Hipp hangisi tatlım kaç ml yapiyorsunHipp kullanıyoruz canım onu önerdi doktor
Akşamları kalorifer yanindaysam 3 tane alt üst değiştiriyorumemzirmek cok kalori yaktiriyor derlerdide inanmazdimresmen ter atiyoruz
senin durumun nasıl canım ne alemdesin? bebek pozisyonu kilosu haftası? ay vallahi bi sağlıcakla alabilseydikTüm doğum yapan annelerin gözü aydınNe güzel kavuştunuz, sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin. Darısı doğum bekleyen benim gibilerin başına diyelim.
Ben korsenin biraz zararlı olduğunu okudum tatlım, sen yine doktorun ne diyorsa onu yap ama rahim inmeden giyilince idrar kaçırması gibi sıkıntılar çıkarıyormuş. En iyi zayıflama yöntemi için bol bol emzirme egzersiz diyordu okuduğum uzmanlar.
Beni de yazın, doğumdan ölümüne korkmam bir yana bir yandan da bitsin artık diyorum.
kız ne 29 KasımıValla sayımız çok azve benim tahmini doğum tarihim 29 kasım yani kasımın çok sonu o yüzden tek kalma ihtimalim olur gibime geliyor hep
Valla ben de bebeden bir atak bekliyorum ama bakalımyarın sabah kontrole gidicem, inş "Kızlar 5 cm açılmam varmış hiiiç haberim yokmuş " yazarım size
Hepimiz bitse de gitsek moduna geçiş yaptık zaten hayırlısıyla
Ben de varımBeni unutmuşsınbi ikimiz mi kaldık cidden 39-40 ları bulup hala bekleyen var. mı?
O babayiğit benimOff tıpkısının aynısı hakkatenbu arada ilginç bir şekilde ben de alıştım bu saçma düzene. Önceden olsa ben de gerçekten gündüzleri salak gibi olurdum bu uyumalara. Ama şimdi normalim bu gibi oldu
Aaa gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün inş
Yalnız şunu yazdıktan sonraki gün doğurmana ne demeli ahahahahah
Arkadaşlar en dişli rakibimi kaybettim, var mı benle yarışacak vadesi ileride, sancısı hiç olmayan bir baba yiğitkendime sonunculuk yolunda yeni yoldaş arıyorum
İlk zamanlar kasları gelismedigi için güzel cekemiyorlar sutu memenin arkasından mama verirsen tembellik etmemiş olur bebeğin.Bir süre sonra mamaya dahi ihtiyaç duymadan devam edeceksin zaten.2 saatte bir emzir diyenler olunca sanki o iki saatlik arada hiç emzirmemek lazım diye düşünüyorlar aslında ama bebek her arandığında emzirmek lazım kas gelisimleri için.Bir süre sonra düzene giriyor herşey.Yol uzun anneler yorgun Allah yardımcımız olsunKızlar selam, kızımla ilk gecemiz biraz zorlu oldusadece anne sütü ile doymadı o yüzden gece 60 ml mama yaptım ondan sonra 3.5 saat uyudu, sabah da emzirme sonrası 30 ml yaptım. Gündüz anne memesi ile devam edeyim diyorum. Doğru mu yapıyorum emin değilim ama
Kiz dur daha 11 günün var bizim gunumuz geçiyoBen de varım
O babayiğit benim
Bu hafta sonu gelmeden doğurmak istiyorum
Muhakkak kontrol ettir canim iltihabi bi durum.olmasinKızlar 14 gün oldu sezaryen olalı ama karnım ağrıyor dikiş yerlerim ağrıyor birde küçük bir yerinden hafif akıntı oluyor peçeteyle kontrol edince acaba dikişim içerden açıldı mı çok korkuyorum
Valla tembel olmamasi ve mamaya alismamasi icin biberon yrine siringayla veriyoruz biz . Hemsire de oyle gosterdiİlk zamanlar kasları gelismedigi için güzel cekemiyorlar sutu memenin arkasından mama verirsen tembellik etmemiş olur bebeğin.Bir süre sonra mamaya dahi ihtiyaç duymadan devam edeceksin zaten.2 saatte bir emzir diyenler olunca sanki o iki saatlik arada hiç emzirmemek lazım diye düşünüyorlar aslında ama bebek her arandığında emzirmek lazım kas gelisimleri için.Bir süre sonra düzene giriyor herşey.Yol uzun anneler yorgun Allah yardımcımız olsun
