2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet canim bizimki de 6. Gununde dusmustu hafif lekeliydi o bolge ve cikikti doktora gosterdik oda lekelenmeler normaldi korkma dedi gecer dedi kuru biraktikca orasi kuruyo zaten.

Beslemeyi nasıl yapıyosun. Benim kısım zayıf biraz

Kızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?
Kuzum amniyon sıvısı bir kulakta kalabiliyor bizimde hastahaneden çıkmadan önce bir kulağında vardı testi geçmemişti sonra haftalık kontrolunde gittiğimizde test yaptırdık gecti
Banyo yaptırma dedi o zamana kadar

kizlar bebekleriniz nasil uyuyor
bana hemsireler sirt ustu yatsin iki omzuda yataga degsin dedi ama biizm sipa hep yan yatiyor kendisi yan donebiliyor.
Kuzum ben hem sağa hem sola yatiriyorum
Emzirdikten sonra kusmasin diye reflu yatağında yatiyor karnı dolu degilsede 15 dk sırt üstü yatiriyorum

Hayırlı uğurlu olsun tatlım

Sevi bebe reflü yatağı al kuzum e bebekte var ben aldım memnunum
Birde çanta şeklinde reflü yatağı var onu her yere goturebiliyorsun birde kenarları daha iyi sağlam duruyor
Sumay bebe

Eklentiler

• Screenshot_20221114-121947_Instagram.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20221114-121925_Instagram.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 60
Doğum yapmamış birkaç kişiden biri olarak muayeneden az önce çıktım 39+5 ile yola devam. bebek 4 kilonun üstünde, rahim ağzı yumuşamış, bebeğin kafası doğum kanalına girmiş ama açılman yok, bugün 39+5 deyiz 40+6 ya kadar bekleyelim gelmezse yatış vereceğiz dediler. Yatış derken suni sancı ile normal denenir mi yoksa sezeryan mı hiç sormadım ama dua edin bu hafta açılmam olsun da süpriz yapsın artık

Oy maşallah kuzuma benim. Çok güzel haber açılma olur bence bugün yarın rahim ağzı yumusamis sonuçta ama kilo daha da artarsa riske atmayız sezaryene geçeriz demişti benim doktorum seninki bişey demedi mi?

Kuzum sağım nasıl yapıyorsun? Kolosturumun gitmiyor mu bu durumda
Canım bence sancın gelir, baksana kanala girmiş ve de rahim ağzı yumuşamış bence çok bekletmeden gelecek gibi

Kuzum sağım nasıl yapıyorsun? Kolosturumun gitmiyor mu bu durumda

Canım bence sancın gelir, baksana kanala girmiş ve de rahim ağzı yumuşamış bence çok bekletmeden gelecek gibi
Damla damla geliyor canım sabah 4-5 damla çıktı da akşam çıkarsa poşete koyup dondurucuya aticam ceperlere yapismasin diye de enjektörle cekicem

Bir sağa bir sola dönük yatırıyorum.kafasi düzgün sekillensin diye.hafif döndürdüğüm tarafa vücudu dönük yatiriyorum.tam yan değil yani .o şekil yatarsa kolu uyusur gibi geliyor oyuzden tam yan yatirmiyorum.
kizlar bebekleriniz nasil uyuyor
bana hemsireler sirt ustu yatsin iki omzuda yataga degsin dedi ama biizm sipa hep yan yatiyor kendisi yan donebiliyor.

Oy maşallah kuzuma benim. Çok güzel haber açılma olur bence bugün yarın rahim ağzı yumusamis sonuçta ama kilo daha da artarsa riske atmayız sezaryene geçeriz demişti benim doktorum seninki bişey demedi mi?
bana normal deneriz baktık olmuyor sezeryana döneriz demişti geçen hafta, bu hafta birşey demedi , bir buçuk kilo vermişim benim sıpam ona rağmen kilo almış hergün yürümekten dizlerim koptu

bana normal deneriz baktık olmuyor sezeryana döneriz demişti geçen hafta, bu hafta birşey demedi , bir buçuk kilo vermişim benim sıpam ona rağmen kilo almış hergün yürümekten dizlerim koptu
Ay evet ya dizlerim çıtır çıtır ediyo yürüyüş bir yana evde de iki dk oturmuyorum gündüz ayaktayım akşam yatiyorum arasi yok bende. Bir de bebek gelecek telaşına düştük evde her şeyin yerini değiştiriyoruz deli deli hareketler

bende ev temiz olmasına rağmen sürekli ev pis gibi hissedip sildiğim yerleri tekrar sil süpür yapıyorum. Geceleri uykular zaten yok. bazen diyorum doğum olsaydı en azında bebeğim için uyumuyorum derdim şimdi ne yaptığımda belli değil, yarın gidip doğum çantama mama alacağım gruptan mama vermeyen kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…