2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
1dogasever
Geceleri uyumuyor .
Gündüzü gece zannediyor uyuyor zorla emdirmek için kaldırıyorum birde altını değiştirince uyaniyor
Geceleri vampir zombi karışımı gözlerini kapatmazçipil çipil bakıyor konuşmazsam göz hizasına gelip göz teması kurmazsam apartmanı inletiyor

Gözün aydın tatlım ♡
Hayırlı olsun

Biz napacaz 6 gün de mahvetti beni bu gece hep memem de uyudu çekince bastı çığlığı

Bebeği olan arkadaşlar bebekleriniz kaç saat uyuyor
Benim kızım 2 saatte bir uyanıyor emziriyorum gazını çıkarıyoruz altını değişiyoruz tıkalıysa burnunu açıyoruz vs bunlar 1 saat sürüyo o sırada uyanık kalıyor sonra tekrar uyuyor ama eğer sancısı olursa daha fazla uyanık kalıyo

Biz napacaz 6 gün de mahvetti beni bu gece hep memem de uyudu çekince bastı çığlığı
Biz de öyleyiz sadece emerek uyuyor kızım 18 günlük ama emme süresi kısaldı başlarda bütün gece ben de sürekli emzirdim günlerce hiç ama hiç uyumadım emmiyor da bekletiyordu ağzında şu an daha iyi şükürler olsun doktorumuz sana ihtiyacı olduğunu hissediyor demişti, emzik denedin mi canım ?

Ben bunaldigim için kestirecegim saçların düz değilse hiç kestirme kabariyor bebek saçları hep havada oluyor
Evet saçlarım dalgalı ve kisayken çok zor kullaniyorum kabariyo sürekli düzleştirici ile işlem istiyor ama uzunken yıkayıp çıkıyorum kabarmiyor çok enteresan beni benden iyi mi bilecekler

Emzikte emiyor ama geceleri emzik istemiyor. Bugün sabaha kadar emdi kucağımda uyuya kalmışım hatta bir anda uyandım baktım hala çekiyor. Çok şükür sağlığı yerin de ama yanlış beslemekten de korkuyorum. Ara da mama veriyorum doymuyor mu acaba diye bugün takip ettim aynı sabah karşı derin dalıyor. Ama senin söylediğin ve benim anladığım kadarıyla normal bir süreç

Eğer sütün fazla ise mutlaka sağıp buzluğa at canım ilete sen ufak grip soğuk algınlığında emzirme kampı yaparsın

Günaydınn günün ilk mesajı buysa kv neler yaptı çok merak ettim
Çok şükür henüz bebek görmeye gelemedi telefondan beni sinirlendirmeyi beceriyor. Eşim video atmış kızıma D vitamini verdi doktoru ağzına damlatacaksın dedi. Bende damlayı açtım basıl verildiğini bilmediğim için ağzına damlatmaya çalıştım damlamayınca çay kaşığı ile vermek için mutfağa gittim eşim sadece o damlayı damlatamadığım kısmın videosunu çekmiş aile grubu var oraya atmış. Hemen sesli mesaj o damla öyle mi verilir sizin evde çay kaşığı yok mu diye sabah dinledim bende sesli mesaj attım evettt yok anne gelirken senin evden getir dedim tiksiniyorum yaa. Görüntülüye aramış akşam eşime diyor ki Oo bir sürü çiçek gelmiş kimlerden geldi söyle bakimmm. Sana ne bana gelen çiçekten mal ya Katre_g bunun yaptıkları anlatmakla bitmez

Ben doktoruma sırttan iğneyi vurur vurmaz beni uyutun hic 7yanik kalmak istemiyorum dedim tamam uyuturum dedi hissetmem degilmi bahsettiğiniz şeyi yoksa uyanir miyim ozamana
Off bu korku bana nede geldi ki simdi

Kendiminkini övmek gibi olmasın elim ayağım tüm organlarım oldu resmen ama 40nin çıkmasını dört gözle bekliyor annesinin evine tatile gidecek benimle birlikte lohusalik yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…