2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben bugün bişey fark ettim progestanı günde 5 defa alıyorum 2 sabah 1 öglen bunları fitil olarak alıyorum akşamda 2 tane agızdan alıyorum ama bi kaç gündür sunu fark ettim ben ilacı fitil olarak aldıgımda kahverengi leke geliyor agızdan aldıgımda leke gelmiyor gibime geldi

hayır kuzum hiçbir şey bilmiyorum keza ben düzensiz de adet olurdum. baktı direk söyledi ki tam da benim hesaplamama göre yumurtlama günüme denk geliyor
benim döngüm 30 günde 1 dir mesela yumurtlama tam ayın 2 sinde oldu, beklenen adetim 15 marttı. ben kendi hesabıma göre bugün 5+4 diyorum ama, senin değerlerin yüksekti beta hcg anlamıında diyorum. ben en son pazartesi baktırdım 882 idi, doktor tekrarlamaya gerek yok dedi. şuan 3500 filandır 2 kat arttığını düşünecek olursak. kişiden kişiye bu kadar farklı mı oluyo bu işler onu anlayamıyorum

benim sat 30 Ocak döngüm ise 32-33 gün tahminime göre 15-20 şubat arası yumurtlama haftam ki şuan öyle gözüküyor ki tutmuşta. Pazartesi 5+1 mişim ve hcg 9400 civarıydı.

Farkeder mi ki acaba, doktor bana hep fitil olarak kullan demişti mesela, ben sabahları çok erken işe gidiyorum diye sabah ağızdan alıyorum. bence bunla ilgili değildir canım, fitili önermezler yoksa

Farkeder mi ki acaba, doktor bana hep fitil olarak kullan demişti mesela, ben sabahları çok erken işe gidiyorum diye sabah ağızdan alıyorum. bence bunla ilgili değildir canım, fitili önermezler yoksa
fitil ağza göre daha etkiliymiş doktor öyle demişti. ağızdan alınca kana karışıyordu sanırım

Reactions: kgm
benim sat 30 Ocak döngüm ise 32-33 gün tahminime göre 15-20 şubat arası yumurtlama haftam ki şuan öyle gözüküyor ki tutmuşta. Pazartesi 5+1 mişim ve hcg 9400 civarıydı.
senin bu hesaba göre de ayın 5 inde filan regl olman gerekti beklenen reglinin üstünden 20 gün geçmişken nasıl 5+5 olur vallahi kafam almadı bence çok daha fazla olmalı. yada yumurtlaman 15-20 de olmadı daha geç oldu :)

evet doğru ben 4 ünde hasta olmalıydım ve yanlışlık yok ayın 13 ünde tutmuş olsa yumurtlamadan bir iki gün önce bugün tam 5+5 olmuş oluyor zaten. Canım sen bat gününe göre mi hesaplıyorsun? yumurtlama tarihine göre hesapla bak tutuyor o zaman

evet bata göre hesaplıyorum. ben öyle biliyorum ama hesap son adet tarihine göre yapılır diye

bak uygulamalar filan hep böyle hesaplıyo kaç tane doktordan dinlediysem onlarda son adet tarihini baz alıyor. Sadece geç yumurtlama ve geç döllenme durumunda düzeltme yapıldığı söyleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…