2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzum zayıflama amaçlı değilki göbek poğaça gibi kalıyor ya o sıkı olsun diye birde benim kullandığım öyle sıkan korselerden değil yumuşacık

Bu arada fazla egzersiz yürüyüşte sütü azaltiyormus Diyetisyen haftada 2 gün 40 dk yürüyüş ekledi sadece

Bana biri akıl versin bayanlar.gogus ucu ağrısından sizisindan oluyorum diyorum emzirirken.dogru kavratamiyirum bebegime gogsumu.agzini açmıyor hep sadece ucunu alma derdinde. Çok video izledim meme kavratma ama ordaki bebekler ağzı açık bekliyor alıyor benimkinin ağzını açmasını geçtim eliylede bogusuyorum memeyi kavratmayi çalışırken eller ağzında itiyor kalıyor beni offf savaş halinde yüz en sonunda nasıl alırsa alsinla bitiyor benimde canım acıya acıya emzirme süreci yasiyirum.herkes zevkle emzirirken ben ağlayarak can açısıyla.offff off

Beni unutmuşsın bi ikimiz mi kaldık cidden 39-40 ları bulup hala bekleyen var. mı?
Valla sayımız çok az ve benim tahmini doğum tarihim 29 kasım yani kasımın çok sonu o yüzden tek kalma ihtimalim olur gibime geliyor hep
Evet ya sorma :)) senden de bi atak bekliyorum hadi :))
Valla ben de bebeden bir atak bekliyorum ama bakalım yarın sabah kontrole gidicem, inş "Kızlar 5 cm açılmam varmış hiiiç haberim yokmuş " yazarım size
Hepimiz bitse de gitsek moduna geçiş yaptık zaten hayırlısıyla

Ayy inşallah benim kontrol de yarın acilman var dese keşke ama bebişim sanki hala yukarda

Kuzum sen zorlu bir süreç geçirmiştin erken doğumdan ötürü. İnş bebiş de sen de iyisinizdir? Bu yazdığından sonra bir şey yazmadın hiç

Evaante cim tam doğum tarhini bilmiyorum ama uykusuzuykulu doğurmuştu. İstersen ekim diye not düşerek doğurduğunu anlıcamız şekilde güncelle tabloda ne dersin?

Evaante bu arada sen nasılsın biraz sessizleştin, yoksa bebiş mi yokluyor seni

Ayy inşallah benim kontrol de yarın acilman var dese keşke ama bebişim sanki hala yukarda
Kalp kalbe karşıymış aynı anda yazmışız benim de yukarda bence ya. Benim doktor kanala girmiş girmemiş diye yorum yapmıyor, ben de sormuyorum ama girseydi herhalde farklılık hissederdim diye düşünüyorum.

Evet canım uykusuzuykulu en son iki hafta sonra taburcu olduk falan birşeyler yazmış tarihi belli değil diye yazmadım sordum dönüş yapmadi henüz
Valla belimde adet ağrısı saplandı kaldı dünden beri inşallah yokluyodur minik kuşum yarın günümüz doluyor zaten

Benimki de sanki girmedi girmeden de suni sancı almak mantıksız geliyor eğer girdiyse alacağım ama girmediyse biraz daha bekleyeceğim. Şimdilik hurma yiyip süt sağmaktan başka yapabileceğim bişey yok

Hayırlı olsun tatlım

Kızlar 14 gün oldu sezaryen olalı ama karnım ağrıyor dikiş yerlerim ağrıyor birde küçük bir yerinden hafif akıntı oluyor peçeteyle kontrol edince acaba dikişim içerden açıldı mı çok korkuyorum

Bu sabah sağlık ocağından aradılar. Topuk kanı vermiştik bazı değerleri yüksek çıkmış . Tekrar gittik kan verdik. Çok ağladı yavrum inşallah sonuçları güzel çıkar
Ebenmi aradı kuzum
Yoksa inceleyen yermi aradı

Doktorunu ara tatlım akıntı normal değil. Kontrole çağırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…