Bana kendi eriyecek dendi her hastane farklı sistem uyguluyor galibaDikişler yarın alınacak ama çok korkuyorum İnşallah bir sorun çıkmaz
Sütün bile geldi beben gelmiyorBenimki de sanki girmedi girmeden de suni sancı almak mantıksız geliyor eğer girdiyse alacağım ama girmediyse biraz daha bekleyeceğim. Şimdilik hurma yiyip süt sağmaktan başka yapabileceğim bişey yok
Ay inş yaaa, şöyle anisinden bir doğum yaşamak istiyorum. Böyle cart diye sancı girsin curt diye bebek çıksın falankız ne 29 Kasımıay hadi bi süprizler gel deki açılmam olmuş kilosu iyi tek nefeste pıt diye normal doğurdum. falan
Ben de ben deBen de varım
O babayiğit benim
Bu hafta sonu gelmeden doğurmak istiyorum
Canım attığı dikişten dikişe farklılık gösterebilir. Ama eriyen dikiş olsa bile bazen erimeyebiliyor. Şöyle ki ben 2 sene önce falan genital bölgemden bir yaralanma yaşadım ve bir dış dudağa 8-10 dikiş atıldı. Doktor eriyen dikiş attığını söylemişti ama bir kontrolde dikişlerime bakıp "dikişler çok kurumuş erimez bunlar almalıyız" diyip, dikişlerimi almıştıBana kendi eriyecek dendi her hastane farklı sistem uyguluyor galiba
Fırt diye doğuralım inşallah kızSütün bile geldi beben gelmiyor
Ay inş yaaa, şöyle anisinden bir doğum yaşamak istiyorum. Böyle cart diye sancı girsin curt diye bebek çıksın falanbugün tam 38 haftalığım, yarın da babasının doğum günü
Maşallah, bende deniyorum ama şu aralar emmeye ağırlık verdik uyanık olduğu vakitlerde hep emmesi için uğraşıyoruzBeşer dakikadan günde toplam 20 dakika yapıyoruz.Bebek universitesi kitap setini almistim onlarla hareketlerini daha çok kontrol edeceğimi düşünüyorum zamanla.Bekledigimdenn hızlı tepki veriyor öğretmek istediklerime şimdilik bu da beni sevklendiriyor
Hipp organik combiotic yenidoğan 1 numara kullanıyoruz canım. 60 ml veriyoruz bir seferde. İlk günler 30 ml ydi. Bikaç gündür 60 a kadar çıktık. Sütüm arttıkça azaltırız inşallahHipp hangisi tatlım kaç ml yapiyorsun
kuzu benim sat 30 Ocak
Aaa gözün aydın kuzum nasıl geçti Minnoş nasıl
ayyy kader arkadaşlarımdan biri dahaBen de varım
O babayiğit benim
Bu hafta sonu gelmeden doğurmak istiyorum
normal mi oldu canım, maşallah ne güzel sağlıcakla bebeğine kavuşmuşsun yarın da taburcusunSaol canimmm. Çok şükür güzel bı doğum oldu. Bebeğimde iyi hep küçük dedilerdi 3500gr doğdu Cook şaşırdımçok şükür ikimizde iyiyiz şimdi yarın taburcu olcm
Kesinlikle var canım benim. Ya dediğin gibi kimisi maalesef her iki doğumu da yaşıyor. Kimisi de bakıyorsun suni sancıyla güzelce doğuruyor. Valla o anki psikolojik ve fiziksel olarak verebilicen tepkilere bağlı olacak muhtemelen. Bir bakmışsın akşama kendi sancın geliyorFırt diye doğuralım inşallah kızilk defa süt sağıp dondurucuya attım zaten iki kaşık bile yok ama doğum koçu o sütün bir damlası bile değerli dedi koydurdu dolaba. İçim bir nebze olsa rahatladı bir kaç kişi açılması olmadan sancısı olmadan suni sancı ile doğum yapabilmis umut var hala
Bak sana diyorum bugün yarın doğurucaksın senkuzu benim sat 30 Ocako yüzden 41 hafta 2 gün diye hesaplıyor, ama benimki geç döllenme doktorlar 9 şubat olarak hesaplıyor öyle olunca bugün 39+6, yani yarın 40 geride kalıyor. doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi en geç pazartesi rahim ağzı yumuşak bebek kanalda ama açılma bi türlü olmuyor, hurma yürüyüş squat ne varsa yapıyorum o gerçek sancı bi gelmiyor
Bana biri akıl versin bayanlar.gogus ucu ağrısından sizisindan oluyorum diyorum emzirirken.dogru kavratamiyirum bebegime gogsumu.agzini açmıyor hep sadece ucunu alma derdinde. Çok video izledim meme kavratma ama ordaki bebekler ağzı açık bekliyor alıyor benimkinin ağzını açmasını geçtim eliylede bogusuyorum memeyi kavratmayi çalışırken eller ağzında itiyor kalıyor beni offf savaş halinde yüz en sonunda nasıl alırsa alsinla bitiyor benimde canım acıya acıya emzirme süreci yasiyirum.herkes zevkle emzirirken ben ağlayarak can açısıyla.offff off
Yarın tam 40+0 olacağım doktor kontrolüm var eğer bebek kanala girdiyse ertesi gün suni almayı kabul edeceğim ama girmediyse bir süre risk alıp beklemeyi düşünüyorum. 40 tan sonra kontroller iki günde bir oluyo. Yarın dese bana bebek kanala girmiş açılman var diye hemen isterim suniyiKesinlikle var canım benim. Ya dediğin gibi kimisi maalesef her iki doğumu da yaşıyor. Kimisi de bakıyorsun suni sancıyla güzelce doğuruyor. Valla o anki psikolojik ve fiziksel olarak verebilicen tepkilere bağlı olacak muhtemelen. Bir bakmışsın akşama kendi sancın geliyor17 kasımda suni sancı alıcaktın. 17 kasımda tam kaç hafta günlük oluyorsun?
