Merhabalar annenizin yanında olmak her zaman daha rahattır tabi ki ama bence evinizde çok daha rahat edersiniz düzeninizi kurarsınız bir yandan da duş emzirme gece bebek bakmak falan insanın kendi evinde daha rahat olur diye düşünüyorum
her ne kadar anne yanı gibisi olmasa da hem diğer çocuğun hem eşin hem de annenin eşi için ben de dönerdim beklemezdim. Zaten önemli olan ilk haftalardı çok şükür ilk iki haftayı da atlatmışsın
Ben 25-30 günlükken dönerdim sanırım 40 beklemezdim
Haklısınız kızlar. Sadece kızım kolik ve geceleri uyutmuyor, gündüzleri de oğlumla evdekiler ilgilendiği için uyuyabiliyorum diye bir de oğlum kardeşini severken bastırabiliyor kontrolsüz bir şekilde o yüzden yalnız bırakamıyorum diye emin olamadım ne yapmam gerektiği ile ilgili ama evet sonuçta eninde sonunda döneceğim 40 dan sonra da bu sorunlar devam edecek düzelmeyecek hemen. Dönmek en mantıklısı sanırım12 günlük olduk teyzesisütüm çok gelmiyor, haliyle bebek doymuyor. Ama 2 gündür arttı gibi mamayı azıcık az almaya başladı. 60 ywrine 50 de falan bırakmaya başladı. Çok mu içiyor sence ? Sarılık korkusuna 3 saatte bir.veriyoruz bazen 4 saati de buluyor. Daha sık emzirebilsem daha az içer belki. Dün 250 ml içmiş mesela az mo fazla mı sence ? Ama dediğim gibi sütüm çok yok kavgayla emziriyorum, süt gelmeyince çok ağlıyor. Kıyamıyorum.
O bahsettiğin mamayı bilmiyorum canım. Yurtdışında mısın ? Bize bunu verdiler, eczaneden aldık ilk, sonra marketten aldık. Başka çeşidi var mı bilmiyorum, eşim aldı geldi ama o da bilmiyordur. Ne verdilerse onu aldık biz. İçindekiler kısmını atayım bi bak istersen sanki seninki keçi sütlü gibi.
Ben o meme olayını duymuştum gsliba ama unutmuşum iyi oldu hatırlattığın dikkat edeyim canım sağol. Aslında son emzirdiğime vermek içimden geliyordu ama boştur diye diğerine yöneliyordum. Dediğin takviyeye bakayım. Bende su şişesi ile içiyorum. Bardakla saymak zor. Günlük yaptığımızı not almaya başladım. Ne zaman altını değiştirdik, kaç ml içti, emdi mi, d vitamini kaçta verdim falan hepsini yazıyorum. Aynı şekilde kendi bilgilerimi de not alıyorum. Akılda tutmak çok zor.
Bence evine git canım. Hem düzenini kurarsın bir an önce hem eşlerin uzun süre ayrı kalması doğru değil bence. Birde misafirliğin kısası makbuldur. Er ya da geç döneceksin evine.
Ya bizim minnaklar ne kadsr aynı. 4 kasımdı değil mi ? Galiba bizim beklenen tarihlerde aynıydı doğdukları tarihlerde. Benim kız da yükselen akrepişimiz var. Çok mu inatçı ? Biz öyleyiz çünkü
Sağol canım☺Aptamil 1 kullanıyorum canım şuan iyi kabız falan yapmadı
Olabilir, öyle komik sinirleniyorki küçücük götü var amaNişan desen çeşit çeşit ama bebe yok ahahah
İçinden muhtemelen "Başlıcam senin vericen memeye de" diyor olabilir ahahah
Aynen canim. Ben vucut olarak agrilarimi biraz topqrlayayim mamayi kesicem insallah. Emzirmeye agirlik vericem.Analik muhtesem ama cok zor bir sey. Isteyene tattirsin Rabbim.Ben sarılık oldugunda biberonla mama verdim ama hep emzirdikten sonra. ara ara mememi biberon sanıp garip bir şekilde emiyor ama kasları kuvvetlendikce beslenmesi de iyi olmaya başladı.Mamayi hemen kestim doğum kgsuna gelince çünkü bir süre sonra erken dönem meme reddi yassnabilirdi bu da beni çok uzerdi.Analik zor ya.
