2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Eğer düzenli ilişki varsa tahmin edilmesi zor olur bence. Ben ailemin yanına gitmiştim döndüğümde ilk ilişkide oldu gebelik hesaplayınca da öyle çıkıyor zaten
benimde 5 kez oldu gün aşırı, sorum o güne iki haftamı ekliyorsun kaç haftalık olduğunu hesapladığımızda

peki 6 haftalık kese boyu kaç olmalı

Hanımlar benim de son adet 15 Şubat. Bugün randevuda keseyi gördük kalp atımı için 9-10 gün sonra dedi ben bebeği görürüm diye planlamistim ama planlandığı gitmiyor galiba bu süreç embriyoyu göremedik henüz benim durumum da normaldir değil mi? Geçen hafta perşembe 1300dü hcg. Fikirlerinize ihtiyacım var.

1300 de mi gordunuz keseyi vajinal muayane mi karindanmi ..

benimde 5 kez oldu gün aşırı, sorum o güne iki haftamı ekliyorsun kaç haftalık olduğunu hesapladığımızda
Uygulamadan bakınca 7 haftalık çıkıyor ama dün doktor 5+4 dedi keseyi ölçerek. İlişki tarihiyle uyumlu olan 5+4

Tamam olcum ve gelisime gore cikan sey en dogrusudur.Aslinda Sat.ı arada buyuk fark var mi gelisim geriligi var mi onu algilayabilmek icin ogreniyorlar.Sat olmasa neyi baz alacaklar.

Keşke dün tekrar baktirip kanda 2kat artışı gorseydiniz doktorlar ikinci artışı çok onemsiyorlar
Evimde değilim annemlere geldim burada da kan vermek sorun oldu. Evimde olsaydım kesin gitmiştim. İdrar tahlili yaptım bi ufak koyulaşmış gibi çıktı. Değer çok küçük olduğu için zaten çok bi fark olmaz diye düşünüyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin

İnşallah Rabbim hayırlısını versin cümlemize

Yaşayan var evet lekelenme yarına kadar devam ederse doktorunla hemen yazıs.Kimine iğne başlıyor kimine doğal deniyor tamamen miktar odaklı sanirim
6+4 haftadayım gebeliğin ilk günlerinde olmuştu yerleşme diye önemsemedim. Şuan da çok az miktar akıntı pembe gibi yani rengi nasıl tarif etsem beyaz ve çok açık bi pembe arasında koyu değil yani

bunu nerden duymuş ki müdürünüz acaba? inşallah doğru değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…