2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet canım doğduğunda verilen . Hastanede de almışlardı onda birşey çıkmadı yani aramadilar . Ama sağlık ocağından aradılar . 2 tane sonuç normal çıkmış yarın tekrar kan vereceğiz bir tahlil icinckan yetersiz gelmiş inşallah o da nisna çıkar. 23 günlük olacak yarın

İlginçmiş. Neyse sağlık ocağında genelde böyle sıkıntılar oluyor sıkma canını.

Merhabalar gördüğüm kadarıyla sizdede sarılık çıkmış bizde de çıktı bi gün ışıkta kaldık düştü ama tekrar değerler cok yukseldi hastanedeyiz bugün. Yarın kan sonuçlarına bakacaklar yemesi kakasi cisi guzel ama sarılık geçmiyor. Siz ne yaptınız bebeğiniz düzeldi mi ?

Beni unutmuşsın bi ikimiz mi kaldık cidden 39-40 ları bulup hala bekleyen var. mı?

Kizlar bebelerin kucak sevdasina takilmayin. Oglum hep omzumda yatardi yenidogan zamani. Gunduz esim beklerdi ben de oyle uyuyunca. Bana da dediler kucağa alisir seni oyuncak eder dinlemedim hic de oyle olmadi. Simdi kokumuza kalp sesimize tenimize ihtiyaçları var
Kizim oyle degil diye dusunuyodum dunden beri o da istiyo. Gunduz oyle uyutuyorum gece de omzuma alip iyice dalinca yatagina koyuyoum

canim biz dun tekrsr kan verdik, dr um degerleri iyi bir daha test yapmicaz dedi ama sali gunu muayneye cagirdi.
cok gecmis olsun

Doğumuna en şaşırdığım kişilerden oldın kız dün daha isyanlardaydık maşallah. ne ara nasıl 4 cm açıklığa kavuştun. Bebek son ana kadar döner dedik dönmedi demek. boyu kilosu maşallah. çok güzel kendine gelince hikayeni bekliyoruz.. Gözün aydın

Canım gözün aydın, sağlıkla büyüt

Çok sagol canim ya bende idrar enfeksiyonu da cikti o mu tetikledi bilmiyorum ki ama detayli ultrasoni yapan doktor ilk cocugunla.ortalama ayni haftada dogar demisti gunu gunune ayni dogdular :)) darisi sana tqtlim

Evet ya sorma :)) senden de bi atak bekliyorum hadi :))

Ben de bebeğim 23 Kasımda doğacakmış gibi hissediyorum hani içine öyle bi şey doğarya bakalım göreceğiz.

Tüm doğum yapan annelerin gözü aydın Ne güzel kavuştunuz, sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin. Darısı doğum bekleyen benim gibilerin başına diyelim.

Ben korsenin biraz zararlı olduğunu okudum tatlım, sen yine doktorun ne diyorsa onu yap ama rahim inmeden giyilince idrar kaçırması gibi sıkıntılar çıkarıyormuş. En iyi zayıflama yöntemi için bol bol emzirme egzersiz diyordu okuduğum uzmanlar.

Beni unutmuşsın bi ikimiz mi kaldık cidden 39-40 ları bulup hala bekleyen var. mı?

Beni de yazın, doğumdan ölümüne korkmam bir yana bir yandan da bitsin artık diyorum.

Cok zor gerçekten umarim yaşamayız bir daha
Hangi reflu yatağını kullanıyorsun bakiyorum bir tane bende

t
Ben de bebeğim 23 Kasımda doğacakmış gibi hissediyorum hani içine öyle bi şey doğarya bakalım göreceğiz.
bende 5 kasim diyordum , 5 kasim oldu
Yok canim hqfta olarak ayni dogdulqr 38+1.Yoksa ablasi agustos dogumlu
aa tammben ayni gun gbisinden sandim
gecicek kuzum , 4.-5. gun daha iyi olucaksin

Kesinlikle canım büyükler hasta olacak küçüklere bulastorcak. Bu arada doğum oldu benimm geldi kivanc kuzum ...

Kızlar günaydın dünden beri belimde garip bir ağrı var ara ara karnım da kasılıyor. Uyudum uyandım belimin ağrısı geçmemiş yanlara doğru uzuyor gibi, bel ağrısı ve baş ağrısı ile uyandım güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…