Bebisini en iyi sen tanirsin canim onemli olan doymasi . Doysun ki uykusunu alsin aglamasin bu sayede de buyusun. Bende hem meme veriyorum hem mama veriyorum duruma gore doymadigini anladigim anlarda bazen 30 ml bazen 60 ml yapiyorum. Mememin doluluk oranina gore belirliyorum. Elliyorum civik bi meme buyuk ihtimal sut azdir diyorumKızlar selam, kızımla ilk gecemiz biraz zorlu oldusadece anne sütü ile doymadı o yüzden gece 60 ml mama yaptım ondan sonra 3.5 saat uyudu, sabah da emzirme sonrası 30 ml yaptım. Gündüz anne memesi ile devam edeyim diyorum. Doğru mu yapıyorum emin değilim ama
Ah o agrilar gecse daha bi odaklancaz da... hayirli olsun canimIyi geceler arkadaşlar
Biz evimize geldik
Zor bir gün geçirdik
Cok şükür daha iyiyiz
Evde bayram havasi, cocuklar cok mutlu paylasamiyor
Agrilarim geçerse cok daha iyi olacak
Birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Allah yardımcımız olsun❤
Allah allah cok gecmis olsun canim. Doktor sezeryan dikislerini alirken fark etmedi mi boyle bi akinti geldigini acabaKızlar 14 gün oldu sezaryen olalı ama karnım ağrıyor dikiş yerlerim ağrıyor birde küçük bir yerinden hafif akıntı oluyor peçeteyle kontrol edince acaba dikişim içerden açıldı mı çok korkuyorum
Aptamil 1 kullanıyorum canım şuan iyi kabız falan yapmadıKızlar Mama kullananlar hangi marka kullanıyor ? Memnun musunuz?
Dikişler yarın alınacak ama çok korkuyorum İnşallah bir sorun çıkmazAllah allah cok gecmis olsun canim. Doktor sezeryan dikislerini alirken fark etmedi mi boyle bi akinti geldigini acaba
Benim de bir gögsüm emzirirken çok acıyordu yaraysa dinlendirip sağarsın öyle verirsin. Hala biraz yara acıyor ama dayanılacak seviyede emziriyorum. Çok acıdığında ise diğer memeden devam ediyorum. Ağrıyan memeyi sağıyorum bebek ucunu çektiğinde çok acıyor ama sağınca o kadar ağrımıyor. Benim bebeğim küçük olduğundan ilk hafta çok uğraştım uyandırmak memeyi kavratmak için. Elleriyle savaş verdik istemiyordu uyanmıyordu ya da ağlıyordu. Kısa sürede deneyimlerim pozisyon değiştir eşin arkanı yastıkla ayarlasın bebeğin kafasını desteklesin. Biz ağlatıyorduk ağzını çok acınca tam kavrayacak şekilde veriyorduk. Bir de üstünde sadece zıbın kalacak şekilde emziriyordum doktor öyle yapmamızı söyledi. Her emzirme sonrası krem ve kapak kullanarak bu acılı süreci azalttım tabi deneye yanıla bu güne geldim çok şükürBana biri akıl versin bayanlar.gogus ucu ağrısından sizisindan oluyorum diyorum emzirirken.dogru kavratamiyirum bebegime gogsumu.agzini açmıyor hep sadece ucunu alma derdinde. Çok video izledim meme kavratma ama ordaki bebekler ağzı açık bekliyor alıyor benimkinin ağzını açmasını geçtim eliylede bogusuyorum memeyi kavratmayi çalışırken eller ağzında itiyor kalıyor beni offf savaş halinde yüz en sonunda nasıl alırsa alsinla bitiyor benimde canım acıya acıya emzirme süreci yasiyirum.herkes zevkle emzirirken ben ağlayarak can açısıyla.offff off
E bebekten aldım canim e&e anti kolik bebek reflü yatağı diye geçiyor titresimli müzikli falan ama ben kullanmıyorum ozellikleriniCok zor gerçekten umarim yaşamayız bir daha
Hangi reflu yatağını kullanıyorsun bakiyorum bir tane bende
Aaa gözün aydın kuzum nasıl geçti Minnoş nasılKesinlikle canım büyükler hasta olacak küçüklere bulastorcak. Bu arada doğum oldu benimm geldi kivanc kuzum ...
Sen nasılsın canım bebis nasıl doğum iyi geçmiştir umarım gözün aydın sağlıcakla büyutun inşallahCanim çok şükür biz doğuma giderken sabah morali iyiydi düzelmisti. Simdi daha iyi halası ile keyfi yerinde. Biz de bugün belki çıkış yapariz bakalim nasıl tepki verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?