Bana da mutlaka kendi kan grubun olsun dediler ama 0 olduğu için kolay buluruz diye de demiş olabilirler.Canım illaki kendi grubumuz şart değil diye biliyorum yani bizden iki ünite istemişlerdi a pozitif benim bir tanesini o şekilde bulduk ama diğerini 0 grup olan bir yakinimiz verdi.o şekilde kabul ettiler.bulamadik sonuçta ne yapalım.biz çok kalabalık bir ailede değiliz .eşimin tarafı il dışında zaten .çok çevremizde yok.soyledik yani bir tane a pozitif bulduk diğeri 0 pozitif dedik .kabul ettiler o sekilde
Benim annem de doğumda ve sonrasında faydadan çok zarar verdi gerçekten. Ameliyattan çıkmışım inanılmaz sancım var bana telefonu uzatıyor bilmem ne teyzen arıyor konuş diyeKızlar ben de kalktım etrafı toparlıyorum annemleri yarın göndereceğim. Kayınvalidemler gelecek ya ailesi de ne dağınıkmış demesinler diye. Yine laf ettirmek istemiyorum tabi annemin umurunda değil. Babam biraz yardımcı oluyor sağolsun yapabildiği kadar. Hiç şu kız da doğum yapacak evini temiz bırakayım demiyor. Ama lafa gelince en birinci kendisi. Neyse bu zamana kadar durabilmeleri de bir başarı ona şükür diyorum.
Biz biraz ısrarcı olduk canım çünkü gerçekten çok çevremiz yok ben tek çocuğum zaten kardeşim falan da yok akrabalarimin hepsi 60 65 yaş ilaç kullanan insanlar..herkeste yanaşmıyor kan vermeye birde oda var .o şekilde konuştuk kabul ettiler mecburBana da mutlaka kendi kan grubun olsun dediler ama 0 olduğu için kolay buluruz diye de demiş olabilirler.
ya zaten o insanlarin ver navicula ile konusayim demesi de sacmalik.Benim annem de doğumda ve sonrasında faydadan çok zarar verdi gerçekten. Ameliyattan çıkmışım inanılmaz sancım var bana telefonu uzatıyor bilmem ne teyzen arıyor konuş diyeeşim iyi ki varmış dedim anneme kalsam kesin bi yerime bi şey olurmuş. İlk gün her şeyimle eşim ilgilendi. Annem refakatçi kaldığı gün örtüleri pat diye dikişlerimin üzerine bıraktı sonra da aa unuttum dedi. Eşime de ters ters konuşuyor, trip atıyor. O yüzden aile bazen gerçekten yük gibi oluyor
Kizilayada söyleyebilirsiniz belki değişim yapabilirler ordan bir bakın bakalımHastanenin kan bankası yokmuş Kızılay'a kan verdi donörümüz oradan çekeceklermiş.
En iyisi kesinlikle, o halde insanları çekmek gerçekten çok zor. Hastanede ağrılar içinde süt sağmaya çalışıyorum annem başımda bekliyor ne kadar çıkıyor diyeya zaten o insanlarin ver navicula ile konusayim demesi de sacmalik.
Bizimkiler allah var yukarda olmasalardi biz cok zorlanirdik esimle ama bu goruntulu konusma muhabbeti her iki ailede de var. direk dedim sakin burnumun dibine telefon getirmeyin. arayan sorana yatiyor , uyuyor, meme veriyor fln deyin dedim.
keske annen gelmeseymisEn iyisi kesinlikle, o halde insanları çekmek gerçekten çok zor. Hastanede ağrılar içinde süt sağmaya çalışıyorum annem başımda bekliyor ne kadar çıkıyor diyeuzak akrabaları geçtim kendi annem süt baskısı yapıyor
evet canim nisan o , benimkide oyleydi.Kızlar az önce sanırım nişanım geldi çok heyecanlandım !!!! Çişimi yaptıktan sonra peçeteye geldi. Ama ilk kez böyle bir şey gördüm tecrübeli anneler yardımcı olun… kanamalı bir şey değil ama baya büyük bir parça şeffaf gibi ve çok katı akıntı değil çünkü akmıyor bildiğiniz çocukların oynadığı slime gibi
Ayy çok heyecanlıKızlar az önce sanırım nişanım geldi çok heyecanlandım !!!! Çişimi yaptıktan sonra peçeteye geldi. Ama ilk kez böyle bir şey gördüm tecrübeli anneler yardımcı olun… kanamalı bir şey değil ama baya büyük bir parça şeffaf gibi ve çok katı akıntı değil çünkü akmıyor bildiğiniz çocukların oynadığı slime gibi
Pzt yatış yapilcak canimm. Gunumu aldım çok şükür... Bugün hiiiiic sancı çıkmadı pek akilliydi oglumm. Muayenemi oldum kan idrar verdim anesteziyle görüştüm Pzt sabhtan gidecem artikkkHadi bakalım bekliyorum haberlerini :)
Kalkana da birikiyor o. Zamsn mochiye gerek yok
Canım doğumun nasıl geçti inşallah sağlıkla kavuşmuşsundur bebeğine.
Aaa kız 50 yerine 40 mi yazmışım ben dur düzelteyim
Gözünaydin canım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?