Evet canim bizimki de 6. Gununde dusmustu hafif lekeliydi o bolge ve cikikti doktora gosterdik oda lekelenmeler normaldi korkma dedi gecer dedi kuru biraktikca orasi kuruyo zaten.Kızlar günaydın eminim hepinize çoktan gün aydıgöbeğimiz düştü. Yapılacak başka bir şey var mı göbek biraz çıkık gibi zamanla geçer mi ? doktor gördü, birkaç gün kuru bırakın o bölgeyi dedi başka birşey demedi.
Bana öyle bişey demediler bende her taraflı yatırıyorum. Kusma ihtimaline karşılıkkizlar bebekleriniz nasil uyuyor
bana hemsireler sirt ustu yatsin iki omzuda yataga degsin dedi ama biizm sipa hep yan yatiyor kendisi yan donebiliyor.
Beslemeyi nasıl yapıyosun. Benim kısım zayıf birazGünaydın hanımlar biz de sabah topuk kanı verdik sağlık ocağına, ordan çocuk doktoruna geldik sarılık yok şükür bizde kan uyuşmazlığı olmasına rağmen çıkmadı çok şanslısın dedi doktor da , doğum kilosuna da ulaşmışız tam aynı kilo çıktı , işitme testini de geçtik çok şükür
Kuzum amniyon sıvısı bir kulakta kalabiliyor bizimde hastahaneden çıkmadan önce bir kulağında vardı testi geçmemişti sonra haftalık kontrolunde gittiğimizde test yaptırdık gectiKızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?
Kuzum ben hem sağa hem sola yatiriyorumkizlar bebekleriniz nasil uyuyor
bana hemsireler sirt ustu yatsin iki omzuda yataga degsin dedi ama biizm sipa hep yan yatiyor kendisi yan donebiliyor.
Benimde sismemisti dogurduktan sonra 7 gün sis kaldı narkozdanmis oda inadina yürüdüm gectiKizlar benim ilk hamileligimde cok ödem olmustu ama bunda hic olmadı. Ben her hamilelikte illa ki ödem oluyor saniyordum. Ayagim bile sismedi
Hayırlı uğurlu olsun tatlımHepinize çok teşekkür ederim
Darısı kavuşamayanlara henüz
Cok hizli oldu
Gelir gelmez hastaneye nst ye bağlandı ve sanci görülünce doktor hemen alacağını söyledi, direk hazırladılar zaten..
Ameliyathane de sırtımdan iğneyi vurup hafif bir uyku ilacı verdiler..
Cikinca da agrim olmadi ama bebegik üşümüş biraz ısıtıp 2 saat sonra yanima getirdiler ..
Cok az emdi..
Sonrasinde etmedi hic, kustu kusmugu ve kakasi siyahti doktoruna bildirdiler.. midesi yıkandı.. sonrasında rahatladi bayagi bir uyudu..
Memegi zor tuttu sonra cok guzel emdi..
Topuk kanı aldılar orda morarmis korkutmuş bayagi getirip te bunlari duydugumdan beri hiç iyi hissetmedim ayni korkuları yasamak cok zor .. sonra hic emmedi.. misil misil uyuyor saatlerdir.. uğraşıyoruz emmesi için surekli..
İyi ki dogmus anne karnında neler olabilecegini düşünmek bile istemiyorum tedbir amaçlı gelmiştim oysa ..
Onun dışında hic agrim olmadi..
Pijamamida giydim, yürüdüm de..
