Aslında hastane veriyor, bazen gerek kalmıyor..sağlıkla kucağınıza alın insbende ev temiz olmasına rağmen sürekli ev pis gibi hissedip sildiğim yerleri tekrar sil süpür yapıyorum. Geceleri uykular zaten yok. bazen diyorum doğum olsaydı en azında bebeğim için uyumuyorum derdim şimdi ne yaptığımda belli değil, yarın gidip doğum çantama mama alacağım gruptan mama vermeyen kalmamış
hastaneden sonra mamaya ihtiyaç kalmıyor mu yani? Her hastane veriyor mu acaba?Aslında hastane veriyor, bazen gerek kalmıyor..sağlıkla kucağınıza alın ins
Bende öyle yapayım mama ile devam ediyorsun sandım.Kuzum 2 saatte bir anne sütü o emdikten sonra kalanı sağıyorum az da olsa şırınga ile zorla onu da veriyorum
GöÜn aydın canım aç kalmasın da varsın mama yesinMerhaba arkadaşlar, biz de bugün bebeğimize kavuştuk çok şükür. 3.400 gr.53 cm.emmeye çalışıyor..şırınga ile iki kere mama verdik, emzirme danışmanı gelip verdirtti
.
Bir haftadir kizim kuvozde..bugun 4te gelip emzirebilirsin dediler.su an ellerim titriyor heyecandan..ya emziremezsem yada emmezse diyee..
Merhaba arkadaşlar, biz de bugün bebeğimize kavuştuk çok şükür. 3.400 gr.53 cm.emmeye çalışıyor..şırınga ile iki kere mama verdik, emzirme danışmanı gelip verdirtti
.
Merhabalar kızlar ben doğum yaptım. 37+1 de doğdu 3500 kusur maşallah tontikBen de iyiyim birsey yiyip içmedim yürüyüş yapmadım. Sonra yazarım detayları. Öpüyorum sizi.
Öyleymiş canım. Ben de yeni öğrenmiş oldum. Bakalım kontrolde geçeriz umarımKuzum amniyon sıvısı bir kulakta kalabiliyor bizimde hastahaneden çıkmadan önce bir kulağında vardı testi geçmemişti sonra haftalık kontrolunde gittiğimizde test yaptırdık gecti
Banyo yaptırma dedi o zamana kadar
Ahahaha bende de durum aynı valla. Ben de senin gibi bebe gelse de en azından uykusuzluğumun bir amacı olsa diyorumbende ev temiz olmasına rağmen sürekli ev pis gibi hissedip sildiğim yerleri tekrar sil süpür yapıyorum. Geceleri uykular zaten yok. bazen diyorum doğum olsaydı en azında bebeğim için uyumuyorum derdim şimdi ne yaptığımda belli değil, yarın gidip doğum çantama mama alacağım gruptan mama vermeyen kalmamış
Ben hurmayi cevizle yerdim bide bol su icerdim ama bazen ceviz olmadan da yerdim günde 7 tane yerdim bide sutlu nescoffe içerdim kuvezde kalan bebeklere caffeine serum veriliyor o serums verilince ben sütü sagmadan icerdim normal sütle nescoffe yi...umarim bunu okuyan herkesin işine yararSüt arttırmak için hurmayı nasıl tüketmek lazım?
Onlar da aynı etki olur muhakak..Günde 2 agve hurma yiyorum kuzum
Birde hurma özüyle yapılmış tahin helvası
Sütün kalitesi için iyiymiş birde sarı yağlı oluyor onları yiyince
Sarilik için benim bildim bebeği ışıkta uyuması lazım tenine görmesini lazım bezle uyutup ışıkta 7-8 saat gündeSelam kizlar
Bizm minikte sarilik basladi onla uğraşıyoruz. Surekli meme ustune mama daha ne yapayim bilmiyorum
Bu ara dogumlar da azaldi sanki ya da bn kaçırıyorum
Aynılarını dün yaşadım, hiç merak etme canım öyle güzel emecek kiBir haftadir kizim kuvozde..bugun 4te gelip emzirebilirsin dediler.su an ellerim titriyor heyecandan..ya emziremezsem yada emmezse diyee..
ben yatirmak isterim sirt ustu ama yatmiyorAy evet ben de bunu soracaktım, inşallah bugün bebişim evine gelecek ama nasıl yatırcam diye düşünüyorumhastanede kaç farklı hemşireye sordum hepsi farklı bir şeyler dedi. Kimisi asla yan yatırma sırt üstü yatacak dedi, kimisi yan yatsın arkadan destekle dedi. Ben de kusma durumlarında sırt üstü yatarsa sorun olur mu diye düşünüyorum. Ama güvenli uyku videolarına sırt üstü yatırın diyor.
anladm cnmBana öyle bişey demediler bende her taraflı yatırıyorum. Kusma ihtimaline karşılık
anladim canim . ben daha hic kullanmadm reflu yataginiKuzum ben hem sağa hem sola yatiriyorum
Emzirdikten sonra kusmasin diye reflu yatağında yatiyor karnı dolu degilsede 15 dk sırt üstü yatiriyorum
aynen biizmkide full yan degilde hafif donmus sekilde yatiyorBir sağa bir sola dönük yatırıyorum.kafasi düzgün sekillensin diye.hafif döndürdüğüm tarafa vücudu dönük yatiriyorum.tam yan değil yani .o şekil yatarsa kolu uyusur gibi geliyor oyuzden tam yan yatirmiyorum.
hayirli olsun canimMerhabalar kızlar ben doğum yaptım. 37+1 de doğdu 3500 kusur maşallah tontikBen de iyiyim birsey yiyip içmedim yürüyüş yapmadım. Sonra yazarım detayları. Öpüyorum sizi.
hayirli olsun canimMerhaba arkadaşlar, biz de bugün bebeğimize kavuştuk çok şükür. 3.400 gr.53 cm.emmeye çalışıyor..şırınga ile iki kere mama verdik, emzirme danışmanı gelip verdirtti
.
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhabalar kızlar ben doğum yaptım. 37+1 de doğdu 3500 kusur maşallah tontikBen de iyiyim birsey yiyip içmedim yürüyüş yapmadım. Sonra yazarım detayları. Öpüyorum sizi.
Eve gelirken mama da almıştım canım veririm diye ama sık sık duş alıp göğsüme masaj yapıyorum sütüm de artıyor gibi önemli olan göğüsü uyarmak uyardıkça süt artıyorBende öyle yapayım mama ile devam ediyorsun sandım.
Benim bebiş de öyle doktora sordum geçen muayenede. Anne sütünü iyi alıyor midesi genişliyor dedi. Sadece uykusundan uyandırıyorsa müdahale edin uyanıksa bırakın kendi geçsin dedi. Meme verdiğin an nefes kontrolüyle geçiyor çok uzun sürerse öyle yapıyorum.Uzun sürüyor ve çok sesli oluyor korkuyorum çok küçük. İnşallah doyduğu içindir canı yanmıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?