1 ünite kan bulabildik. B negatif çok çok zor.

Yaa canım senin de mi? Ben de bir de previadan dolayı kanama riski var ya. Kaç gündür kan bulucaz diye canımız çıktı. Şimdilik 1 ünite kan bulabildik. B negatif çok çok zor.
Çok zor o yüzden b negatif olanları not alıyorum bir yere bazen böyle sohbet ortamında denk geliyor kuzenim var çevremde tek b negatif olan.

O sarilik olacak mi korkusu zaten yetti sezeryandan sonra. Ben + esimde - olunca ciddi stres yapti. Neyse birsey olmadan kurtulduk. Ben de herkesten uzaktayim ama 40'indan sonra millet annemden dolayi gelmeye baslar. Dilimi tutmayi ogrenmem lazim :)

Canım illaki kendi grubumuz şart değil diye biliyorum yani bizden iki ünite istemişlerdi a pozitif benim bir tanesini o şekilde bulduk ama diğerini 0 grup olan bir yakinimiz verdi.o şekilde kabul ettiler.bulamadik sonuçta ne yapalım.biz çok kalabalık bir ailede değiliz .eşimin tarafı il dışında zaten .çok çevremizde yok.soyledik yani bir tane a pozitif bulduk diğeri 0 pozitif dedik .kabul ettiler o sekilde

Benim de bebek arabasına takılan pusetim var ama isofixli oto koltuğu almam lazım 9-36 kg ya da 0-36 kg
Canım ben lafa karışmış gibi oldum ama tavsiyem çok geniş kilo aralığındaki koltuklardan alma çocuk rahat edemiyor küçükken de büyükken de. Ben sonradan oğluma 15-36 kg aldım şimdi bebişe de 9-18 kg aldım. Besafe'i çok öneririm geçen indirimden almıştım sonra baktım bugün daha da uygun tekrar sipariş ettim. Geleni açmadan iade edicem.

Kızlar bugün de dualarınızı ben istiyorum
Sabah kontrole geldik bugün için sezaryen e karar verildi
Bebeğim kanala girmemiş hiç açıklığım yok hareketleri azalmış beklemeyelim dedi doktor
Hayırlı doğumlar diliyorum canim

Bulmakta zorlanıyorsanız hastanenin kan bankasiyla direk birebir görüşün bence biz öyle yaptik

Geçer canim merak etme benimkide tek kulaktan kalmıştı dün gittik geçti anne karnında su kaçtığı için oyle oluyormuş

Vay be bize hiç böyle söylemediler canım ya. Biz de memur olunca pek çok kuruma haber saldık ama maşallah milletçe ilaç kullanıyoruz kimse vermek istemedi. Olmadı öyle yapalım biz de.

Canım maşallah ikinize de. Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün

benimki de geç döllenme ben de iki haftadır vitamini kestim tatlıyı kestim kilo almasın diye, pazartesi randevu var bakalım ne diyecek doktor

Kızlar ben de kalktım etrafı toparlıyorum annemleri yarın göndereceğim. Kayınvalidemler gelecek ya ailesi de ne dağınıkmış demesinler diye. Yine laf ettirmek istemiyorum tabi annemin umurunda değil. Babam biraz yardımcı oluyor sağolsun yapabildiği kadar. Hiç şu kız da doğum yapacak evini temiz bırakayım demiyor. Ama lafa gelince en birinci kendisi. Neyse bu zamana kadar durabilmeleri de bir başarı ona şükür diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…