Ay inşallah erir korktumCanım attığı dikişten dikişe farklılık gösterebilir. Ama eriyen dikiş olsa bile bazen erimeyebiliyor. Şöyle ki ben 2 sene önce falan genital bölgemden bir yaralanma yaşadım ve bir dış dudağa 8-10 dikiş atıldı. Doktor eriyen dikiş attığını söylemişti ama bir kontrolde dikişlerime bakıp "dikişler çok kurumuş erimez bunlar almalıyız" diyip, dikişlerimi almıştı
Maşallah canım Allah bağışlasın inşallahSaol canimmm. Çok şükür güzel bı doğum oldu. Bebeğimde iyi hep küçük dedilerdi 3500gr doğdu Cook şaşırdımçok şükür ikimizde iyiyiz şimdi yarın taburcu olcm
Arşa da çıksam yok anacım yokAz önce 11 kat merdiven çıktım, allahın izniyle bu gece doğururum ben bu bebeyi
Sarilik ne zaman geçiyor yaAynen canim. Ben vucut olarak agrilarimi biraz topqrlayayim mamayi kesicem insallah. Emzirmeye agirlik vericem.Analik muhtesem ama cok zor bir sey. Isteyene tattirsin Rabbim.
Bilmiyorumki bugun bizimki de hafif sari swnkiSarilik ne zaman geçiyor ya
Gozleri sari sari oldu sanki
Elimden geldiğince daha doğrusu tutabilirim kadar emziriyorum bazen istemiyor inat ediyor
Agrilar fena ya trwvmatik. Bi bitse de yavrumuza verimli olswkDoğumun 3. Gününden bildiriyorum
3 cocuklu 3. Gunden aslında
İmdat diye bağırmaya son iki nefes
Bir ergen bir fırtına ve bir de yenidogan
Gelen giden
Sezeryan agrilari
Sahi normale ne zaman dönülüyordu
Agrilari ne zaman bitiyordu
Kafamda ki soruları ittirmeye çalışıyorum surekli
Logusa piskolojisine girmek istemiyorum ama agrilar musade etmiyor
Canim sabirli ol korkma bu surecte isik almaniz gerekiyorsa al bizim sariligimiz 20 gunun sonunda toparlayip tamamen gecti. Biz iki kere isik aldik. İlkinde aldik dustu deger taburcu olduk eve gelince deger geri yukseldi bi daha gidip yattik isik aldikSarilik ne zaman geçiyor ya
Gozleri sari sari oldu sanki
Elimden geldiğince daha doğrusu tutabilirim kadar emziriyorum bazen istemiyor inat ediyor
Saglikla gelsin inşallah bende öyle olmuştum ağlayıp durdum doğuma kadarKizlar yarin doguma gidiyorum spinal yapacam dedi doktor. Korku ne yok ama surekli aglama hissi var icimde
Benimkisi kızTüh be
Allah bize sabır versin daha ne diyim kikız mı erkek miydi
Burun tıkanıklığından da ağız açabiliyor ona da bakıyor musunuz?Kızlar merhaba nasılsınız? Ben bebeğime süt veriyorum ama sanırım doymuyor içtiğini duyuyorum da hatta bazen kusuyor amma ağzı hep açık ben de mamayı kestim doyduğunu sanıp. Ağzını açıyorsa bu doymuyormu demek?Birde bebekleriniz öğlenleri uyurken ne kadar uyuyor benimkisi max 1.5 saat falan. Hep çabuk uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?