Canim ben kizimi da dr browns la buyuttum simdi ogluma da ondan aldim gayet memnunum gaz yapmayan biberonKizlar hangi biberon aldiniz ben sunu almayi dusunuyorum alanlar veya kullananlar mi
Aaaa indirim mi vardı kaçırdım tühBen aldım üçüncü gün. Ben de işe başlayınca lazım olur sanıyordum, ama meğer süt gelince sağmak da gerekiyormuş. Bebek hepsini tüketemiyor sonuçta. O şişliklere çok çok iyi geldi. Babymall’da da güzel indirimi vardı. Aldık hemen. Ben çok memnunum.
iyi sabretmissin vallahi.Kızlar ben de kalktım etrafı toparlıyorum annemleri yarın göndereceğim. Kayınvalidemler gelecek ya ailesi de ne dağınıkmış demesinler diye. Yine laf ettirmek istemiyorum tabi annemin umurunda değil. Babam biraz yardımcı oluyor sağolsun yapabildiği kadar. Hiç şu kız da doğum yapacak evini temiz bırakayım demiyor. Ama lafa gelince en birinci kendisi. Neyse bu zamana kadar durabilmeleri de bir başarı ona şükür diyorum.
Size direk soyledilermi kuzuAa öyle olduğunu bilmiyordum bizimki eşimle benim aynı kan bebeğimiz de aynı grupta
Yoo dilini tutmak zorunda değilsin onların dilini tutmayı öğrenmesi lazımO sarilik olacak mi korkusu zaten yetti sezeryandan sonra. Ben + esimde - olunca ciddi stres yapti. Neyse birsey olmadan kurtulduk. Ben de herkesten uzaktayim ama 40'indan sonra millet annemden dolayi gelmeye baslar. Dilimi tutmayi ogrenmem lazim :)
Saglikla kolayca atlatmani dilerim. Cok cabuk gecip bitiyor. Bir bakmissiniz evdesiniz, kocaman sevgilerKızlar bugün de dualarınızı ben istiyorum
Sabah kontrole geldik bugün için sezaryen e karar verildi
Bebeğim kanala girmemiş hiç açıklığım yok hareketleri azalmış beklemeyelim dedi doktor
Ben bir tane alırım buyuyene kadar kullanırım kafasindaydim ama rahat olmuyo muymus ya üzüldüm. O zaman 9-18 bakayım ben. Britax römer oneriyo herkes adac testine tabi tutuluyor diye bir bakayımCanım ben lafa karışmış gibi oldum ama tavsiyem çok geniş kilo aralığındaki koltuklardan alma çocuk rahat edemiyor küçükken de büyükken de. Ben sonradan oğluma 15-36 kg aldım şimdi bebişe de 9-18 kg aldım. Besafe'i çok öneririm geçen indirimden almıştım sonra baktım bugün daha da uygun tekrar sipariş ettim. Geleni açmadan iade edicem.
Amin rabbim kimseye yaşatmasın çok zor ve çok kötü bir durumEn çok yasadigim ve en korktuğum şeydir bu
Insallah bu bebeğimde yasamam kimse yasamasin cok zor cok
Kuzum kullanıyoruz ama miniğimin tek burun kanalı biraz daha dar ve oradan çekemiyoruz o an öyle bir sümük geldi ki görmen lazım anlatılacak gibi değil sırtına vura vura attı kızımÇok geçmiş olsun tatlım
Serum fizyolojik vermemişmiydi kuzum aspiratörle çekiliyor
Doğduğu günden itibarenKizlar, serum fizyolojik ile burun temizligi yapmaya kacinci haftadan itibaren baslayabilirsiniz dendi size?
Onlar o yönlerden muhteşemler canım. Ama bu sefer de inanılmaz bir kültürel farklılığımız var. Böyle azımsanmayacak ölçüde. Birlikte tv bile izlemeyiz o derece. Hangi konuyu açsan elinde kalacak şekildeiyi sabretmissin vallahi.
kayinvalidenler nasil ? onlar sana yardimci olabilecek mi ?
