- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Aaaa indirim mi vardı kaçırdım tüh
Kuzu eğitimde öğrendiğim kadar sancıları burundan nefes alıp ağızdan yavaşça vererek atlatmaya çalışıyoruz en şiddetli sancı 8 nefeste geçiyormuş. İkinma anında da derin nefes alıp ağızdan ve burundan hiç hava çıkmayacak şekilde ikinmamiz lazımmış. Bağırinca ya da nefes verince bebek ilerleyemiyormus. Bir de sancılar esnasında titreşimli olarak haaaa sesi çıkarmak kasları uyariyormus. Kabız olduğumuzda da bu tekniği uygulayabilirmisiz.Kizlar normal dogumda dogru ıkınma nasil olmali nefes alisverisi vs ?
Oyy gözünaydin canım Allah analı babalı büyütsünKızlar oğlum şuan kucağımda ve emziriyorum
Evaante 2790 gr ve 49 cm doğdu.
Daha önce farklı bir sebeple aldığım spinal ağır geldiği için bu sefer dozu çok az tuttular. Belden yapılan iğne hiç acıtmıyor zaten. Sondayı da ameliyathanede taktılar.
Ama ameliyat sırasında hissettiğim o baskılara çok zor dayandım. Oğlum doğduktan sonra da devam eden işlemler çok zorladı. Uyutmayı teklif ettiler ama ben kabul etmedim. Çıktıktan sonra da çok aşırı üşüdüm. Neyse ki oğlum çok iyi. Odaya geldiğim zaman hemen yanıma getirdiler ve emzirdim. Çenesi oldukça güçlüTek sıkıntı asla uyanmak istemiyor. 2 kez kakalı 1 kez çişli bez attık
Umarım bekleyen herkes kolaylık ve güzellikle kavuşur bebeğine.
MaviNAZLI çok şükür iyiyiz
Canım ne yaptın nasılsınKızlar bugün de dualarınızı ben istiyorum
Sabah kontrole geldik bugün için sezaryen e karar verildi
Bebeğim kanala girmemiş hiç açıklığım yok hareketleri azalmış beklemeyelim dedi doktor
Canım nişanın geldiğini tuvalete gidince mi gördün yoksa hissedip mi tuvalete girdin. Hissedilebilen bişey miKızlar az önce sanırım nişanım geldi çok heyecanlandım !!!! Çişimi yaptıktan sonra peçeteye geldi. Ama ilk kez böyle bir şey gördüm tecrübeli anneler yardımcı olun… kanamalı bir şey değil ama baya büyük bir parça şeffaf gibi ve çok katı akıntı değil çünkü akmıyor bildiğiniz çocukların oynadığı slime gibi
Tuvalete gittikten sonra fark ettim canımCanım nişanın geldiğini tuvalete gidince mi gördün yoksa hissedip mi tuvalete girdin. Hissedilebilen bişey miay ben ne zaman görecem o günleri
hayirli olsun canimKızlar oğlum şuan kucağımda ve emziriyorum
Daha önce farklı bir sebeple aldığım spinal ağır geldiği için bu sefer dozu çok az tuttular. Belden yapılan iğne hiç acıtmıyor zaten. Sondayı da ameliyathanede taktılar.
Ama ameliyat sırasında hissettiğim o baskılara çok zor dayandım. Oğlum doğduktan sonra da devam eden işlemler çok zorladı. Uyutmayı teklif ettiler ama ben kabul etmedim. Çıktıktan sonra da çok aşırı üşüdüm. Neyse ki oğlum çok iyi. Odaya geldiğim zaman hemen yanıma getirdiler ve emzirdim. Çenesi oldukça güçlüTek sıkıntı asla uyanmak istemiyor. 2 kez kakalı 1 kez çişli bez attık
Gozunaydin
İnşallah gerekli olmaz bende de 4 ünite kan istendi verildi ama çok şükür hiç kullanılmadıBakalım yarın da biri verecek dediler. 2 ünite bulursak zorlamayız başka. Olmadı bunu da sorarız.
Ohh cok şükürKızlar oğlum şuan kucağımda ve emziriyorum
Vallahi canım bizi hastaneden çıkarken birkaç rapor verdiler orada anne kan grubu Bebek kan grubu yazıyor bebek de benimle aynı anda ben eşimle aynı kandayım zatenSize direk soyledilermi kuzu
Kimliği ciktida daha e nabiz bakamiyoruz
Sen bir evine git İnşallah bebişinle güzel bir duşunu al bak nasıl geliyor sütün insan istesen de gelmiyor orada hastane atmosferi çok farklıDoğru canım bebeğim gelsin de emmeye başlayınca artar diye düşünüyorum ben de. Elektrikli pompa aldım ama daha gelmedi geçici olarak manuel pompa aldım onda bile farketti elle sağımda gelenin 2 3 katı geldi resmen. O yüzden umutluyum artacak inşallah
Hadi inşallah hayırlısı olsun canım sana da hayırlısıyla bebeğini sağlıcakla al kucağına inşallahPzt yatış yapilcak canimm. Gunumu aldım çok şükür... Bugün hiiiiic sancı çıkmadı pek akilliydi oglumm. Muayenemi oldum kan idrar verdim anesteziyle görüştüm Pzt sabhtan gidecem artikkk
Canım ilk doğumum normal doğumdu gül koklar gibi nefes al mum söndürür gibi ıkın diyorlardı öyle de yaptım çok da kolay olmuştu çok şükürKizlar normal dogumda dogru ıkınma nasil olmali nefes alisverisi vs ?
Merdiven çıkmak çok iyi geliyor bi de suqattan daha alçak çömelme eğzersizi yaparsan açılman daha güzel olur çömeldikten sonra dizlerinden bacaklarını açabildiğin kadar yanlara doğru açmaya çalışKızlar doktordan çıktım. Çatı muayenesi oldum çatın iyi rahim ağzı yumuşamış dedi. Bol squat ve yürüyüş önerdi.
O belli olmaz sen egzersiz yapmaya devam et benim 2 cm açıklık vardı pazartesi kontrole gittiğimde öğrenmiştim C.tesi öğlen doğurdumKızlar dün nişanım geldi doğum yaklaştı diye çok sevinmiştim. Bugün doktor kontrolümde 1cm açıklık olduğunu öğrendim. Doktor bugün de doğurabilirsin 2 hafta sonra da bilemeyiz dedi. Moralim bozuldu
Nişan geldikten kaç gün sonra doğurdunuz?
Vallahi canım bizi hastaneden çıkarken birkaç rapor verdiler orada anne kan grubu Bebek kan grubu yazıyor bebek de benimle aynı anda ben eşimle aynı kandayım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?