2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana da mutlaka kendi kan grubun olsun dediler ama 0 olduğu için kolay buluruz diye de demiş olabilirler.

Benim annem de doğumda ve sonrasında faydadan çok zarar verdi gerçekten. Ameliyattan çıkmışım inanılmaz sancım var bana telefonu uzatıyor bilmem ne teyzen arıyor konuş diye eşim iyi ki varmış dedim anneme kalsam kesin bi yerime bi şey olurmuş. İlk gün her şeyimle eşim ilgilendi. Annem refakatçi kaldığı gün örtüleri pat diye dikişlerimin üzerine bıraktı sonra da aa unuttum dedi. Eşime de ters ters konuşuyor, trip atıyor. O yüzden aile bazen gerçekten yük gibi oluyor

Bana da mutlaka kendi kan grubun olsun dediler ama 0 olduğu için kolay buluruz diye de demiş olabilirler.
Biz biraz ısrarcı olduk canım çünkü gerçekten çok çevremiz yok ben tek çocuğum zaten kardeşim falan da yok akrabalarimin hepsi 60 65 yaş ilaç kullanan insanlar..herkeste yanaşmıyor kan vermeye birde oda var .o şekilde konuştuk kabul ettiler mecbur

ya zaten o insanlarin ver navicula ile konusayim demesi de sacmalik.
Bizimkiler allah var yukarda olmasalardi biz cok zorlanirdik esimle ama bu goruntulu konusma muhabbeti her iki ailede de var. direk dedim sakin burnumun dibine telefon getirmeyin. arayan sorana yatiyor , uyuyor, meme veriyor fln deyin dedim.

En iyisi kesinlikle, o halde insanları çekmek gerçekten çok zor. Hastanede ağrılar içinde süt sağmaya çalışıyorum annem başımda bekliyor ne kadar çıkıyor diye uzak akrabaları geçtim kendi annem süt baskısı yapıyor

Kızlar az önce sanırım nişanım geldi çok heyecanlandım !!!! Çişimi yaptıktan sonra peçeteye geldi. Ama ilk kez böyle bir şey gördüm tecrübeli anneler yardımcı olun… kanamalı bir şey değil ama baya büyük bir parça şeffaf gibi ve çok katı akıntı değil çünkü akmıyor bildiğiniz çocukların oynadığı slime gibi

keske annen gelmeseymis
evet canim nisan o , benimkide oyleydi.

Ayy çok heyecanlı hadi bakalım bebis ne zaman gelecek acaba ben hepinizi doğurtup öyle doğuracağım

Doğum yapmış annelerin dikkatine

Kızlar instagramda sizlere yararlı olabileceğini düşündüğüm bir paylaşım gördüm. Emzirirken hangi ilacı kullanıp kullanamayacağını söylüyor.

Eklentiler

• Screenshot_20221111_222915_com.instagram.android_edit_137489281911311.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20221111_222920_com.instagram.android_edit_137479477966000.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20221111_222439_com.instagram.android_edit_137295590700403.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 58
Canimm daha yeni toparlaniyorum ağrım oldu baya 3-4 gündür sezaryen olunca. Çok şükür bebeğimde bende saglikliyiz pazartesi günü doğum oldu salı günü evimize geldik oğlumun selamı var size teyzeleriii
Canım doğumun nasıl geçti inşallah sağlıkla kavuşmuşsundur bebeğine.

Kızlar oğlum şuan kucağımda ve emziriyorum
Evaante 2790 gr ve 49 cm doğdu.
Daha önce farklı bir sebeple aldığım spinal ağır geldiği için bu sefer dozu çok az tuttular. Belden yapılan iğne hiç acıtmıyor zaten. Sondayı da ameliyathanede taktılar.
Ama ameliyat sırasında hissettiğim o baskılara çok zor dayandım. Oğlum doğduktan sonra da devam eden işlemler çok zorladı. Uyutmayı teklif ettiler ama ben kabul etmedim. Çıktıktan sonra da çok aşırı üşüdüm. Neyse ki oğlum çok iyi. Odaya geldiğim zaman hemen yanıma getirdiler ve emzirdim. Çenesi oldukça güçlü Tek sıkıntı asla uyanmak istemiyor. 2 kez kakalı 1 kez çişli bez attık
Umarım bekleyen herkes kolaylık ve güzellikle kavuşur bebeğine.

MaviNAZLI çok şükür iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…