Merhaba canım öncelikle güzel haberine çok sevindim kalp atışını duymuşsunevet doğru ben 4 ünde hasta olmalıydım ve yanlışlık yok ayın 13 ünde tutmuş olsa yumurtlamadan bir iki gün önce bugün tam 5+5 olmuş oluyor zaten. Canım sen bat gününe göre mi hesaplıyorsun? yumurtlama tarihine göre hesapla bak tutuyor o zaman
Merhaba peki 5+1 de yolk sac göründumu bebek yani karindan sizin yarin benimde randevum vardaMerhaba ben ilk 5+1de gittim kese göründü karından
Görüntüyü ekliyim, doktor gösterirken ekranda görüntü hareketliyken nokta şeklinde bir görünüp bir kayboluyordu hatta doktorun verdiği kağıtta içi boş gibi görünüyorMerhaba peki 5+1 de yolk sac göründumu bebek yani karindan sizin yarin benimde randevum varda
Yolk sac ile bebek farklıMerhaba peki 5+1 de yolk sac göründumu bebek yani karindan sizin yarin benimde randevum varda
Cok tessekkur ederim sagolunGörüntüyü ekliyim, doktor gösterirken ekranda görüntü hareketliyken nokta şeklinde bir görünüp bir kayboluyordu hatta doktorun verdiği kağıtta içi boş gibi görünüyor
Ama öyle olursa sakın endişelenme ben endişelenmiştim bugün 5+5te kocaman göründü yüzük şeklinde, ama bozuk olduğu için çıktısını veremedi :)
Ne demek, şimdi de kalp atışını bekliyorum sabırsızlıklaCok tessekkur ederim sagolun
Ay umitlendim simdiMerhaba ben ilk 5+1de gittim kese göründü karından
Ay hiç sormayın ..sabredecegiz artık napalim ..Ne demek, şimdi de kalp atışını bekliyorum sabırsızlıkla
Bu süreçler stresliymiş gerçekten
Benim sali gunu beta 1026 idi simdi 2000lerdedir tahminimBenimde oyle olacak yarin ..karindan muayane ediyor benim doktor kalp i duymam diye düşünüyorum ama kese görünür sanirim betam en son geçen hafta cuma 1127 diydi.insallah yaa çok stresli bu haftalar
Gecmis olabilir 2000 ni ..ne zaman randevunuzBenim sali gunu beta 1026 idi simdi 2000lerdedir tahminim
İnşallah canımAy umitlendim simdibenimki zaten erken dollenmeye benziyor.Insallah gorurum
İnşallah canımben döllenme tarihini biliyorum 27 şubat eşimle ayrı şehirde olduğumuz için öncesinde ilişki olmadı net biliyorum o yüzden
Aaa öyle mi ben pek anlayamamıştım görünce ilginç bir şey olmuş o zaman daha önce duymamistimevet kuzum bende seninle aynı şeyi söylüyorum karından ve vajinal görüntülerde tam tersi çıkar ama bugün benim vajinal ve karından aynı taraftan çıktı görüntülere bak ikisi de solda
Bende öyle iki öğün ara öğün bile yapmazdım aşırı kilo takıntım olduğu için. Ama şimdi yemezsem elim ayağım titriyorBen iki ogunle besleniyordum simdi çok zorlanıyorum ne yesem diye düşünmekten..
Canım ben 5+5 te gittiğimde bebeği bile göremedik henüz sadece kese oluşmuştu yani kalp atışı için biraz erken gibi erken döllenmelerde duyanlar olmuş ama genel olarak 6. Haftadan itibaren duyuluyor.Kızlar bugün 5+5te kendi hastanemde usgye girdim karından baktı kesenin içinde yolk sac bariz şekilde göründü, embriyo ise çok küçük yani fetal pol belli ama küçük olduğu için kalp atımı görünmüyor dedi. 4 gün önce 5+1de gittiğimde kese görünmüştü içinde nokta gibi yolk sac belli belirsizdi
5+5te karından kalp atımı duyulmayan var mı normal midir ki
ovü haftası ikinci hafta hesaplanır dedi bir doktor arkadaşımız ben bu hesaplama işini anlamadım şimdi yaevet bata göre hesaplıyorum. ben öyle biliyorum ama hesap son adet tarihine göre yapılır diye
Ovülasyon günü birebir bilinebilir mi ki?Cunku tahmini yumurtlama gunu verilir.Tam bugun denmesi icin olcen alet varsa belki o yardimcj olur ama Sat net bilinecek bir sey ben takvimime isaretliyordum.ovü haftası ikinci hafta hesaplanır dedi bir doktor arkadaşımız ben bu hesaplama işini anlamadım şimdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?