Teşekkür ederimCanım ben 5+5 te gittiğimde bebeği bile göremedik henüz sadece kese oluşmuştu yani kalp atışı için biraz erken gibi erken döllenmelerde duyanlar olmuş ama genel olarak 6. Haftadan itibaren duyuluyor.
Niye normal olmasin ki ?Ben ilk hamileligimde deli gibi sulu meyve tuketiyordum çok su iciyordum. Kanamalariniz ve buyuk agrilariniz olmadikca hamileliktr her tuhaflik normaldir gibi geliyor bana cunku herkesin hamileligi kendine has :)Hem su icmek belki de en faydali şeyTek seferde yarım litre su içtim. İçim yanıyor sanki . Normal mi ?
Doğru söylüyorsunuz ama insan herşeyden endişeleniyor bu süreçte sanırımNiye normal olmasin ki ?Ben ilk hamileligimde deli gibi sulu meyve tuketiyordum çok su iciyordum. Kanamalariniz ve buyuk agrilariniz olmadikca hamileliktr her tuhaflik normaldir gibi geliyor bana cunku herkesin hamileligi kendine has :)Hem su icmek belki de en faydali şey
Sen de haklisin, ama bazen de tadini cikart bu guzrl duygularin, kendine zehir etme diyorum kendime:)Doğru söylüyorsunuz ama insan herşeyden endişeleniyor bu süreçte sanırım
İnşallah güzel geçerSen de haklisin, ama bazen de tadini cikart bu guzrl duygularin, kendine zehir etme diyorum kendime:)
Gönderdim canimkuzum özelden at grubumuz bu konuyla meşgul etmeyelim
4+2de kese göründü benim beta 3000ustundeyse kese gorunurIlk randevum 5+1iken olacak.Kalp duyulmaz ama kese gorunur mu ne dersiniz ?
Canim benimde 5+4olmasi gereken ultrasonda 4+2cikti o nasıl oluyor anlayamadım banada anlatirmisin sat 9subattiMerhaba canım öncelikle güzel haberine çok sevindim kalp atışını duymuşsunbildiğim kadarıyla yardımcı olmak istedim ben de çocuk doktoruyum
Ovulasyon günün 2.hafta olarak sayılıyor, yani gebelik haftanı bulmak için ovulasyondan beri geçen süreye 2 hafta ekliyorsun. Mesela benim ovulasyon günüm 27 şubat, bugün 5+5 haftayım
Keşke dün tekrar baktirip kanda 2kat artışı gorseydiniz doktorlar ikinci artışı çok onemsiyorlarKızlar salı günü hcg 19 çıktı benim daha baktırmadım düzenli artık var mı diye. Bugün de akıntıyla karışık lekelenmelerim oldu. Çok okuyamadım ama bi kaç kişide daha olmuş galiba telaş yaptım biraz bidaha pazartesi gidicem doktora. Size sormak istedim sizlerde nasıl oldu? Acaba yerleşme falan mı? Benim 16 haftalık bir düşüğüm bide 3 yaşında bi kızım var
Evet canım benimde dünden beri böyle kremsi bi akıntım var ama sıvı sildikçe geliyor tuvalette kağıt havluya4+5 im ve bugun ilk kez cok acik sari gibi mat bir akinti geldi. Merakettm baskasi da yasadi mi boyle bir sey ?
Aynen ovulasyon gunu tam olarak net hicbir zamam bilinemiyormus.o yuzden son adet tarihini baz aliyolarOvülasyon günü birebir bilinebilir mi ki?Cunku tahmini yumurtlama gunu verilir.Tam bugun denmesi icin olcen alet varsa belki o yardimcj olur ama Sat net bilinecek bir sey ben takvimime isaretliyordum.
Evet ben de camasirimda ilk kez bu sekilde farkettim.Normal donemlerden farkliydi ama cok degil azdi.Evet canım benimde dünden beri böyle kremsi bi akıntım var ama sıvı sildikçe geliyor tuvalette kağıt havluya
Aynen canım benimde öyle iki gündür var ama normal kasıntı yanma vs yoksa kızımda yasamıstım bunu doktor normal demişti bel ağrım da bugün gecti bin şükür RabbimeEvet ben de camasirimda ilk kez bu sekilde farkettim.Normal donemlerden farkliydi ama cok degil azdi.
ovü gününe 2 hafta koymak zaten bizi sat günümüze götürmez mi? Ovü günü demek yumurtlama günü demek değil mi? tam olarak o günü bilemediğimizden yumurtlama haftası denmez mi? kızlar yardııııımmmm ben bu hesaplamayı anlamadımOvülasyon günü birebir bilinebilir mi ki?Cunku tahmini yumurtlama gunu verilir.Tam bugun denmesi icin olcen alet varsa belki o yardimcj olur ama Sat net bilinecek bir sey ben takvimime isaretliyordum.
Eğer düzenli ilişki varsa tahmin edilmesi zor olur bence. Ben ailemin yanına gitmiştim döndüğümde ilk ilişkide oldu gebelik hesaplayınca da öyle çıkıyor zatenovü gününe 2 hafta koymak zaten bizi sat günümüze götürmez mi? Ovü günü demek yumurtlama günü demek değil mi? tam olarak o günü bilemediğimizden yumurtlama haftası denmez mi? kızlar yardııııımmmm ben bu hesaplamayı anlamadım
Yumurtlama haftasi var evet ama gebelik haftasi hesaplanırken ovulasyondan önceki iki haftayida ekliyorlar benim bildiğim.. yani son adet günün oluyor gebelik başlangıcı..karisik hesaplar ya :) ama benim bildiğim böyle gebelik haftasi son adet gününe göre hesaplanıyor..ovü gününe 2 hafta koymak zaten bizi sat günümüze götürmez mi? Ovü günü demek yumurtlama günü demek değil mi? tam olarak o günü bilemediğimizden yumurtlama haftası denmez mi? kızlar yardııııımmmm ben bu hesaplamayı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?