Teşekkürler canimmGözünaydin canım maşallahgüncelledim tabloyu
Hayırlı uğurlu olsunCanimm daha yeni toparlaniyorum ağrım oldu baya 3-4 gündür sezaryen olunca. Çok şükür bebeğimde bende saglikliyizpazartesi günü doğum oldu salı günü evimize geldik oğlumun selamı var size teyzeleriii
Gözün aydın tatlım ♡Kızlar oğlum şuan kucağımda ve emziriyorum
Evaante 2790 gr ve 49 cm doğdu.
Daha önce farklı bir sebeple aldığım spinal ağır geldiği için bu sefer dozu çok az tuttular. Belden yapılan iğne hiç acıtmıyor zaten. Sondayı da ameliyathanede taktılar.
Ama ameliyat sırasında hissettiğim o baskılara çok zor dayandım. Oğlum doğduktan sonra da devam eden işlemler çok zorladı. Uyutmayı teklif ettiler ama ben kabul etmedim. Çıktıktan sonra da çok aşırı üşüdüm. Neyse ki oğlum çok iyi. Odaya geldiğim zaman hemen yanıma getirdiler ve emzirdim. Çenesi oldukça güçlüTek sıkıntı asla uyanmak istemiyor. 2 kez kakalı 1 kez çişli bez attık
Umarım bekleyen herkes kolaylık ve güzellikle kavuşur bebeğine.
MaviNAZLI çok şükür iyiyiz
Biz napacaz 6 gün de mahvetti beni1dogasever
Geceleri uyumuyor .
Gündüzü gece zannediyoruyuyor zorla emdirmek için kaldırıyorum birde altını değiştirince uyaniyor
Geceleri vampir zombi karışımı gözlerini kapatmazçipil çipil bakıyor konuşmazsam göz hizasına gelip göz teması kurmazsam apartmanı inletiyor
Ahahahaha ay çok güldümGüüünnayyydııınnn ☀ kv den nefret ediyorum
Benim kızım 2 saatte bir uyanıyor emziriyorum gazını çıkarıyoruz altını değişiyoruz tıkalıysa burnunu açıyoruz vs bunlar 1 saat sürüyo o sırada uyanık kalıyor sonra tekrar uyuyor ama eğer sancısı olursa daha fazla uyanık kalıyoBebeği olan arkadaşlar bebekleriniz kaç saat uyuyor
Biz de öyleyiz sadece emerek uyuyor kızım 18 günlük ama emme süresi kısaldı başlarda bütün gece ben de sürekli emzirdim günlerce hiç ama hiç uyumadım emmiyor da bekletiyordu ağzında şu an daha iyi şükürler olsun doktorumuz sana ihtiyacı olduğunu hissediyor demişti, emzik denedin mi canım ?Biz napacaz 6 gün de mahvetti benibu gece hep memem de uyudu çekince bastı çığlığı
Evet saçlarım dalgalı ve kisayken çok zor kullaniyorum kabariyo sürekli düzleştirici ile işlem istiyor ama uzunken yıkayıp çıkıyorum kabarmiyor çok enteresanBen bunaldigim için kestirecegim saçların düz değilse hiç kestirme kabariyor bebek saçları hep havada oluyor
GünaydınnGüüünnayyydııınnn ☀ kv den nefret ediyorum
Naptı anlatGüüünnayyydııınnn ☀ kv den nefret ediyorum
Emzikte emiyor ama geceleri emzik istemiyor. Bugün sabaha kadar emdi kucağımda uyuya kalmışım hatta bir anda uyandım baktım hala çekiyor. Çok şükür sağlığı yerin de ama yanlış beslemekten de korkuyorum. Ara da mama veriyorum doymuyor mu acaba diye bugün takip ettim aynı sabah karşı derin dalıyor. Ama senin söylediğin ve benim anladığım kadarıyla normal bir süreçBiz de öyleyiz sadece emerek uyuyor kızım 18 günlük ama emme süresi kısaldı başlarda bütün gece ben de sürekli emzirdim günlerce hiç ama hiç uyumadım emmiyor da bekletiyordu ağzında şu an daha iyi şükürler olsun doktorumuz sana ihtiyacı olduğunu hissediyor demişti, emzik denedin mi canım ?
Eğer sütün fazla ise mutlaka sağıp buzluğa at canım ilete sen ufak grip soğuk algınlığında emzirme kampı yaparsınGünaydın kızlar. Şimdi bugün benim 2 saat bebeğimden ayrı kalmam gerekecek bir sınavım var. Sütü sağıp dolabın alt kısmına biberonla koyup, sonra gerekli durumda benmari usülü ısıtılacak di mi? Bir de sütü düzene oturan annişler günlük sağıp stok falan yapıyor musunuz? Gerekli olacak mı?
Çok şükür henüz bebek görmeye gelemediGünaydınngünün ilk mesajı buysa kv neler yaptı çok merak ettim
Kuzu memede uyumaya alışmış diyecegimde o daha 6 günlükBiz napacaz 6 gün de mahvetti benibu gece hep memem de uyudu çekince bastı çığlığı
Ben doktoruma sırttan iğneyi vurur vurmaz beni uyutun hic 7yanik kalmak istemiyorum dedim tamam uyuturum dedi hissetmem degilmi bahsettiğiniz şeyi yoksa uyanir miyim ozamanaoncelikle hayirli olsun canim
seni cok iyi anliyorum , ben o nedenle cekistirme kisminda beni uyutun dedim.
kilo alir disarda hic uzulme. benimkide ilk iki gun emmede tutmada sorun yasadi. hemsireler elfiven takip parmak emdirip guclendirdiler cenesini. sende yapabilirsin egzersiz gibi.
Kendiminkini övmek gibi olmasın elim ayağım tüm organlarım oldu resmen ama 40nin çıkmasını dört gözle bekliyor annesinin evine tatile gidecek benimle birlikte lohusalik yaşıyorÇok şükür henüz bebek görmeye gelemeditelefondan beni sinirlendirmeyi beceriyor. Eşim video atmış kızıma D vitamini verdi doktoru ağzına damlatacaksın dedi. Bende damlayı açtım basıl verildiğini bilmediğim için ağzına damlatmaya çalıştım damlamayınca çay kaşığı ile vermek için mutfağa gittim eşim sadece o damlayı damlatamadığım kısmın videosunu çekmiş aile grubu var oraya atmış. Hemen sesli mesaj o damla öyle mi verilir sizin evde çay kaşığı yok mu diye sabah dinledim bende sesli mesaj attım evettt yok anne gelirken senin evden getir dedim tiksiniyorum yaa. Görüntülüye aramış akşam eşime diyor ki Oo bir sürü çiçek gelmiş kimlerden geldi söyle bakimmm. Sana ne bana gelen çiçekten mal ya Katre_g bunun yaptıkları anlatmakla bitmez
Dur kiz o nasil sabaha girişGüüünnayyydııınnn ☀ kv den nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?