- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Güle güle büyüt canım gözünaydınKizlar ben de sezeryana alindim bugun sabah 11 gibi. Aslinda doktor kontrolune gelmistim bugun ama kasilmalarim.oluyordu dunden beri. Bebek makatt gelisteydi, 4 cm acilma olunca hemej sezeryana alindim. Agrilarim var tabi biraz detaylari paylasirim sonra ama sukur iyiyiz. 3400 gr dogdu 53 cm. Hala ruyada gibiyim.Darisi tum bekleyenlerinize.
Yok yok hic oynama yapisiyla bence. Cikikligi duzeliyo bir kac gune hatta bizim bebek agladikca daha cok kabariyodu o cikiklik korkuyordum ama dogal biseymis oyle olmasiCanım,vakti vardır demek ki böyle düşün, stres yapma
Sağol canım kuru vıraktık bakalım hafif çıkıntı olunca bişey koymak gerekir mi diye düşündüm
Canim dogum sonu kullanman icin antibiyotik baslamadilar mi. Bende de oluyordu yanma bol su ictim antibiyotigi kullandim. Bende sonda ya baglamistim acikcasi afedersin idrarimi yanmayla yapiyordum simdi sukur iyiyimYa hamilelikte olmadı şimdi oldu, tuvalette yanma oluyor çok fazla, ilk başlarda sonda yüzünden galiba dedim ama geçmedi hala. Kaşıntı da başladı. Sizce enfeksiyon mudur yoksa mantar mı ? Ön tarafta yanma oluyor. Acile gideceğim galiba
Biz bebelac kullaniyoruz canim. Kizimda da onu kullanmistim. Kilo yapmamasi ve cocugu sisirmemesini sevmistim. Gerci hemsire mamalarin hepsi ayni demisti hastanede bana ,Kızlar Mama kullananlar hangi marka kullanıyor ? Memnun musunuz?
Canım Bebelac gold dan memnunduk aslımda kabız falanda yapmadı maşallh baya iyi kaka yapyı ama çok sık acıkıyodu .Bizde bugün Hipp combiotic aldık bakalım inş beğenirz.Kabız yada gaz yaparsa geri Bebelac gold alırızBiz bebelac kullaniyoruz canim. Kizimda da onu kullanmistim. Kilo yapmamasi ve cocugu sisirmemesini sevmistim. Gerci hemsire mamalarin hepsi ayni demisti hastanede bana ,
Ayyy gözün aydın canım.Hayırlı uğurlu olsunKizlar ben de sezeryana alindim bugun sabah 11 gibi. Aslinda doktor kontrolune gelmistim bugun ama kasilmalarim.oluyordu dunden beri. Bebek makatt gelisteydi, 4 cm acilma olunca hemej sezeryana alindim. Agrilarim var tabi biraz detaylari paylasirim sonra ama sukur iyiyiz. 3400 gr dogdu 53 cm. Hala ruyada gibiyim.Darisi tum bekleyenlerinize.
Kaç dakika sürecek merak ettim bende kocama pasladımBenim kızımda bu şekilde kucağımda ve meme de uyumaya bayılıyor ama ben onu yer bebesi yapmaya kararlıyım biraz evvel yüz üstü yere yatırdım tummy time yaapayim kasları calissinn diye uyuya kaldıŞuan çayımı ona karşı içiyorum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar ben de sezeryana alindim bugun sabah 11 gibi. Aslinda doktor kontrolune gelmistim bugun ama kasilmalarim.oluyordu dunden beri. Bebek makatt gelisteydi, 4 cm acilma olunca hemej sezeryana alindim. Agrilarim var tabi biraz detaylari paylasirim sonra ama sukur iyiyiz. 3400 gr dogdu 53 cm. Hala ruyada gibiyim.Darisi tum bekleyenlerinize.
Benim de oldu 3/4 gün sürdü sonra geçti sonda ve pedden şüphelendim bende gecmeseydi doktora gidicektim hatta çok kötü bişeyYa hamilelikte olmadı şimdi oldu, tuvalette yanma oluyor çok fazla, ilk başlarda sonda yüzünden galiba dedim ama geçmedi hala. Kaşıntı da başladı. Sizce enfeksiyon mudur yoksa mantar mı ? Ön tarafta yanma oluyor. Acile gideceğim galiba
Canim dogdugunda verilen topuk kanı mı? Bize doğumdan iki üç gün sonra aradılar aradılar aramazlarsa bir şey yoktur demek ki dediler. Senin baya oldu doğum dimi? Umarım güzel çıkar canım. Bazen hata yapıyorlar.Bu sabah sağlık ocağından aradılar. Topuk kanı vermiştik bazı değerleri yüksek çıkmış . Tekrar gittik kan verdik. Çok ağladı yavruminşallah sonuçları güzel çıkar
Canım bende de az geliyor henüz. Ağzına süt gelmeyince çığlığı basıyor emmek istemiyor. Çok acıktığında uğraşmak istemiyor diye düşünüyorum. O yüzden daha sık emzirmeye çalışıyorum. Meme ucum yoktu benim başta, silikon başlıkla verdik. Şimdi başlıksız emmek istemiyor. Oysa daha kolay. Çığlığı basıyor hemen. Kaşık biberonla mama veriyoruz ama o da bir.yere kadar. Anne sütünün yerini hiç bişey tutamaz ki. Bestlak damla, hünapa çay, bulgur pilavı, yeşil mercimekli şeyler yiyip içiyorum. Boza aldık onu da içeceğim. Bol bol emziirn sağın diyorlar. Makina ile sağıyorum bende senin gibi. Bir öğün bile olsa kar kardır.Canım bebişin kilosu 3.850 olmuş bugün tartıldık.kilo alımı iyi şükürküvözde kaldığında en son 60 ml içiyor demişti doktorumuz şuan nerdeyse 1 ay olcak eve geleli 100-120 ml içiyor tek beslenmede ..Sütüm yetse asla mama vermem ama her sağımda 120 ml çıkmıyor ,bazen 50 bazen daha az çıkıyor .
