2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aaaa indirim mi vardı kaçırdım tüh

iyi sabretmissin vallahi.
kayinvalidenler nasil ? onlar sana yardimci olabilecek mi ?

O sarilik olacak mi korkusu zaten yetti sezeryandan sonra. Ben + esimde - olunca ciddi stres yapti. Neyse birsey olmadan kurtulduk. Ben de herkesten uzaktayim ama 40'indan sonra millet annemden dolayi gelmeye baslar. Dilimi tutmayi ogrenmem lazim :)
Yoo dilini tutmak zorunda değilsin onların dilini tutmayı öğrenmesi lazım hiç esirgeme lafını boşver. Memelerim sarkmasin diye emzirmiyorum mama vermeyi tercih ediyorum de soran olursa

Kızlar bugün de dualarınızı ben istiyorum
Sabah kontrole geldik bugün için sezaryen e karar verildi
Bebeğim kanala girmemiş hiç açıklığım yok hareketleri azalmış beklemeyelim dedi doktor
Saglikla kolayca atlatmani dilerim. Cok cabuk gecip bitiyor. Bir bakmissiniz evdesiniz, kocaman sevgiler

Benim bu süreçte annem de kaynanam da yanımda olcak onlardan yana bir sıkıntım yok ama dışardan başka akrabadır komşudur birşey demeye kalkarlarsa tutamam kendimi hiç kırılacaklar diye herkesin aklı kendine valla o halde milleti çekemicem

Ben bir tane alırım buyuyene kadar kullanırım kafasindaydim ama rahat olmuyo muymus ya üzüldüm. O zaman 9-18 bakayım ben. Britax römer oneriyo herkes adac testine tabi tutuluyor diye bir bakayım

Kizlar, serum fizyolojik ile burun temizligi yapmaya kacinci haftadan itibaren baslayabilirsiniz dendi size?

Çok geçmiş olsun tatlım
Serum fizyolojik vermemişmiydi kuzum aspiratörle çekiliyor
Kuzum kullanıyoruz ama miniğimin tek burun kanalı biraz daha dar ve oradan çekemiyoruz o an öyle bir sümük geldi ki görmen lazım anlatılacak gibi değil sırtına vura vura attı kızım

iyi sabretmissin vallahi.
kayinvalidenler nasil ? onlar sana yardimci olabilecek mi ?
Onlar o yönlerden muhteşemler canım. Ama bu sefer de inanılmaz bir kültürel farklılığımız var. Böyle azımsanmayacak ölçüde. Birlikte tv bile izlemeyiz o derece. Hangi konuyu açsan elinde kalacak şekilde Mesela oğlum Roma'ya gidip gezmek istediğinden bahsediyor diyelim kayınvalidem o gavurlarla ne işiniz var Umreye gidin kafasında Çocuğun yaşına uygun olmayan soyut şeylerden bahsetmeye bayılıyor mesela. Geçen bir baktım bizimki (5) ama big bang oldu Dünya oluşurken falan diye tartışıyordu

Ben bir tane alırım buyuyene kadar kullanırım kafasindaydim ama rahat olmuyo muymus ya üzüldüm. O zaman 9-18 bakayım ben. Britax römer oneriyo herkes adac testine tabi tutuluyor diye bir bakayım
Britax iyidir güvenlik konusunda ama Besafe de tüm testlerden geçmiş ve yükseklik ayarı falan bebeğin sıkılmamasını kolaylaştırıyor. Büyüyene kadar kullanırım kafasına ben de girmiştim. Joie everystage almıştım. Çocuk bebekken de büzük büzük oturdu uzadı daha 15 kilo olmadan daral geldi cocuğa. Sonra besafe aldım dünya varmış kendi iniyor kendi biniyor. Çok rahat ve güvenli.

Hadi ya çok iyi o zaman o da aklımda bulunsun. Bir de joienin spin 360 ini çok duydum bu üçü arasında karar vereyim olmadı

Kalkana da birikiyor o. Zamsn mochiye gerek yok

Kızlar bu arkadaşımın sizce kuruma çizgisi mi yoksa test pozitif mi ben anlayamadım

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-11-15-54-10-676_com.miui.gallery.webp
    79,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2022-11-11-15-54-07-408_com.miui.gallery.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2022-11-11-15-40-13-476_com.miui.gallery.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 57
Doğru canım bebeğim gelsin de emmeye başlayınca artar diye düşünüyorum ben de. Elektrikli pompa aldım ama daha gelmedi geçici olarak manuel pompa aldım onda bile farketti elle sağımda gelenin 2 3 katı geldi resmen. O yüzden umutluyum artacak inşallah

big bang muhabbeti cok iyiymis
aman sana destek olsunlar da geri kalan hersey bir sekilde halolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…