Bak sana diyorum bugün yarın doğurucaksın senmerdiven inip çık kuzum. Ben şimdi sitenin giriş merdivenine inicem hurmamı yedikten sonra annem hep derdi sana hamileyken çok yokuş ve merdiven çıktım çok hızlı da doğurdum diye.
Bu arada bebeğin kanalda olması sana farklı hissettiriyor mu peki? Yani kanalda olması ile olmamasını ayırt edebiliyor musun?
Takviye biseyler kullanıyor musun süt arttırmi için ?Maşallah, bende deniyorum ama şu aralar emmeye ağırlık verdik uyanık olduğu vakitlerde hep emmesi için uğraşıyoruzsütüm artmaya başladı ama tam değil
Hipp organik combiotic yenidoğan 1 numara kullanıyoruz canım. 60 ml veriyoruz bir seferde. İlk günler 30 ml ydi. Bikaç gündür 60 a kadar çıktık. Sütüm arttıkça azaltırız inşallah
Senin bebe baya direndi gelmemek içinYarın tam 40+0 olacağım doktor kontrolüm var eğer bebek kanala girdiyse ertesi gün suni almayı kabul edeceğim ama girmediyse bir süre risk alıp beklemeyi düşünüyorum. 40 tan sonra kontroller iki günde bir oluyo. Yarın dese bana bebek kanala girmiş açılman var diye hemen isterim suniyi
Canım hümana mı ne bi çay var ya ondan içmeye çalışıyorum, bestlak damla var, boza, dereotu, bulgur pilavı çok iyi diyorlar. Bol su var bide. Birde sürekli emzirmek. Emmezse süt sağma pompası ile sağıyorum. ama hep unutuyorum düzenli kullanamıyorum bunların hiçbirini. Biri olsa diğerini kullanmayı unutuyorumTakviye biseyler kullanıyor musun süt arttırmi için ?
ayyy kader arkadaşlarımdan biri daha
senin bebiş kaç hafta? kilosu, pozisyonu durumu nasıl? ben de haftasonu olmadan doğsun istiyorum Cuma randevu var kesin yatış verirler
Evet ben de duruma göre mama veriyorum ama arandığını gördüğüm an meme de veriyorum hem sütüm artsın diye hem de aramızdaki bağ gelişsin diyeİlk zamanlar kasları gelismedigi için güzel cekemiyorlar sutu memenin arkasından mama verirsen tembellik etmemiş olur bebeğin.Bir süre sonra mamaya dahi ihtiyaç duymadan devam edeceksin zaten.2 saatte bir emzir diyenler olunca sanki o iki saatlik arada hiç emzirmemek lazım diye düşünüyorlar aslında ama bebek her arandığında emzirmek lazım kas gelisimleri için.Bir süre sonra düzene giriyor herşey.Yol uzun anneler yorgun Allah yardımcımız olsun
Evet doyduğu zaman yatağına koyunca uyuyor, doymazsa aranıyor ağlamaya başlıyor. O zaman mama veriyorumBebisini en iyi sen tanirsin canim onemli olan doymasi . Doysun ki uykusunu alsin aglamasin bu sayede de buyusun. Bende hem meme veriyorum hem mama veriyorum duruma gore doymadigini anladigim anlarda bazen 30 ml bazen 60 ml yapiyorum. Mememin doluluk oranina gore belirliyorum. Elliyorum civik bi meme buyuk ihtimal sut azdir diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?