2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar normal dogumda dogru ıkınma nasil olmali nefes alisverisi vs ?
Kuzu eğitimde öğrendiğim kadar sancıları burundan nefes alıp ağızdan yavaşça vererek atlatmaya çalışıyoruz en şiddetli sancı 8 nefeste geçiyormuş. İkinma anında da derin nefes alıp ağızdan ve burundan hiç hava çıkmayacak şekilde ikinmamiz lazımmış. Bağırinca ya da nefes verince bebek ilerleyemiyormus. Bir de sancılar esnasında titreşimli olarak haaaa sesi çıkarmak kasları uyariyormus. Kabız olduğumuzda da bu tekniği uygulayabilirmisiz.

Oyy gözünaydin canım Allah analı babalı büyütsün maşallah oglusuna

Kızlar bugün de dualarınızı ben istiyorum
Sabah kontrole geldik bugün için sezaryen e karar verildi
Bebeğim kanala girmemiş hiç açıklığım yok hareketleri azalmış beklemeyelim dedi doktor
Canım ne yaptın nasılsın

Canım nişanın geldiğini tuvalete gidince mi gördün yoksa hissedip mi tuvalete girdin. Hissedilebilen bişey mi ay ben ne zaman görecem o günleri

hayirli olsun canim
saglikli anali babali bir omru olsun yavrunun

Ohh cok şükür
Saglikla büyüt canim
Ne güzel haber sende kavustun bin şükür
Darisi bizlere insallah

Kızlar bebeğim acı çeker gibi inliyor bacaklarını çekip tuvaleti düzgün gazınıda çıkardım gözleride çapaklanıp birleşiyor açamıyor gözünü çocuk doğduğundan beeri yaşamadığı şey kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum

Sen bir evine git İnşallah bebişinle güzel bir duşunu al bak nasıl geliyor sütün insan istesen de gelmiyor orada hastane atmosferi çok farklı

Pzt yatış yapilcak canimm. Gunumu aldım çok şükür... Bugün hiiiiic sancı çıkmadı pek akilliydi oglumm. Muayenemi oldum kan idrar verdim anesteziyle görüştüm Pzt sabhtan gidecem artikkk
Hadi inşallah hayırlısı olsun canım sana da hayırlısıyla bebeğini sağlıcakla al kucağına inşallah

Kızlar dün nişanım geldi doğum yaklaştı diye çok sevinmiştim. Bugün doktor kontrolümde 1cm açıklık olduğunu öğrendim. Doktor bugün de doğurabilirsin 2 hafta sonra da bilemeyiz dedi. Moralim bozuldu
Nişan geldikten kaç gün sonra doğurdunuz?

Kızlar doktordan çıktım. Çatı muayenesi oldum çatın iyi rahim ağzı yumuşamış dedi. Bol squat ve yürüyüş önerdi.
Merdiven çıkmak çok iyi geliyor bi de suqattan daha alçak çömelme eğzersizi yaparsan açılman daha güzel olur çömeldikten sonra dizlerinden bacaklarını açabildiğin kadar yanlara doğru açmaya çalış

O belli olmaz sen egzersiz yapmaya devam et benim 2 cm açıklık vardı pazartesi kontrole gittiğimde öğrenmiştim C.tesi öğlen doğurdum

Vallahi canım bizi hastaneden çıkarken birkaç rapor verdiler orada anne kan grubu Bebek kan grubu yazıyor bebek de benimle aynı anda ben eşimle aynı kandayım zaten

Karnına çekince genelde gaz diyorlar canım ama, bilemedim. Bi mide gazı oluyormuş, beslendikten hemen sonra sırta vurarak ağızdan çıkarttırdığımız. Bir de bağırsak gazı, o da popodan çıkacak.

Bacakları bisiklet gibi çevirip karnına doğru ittirmeyi denedin mi? Benimki onda rahatlıyor, ağızdan gaz çıkarmada çok becerikli olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…