Hayırlı olsun tatlımMerhabalar kızlar ben doğum yaptım. 37+1 de doğdu 3500 kusur maşallah tontikBen de iyiyim birsey yiyip içmedim yürüyüş yapmadım. Sonra yazarım detayları. Öpüyorum sizi.
Ben de şimdi çıkıp bestlakla humana aldım doğum çantasına attım. Ama mama almadım zaten hastanem avmnin yanında lazım olursa ebebekten alinir diye düşündüm gece olursa da bir şekilde temin edebilirimbende ev temiz olmasına rağmen sürekli ev pis gibi hissedip sildiğim yerleri tekrar sil süpür yapıyorum. Geceleri uykular zaten yok. bazen diyorum doğum olsaydı en azında bebeğim için uyumuyorum derdim şimdi ne yaptığımda belli değil, yarın gidip doğum çantama mama alacağım gruptan mama vermeyen kalmamış
Benim sütüm geliyor ama yine de mama veriyordum ben de sağıp vericem artık. Sanırım daha iyi elektrikli sağma makinamı yeni sipariş verdim. Manuelde zahmetli oluyor diye uğraşmak istememiştim ama bebeğim yeterki kilo alsın sağacağı. ArtıkEve gelirken mama da almıştım canım veririm diye ama sık sık duş alıp göğsüme masaj yapıyorum sütüm de artıyor gibi önemli olan göğüsü uyarmak uyardıkça süt artıyor
Besleme arası değiştiriyorum ben çok uysal oluyor. Bir gögüsten ötekine geçmeden önceki arada.Bilmiyorum fena çığlık atıyor. Üzerini bazen yarım bazen giydirmiyorum bağırmasından. Anlamadım ben
Sağma makinen gelene kadar yine de Manuel’i kullan canım vazgeçme İnan arttığını göreceksinBenim sütüm geliyor ama yine de mama veriyordum ben de sağıp vericem artık. Sanırım daha iyi elektrikli sağma makinamı yeni sipariş verdim. Manuelde zahmetli oluyor diye uğraşmak istememiştim ama bebeğim yeterki kilo alsın sağacağı. Artık
sendeki el bendeki bacakAhahaha bende de durum aynı valla. Ben de senin gibi bebe gelse de en azından uykusuzluğumun bir amacı olsa diyorumben carpal tunnel(yoğun el uyuşması ve ağrısına sebep oluyor) sendromundan dolayı leş gibi uyuyorum. Bazen öyle ağrım oluyor ki gece kalkıp gündüzmüş gibi bir şeyler yapıyorum evde çünkü ancak öyle geçiyor. Mesela bu sabah 5te artık tekrar tekrar uyanınca, ağrıdan kesinlikle uyuyamadım ve yatakta oturup izlediğim diziye devam ettim sonra ağrı geçince tekrar yatıyorum. Maksimum 2 3 saat uyutuyor, sonra yine uyanıyorum.
Geceler böyle geçiyor, gündüzler de ağrısız el uyuşmasıyla yola devam ediyorum. Ama uykular rezelat durumda ciddenen azından bebek gelir uyuduğum kadarını fiziksel bir rahatsızlık bölmeden rahat uyurum diye umuyorum. Zaten kolay uyuyan bir tipim normalde bebek uyudukça uyurum habire.
sabırlı bıdıklarBen de şimdi çıkıp bestlakla humana aldım doğum çantasına attım. Ama mama almadım zaten hastanem avmnin yanında lazım olursa ebebekten alinir diye düşündüm gece olursa da bir şekilde temin edebilirimayy bir garip ağrılar giriyo belime ama heveslenemiyorum .
Hadi kızım hadi çiçeğim hadi kavusalim
Ay inşallah canım ya sağlıkla kavusalim bebislerimize de biz de süt derdine düşelimsabırlı bıdıklarinşallah doğumumuz kolay olur
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhabalar kızlar ben doğum yaptım. 37+1 de doğdu 3500 kusur maşallah tontikBen de iyiyim birsey yiyip içmedim yürüyüş yapmadım. Sonra yazarım detayları. Öpüyorum sizi.
