Evet canım doğduğunda verilen . Hastanede de almışlardı onda birşey çıkmadı yani aramadilar . Ama sağlık ocağından aradılar . 2 tane sonuç normal çıkmış yarın tekrar kan vereceğiz bir tahlil icinckan yetersiz gelmiş inşallah o da nisna çıkar. 23 günlük olacak yarınCanim dogdugunda verilen topuk kanı mı? Bize doğumdan iki üç gün sonra aradılar aradılar aramazlarsa bir şey yoktur demek ki dediler. Senin baya oldu doğum dimi? Umarım güzel çıkar canım. Bazen hata yapıyorlar.
İlginçmiş. Neyse sağlık ocağında genelde böyle sıkıntılar oluyor sıkma canını.Evet canım doğduğunda verilen . Hastanede de almışlardı onda birşey çıkmadı yani aramadilar . Ama sağlık ocağından aradılar . 2 tane sonuç normal çıkmış yarın tekrar kan vereceğiz bir tahlil icinckan yetersiz gelmiş inşallah o da nisna çıkar. 23 günlük olacak yarın
Merhabalar gördüğüm kadarıyla sizdede sarılık çıkmış bizde de çıktı bi gün ışıkta kaldık düştü ama tekrar değerler cok yukseldi hastanedeyiz bugün. Yarın kan sonuçlarına bakacaklar yemesi kakasi cisi guzel ama sarılık geçmiyor. Siz ne yaptınız bebeğiniz düzeldi mi ?canim cok gecmis olsun.
gecen gun bizde isiktedavisindeydik. 12 saatte cok iyi bir dusus oldu ve dr bizi taburcu etti.
bende mama takviyesi basindan beri yapiyorum. cisi, kakasi , yemesi , uyanmasi fln hep normal , olmasi gerektigi gbi ama genede sariligi var. simdi pazartesi tekrar kan vericez. yukselme var mi yok mu diye.
Beni unutmuşsınOff tıpkısının aynısı hakkatenbu arada ilginç bir şekilde ben de alıştım bu saçma düzene. Önceden olsa ben de gerçekten gündüzleri salak gibi olurdum bu uyumalara. Ama şimdi normalim bu gibi oldu
Aaa gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün inş
Yalnız şunu yazdıktan sonraki gün doğurmana ne demeli ahahahahah
Arkadaşlar en dişli rakibimi kaybettim, var mı benle yarışacak vadesi ileride, sancısı hiç olmayan bir baba yiğitkendime sonunculuk yolunda yeni yoldaş arıyorum
canim biz dun tekrsr kan verdik, dr um degerleri iyi bir daha test yapmicaz dedi ama sali gunu muayneye cagirdi.Merhabalar gördüğüm kadarıyla sizdede sarılık çıkmış bizde de çıktı bi gün ışıkta kaldık düştü ama tekrar değerler cok yukseldi hastanedeyiz bugün. Yarın kan sonuçlarına bakacaklar yemesi kakasi cisi guzel ama sarılık geçmiyor. Siz ne yaptınız bebeğiniz düzeldi mi ?
Doğumuna en şaşırdığım kişilerden oldınKizlar ben de sezeryana alindim bugun sabah 11 gibi. Aslinda doktor kontrolune gelmistim bugun ama kasilmalarim.oluyordu dunden beri. Bebek makatt gelisteydi, 4 cm acilma olunca hemej sezeryana alindim. Agrilarim var tabi biraz detaylari paylasirim sonra ama sukur iyiyiz. 3400 gr dogdu 53 cm. Hala ruyada gibiyim.Darisi tum bekleyenlerinize.
Kizlar ben de sezeryana alindim bugun sabah 11 gibi. Aslinda doktor kontrolune gelmistim bugun ama kasilmalarim.oluyordu dunden beri. Bebek makatt gelisteydi, 4 cm acilma olunca hemej sezeryana alindim. Agrilarim var tabi biraz detaylari paylasirim sonra ama sukur iyiyiz. 3400 gr dogdu 53 cm. Hala ruyada gibiyim.Darisi tum bekleyenlerinize.
