geliyor mu yoksa gelmekte olanKızlar günaydın dünden beri belimde garip bir ağrı var ara ara karnım da kasılıyor. Uyudum uyandım belimin ağrısı geçmemiş yanlara doğru uzuyor gibi, bel ağrısı ve baş ağrısı ile uyandım güne
Ay inşallah hiç ağrılara sevineceğimi düşünmedimgeliyor mu yoksa gelmekte olan
en azindan sinyal vermisAy inşallah hiç ağrılara sevineceğimi düşünmedimdün ağrı girdikçe evde dans ettim deli gibi ama benim kız hala yukarda çünkü midemin yanması geçmedi
Canim çok şükür biz doğuma giderken sabah morali iyiydi düzelmisti. Simdi daha iyi halası ile keyfi yerinde. Biz de bugün belki çıkış yapariz bakalim nasıl tepki verecekNasıl oldu canim şimdi yavrun
O kadar sabırsızlanıyorum ki zaten tezcanliyim şöyle kavussak kucağıma verseler de bir koklasam hayırlısıylaen azindan sinyal vermis
Kuzum zayıflama amaçlı değilki göbek poğaça gibi kalıyor ya o sıkı olsun diye birde benim kullandığım öyle sıkan korselerden değil yumuşacıkTüm doğum yapan annelerin gözü aydınNe güzel kavuştunuz, sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin. Darısı doğum bekleyen benim gibilerin başına diyelim.
Ben korsenin biraz zararlı olduğunu okudum tatlım, sen yine doktorun ne diyorsa onu yap ama rahim inmeden giyilince idrar kaçırması gibi sıkıntılar çıkarıyormuş. En iyi zayıflama yöntemi için bol bol emzirme egzersiz diyordu okuduğum uzmanlar.
Beni de yazın, doğumdan ölümüne korkmam bir yana bir yandan da bitsin artık diyorum.
Bizde öyleyizzzAğlamak istiyorum bunu yazmak için girdim buraya ekstra olarak emzirdiğim an bezi dolduruyor sonra tekrar acıkıyortekrardsn aynı rutini yapıyoruz
valla sarilik icin isik tedavisinden sonra bizde oyleyiz.Bizde öyleyizzz
Valla sayımız çok azBeni unutmuşsınbi ikimiz mi kaldık cidden 39-40 ları bulup hala bekleyen var. mı?
Valla ben de bebeden bir atak bekliyorum ama bakalımEvet ya sorma :)) senden de bi atak bekliyorum hadi :))
Hepimiz bitse de gitsek moduna geçiş yaptık zaten hayırlısıylaTüm doğum yapan annelerin gözü aydınNe güzel kavuştunuz, sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin. Darısı doğum bekleyen benim gibilerin başına diyelim.
Ben korsenin biraz zararlı olduğunu okudum tatlım, sen yine doktorun ne diyorsa onu yap ama rahim inmeden giyilince idrar kaçırması gibi sıkıntılar çıkarıyormuş. En iyi zayıflama yöntemi için bol bol emzirme egzersiz diyordu okuduğum uzmanlar.
Beni de yazın, doğumdan ölümüne korkmam bir yana bir yandan da bitsin artık diyorum.
Ayy inşallah benim kontrol de yarın acilman var dese keşke ama bebişim sanki hala yukardaValla ben de bebeden bir atak bekliyorum ama bakalımyarın sabah kontrole gidicem, inş "Kızlar 5 cm açılmam varmış hiiiç haberim yokmuş " yazarım size
Hepimiz bitse de gitsek moduna geçiş yaptık zaten hayırlısıyla
Kuzum sen zorlu bir süreç geçirmiştin erken doğumdan ötürü. İnş bebiş de sen de iyisinizdir? Bu yazdığından sonra bir şey yazmadın hiçKizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
Kalp kalbe karşıymış aynı anda yazmışızAyy inşallah benim kontrol de yarın acilman var dese keşke ama bebişim sanki hala yukarda
Evet canım uykusuzuykulu en son iki hafta sonra taburcu olduk falan birşeyler yazmış tarihi belli değil diye yazmadım sordum dönüş yapmadi henüzKuzum sen zorlu bir süreç geçirmiştin erken doğumdan ötürü. İnş bebiş de sen de iyisinizdir? Bu yazdığından sonra bir şey yazmadın hiç
Evaante cim tam doğum tarhini bilmiyorum ama uykusuzuykulu doğurmuştu. İstersen ekim diye not düşerek doğurduğunu anlıcamız şekilde güncelle tabloda ne dersin?
Evaante bu arada sen nasılsın biraz sessizleştin, yoksa bebiş mi yokluyor seni
Benimki de sanki girmedi girmeden de suni sancı almak mantıksız geliyor eğer girdiyse alacağım ama girmediyse biraz daha bekleyeceğim. Şimdilik hurma yiyip süt sağmaktan başka yapabileceğim bişey yokKalp kalbe karşıymış aynı anda yazmışızbenim de yukarda bence ya. Benim doktor kanala girmiş girmemiş diye yorum yapmıyor, ben de sormuyorum ama girseydi herhalde farklılık hissederdim diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun tatlımKizlar ben de sezeryana alindim bugun sabah 11 gibi. Aslinda doktor kontrolune gelmistim bugun ama kasilmalarim.oluyordu dunden beri. Bebek makatt gelisteydi, 4 cm acilma olunca hemej sezeryana alindim. Agrilarim var tabi biraz detaylari paylasirim sonra ama sukur iyiyiz. 3400 gr dogdu 53 cm. Hala ruyada gibiyim.Darisi tum bekleyenlerinize.
Ebenmi aradı kuzumBu sabah sağlık ocağından aradılar. Topuk kanı vermiştik bazı değerleri yüksek çıkmış . Tekrar gittik kan verdik. Çok ağladı yavruminşallah sonuçları güzel çıkar
Doktorunu ara tatlım akıntı normal değil. Kontrole çağırır.Kızlar 14 gün oldu sezaryen olalı ama karnım ağrıyor dikiş yerlerim ağrıyor birde küçük bir yerinden hafif akıntı oluyor peçeteyle kontrol edince acaba dikişim içerden açıldı mı çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?