2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhabalar herkese.ben cok yogun çalısıyorum o yüsden takip edemedim.dün izne cıktım .37+1 im bugün.Doğum yapan herkesi tebrık edıyorum.son hatfalarda aşırı duygusallık yasadınızmı?herşeye ağlıyorum.hamileliğim güzel gectı ama psikolojım bozuldu su son 1 haftadır.stresten sanırım.benım gıbı aşırı duygusal ve sınırlı olan varmı?

senin durumun nasıl canım ne alemdesin? bebek pozisyonu kilosu haftası? ay vallahi bi sağlıcakla alabilseydik

kız ne 29 Kasımı ay hadi bi süprizler gel deki açılmam olmuş kilosu iyi tek nefeste pıt diye normal doğurdum. falan

Kızlar selam, kızımla ilk gecemiz biraz zorlu oldu sadece anne sütü ile doymadı o yüzden gece 60 ml mama yaptım ondan sonra 3.5 saat uyudu, sabah da emzirme sonrası 30 ml yaptım. Gündüz anne memesi ile devam edeyim diyorum. Doğru mu yapıyorum emin değilim ama

Beni unutmuşsın bi ikimiz mi kaldık cidden 39-40 ları bulup hala bekleyen var. mı?
Ben de varım
O babayiğit benim

Bu hafta sonu gelmeden doğurmak istiyorum

İlk zamanlar kasları gelismedigi için güzel cekemiyorlar sutu memenin arkasından mama verirsen tembellik etmemiş olur bebeğin.Bir süre sonra mamaya dahi ihtiyaç duymadan devam edeceksin zaten.2 saatte bir emzir diyenler olunca sanki o iki saatlik arada hiç emzirmemek lazım diye düşünüyorlar aslında ama bebek her arandığında emzirmek lazım kas gelisimleri için.Bir süre sonra düzene giriyor herşey.Yol uzun anneler yorgun Allah yardımcımız olsun

Muhakkak kontrol ettir canim iltihabi bi durum.olmasin

Valla tembel olmamasi ve mamaya alismamasi icin biberon yrine siringayla veriyoruz biz . Hemsire de oyle gosterdi

Bebisini en iyi sen tanirsin canim onemli olan doymasi . Doysun ki uykusunu alsin aglamasin bu sayede de buyusun. Bende hem meme veriyorum hem mama veriyorum duruma gore doymadigini anladigim anlarda bazen 30 ml bazen 60 ml yapiyorum. Mememin doluluk oranina gore belirliyorum. Elliyorum civik bi meme buyuk ihtimal sut azdir diyorum

Ah o agrilar gecse daha bi odaklancaz da... hayirli olsun canim

Allah allah cok gecmis olsun canim. Doktor sezeryan dikislerini alirken fark etmedi mi boyle bi akinti geldigini acaba

Benim de bir gögsüm emzirirken çok acıyordu yaraysa dinlendirip sağarsın öyle verirsin. Hala biraz yara acıyor ama dayanılacak seviyede emziriyorum. Çok acıdığında ise diğer memeden devam ediyorum. Ağrıyan memeyi sağıyorum bebek ucunu çektiğinde çok acıyor ama sağınca o kadar ağrımıyor. Benim bebeğim küçük olduğundan ilk hafta çok uğraştım uyandırmak memeyi kavratmak için. Elleriyle savaş verdik istemiyordu uyanmıyordu ya da ağlıyordu. Kısa sürede deneyimlerim pozisyon değiştir eşin arkanı yastıkla ayarlasın bebeğin kafasını desteklesin. Biz ağlatıyorduk ağzını çok acınca tam kavrayacak şekilde veriyorduk. Bir de üstünde sadece zıbın kalacak şekilde emziriyordum doktor öyle yapmamızı söyledi. Her emzirme sonrası krem ve kapak kullanarak bu acılı süreci azalttım tabi deneye yanıla bu güne geldim çok şükür Bazen yarım saat 1 saat bile sürüyor uyanıp memeyi kavraması ama pes etmeyince tutunca sonrasında çok güzel emiyor İnsan ne yapcağını şaşırıyor anlıyorum seni ama pes etme ikiniz de zamanla alışıyorsunuz. Biz de hala alışma sürecindeyiz

Canim çok şükür biz doğuma giderken sabah morali iyiydi düzelmisti. Simdi daha iyi halası ile keyfi yerinde. Biz de bugün belki çıkış yapariz bakalim nasıl tepki verecek
Sen nasılsın canım bebis nasıl doğum iyi geçmiştir umarım gözün aydın sağlıcakla büyutun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…