Çok sagol canim ya bende idrar enfeksiyonu da cikti o mu tetikledi bilmiyorum ki ama detayli ultrasoni yapan doktor ilk cocugunla.ortalama ayni haftada dogar demisti gunu gunune ayni dogdular :)) darisi sana tqtlimDoğumuna en şaşırdığım kişilerden oldınkız dün daha isyanlardaydık maşallah. ne ara nasıl 4 cm açıklığa kavuştun. Bebek son ana kadar döner dedik dönmedi demek. boyu kilosu maşallah. çok güzel kendine gelince hikayeni bekliyoruz.. Gözün aydın
Cok sagol canim hepimiz buyutelim saglikla insallah :)Canım gözün aydın, sağlıkla büyüt
Evet ya sorma :)) senden de bi atak bekliyorum hadi :))Off tıpkısının aynısı hakkatenbu arada ilginç bir şekilde ben de alıştım bu saçma düzene. Önceden olsa ben de gerçekten gündüzleri salak gibi olurdum bu uyumalara. Ama şimdi normalim bu gibi oldu
Arkadaşlar en dişli rakibimi kaybettim, var mı benle yarışacak vadesi ileride, sancısı hiç olmayan bir baba yiğitkendime sonunculuk yolunda yeni yoldaş arıyorum
aa dogum gunleir ayni oldu yaniÇok sagol canim ya bende idrar enfeksiyonu da cikti o mu tetikledi bilmiyorum ki ama detayli ultrasoni yapan doktor ilk cocugunla.ortalama ayni haftada dogar demisti gunu gunune ayni dogdular :)) darisi sana tqtlim
Yok canim hqfta olarak ayni dogdulqr 38+1.Yoksa ablasi agustos dogumluaa dogum gunleir ayni oldu yani
Hepsi 15 günde geçecek
Şimdilik yün korse tak birde ucuz trendyolda var dikişlere zarar vermez ben bugün bunu sipariş verdim sezeryandan 15 gün sonra takabiliyorsun medium aldım 59 kilo 1.61 boya sende boy ve kilona göre alabilirsin
Sertmi degilmi gelsin öyle yazarım kuzum
Off tıpkısının aynısı hakkatenbu arada ilginç bir şekilde ben de alıştım bu saçma düzene. Önceden olsa ben de gerçekten gündüzleri salak gibi olurdum bu uyumalara. Ama şimdi normalim bu gibi oldu
Beni unutmuşsınbi ikimiz mi kaldık cidden 39-40 ları bulup hala bekleyen var. mı?
Cok zor gerçekten umarim yaşamayız bir dahaBenimkinde oldu canim aklım basimdan gitti Allah o anı kimseye yaşatmasın ya eşim bana ver diyor çocuğu onu bile duymuyor musum vermiyormuşum reflü yatağı aldım yan yatırıyorum hep emdikten sonra sırt üstü yatiramiyorum çok korkuyorum
bende 5 kasim diyordum , 5 kasim olduBen de bebeğim 23 Kasımda doğacakmış gibi hissediyorum hani içine öyle bi şey doğarya bakalım göreceğiz.
aa tammYok canim hqfta olarak ayni dogdulqr 38+1.Yoksa ablasi agustos dogumlu
gecicek kuzum , 4.-5. gun daha iyi olucaksinIyi geceler arkadaşlar
Biz evimize geldik
Zor bir gün geçirdik
Cok şükür daha iyiyiz
Evde bayram havasi, cocuklar cok mutlu paylasamiyor
Agrilarim geçerse cok daha iyi olacak
Birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Allah yardımcımız olsun❤
Kesinlikle canım büyükler hasta olacak küçüklere bulastorcak. Bu arada doğum oldu benimm geldi kivanc kuzum ...Aynı canım ya bütün gece başındaydık biz de. Uykusuz kaldım çok canı sağolsun tabi. Ama bu sene hastalıklar çok fena ya okul açıldığından beri 4. hastalık bu. İyi olsunlar kuzular. Bebekler de çok çile çekecek bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?