2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizinin evi olsa yine duzenini bilmiyorum deyip birakirmiydi acaba diyesi geliyo kayinvalidene insanin.Bugun bilmesen sora sora ogrenirsin. Ama sana bisey soyleyeyim mi evet haklisin en azindan ilk 20 gun veya bilemedin 1 ay destek almak isterdin elbet birileri cekip cevirsim sen de bebege odaklanasin ama yine de seni huzursuz edecek durumlar olsa evinde kalsa birileri daha kotuydu. Zor şu an anliyorum ama bence bu yondem dusun. 2 aya yakin zamwn sonra oldukca alisacaksin bebekle duzene bence.

Kızlar hep yazmışsınız sağolun
Zor oldu benim için bugün sabah kontrole diye geldim akşam 4 te sezaryen e aldılar bebeğin durumu iyiydi aslında nst de ama kendisinden gelmeyeceğine kanaat getirdi doktor ben de napayım güvenmekten başka çarem yoktu.. yatış işlemlerini hallettik 4 buçukta kızım dünyaya geldi 3060 gr 49 cm minik bir kızçe ultrasonda 3 buçuk kilo demişti ona da üzüldüm olsun sağlıklı olsun da
Emmesi için uğraşıyoruz ama çok ağrılarım var ameliyatta herşeyi hissettim nerdeyse çekiştirmelerini yani cidden korktuğum kadar varmış herkesin tecrübesi farklı tabi
Şimdi kızımdan topuk kanı alacaklar emzirme maratonu gece boyu sürdü yapamıyor henüz kuzum bu mesajı 3 te yazmaya başladım saatten haberim yok hiç uyumadım ki
Ama kimsenin moralini bozmak için yazmıyorum içimi dökmek için inanın. Kendinize iyi bakın

Dediğin gibi oldu zaten yalnız kalınca mucize gibi iki memeyi de emmeye başladı bebek sürekli sağma işinden kurtuldum çok daha rahatım. Uykusuz olsam da idare ediyorum

Gunaydin
Gozunaydin canim
Bitti gitti Allahin izniyle artii yavaş yavaş iyileşme insallah

oncelikle hayirli olsun canim
seni cok iyi anliyorum , ben o nedenle cekistirme kisminda beni uyutun dedim.
kilo alir disarda hic uzulme. benimkide ilk iki gun emmede tutmada sorun yasadi. hemsireler elfiven takip parmak emdirip guclendirdiler cenesini. sende yapabilirsin egzersiz gibi.

Günaydın kızlar. Şimdi bugün benim 2 saat bebeğimden ayrı kalmam gerekecek bir sınavım var. Sütü sağıp dolabın alt kısmına biberonla koyup, sonra gerekli durumda benmari usülü ısıtılacak di mi? Bir de sütü düzene oturan annişler günlük sağıp stok falan yapıyor musunuz? Gerekli olacak mı?

Dediğin gibi oldu zaten yalnız kalınca mucize gibi iki memeyi de emmeye başladı bebek sürekli sağma işinden kurtuldum çok daha rahatım. Uykusuz olsam da idare ediyorum
En azindan bebegine odaklanirsin bosver canim. Kayinvalidesi yaninda olup bir suru strese giren oluyo cunku kimsenin duzeni kimseye uymuyo.Ister istemez biseyler goze batiyor isterse dunyanin en iyi insani olsun. Iyi kayinvalideler de var suphem yok ama iç içe sıkı fıkilık bi sure sobra problem getiriyo. Gule gule buyut yavrunu.

Bunu ben de merak ediyorum :) aslinda internette uzman bilgileri vardir bu konuda sanrm

Kuzum kullanıyoruz ama miniğimin tek burun kanalı biraz daha dar ve oradan çekemiyoruz o an öyle bir sümük geldi ki görmen lazım anlatılacak gibi değil sırtına vura vura attı kızım
Allahim beterinden korusun yavrularimizi
Bir daha yaşatmasın

Günaydın kızlar
Kuzum bir ona karışmadıkları kalmıştı. Sen nasıl istiyorsan öyle yap boşver denilenleri. Saçlarınla baş edemiceksen de yaşarken öğrenir planlar kestirirsin. Buna da önden akıl vermenin gereği var mı yani?
Yine aynı saatte gözümü açtım benim koca dana kalçama çok yük bindiriyo ağrıyla uyanıyorum bugün kontrolümüz var doktor dese hadi gel suni sancı verelim diye hemen olur derim
Haber ver bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz ben de dün nst ye girdim ilk defa, gram sancım yok
Canım gözün aydın biraz zor geçirmişsin ama bunları da atlatacaksın. Bebişin kilosuna takılma gayet normal. İlk dönemler daha zor olacak tabi ama zamanla rayına oturacak yeni düzenin inş sağlıkla büyüt bebişini mauvecim

Bestlak süt yapan damla var kuzum dene sezeryan doğum yapanlar 4 defa içiyor

Ben bunaldigim için kestirecegim saçların düz değilse hiç kestirme kabariyor bebek saçları hep havada oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…