2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Güle güle büyüt canım gözünaydın

Canım,vakti vardır demek ki böyle düşün, stres yapma

Sağol canım kuru vıraktık bakalım hafif çıkıntı olunca bişey koymak gerekir mi diye düşündüm
Yok yok hic oynama yapisiyla bence. Cikikligi duzeliyo bir kac gune hatta bizim bebek agladikca daha cok kabariyodu o cikiklik korkuyordum ama dogal biseymis oyle olmasi

Canim dogum sonu kullanman icin antibiyotik baslamadilar mi. Bende de oluyordu yanma bol su ictim antibiyotigi kullandim. Bende sonda ya baglamistim acikcasi afedersin idrarimi yanmayla yapiyordum simdi sukur iyiyim

Biz bebelac kullaniyoruz canim. Kizimda da onu kullanmistim. Kilo yapmamasi ve cocugu sisirmemesini sevmistim. Gerci hemsire mamalarin hepsi ayni demisti hastanede bana ,
Canım Bebelac gold dan memnunduk aslımda kabız falanda yapmadı maşallh baya iyi kaka yapyı ama çok sık acıkıyodu .Bizde bugün Hipp combiotic aldık bakalım inş beğenirz.Kabız yada gaz yaparsa geri Bebelac gold alırız

Ayyy gözün aydın canım.Hayırlı uğurlu olsun

Kaç dakika sürecek merak ettim bende kocama pasladım

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Benim de oldu 3/4 gün sürdü sonra geçti sonda ve pedden şüphelendim bende gecmeseydi doktora gidicektim hatta çok kötü bişey

Bu sabah sağlık ocağından aradılar. Topuk kanı vermiştik bazı değerleri yüksek çıkmış . Tekrar gittik kan verdik. Çok ağladı yavrum inşallah sonuçları güzel çıkar
Canim dogdugunda verilen topuk kanı mı? Bize doğumdan iki üç gün sonra aradılar aradılar aramazlarsa bir şey yoktur demek ki dediler. Senin baya oldu doğum dimi? Umarım güzel çıkar canım. Bazen hata yapıyorlar.

Canım bende de az geliyor henüz. Ağzına süt gelmeyince çığlığı basıyor emmek istemiyor. Çok acıktığında uğraşmak istemiyor diye düşünüyorum. O yüzden daha sık emzirmeye çalışıyorum. Meme ucum yoktu benim başta, silikon başlıkla verdik. Şimdi başlıksız emmek istemiyor. Oysa daha kolay. Çığlığı basıyor hemen. Kaşık biberonla mama veriyoruz ama o da bir.yere kadar. Anne sütünün yerini hiç bişey tutamaz ki. Bestlak damla, hünapa çay, bulgur pilavı, yeşil mercimekli şeyler yiyip içiyorum. Boza aldık onu da içeceğim. Bol bol emziirn sağın diyorlar. Makina ile sağıyorum bende senin gibi. Bir öğün bile olsa kar kardır.

Annem de aynısını diyor. Eşim nöbetçi olduğu günler beni çok yorar o yüzden bende pek istemiyorum. Yoksa uyusun yavrum hiç zoruma da gitmez. Sayfa adı var mıydı bi göz atayım vakit buldukça
Tavşanuykusu bitek aklımda canım ona bakabilirsin. Diğerlerini unuttum. bulursam eklemeye çalışırım.

Evet ya pedin etkisi çok fazla kesinlikle anesteziden bence ilaçlar da etkili olabilir aşırı sıcak basıyor hala. İncecik bluzla duruyorum annem kızıyor hasta olacaksın diye. Ama napim ya piştim

Aynıyız hepimiz aynı incecik giyiniyorum annem kızıyor, eşim inanamıyor senin donman lazımdı diyor az önce emzirme faslımız vardı kan ter içinde kaldık

Yok yok hic oynama yapisiyla bence. Cikikligi duzeliyo bir kac gune hatta bizim bebek agladikca daha cok kabariyodu o cikiklik korkuyordum ama dogal biseymis oyle olmasi
Aman öyle olsunda bekletiz napalım

Canim dogum sonu kullanman icin antibiyotik baslamadilar mi. Bende de oluyordu yanma bol su ictim antibiyotigi kullandim. Bende sonda ya baglamistim acikcasi afedersin idrarimi yanmayla yapiyordum simdi sukur iyiyim
Antibiyotik kullandım hastanede ama galiba çıkınca kullanmam için vermediler. Yarın bi arayayım doktoru zaten başka bişey diyecektim bunu da söyleyeyim arada bakalım ne diyecek. Süt de veriyorum ya zararı olmasın bebeğe, her antibiyotik olmaz bize sonuçta

emzirmek cok kalori yaktiriyor derlerdide inanmazdim resmen ter atiyoruz

Allah analı,babalı büyütsün ne güzel bir haber böyle çok şükür. Maşallah kilosu da boyu da iyi hasret giderin meleğinizle.

Şu,yüzüstü aktivitesini ufaktan bizde yapıyoruz. Emzirme yastığında denedim ama pek mutlu olmadı gibi. Kaç dakika tutuyorsunuz? Biz bir kaç dakika en fazla tuttuk. 3 5 dakika falan işte.

Benim de oldu 3/4 gün sürdü sonra geçti sonda ve pedden şüphelendim bende gecmeseydi doktora gidicektim hatta çok kötü bişey
Bende pedden şüphelendim ama mecbur kullanıyoruz. Ya idrar sırasında yanma sancı olmasa neyse. Kaşıntı için krem kullanabiliriz herhalde. Hap şart mı bilmiyorum.

emzirmek cok kalori yaktiriyor derlerdide inanmazdim resmen ter atiyoruz
Gidiyor kilocuklar, işte bu benim motivasyon kaynağım her sabah tartılıyorum. Daha da gidecek inşallah

Hadi gözün aydın olsun canım

Bebeğim kucağımdan inmek istemiyorum yere bıraktığım an uyanıyor
Şu an aynı durumdayız bugün evimize geldik ve hep memede yatağına koyunca ağlıyor napcam böyle bilemedim. Alt değiştirirken de çok ağlıyor, hemşire saat başı emzir kontrole kadar mama verme dedi ama versem mi bilemedim

Kaç dakika sürecek merak ettim bende kocama pasladım

Beşer dakikadan günde toplam 20 dakika yapıyoruz.Bebek universitesi kitap setini almistim onlarla hareketlerini daha çok kontrol edeceğimi düşünüyorum zamanla.Bekledigimdenn hızlı tepki veriyor öğretmek istediklerime şimdilik bu da beni sevklendiriyor

Off tıpkısının aynısı hakkaten bu arada ilginç bir şekilde ben de alıştım bu saçma düzene. Önceden olsa ben de gerçekten gündüzleri salak gibi olurdum bu uyumalara. Ama şimdi normalim bu gibi oldu
Aaa gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün inş

Bence sen yalniz birakirsin beni
Yalnız şunu yazdıktan sonraki gün doğurmana ne demeli ahahahahah

Arkadaşlar en dişli rakibimi kaybettim, var mı benle yarışacak vadesi ileride, sancısı hiç olmayan bir baba yiğit kendime sonunculuk yolunda yeni yoldaş arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…