2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aslında hastane veriyor, bazen gerek kalmıyor..sağlıkla kucağınıza alın ins

Merhaba arkadaşlar, biz de bugün bebeğimize kavuştuk çok şükür. 3.400 gr.53 cm.emmeye çalışıyor..şırınga ile iki kere mama verdik, emzirme danışmanı gelip verdirtti
.
GöÜn aydın canım aç kalmasın da varsın mama yesin

Öyleymiş canım. Ben de yeni öğrenmiş oldum. Bakalım kontrolde geçeriz umarım

Ahahaha bende de durum aynı valla. Ben de senin gibi bebe gelse de en azından uykusuzluğumun bir amacı olsa diyorum ben carpal tunnel(yoğun el uyuşması ve ağrısına sebep oluyor) sendromundan dolayı leş gibi uyuyorum. Bazen öyle ağrım oluyor ki gece kalkıp gündüzmüş gibi bir şeyler yapıyorum evde çünkü ancak öyle geçiyor. Mesela bu sabah 5te artık tekrar tekrar uyanınca, ağrıdan kesinlikle uyuyamadım ve yatakta oturup izlediğim diziye devam ettim sonra ağrı geçince tekrar yatıyorum. Maksimum 2 3 saat uyutuyor, sonra yine uyanıyorum.

Geceler böyle geçiyor, gündüzler de ağrısız el uyuşmasıyla yola devam ediyorum. Ama uykular rezelat durumda cidden en azından bebek gelir uyuduğum kadarını fiziksel bir rahatsızlık bölmeden rahat uyurum diye umuyorum. Zaten kolay uyuyan bir tipim normalde bebek uyudukça uyurum habire.

Süt arttırmak için hurmayı nasıl tüketmek lazım?
Ben hurmayi cevizle yerdim bide bol su icerdim ama bazen ceviz olmadan da yerdim günde 7 tane yerdim bide sutlu nescoffe içerdim kuvezde kalan bebeklere caffeine serum veriliyor o serums verilince ben sütü sagmadan icerdim normal sütle nescoffe yi...umarim bunu okuyan herkesin işine yarar

Bir haftadir kizim kuvozde..bugun 4te gelip emzirebilirsin dediler.su an ellerim titriyor heyecandan..ya emziremezsem yada emmezse diyee..
Aynılarını dün yaşadım, hiç merak etme canım öyle güzel emecek ki başta tutmayabilir sakın moral bozma biraz inatçı oluyorlar ama tutunca da bırakmıyorlar

ben yatirmak isterim sirt ustu ama yatmiyor
Bana öyle bişey demediler bende her taraflı yatırıyorum. Kusma ihtimaline karşılık
anladm cnm
Kuzum ben hem sağa hem sola yatiriyorum
Emzirdikten sonra kusmasin diye reflu yatağında yatiyor karnı dolu degilsede 15 dk sırt üstü yatiriyorum
anladim canim . ben daha hic kullanmadm reflu yatagini
aynen biizmkide full yan degilde hafif donmus sekilde yatiyor
Merhabalar kızlar ben doğum yaptım. 37+1 de doğdu 3500 kusur maşallah tontik Ben de iyiyim birsey yiyip içmedim yürüyüş yapmadım. Sonra yazarım detayları. Öpüyorum sizi.
hayirli olsun canim saglikli anali babali uzun bir omru olsun
Merhaba arkadaşlar, biz de bugün bebeğimize kavuştuk çok şükür. 3.400 gr.53 cm.emmeye çalışıyor..şırınga ile iki kere mama verdik, emzirme danışmanı gelip verdirtti
.
hayirli olsun canim saglikli anali babali uzun bir omru olsun

Merhabalar kızlar ben doğum yaptım. 37+1 de doğdu 3500 kusur maşallah tontik Ben de iyiyim birsey yiyip içmedim yürüyüş yapmadım. Sonra yazarım detayları. Öpüyorum sizi.
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Uzun sürüyor ve çok sesli oluyor korkuyorum çok küçük. İnşallah doyduğu içindir canı yanmıyordur
Benim bebiş de öyle doktora sordum geçen muayenede. Anne sütünü iyi alıyor midesi genişliyor dedi. Sadece uykusundan uyandırıyorsa müdahale edin uyanıksa bırakın kendi geçsin dedi. Meme verdiğin an nefes kontrolüyle geçiyor çok uzun sürerse öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…