2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tek seferde yarım litre su içtim. İçim yanıyor sanki . Normal mi ?
Niye normal olmasin ki ?Ben ilk hamileligimde deli gibi sulu meyve tuketiyordum çok su iciyordum. Kanamalariniz ve buyuk agrilariniz olmadikca hamileliktr her tuhaflik normaldir gibi geliyor bana cunku herkesin hamileligi kendine has :)Hem su icmek belki de en faydali şey

Merhaba
Ben forfolic 400mcg kullanıyordum
Doktor değiştirdim ve diğer doktor vinalac multivitamin verdi ve onun içeriğinde de 400 mcg folik yazıyor
İkisini de içeyimmi yoksa sadece biri mi kararsız kaldım doktora da ulaşamadım

Kızlar salı günü hcg 19 çıktı benim daha baktırmadım düzenli artık var mı diye. Bugün de akıntıyla karışık lekelenmelerim oldu. Çok okuyamadım ama bi kaç kişide daha olmuş galiba telaş yaptım biraz bidaha pazartesi gidicem doktora. Size sormak istedim sizlerde nasıl oldu? Acaba yerleşme falan mı? Benim 16 haftalık bir düşüğüm bide 3 yaşında bi kızım var

Bende de ilk defa ( işim geregi cok ayaktaydim ondan mi bilmem ) sag kalcama igne batmalari veya kalc kemigim kirilacakmis gibi hassas hisler vardi. Sikayetim yok ama yasayan va rmi ?

Doğru söylüyorsunuz ama insan herşeyden endişeleniyor bu süreçte sanırım

Canim benimde 5+4olmasi gereken ultrasonda 4+2cikti o nasıl oluyor anlayamadım banada anlatirmisin sat 9subatti

Keşke dün tekrar baktirip kanda 2kat artışı gorseydiniz doktorlar ikinci artışı çok onemsiyorlar

Ovülasyon günü birebir bilinebilir mi ki?Cunku tahmini yumurtlama gunu verilir.Tam bugun denmesi icin olcen alet varsa belki o yardimcj olur ama Sat net bilinecek bir sey ben takvimime isaretliyordum.
Aynen ovulasyon gunu tam olarak net hicbir zamam bilinemiyormus.o yuzden son adet tarihini baz aliyolar

Evet ben de camasirimda ilk kez bu sekilde farkettim.Normal donemlerden farkliydi ama cok degil azdi.
Aynen canım benimde öyle iki gündür var ama normal kasıntı yanma vs yoksa kızımda yasamıstım bunu doktor normal demişti bel ağrım da bugün gecti bin şükür Rabbime

Ovülasyon günü birebir bilinebilir mi ki?Cunku tahmini yumurtlama gunu verilir.Tam bugun denmesi icin olcen alet varsa belki o yardimcj olur ama Sat net bilinecek bir sey ben takvimime isaretliyordum.
ovü gününe 2 hafta koymak zaten bizi sat günümüze götürmez mi? Ovü günü demek yumurtlama günü demek değil mi? tam olarak o günü bilemediğimizden yumurtlama haftası denmez mi? kızlar yardııııımmmm ben bu hesaplamayı anlamadım

Eğer düzenli ilişki varsa tahmin edilmesi zor olur bence. Ben ailemin yanına gitmiştim döndüğümde ilk ilişkide oldu gebelik hesaplayınca da öyle çıkıyor zaten

Yumurtlama haftasi var evet ama gebelik haftasi hesaplanırken ovulasyondan önceki iki haftayida ekliyorlar benim bildiğim.. yani son adet günün oluyor gebelik başlangıcı..karisik hesaplar ya :) ama benim bildiğim böyle gebelik haftasi son adet gününe göre hesaplanıyor..

Şu son adete göre hafta hesaplama bana çok mantıksız geliyor. Ben hamile kalmadan önce 46-47 günde bir adet görürdüm 30. Günde yumurtlamam olurdu. O zaman hamile kalsaydım beklemen adet tarihimde çocuk 6 haftalık mi olacaktı yani normal döngü 4 hafta olduğu için beklenen adet tarihinde bebeği 4.haftada kabul ediyorlar. Ovulasyon gününü de kimse bilmediğinden sallamıslar son adeti alalım diye bence en net sonucu kesenin boyutu verir diye düşünüyorum. Kendi adetini baz alıp 5 haftalik diye hesaplayanlar doktorda 4 haftalık olduğunu öğrenince üzülüyorlar o yüzden. Belki 1 hafta daha geç yumurtlama olmuştur. Kadın vücudu o kadar karışık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…