2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnşallah gelir kuzum. Sen elinden geleni yaptın yapmaya da devam et. Doktoruna bebişin sağlığı iyiyse beklemek istediğini söyleyesen ? Bazen bebişler 40+ bişeylerde geliyorlar

Ebebekten termos bakabilirsin canım. Şu kısa tombul olanlardan alırsan ilerde çorbasını, yemeğini de koyarsın ek gıdaya geçince.
Oraya bakmak aklıma gelmedi çok sağol canım bakayım.

canim stabucks in termoslari da guzel. tabi bi stanley kadsr uzun sure sicak tutmuyor ama genede 4-5 saat tutuyor .

bide hepsibura dadsn trendyoldan fln yorumlarina bak. termos markasi var oda guzel bir marka
Sağol canım,bakayım. Taa yıllar evvel marketten indirimden çok ucuza termos almıştım, şimdi evde onu kullanıyoruz. İçine kaynamış soğumuş suyu koyuyoruz ertesi güne kadar gidiyor. Alt açma için ılık su mama için ılık su, elimizin altında kolaylık oldu.

Bana yetiyor gece 12 lerde koyuyorum sabah 6 7 ye kadar sıcak tutuyor dışarıda da kullanmak İçin çok büyük olmasın dedim ama tabi şimdi küçüğüz büyüyünce ne olur bilemem
O zaman takviye isteyebilir

İnşallah gelir kuzum. Sen elinden geleni yaptın yapmaya da devam et. Doktoruna bebişin sağlığı iyiyse beklemek istediğini söyleyesen ? Bazen bebişler 40+ bişeylerde geliyorlar
Doktorum istersen 41 e kadar bekleyebiliriz dedi bu sefer de mekonyum olayı beni çok korkutuyo iki ucu normal doğum inadı için çocuğu riske atmak da istemiyorum off çok zor bir kararmış bu ya

Doğumu tetiklemek için Hareketler falan yapsan hurma falan yesen iyi gelir mi canım ? Merdiven inip çıksan mesela ?

Doğumu tetiklemek için Hareketler falan yapsan hurma falan yesen iyi gelir mi canım ? Merdiven inip çıksan mesela ?
36 dan beri hepsini yapıyorum 5.katta oturuyorum asansör kullanmıyorum haftada iki gün pilates her gün iki dilim ananasi 5-6 hurma adaçayı ahududu yaprağı çayı. Squat ördek yürüyüşü meme ucu masajı yapıp göğsümü de sağıyorum hatta. Ama yok çok ilginç. Cinsel ilişkiyi denemedim sadece ona da eşim yanaşmıyor zaten surda kaç gün kaldı diyor delirtiyor beni.

Bebeğini çağırmayı dene bi de hazırım ve sadece seni. Gelmeni bekliyorum diye.

Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt

Ahhh çevrenin o lafları doğum anında kadınlara bu yüzden sakinleştirici veriyorlardır bence hastane odasında birkaç kişiyi gırtlaklamayalım olay çıkmasın diye.

Doktorum istersen 41 e kadar bekleyebiliriz dedi bu sefer de mekonyum olayı beni çok korkutuyo iki ucu normal doğum inadı için çocuğu riske atmak da istemiyorum off çok zor bir kararmış bu ya
İnat değilde kendi gelmek istediği şekilde gelsin. Doktor kontrolünde bir sorun olmaz sanki ama sen bilirsin

Canım anneler doğum yapanlar doğumla beraber kaç kilo verdi:) kilo vermeler nasıl gidiyor? Geçmiş sayfalarda konusuldu ise kaçırdım ben
75 kg hamile kaldım 89.5 kg doğuma gittim 81 oldum 1 haftasında henüz tartılmadım

Kızlar beyaz uzayan bir akıntım olmuş nişan mı acaba böyle çok olmuş gündüz vardı ben sprem kalıntısı zannettim ama akşam bir daha gelmiş.
Benden de dün akşam öyle bir şey geldi yaa, kanlı falan değildi ama böyle şeffaf sarımsı bir uzayan löpçük gibi bir akıntı gelmiş günlük pedime. Ebat olarak devasa değil. Ben de senin gibi bu olabilir mi acaba diye düşündüm
En azından bebeğin kilosunun azalması gerekmez mi kilondan ya, demekki doğumun ardından bayağı ödem yapmışsın
Kuzum bebeğin sağlıkla büyüsün inş hastanede ben de kimseyi istemiyorum ama kimseye dinletemiyorum çok iyi yapmışsın sen, kimseye kulak asmamaya çalış bu dönemde
Kuzum kaçtasın şu an hafta olarak. Bir arkadaşım 40+1de doğum yaptı doğal sancısı ile. 41 i doldurana kadar olmasa da belki 40ın başlarına kadar bekleyebilirsin doktorunun yorumuna göre. Ben 40ı biraz geçeyi beklerdim doktorum farklı bir şey önermezse diye düşünüyorum.

bebek kaç kilo ile normal doğdu. Maşallah çok güzel bir doğum olmuş, darısı bizlerin başına inşallah

Günaydın hanımlar biz de sabah topuk kanı verdik sağlık ocağına, ordan çocuk doktoruna geldik sarılık yok şükür bizde kan uyuşmazlığı olmasına rağmen çıkmadı çok şanslısın dedi doktor da , doğum kilosuna da ulaşmışız tam aynı kilo çıktı , işitme testini de geçtik çok şükür

Ben de 40 ta kontrole gidicem bakalım bir açılma vs yoksa bir iki üç gün daha beklemeyi düşünebilirim açılma varsa da suni sancı alınabilir bence
İnşallah gelir sağlıkla. Bende bekliyorum hiç sancı yok arada belim ağrıyor sadece
Bugün 15 er dakika süt sagdim canım kasıklarıma adet ağrısı gibi bir ağrı girdi

kizlar bebekleriniz nasil uyuyor
bana hemsireler sirt ustu yatsin iki omzuda yataga degsin dedi ama biizm sipa hep yan yatiyor kendisi yan donebiliyor.
Ay evet ben de bunu soracaktım, inşallah bugün bebişim evine gelecek ama nasıl yatırcam diye düşünüyorum hastanede kaç farklı hemşireye sordum hepsi farklı bir şeyler dedi. Kimisi asla yan yatırma sırt üstü yatacak dedi, kimisi yan yatsın arkadan destekle dedi. Ben de kusma durumlarında sırt üstü yatarsa sorun olur mu diye düşünüyorum. Ama güvenli uyku videolarına sırt üstü yatırın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…