Tavşanuykusu bitek aklımda canım ona bakabilirsin. Diğerlerini unuttum. bulursam eklemeye çalışırım.Annem de aynısını diyor. Eşim nöbetçi olduğu günler beni çok yorar o yüzden bende pek istemiyorum. Yoksa uyusun yavrum hiç zoruma da gitmez. Sayfa adı var mıydı bi göz atayım vakit buldukça
Evet ya pedin etkisi çok fazla kesinlikleKanama ve akıntılardan dolayı ped kullanıyoruz ya kızlar, sanki onlar yapıyor gibi. Ben ona yordum. Bende de aynısı bir iki gün oldu. Bi de evet sıcak basıyor hepimizi, üşüdüğümüzü anlamıyoruz, muhtemelen ayaktan belden üşütüyoruz da aynı zamanda.
Aynıyız hepimiz aynıbanads surekli ayagina corap giy, yelek giy fln diyorlar ama ben zaten her emzirme sonrasi tursu gbi oluyorum terden
bence hem ondan hemde sonda mi ne taktilar ya oda enfeksiyona genelde sebep oluyor.
canim hayirli olsun
saglikli anali babali bir omru olsun yavrunun
Aman öyle olsunda bekletiz napalımYok yok hic oynama yapisiyla bence. Cikikligi duzeliyo bir kac gune hatta bizim bebek agladikca daha cok kabariyodu o cikiklik korkuyordum ama dogal biseymis oyle olmasi
Antibiyotik kullandım hastanede ama galiba çıkınca kullanmam için vermediler. Yarın bi arayayım doktoru zaten başka bişey diyecektim bunu da söyleyeyim arada bakalım ne diyecek. Süt de veriyorum ya zararı olmasın bebeğe, her antibiyotik olmaz bize sonuçtaCanim dogum sonu kullanman icin antibiyotik baslamadilar mi. Bende de oluyordu yanma bol su ictim antibiyotigi kullandim. Bende sonda ya baglamistim acikcasi afedersin idrarimi yanmayla yapiyordum simdi sukur iyiyim
emzirmek cok kalori yaktiriyor derlerdide inanmazdimCanım bende de az geliyor henüz. Ağzına süt gelmeyince çığlığı basıyor emmek istemiyor. Çok acıktığında uğraşmak istemiyor diye düşünüyorum. O yüzden daha sık emzirmeye çalışıyorum. Meme ucum yoktu benim başta, silikon başlıkla verdik. Şimdi başlıksız emmek istemiyor. Oysa daha kolay. Çığlığı basıyor hemen. Kaşık biberonla mama veriyoruz ama o da bir.yere kadar. Anne sütünün yerini hiç bişey tutamaz ki. Bestlak damla, hünapa çay, bulgur pilavı, yeşil mercimekli şeyler yiyip içiyorum. Boza aldık onu da içeceğim. Bol bol emziirn sağın diyorlar. Makina ile sağıyorum bende senin gibi. Bir öğün bile olsa kar kardır.
Tavşanuykusu bitek aklımda canım ona bakabilirsin. Diğerlerini unuttum. bulursam eklemeye çalışırım.
Evet ya pedin etkisi çok fazla kesinlikleanesteziden bence ilaçlar da etkili olabilir aşırı sıcak basıyor hala. İncecik bluzla duruyorum annem kızıyor hasta olacaksın diye. Ama napim ya piştim
Aynıyız hepimiz aynıincecik giyiniyorum annem kızıyor, eşim inanamıyor senin donman lazımdı diyor az önce emzirme faslımız vardı kan ter içinde kaldık
Aman öyle olsunda bekletiz napalım
Antibiyotik kullandım hastanede ama galiba çıkınca kullanmam için vermediler. Yarın bi arayayım doktoru zaten başka bişey diyecektim bunu da söyleyeyim arada bakalım ne diyecek. Süt de veriyorum ya zararı olmasın bebeğe, her antibiyotik olmaz bize sonuçta
Allah analı,babalı büyütsün ne güzel bir haber böyle çok şükür. Maşallah kilosu da boyu da iyi hasret giderin meleğinizle.Kizlar ben de sezeryana alindim bugun sabah 11 gibi. Aslinda doktor kontrolune gelmistim bugun ama kasilmalarim.oluyordu dunden beri. Bebek makatt gelisteydi, 4 cm acilma olunca hemej sezeryana alindim. Agrilarim var tabi biraz detaylari paylasirim sonra ama sukur iyiyiz. 3400 gr dogdu 53 cm. Hala ruyada gibiyim.Darisi tum bekleyenlerinize.