Çok mantıklı deneyeceğimBesleme arası değiştiriyorum ben çok uysal oluyor. Bir gögüsten ötekine geçmeden önceki arada.
Çok şükürBenim bebiş de öyle doktora sordum geçen muayenede. Anne sütünü iyi alıyor midesi genişliyor dedi. Sadece uykusundan uyandırıyorsa müdahale edin uyanıksa bırakın kendi geçsin dedi. Meme verdiğin an nefes kontrolüyle geçiyor çok uzun sürerse öyle yapıyorum.
Nasıl sağıyorsun canımBen de 40 ta kontrole gidicem bakalım bir açılma vs yoksa bir iki üç gün daha beklemeyi düşünebilirim açılma varsa da suni sancı alınabilir bence
Bugün 15 er dakika süt sagdim canım kasıklarıma adet ağrısı gibi bir ağrı girdi
Mochiyi tutturuyorum yapışıyor evde öyle geziyorumNasıl sağıyorsun canım
bende senin gbi yapiyorum hemde uykusu aciliuor diger memeye gecerken yoksa sabaha kadsr uyur memedeBesleme arası değiştiriyorum ben çok uysal oluyor. Bir gögüsten ötekine geçmeden önceki arada.
Lavmani doğum öncesi aynı gün yaptılarlavmanı doğum öncesinde mi doğum esnasında mı yaptırmıştın canım? Ben doktora yarın söyleyim de ne gerekiyorsa yapsın. Ben geçen söyledim hiç önemsemedi, fitil gibi bir ilaç verdi, bir hafta yap dedi yaptım acısı vs geçti ama memeler orda duruyor ve ilaç biter bitmez yine acımaya başladı
Nasıl oldu canim şimdi yavrunTeşekkürler canım. Bugün de ateş 39'larda yarın toparlar umarım.
Benimkinde oldu canim aklım basimdan gitti Allah o anı kimseye yaşatmasın ya eşim bana ver diyor çocuğu onu bile duymuyor musum vermiyormuşum reflü yatağı aldım yan yatırıyorum hep emdikten sonra sırt üstü yatiramiyorum çok korkuyorumHepinize çok teşekkür ederim
Darısı kavuşamayanlara henüz
Cok hizli oldu
Gelir gelmez hastaneye nst ye bağlandı ve sanci görülünce doktor hemen alacağını söyledi, direk hazırladılar zaten..
Ameliyathane de sırtımdan iğneyi vurup hafif bir uyku ilacı verdiler..
Cikinca da agrim olmadi ama bebegik üşümüş biraz ısıtıp 2 saat sonra yanima getirdiler ..
Cok az emdi..
Sonrasinde etmedi hic, kustu kusmugu ve kakasi siyahti doktoruna bildirdiler.. midesi yıkandı.. sonrasında rahatladi bayagi bir uyudu..
Memegi zor tuttu sonra cok guzel emdi..
Topuk kanı aldılar orda morarmis korkutmuş bayagi getirip te bunlari duydugumdan beri hiç iyi hissetmedim ayni korkuları yasamak cok zor .. sonra hic emmedi.. misil misil uyuyor saatlerdir.. uğraşıyoruz emmesi için surekli..
İyi ki dogmus anne karnında neler olabilecegini düşünmek bile istemiyorum tedbir amaçlı gelmiştim oysa ..
Onun dışında hic agrim olmadi..
Pijamamida giydim, yürüdüm de..
Simdilik benden bu kadar tek korkum yine genzine kaçıp kusmasi morarmasi
Cok dikkat etmem gerektiğini söylediler
Reflu olabilirmiş
Sizde oldu mu böyle birsey nasil önüne geçeceğim
Bu korkularla mi buyutecegim onu düşünüyorum
Ben de şimdi çıkıp bestlakla humana aldım doğum çantasına attım. Ama mama almadım zaten hastanem avmnin yanında lazım olursa ebebekten alinir diye düşündüm gece olursa da bir şekilde temin edebilirimayy bir garip ağrılar giriyo belime ama heveslenemiyorum .
Hadi kızım hadi çiçeğim hadi kavusalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?