2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Selam kızlar nasılsınız? 38+1 günlüğüz biz bugun Perşembe kontrolümüz var. 2 hafta önce kontrolde bebek sadece 100 gr almıştı 2 haftada dikkat ettim yürüdüm ne kadar etkili oldu bilmiyorum artık. Bu hafta da az almış olursa iri bebek korkum geçecekSonra diyorum akıl noksansız aza noksansız olsunda varsın iri olsun normal olmasın(Gönlüm Normal doğumu deli gibi istiyor Allah biliyor) Hayırlısı olsun hepimiz için.
Ayaklarım çok şiş yürüyüş yapsamda geçmiyor günde 3 litreden fazla su içiyorum yok. Az kaldı bakalım umarım 40 ı geçmez.BütünDoğum yapmamış annelerimize hayırlı doğumlar diliyorum.

E bebekte satılan süt saklama kaplarından kullandınız mı poşet değil, mesela bi sağımda kaç ml çıkıyor ve dondurucuya-buzluğa atıyorsunuz?

Canım,vakti vardır demek ki böyle düşün, stres yapma

Evet canim bizimki de 6. Gununde dusmustu hafif lekeliydi o bolge ve cikikti doktora gosterdik oda lekelenmeler normaldi korkma dedi gecer dedi kuru biraktikca orasi kuruyo zaten.
Sağol canım kuru vıraktık bakalım hafif çıkıntı olunca bişey koymak gerekir mi diye düşündüm

Ya hamilelikte olmadı şimdi oldu, tuvalette yanma oluyor çok fazla, ilk başlarda sonda yüzünden galiba dedim ama geçmedi hala. Kaşıntı da başladı. Sizce enfeksiyon mudur yoksa mantar mı ? Ön tarafta yanma oluyor. Acile gideceğim galiba

bende kesik kesik idrarimi yapabiliyorum. muhtemelen enfeksiyon kapmisizdir

Bi o eksikti desene hafifledi şimdi yanma, kalıntı hafif oluyor idare edebiliyorum da yanma çok, tuvalete gidip yaptıktan sonra bi daha gitme isteği hiç geçmiyor. O kadar da dikkat ettim ama oldu galiba. Annem kesin kızacak kendine dikkat et demedim mi sana diye sürekli yelek giy hırka giy diyip duruyor benimde giyinesim gelmiyordu. Sıcak basıyordu napiyim ya. ama benim suçum yok, dün ayaklarım çok üşüdü, ya dışarı çıkmıştım ondan ya da alttakiler doğalgazı yakmadı yerler çok soğuktu dün, o sebeplw ayaklarım çok üşüdü ondan oldu çünkü öncesinde çok yoktu. hemen battaniye falan örttüm ama nafile.

Sağol canım çok teşekkürler ..Bizde Bebelac Gold kullanıyorduk besleyiciliği az galiba çok sık acıkıyor.Bugün e bebekten Hipp aldık umarım memnun kalırız
Acıkma bizde de oluyor. 2 veya 3 saat en fazla durduğu. Anne sütü de aldığı halde hemde. Hemşire mama şekerini yükseltir demişti belki o yüzden acıkıyorlardır canım. Kaç ml veriyorsunuz siz bir seferde ? Biz bazen mamada 60 ı buluyoruz normal mi bilmiyorum ?

Bebeğim kucağımdan inmek istemiyorum yere bıraktığım an uyanıyor
Seni istiyordur canım, bide.bikaç kez kucağında uyuduysa hiç ayrılmak istemez. Bende kucağımda uyuyunca çok mutlu oluyorum ama annem alışmasın diyor. İnstagramda tavşan uykusu gibi uyku eğitimi veren sayfalar var. Henüz erken ama bak istersen.

Canım bebişin kilosu 3.850 olmuş bugün tartıldık.kilo alımı iyi şükür küvözde kaldığında en son 60 ml içiyor demişti doktorumuz şuan nerdeyse 1 ay olcak eve geleli 100-120 ml içiyor tek beslenmede ..Sütüm yetse asla mama vermem ama her sağımda 120 ml çıkmıyor ,bazen 50 bazen daha az çıkıyor .

Annem de aynısını diyor. Eşim nöbetçi olduğu günler beni çok yorar o yüzden bende pek istemiyorum. Yoksa uyusun yavrum hiç zoruma da gitmez. Sayfa adı var mıydı bi göz atayım vakit buldukça

Kanama ve akıntılardan dolayı ped kullanıyoruz ya kızlar, sanki onlar yapıyor gibi. Ben ona yordum. Bende de aynısı bir iki gün oldu. Bi de evet sıcak basıyor hepimizi, üşüdüğümüzü anlamıyoruz, muhtemelen ayaktan belden üşütüyoruz da aynı zamanda.

Kizlar ben de sezeryana alindim bugun sabah 11 gibi. Aslinda doktor kontrolune gelmistim bugun ama kasilmalarim.oluyordu dunden beri. Bebek makatt gelisteydi, 4 cm acilma olunca hemej sezeryana alindim. Agrilarim var tabi biraz detaylari paylasirim sonra ama sukur iyiyiz. 3400 gr dogdu 53 cm. Hala ruyada gibiyim.Darisi tum bekleyenlerinize.

Bebeğim kucağımdan inmek istemiyorum yere bıraktığım an uyanıyor
Benim kızımda bu şekilde kucağımda ve meme de uyumaya bayılıyor ama ben onu yer bebesi yapmaya kararlıyım biraz evvel yüz üstü yere yatırdım tummy time yaapayim kasları calissinn diye uyuya kaldı Şuan çayımı ona karşı içiyorum

banads surekli ayagina corap giy, yelek giy fln diyorlar ama ben zaten her emzirme sonrasi tursu gbi oluyorum terden
bence hem ondan hemde sonda mi ne taktilar ya oda enfeksiyona genelde sebep oluyor.
canim hayirli olsun
saglikli anali babali bir omru olsun yavrunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…