kuzum özelden at grubumuz bu konuyla meşgul etmeyelimBenimki tam ortada gibi göndersem anlarmisiniz ilk defa duydum meraklandim simdi
benim döngüm 30 günde 1 dir mesela yumurtlama tam ayın 2 sinde oldu, beklenen adetim 15 marttı. ben kendi hesabıma göre bugün 5+4 diyorum ama, senin değerlerin yüksekti beta hcg anlamıında diyorum. ben en son pazartesi baktırdım 882 idi, doktor tekrarlamaya gerek yok dedi. şuan 3500 filandır 2 kat arttığını düşünecek olursak. kişiden kişiye bu kadar farklı mı oluyo bu işler onu anlayamıyorumhayır kuzum hiçbir şey bilmiyorum keza ben düzensiz de adet olurdum. baktı direk söyledi ki tam da benim hesaplamama göre yumurtlama günüme denk geliyor
benim sat 30 Ocak döngüm ise 32-33 gün tahminime göre 15-20 şubat arası yumurtlama haftam ki şuan öyle gözüküyor ki tutmuşta. Pazartesi 5+1 mişim ve hcg 9400 civarıydı.benim döngüm 30 günde 1 dir mesela yumurtlama tam ayın 2 sinde oldu, beklenen adetim 15 marttı. ben kendi hesabıma göre bugün 5+4 diyorum ama, senin değerlerin yüksekti beta hcg anlamıında diyorum. ben en son pazartesi baktırdım 882 idi, doktor tekrarlamaya gerek yok dedi. şuan 3500 filandır 2 kat arttığını düşünecek olursak. kişiden kişiye bu kadar farklı mı oluyo bu işler onu anlayamıyorum
Farkeder mi ki acaba, doktor bana hep fitil olarak kullan demişti mesela, ben sabahları çok erken işe gidiyorum diye sabah ağızdan alıyorum. bence bunla ilgili değildir canım, fitili önermezler yoksaKızlar ben bugün bişey fark ettim progestanı günde 5 defa alıyorum 2 sabah 1 öglen bunları fitil olarak alıyorum akşamda 2 tane agızdan alıyorum ama bi kaç gündür sunu fark ettim ben ilacı fitil olarak aldıgımda kahverengi leke geliyor agızdan aldıgımda leke gelmiyor gibime geldi
fitil ağza göre daha etkiliymiş doktor öyle demişti. ağızdan alınca kana karışıyordu sanırımFarkeder mi ki acaba, doktor bana hep fitil olarak kullan demişti mesela, ben sabahları çok erken işe gidiyorum diye sabah ağızdan alıyorum. bence bunla ilgili değildir canım, fitili önermezler yoksa
senin bu hesaba göre de ayın 5 inde filan regl olman gerekti beklenen reglinin üstünden 20 gün geçmişken nasıl 5+5 olur vallahi kafam almadıbenim sat 30 Ocak döngüm ise 32-33 gün tahminime göre 15-20 şubat arası yumurtlama haftam ki şuan öyle gözüküyor ki tutmuşta. Pazartesi 5+1 mişim ve hcg 9400 civarıydı.
hemde yan etki çok daha az olur fitil olarak kullanınca demişti doktor, evde olsam hep fitilden devam ederdim, mahvediyo çünküfitil ağza göre daha etkiliymiş doktor öyle demişti. ağızdan alınca kana karışıyordu sanırım
SAT'a göre 6.5 haftalıksın gözükür bebek ama geç döllenmeyse 1 hafta geriye atıyo normal gözükmemesi canım
Kese muhakkak gözükür ama bebiş çok küçük olduğu için o gözükmeyebilir canım.Ilk randevum 5+1iken olacak.Kalp duyulmaz ama kese gorunur mu ne dersiniz ?
Napalim artik :)Kese muhakkak gözükür ama bebiş çok küçük olduğu için o gözükmeyebilir canım.
evet doğru ben 4 ünde hasta olmalıydım ve yanlışlık yok ayın 13 ünde tutmuş olsa yumurtlamadan bir iki gün önce bugün tam 5+5 olmuş oluyor zaten. Canım sen bat gününe göre mi hesaplıyorsun? yumurtlama tarihine göre hesapla bak tutuyor o zamansenin bu hesaba göre de ayın 5 inde filan regl olman gerekti beklenen reglinin üstünden 20 gün geçmişken nasıl 5+5 olur vallahi kafam almadıbence çok daha fazla olmalı. yada yumurtlaman 15-20 de olmadı daha geç oldu :)
25 ocak olacaktı pardon. Şu an tam 8 haftalık hamileyim.25 Şubat adet tarihinse 17 Mart'ta nasıl kalp atışları duyuldu ki ben bu işi anlamadım
evet bata göre hesaplıyorum. ben öyle biliyorum ama hesap son adet tarihine göre yapılır diyeevet doğru ben 4 ünde hasta olmalıydım ve yanlışlık yok ayın 13 ünde tutmuş olsa yumurtlamadan bir iki gün önce bugün tam 5+5 olmuş oluyor zaten. Canım sen bat gününe göre mi hesaplıyorsun? yumurtlama tarihine göre hesapla bak tutuyor o zaman
Benimde oyle olacak yarin ..karindan muayane ediyor benim doktor kalp i duymam diye düşünüyorum ama kese görünür sanirim betam en son geçen hafta cuma 1127 diydi.insallah yaa çok stresli bu haftalarIlk randevum 5+1iken olacak.Kalp duyulmaz ama kese gorunur mu ne dersiniz ?
1 gün boyunca sadece agızdan alıp deniycem bakalımfitil ağza göre daha etkiliymiş doktor öyle demişti. ağızdan alınca kana karışıyordu sanırım
Merhaba ben ilk 5+1de gittim kese göründü karındanIlk randevum 5+1iken olacak.Kalp duyulmaz ama kese gorunur mu ne dersiniz ?
bak uygulamalar filan hep böyle hesaplıyo kaç tane doktordan dinlediysem onlarda son adet tarihini baz alıyor. Sadece geç yumurtlama ve geç döllenme durumunda düzeltme yapıldığı söyleniyor.evet doğru ben 4 ünde hasta olmalıydım ve yanlışlık yok ayın 13 ünde tutmuş olsa yumurtlamadan bir iki gün önce bugün tam 5+5 olmuş oluyor zaten. Canım sen bat gününe göre mi hesaplıyorsun? yumurtlama tarihine göre hesapla bak tutuyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?