2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bugün 5+5te kendi hastanemde usgye girdim karından baktı kesenin içinde yolk sac bariz şekilde göründü, embriyo ise çok küçük yani fetal pol belli ama küçük olduğu için kalp atımı görünmüyor dedi. 4 gün önce 5+1de gittiğimde kese görünmüştü içinde nokta gibi yolk sac belli belirsizdi
5+5te karından kalp atımı duyulmayan var mı normal midir ki

Merhaba canım öncelikle güzel haberine çok sevindim kalp atışını duymuşsunbildiğim kadarıyla yardımcı olmak istedim ben de çocuk doktoruyum
Ovulasyon günün 2.hafta olarak sayılıyor, yani gebelik haftanı bulmak için ovulasyondan beri geçen süreye 2 hafta ekliyorsun. Mesela benim ovulasyon günüm 27 şubat, bugün 5+5 haftayım

Merhaba peki 5+1 de yolk sac göründumu bebek yani karindan sizin yarin benimde randevum varda
Görüntüyü ekliyim, doktor gösterirken ekranda görüntü hareketliyken nokta şeklinde bir görünüp bir kayboluyordu hatta doktorun verdiği kağıtta içi boş gibi görünüyor
Ama öyle olursa sakın endişelenme ben endişelenmiştim bugün 5+5te kocaman göründü yüzük şeklinde, ama bozuk olduğu için çıktısını veremedi :)

Eklentiler

• 771765.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba peki 5+1 de yolk sac göründumu bebek yani karindan sizin yarin benimde randevum varda
Yolk sac ile bebek farklı
Yolk sac göründükten kısa süre sonra embriyo yani bebek de görünmeye başlıyor, bana dedi ki bugün 5+5te embriyo görünmeye başlamış ama çok küçük, kalp atımı görünmüyor henüz dedi

Cok tessekkur ederim sagolun

Benimde oyle olacak yarin ..karindan muayane ediyor benim doktor kalp i duymam diye düşünüyorum ama kese görünür sanirim betam en son geçen hafta cuma 1127 diydi.insallah yaa çok stresli bu haftalar
Benim sali gunu beta 1026 idi simdi 2000lerdedir tahminim

İnşallah canım ben döllenme tarihini biliyorum 27 şubat eşimle ayrı şehirde olduğumuz için öncesinde ilişki olmadı net biliyorum o yüzden
valla ilk gebeligimde hep sat a gore hesaplsms yapiliyordu ama o zamanlarda 1 hafta da onden gidiyordu bebis.Karisik hesaplar biraz

evet kuzum bende seninle aynı şeyi söylüyorum karından ve vajinal görüntülerde tam tersi çıkar ama bugün benim vajinal ve karından aynı taraftan çıktı görüntülere bak ikisi de solda
Aaa öyle mi ben pek anlayamamıştım görünce ilginç bir şey olmuş o zaman daha önce duymamistim

Canım ben 5+5 te gittiğimde bebeği bile göremedik henüz sadece kese oluşmuştu yani kalp atışı için biraz erken gibi erken döllenmelerde duyanlar olmuş ama genel olarak 6. Haftadan itibaren duyuluyor.

ovü haftası ikinci hafta hesaplanır dedi bir doktor arkadaşımız ben bu hesaplama işini anlamadım şimdi ya
Ovülasyon günü birebir bilinebilir mi ki?Cunku tahmini yumurtlama gunu verilir.Tam bugun denmesi icin olcen alet varsa belki o yardimcj olur ama Sat net bilinecek bir sey ben takvimime isaretliyordum.

Tek seferde yarım litre su içtim. İçim yanıyor sanki . Normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…