Britax iyidir güvenlik konusunda ama Besafe de tüm testlerden geçmiş ve yükseklik ayarı falan bebeğin sıkılmamasını kolaylaştırıyor. Büyüyene kadar kullanırım kafasına ben de girmiştim. Joie everystage almıştım. Çocuk bebekken de büzük büzük oturdu uzadı daha 15 kilo olmadan daral geldi cocuğa. Sonra besafe aldım dünya varmış kendi iniyor kendi biniyor. Çok rahat ve güvenli.Ben bir tane alırım buyuyene kadar kullanırım kafasindaydim ama rahat olmuyo muymus ya üzüldüm. O zaman 9-18 bakayım ben. Britax römer oneriyo herkes adac testine tabi tutuluyor diye bir bakayım
Hadi ya çok iyi o zaman o da aklımda bulunsun. Bir de joienin spin 360 ini çok duydum bu üçü arasında karar vereyim olmadıBritax iyidir güvenlik konusunda ama Besafe de tüm testlerden geçmiş ve yükseklik ayarı falan bebeğin sıkılmamasını kolaylaştırıyor. Büyüyene kadar kullanırım kafasına ben de girmiştim. Joie everystage almıştım. Çocuk bebekken de büzük büzük oturdu uzadı daha 15 kilo olmadan daral geldi cocuğa. Sonra besafe aldım dünya varmış kendi iniyor kendi biniyor. Çok rahat ve güvenli.
Kalkana da birikiyor o. Zamsn mochiye gerek yokKuzum bende var ama henüz ona geçmedim, benim çok şişmişti ve kitle gibi sertleşmeye başlamıştı. Lansinoh manuel de çözüm olmadı, elektriklisini aldık, birkaç gün sağım ile çözdük.
Mochi sağımdan ziyade toplayıcı gibi, birinden emzirirken diğerndeki süt boşa gitmesin diye. Ama ben birini 20-25 dk verip sonra diğerine geçiriyorum zaten bebetoyu. Sanki daha mochi’nin zamanı var gibi.
Doğru canım bebeğim gelsin de emmeye başlayınca artar diye düşünüyorum ben de. Elektrikli pompa aldım ama daha gelmedi geçici olarak manuel pompa aldım onda bile farketti elle sağımda gelenin 2 3 katı geldi resmen. O yüzden umutluyum artacak inşallahCanım bende ilk zamanlar zorlandim emmiyordu ve sütüm azdı ama bana pompayı onermediler.basta bu şekilde az olurmuş zaten normalmiş arada elle sağım yapacaksın dediler.biliyorum oda çok zor damla damla geliyor .ama arada o şekilde yapıyordum.cocuk yeterli emmiyordu çünkü bir şekilde memeyi uyarmak lazimdi.simdi çocuk düzenli emmeye basladi.sutum de arttı .ilk zamanlar olur böyle az sabret sen sagimini yap.bebek emmeye başlayınca artacak zaten sütun merak etme
Ben bi şey göremedim canımKızlar bu arkadaşımın sizce kuruma çizgisi mi yoksa test pozitif mi ben anlayamadım
big bang muhabbeti cok iyiymisOnlar o yönlerden muhteşemler canım. Ama bu sefer de inanılmaz bir kültürel farklılığımız var. Böyle azımsanmayacak ölçüde. Birlikte tv bile izlemeyiz o derece. Hangi konuyu açsan elinde kalacak şekildeMesela oğlum Roma'ya gidip gezmek istediğinden bahsediyor diyelim kayınvalidem o gavurlarla ne işiniz var Umreye gidin kafasında Çocuğun yaşına uygun olmayan soyut şeylerden bahsetmeye bayılıyor mesela. Geçen bir baktım bizimki (5) ama big bang oldu Dünya oluşurken falan diye tartışıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?