2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de şimdi çıkıp bestlakla humana aldım doğum çantasına attım. Ama mama almadım zaten hastanem avmnin yanında lazım olursa ebebekten alinir diye düşündüm gece olursa da bir şekilde temin edebilirim ayy bir garip ağrılar giriyo belime ama heveslenemiyorum .
Hadi kızım hadi çiçeğim hadi kavusalim

Eve gelirken mama da almıştım canım veririm diye ama sık sık duş alıp göğsüme masaj yapıyorum sütüm de artıyor gibi önemli olan göğüsü uyarmak uyardıkça süt artıyor
Benim sütüm geliyor ama yine de mama veriyordum ben de sağıp vericem artık. Sanırım daha iyi elektrikli sağma makinamı yeni sipariş verdim. Manuelde zahmetli oluyor diye uğraşmak istememiştim ama bebeğim yeterki kilo alsın sağacağı. Artık

Sağma makinen gelene kadar yine de Manuel’i kullan canım vazgeçme İnan arttığını göreceksin

sendeki el bendeki bacak birebir aynısını yaşıyorum ağrıdan uyanıp evin içinde yürüyüş yapıyorum acı ve uyuşma geçince tekrar dalıyorum ama 3-4 saatte bir mutlaka uyanıyorum. Akşamları gece olmasında yatağa girmeyim diye dua ediyorum, İşin ilginci uykuya dayanamayan ben gündüzleri çokta salak gezmiyorum. Annelik hormonları demek ki Bir haftam kaldı inşallah açılmam olurda kendiliğinden gelir.

sabırlı bıdıklar inşallah doğumumuz kolay olur

Kızlar selam doğum yapmıştım bugün 1 haftalık olduk. Deneyim ve gözlemlerimi paylaşmak istedim moral olsun diye.

Doğum yapar yapmaz resmen bi enter tuşuna basılıyor ve otomatikmen tüm bilgiler istemsizce yükleniyormuş gibi...

Bebek doğduğunda hastanede K vitamini ve 1. hepatit B aşısı -1.topuk kanı alımı- sarılık testi ve işitme testi yapıldı.

İşitme testinde sağ kulak testten geçti sol kulak tıkalı çıktı. Korkulcak bir durum değil anne karnında amniyon sıvısı kaçmış oluyor ve zamanla düzeliyor. Bugün Tekrar çağırdılar ve sol kulakta testten geçti.
Sarılık testinde kandaki biluribin değerine bakılıyor ve 15 çıktı bizim. sarılık var dendi . Aşırı yüksek bir sarılık değilmiş ışın tedavisi alacak kadar . Sadece Kan uyuşmazlığı olduğu için takip edilmesi gereken bir durum.çabuk Geçmesi için anne sütünün yanında az da olsa mama takviyesi yapılması istendi. Mamaya karşıydım ama bebeğin sağlığı için anne sütünün yanında günlük bi öğün de 30ml (1ölçek) takviye yaptım.her sağımda 50ml kadar süt çıktı.

3500 kg doğduk ve 1 hafta içinde 3130kg 'a kadar düştük. Sarılıkdan dolayı fazla ve derin uyuyordu. Uykuda emzirmek aşırı zor oluyordu tüm uyandırma tekniklerini denememize rağmen...bi haftalık süreçte beslenme de çok zorluk çektik memeyi kavrama alışma çok zor bir süreç gibi ama pes etmek yoktu. Sürekli mochi nin pompası ile sağım yaptım ve kaşık biberon ile en fazla 2 saatte bir besledim. Emmese bile memede beklettim.

Ve çok şükür bugün tam bir haftalıkken başardık... sarılığımız azaldı kilo almaya başladık ve memeyi daha güzel tuttu artık. Kesinlikle pes etmek yok tutmuyor diye.hep pozitif olalım çene kasları geliştikçe emiyorlar 1 hafta sonra herşeyi çok değişiyor gerçekten.
Sağlıkla büyüsün inşallah tüm yavrularımız

Merhabalar kızlar ben doğum yaptım. 37+1 de doğdu 3500 kusur maşallah tontik Ben de iyiyim birsey yiyip içmedim yürüyüş yapmadım. Sonra yazarım detayları. Öpüyorum sizi.
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın

Çok şükür Her şeye endişe ediyorum kıyamıyorum. Ben de geçmeyince meme veriyorum yutkununca bir süre sonra geçtiğini farkettim.

Nasıl sağıyorsun canım

Lavmani doğum öncesi aynı gün yaptılar

Benimkinde oldu canim aklım basimdan gitti Allah o anı kimseye yaşatmasın ya eşim bana ver diyor çocuğu onu bile duymuyor musum vermiyormuşum reflü yatağı aldım yan yatırıyorum hep emdikten sonra sırt üstü yatiramiyorum çok korkuyorum

Hastanede gerekli olursa mama getiriyor ebeler canım. Bestlak çok iyi ama, ilk günden içmiştim. Hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…