Şu,yüzüstü aktivitesini ufaktan bizde yapıyoruz. Emzirme yastığında denedim ama pek mutlu olmadı gibi. Kaç dakika tutuyorsunuz? Biz bir kaç dakika en fazla tuttuk. 3 5 dakika falan işte.Benim kızımda bu şekilde kucağımda ve meme de uyumaya bayılıyor ama ben onu yer bebesi yapmaya kararlıyım biraz evvel yüz üstü yere yatırdım tummy time yaapayim kasları calissinn diye uyuya kaldıŞuan çayımı ona karşı içiyorum
Bende pedden şüphelendim ama mecbur kullanıyoruz. Ya idrar sırasında yanma sancı olmasa neyse. Kaşıntı için krem kullanabiliriz herhalde. Hap şart mı bilmiyorum.Benim de oldu 3/4 gün sürdü sonra geçti sonda ve pedden şüphelendim bende gecmeseydi doktora gidicektim hatta çok kötü bişey
Gidiyor kilocuklar, işte bu benim motivasyon kaynağımemzirmek cok kalori yaktiriyor derlerdide inanmazdimresmen ter atiyoruz
Hadi gözün aydın olsun canımKizlar ben de sezeryana alindim bugun sabah 11 gibi. Aslinda doktor kontrolune gelmistim bugun ama kasilmalarim.oluyordu dunden beri. Bebek makatt gelisteydi, 4 cm acilma olunca hemej sezeryana alindim. Agrilarim var tabi biraz detaylari paylasirim sonra ama sukur iyiyiz. 3400 gr dogdu 53 cm. Hala ruyada gibiyim.Darisi tum bekleyenlerinize.
Şu an aynı durumdayızBebeğim kucağımdan inmek istemiyorum yere bıraktığım an uyanıyor
Ağlamak istiyorum bunu yazmak için girdim buraya ekstra olarak emzirdiğim an bezi dolduruyor sonra tekrar acıkıyorBebeğim kucağımdan inmek istemiyorum yere bıraktığım an uyanıyor
Deneyimlerinizi bekliyorum canimCanım Bebelac gold dan memnunduk aslımda kabız falanda yapmadı maşallh baya iyi kaka yapyı ama çok sık acıkıyodu .Bizde bugün Hipp combiotic aldık bakalım inş beğenirz.Kabız yada gaz yaparsa geri Bebelac gold alırız
Kaç dakika sürecek merak ettim bende kocama pasladım
Beşer dakikadan günde toplam 20 dakika yapıyoruz.Bebek universitesi kitap setini almistim onlarla hareketlerini daha çok kontrol edeceğimi düşünüyorum zamanla.Bekledigimdenn hızlı tepki veriyor öğretmek istediklerime şimdilik bu da beni sevklendiriyorAllah analı,babalı büyütsün ne güzel bir haber böyle çok şükür. Maşallah kilosu da boyu da iyi hasret giderin meleğinizle.
Şu,yüzüstü aktivitesini ufaktan bizde yapıyoruz. Emzirme yastığında denedim ama pek mutlu olmadı gibi. Kaç dakika tutuyorsunuz? Biz bir kaç dakika en fazla tuttuk. 3 5 dakika falan işte.
Off tıpkısının aynısı hakkatensendeki el bendeki bacakbirebir aynısını yaşıyorum ağrıdan uyanıp evin içinde yürüyüş yapıyorum acı ve uyuşma geçince tekrar dalıyorum ama 3-4 saatte bir mutlaka uyanıyorum. Akşamları gece olmasında yatağa girmeyim diye dua ediyorum, İşin ilginci uykuya dayanamayan ben gündüzleri çokta salak gezmiyorum. Annelik hormonları demek ki Bir haftam kaldı inşallah açılmam olurda kendiliğinden gelir.
Aaa gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün inşKizlar ben de sezeryana alindim bugun sabah 11 gibi. Aslinda doktor kontrolune gelmistim bugun ama kasilmalarim.oluyordu dunden beri. Bebek makatt gelisteydi, 4 cm acilma olunca hemej sezeryana alindim. Agrilarim var tabi biraz detaylari paylasirim sonra ama sukur iyiyiz. 3400 gr dogdu 53 cm. Hala ruyada gibiyim.Darisi tum bekleyenlerinize.
Yalnız şunu yazdıktan sonraki gün doğurmana ne demeli ahahahahahBence sen yalniz birakirsin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?