Simdilik benden bu kadar tek korkum yine genzine kaçıp kusmasi morarmasi
Cok dikkat etmem gerektiğini söylediler
Reflu olabilirmiş
Sizde oldu mu böyle birsey nasil önüne geçeceğim
Bu korkularla mi buyutecegim onu düşünüyorum
Oy maşallah kuzuma benim.Doğum yapmamış birkaç kişiden biri olarakmuayeneden az önce çıktım 39+5 ile yola devam. bebek 4 kilonun üstünde, rahim ağzı yumuşamış, bebeğin kafası doğum kanalına girmiş ama açılman yok, bugün 39+5 deyiz 40+6 ya kadar bekleyelim gelmezse yatış vereceğiz dediler. Yatış derken suni sancı ile normal denenir mi yoksa sezeryan mı hiç sormadım ama dua edin bu hafta açılmam olsun da süpriz yapsın artık
Kuzum sağım nasıl yapıyorsun? Kolosturumun gitmiyor mu bu durumdaBen de 40 ta kontrole gidicem bakalım bir açılma vs yoksa bir iki üç gün daha beklemeyi düşünebilirim açılma varsa da suni sancı alınabilir bence
Bugün 15 er dakika süt sagdim canım kasıklarıma adet ağrısı gibi bir ağrı girdi
Canım bence sancın gelir, baksana kanala girmiş ve de rahim ağzı yumuşamışDoğum yapmamış birkaç kişiden biri olarakmuayeneden az önce çıktım 39+5 ile yola devam. bebek 4 kilonun üstünde, rahim ağzı yumuşamış, bebeğin kafası doğum kanalına girmiş ama açılman yok, bugün 39+5 deyiz 40+6 ya kadar bekleyelim gelmezse yatış vereceğiz dediler. Yatış derken suni sancı ile normal denenir mi yoksa sezeryan mı hiç sormadım ama dua edin bu hafta açılmam olsun da süpriz yapsın artık
Damla damla geliyor canım sabah 4-5 damla çıktı da akşam çıkarsa poşete koyup dondurucuya aticam ceperlere yapismasin diye de enjektörle cekicemKuzum sağım nasıl yapıyorsun? Kolosturumun gitmiyor mu bu durumda
Canım bence sancın gelir, baksana kanala girmiş ve de rahim ağzı yumuşamışbence çok bekletmeden gelecek gibi
kizlar bebekleriniz nasil uyuyor
bana normal deneriz baktık olmuyor sezeryana döneriz demişti geçen hafta, bu hafta birşey demedi , bir buçuk kilo vermişim benim sıpam ona rağmen kilo almışOy maşallah kuzuma benim.Çok güzel haber açılma olur bence bugün yarın rahim ağzı yumusamis sonuçta ama kilo daha da artarsa riske atmayız sezaryene geçeriz demişti benim doktorum seninki bişey demedi mi?
ay ağzından bal damlıyor, inşallah inşallahKuzum sağım nasıl yapıyorsun? Kolosturumun gitmiyor mu bu durumda
Canım bence sancın gelir, baksana kanala girmiş ve de rahim ağzı yumuşamışbence çok bekletmeden gelecek gibi
Kuzum 2 saatte bir anne sütü o emdikten sonra kalanı sağıyorum az da olsa şırınga ile zorla onu da veriyorumBeslemeyi nasıl yapıyosun. Benim kısım zayıf biraz
Benim bebeğim da zayıf kuzum ilk çocuğuma göre hele küçücük geliyor gözümeBeslemeyi nasıl yapıyosun. Benim kısım zayıf biraz
Ay evet ya dizlerim çıtır çıtır ediyo yürüyüş bir yana evde de iki dk oturmuyorum gündüz ayaktayım akşam yatiyorum arasi yok bende. Bir de bebek gelecek telaşına düştük evde her şeyin yerini değiştiriyoruz deli deli hareketlerbana normal deneriz baktık olmuyor sezeryana döneriz demişti geçen hafta, bu hafta birşey demedi , bir buçuk kilo vermişim benim sıpam ona rağmen kilo almışhergün yürümekten dizlerim koptu
bende ev temiz olmasına rağmen sürekli ev pis gibi hissedip sildiğim yerleri tekrar sil süpür yapıyorum. Geceleri uykular zaten yok. bazen diyorum doğum olsaydı en azında bebeğim için uyumuyorum derdim şimdi ne yaptığımda belli değil, yarın gidip doğum çantama mama alacağım gruptan mama vermeyen kalmamışAy evet ya dizlerim çıtır çıtır ediyo yürüyüş bir yana evde de iki dk oturmuyorum gündüz ayaktayım akşam yatiyorum arasi yok bende. Bir de bebek gelecek telaşına düştük evde her şeyin yerini değiştiriyoruz deli deli hareketler
Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canımMerhabalar kızlar ben doğum yaptım. 37+1 de doğdu 3500 kusur maşallah tontikBen de iyiyim birsey yiyip içmedim yürüyüş yapmadım. Sonra yazarım detayları. Öpüyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?