2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

her ne kadar anne yanı gibisi olmasa da hem diğer çocuğun hem eşin hem de annenin eşi için ben de dönerdim beklemezdim. Zaten önemli olan ilk haftalardı çok şükür ilk iki haftayı da atlatmışsın

Ben 25-30 günlükken dönerdim sanırım 40 beklemezdim

Haklısınız kızlar. Sadece kızım kolik ve geceleri uyutmuyor, gündüzleri de oğlumla evdekiler ilgilendiği için uyuyabiliyorum diye bir de oğlum kardeşini severken bastırabiliyor kontrolsüz bir şekilde o yüzden yalnız bırakamıyorum diye emin olamadım ne yapmam gerektiği ile ilgili ama evet sonuçta eninde sonunda döneceğim 40 dan sonra da bu sorunlar devam edecek düzelmeyecek hemen. Dönmek en mantıklısı sanırım

P pembeumutyildizi doktora be kadar içmeli diye sormuştum canım bir ölçütü yok sanırım. fazlasını kusar zaten demişti. Ben o yüzden senin kadar veremiyorum. Çünkü hıçkırınca ya da ağzından süt gelince korkuyorum. Benim bebeğim de 12 günlük benim sütüm var yeteri kadar emiyor mu bilmediğimden günde bir kaç defa 30 ml veriyorum emzirdikten sonra. Çişli kakalı bezden anlıyorum ben beslendiğini

Aynen canim. Ben vucut olarak agrilarimi biraz topqrlayayim mamayi kesicem insallah. Emzirmeye agirlik vericem.Analik muhtesem ama cok zor bir sey. Isteyene tattirsin Rabbim.

Ay inşallah erir korktum

Aynen canim. Ben vucut olarak agrilarimi biraz topqrlayayim mamayi kesicem insallah. Emzirmeye agirlik vericem.Analik muhtesem ama cok zor bir sey. Isteyene tattirsin Rabbim.
Sarilik ne zaman geçiyor ya
Gozleri sari sari oldu sanki
Elimden geldiğince daha doğrusu tutabilirim kadar emziriyorum bazen istemiyor inat ediyor

Doğumun 3. Gününden bildiriyorum
3 cocuklu 3. Gunden aslında
İmdat diye bağırmaya son iki nefes
Bir ergen bir fırtına ve bir de yenidogan
Gelen giden
Sezeryan agrilari
Sahi normale ne zaman dönülüyordu
Agrilari ne zaman bitiyordu
Kafamda ki soruları ittirmeye çalışıyorum surekli
Logusa piskolojisine girmek istemiyorum ama agrilar musade etmiyor

Agrilar fena ya trwvmatik. Bi bitse de yavrumuza verimli olswk

Sarilik ne zaman geçiyor ya
Gozleri sari sari oldu sanki
Elimden geldiğince daha doğrusu tutabilirim kadar emziriyorum bazen istemiyor inat ediyor
Canim sabirli ol korkma bu surecte isik almaniz gerekiyorsa al bizim sariligimiz 20 gunun sonunda toparlayip tamamen gecti. Biz iki kere isik aldik. İlkinde aldik dustu deger taburcu olduk eve gelince deger geri yukseldi bi daha gidip yattik isik aldik

Kizlar yarin doguma gidiyorum spinal yapacam dedi doktor. Korku ne yok ama surekli aglama hissi var icimde
Saglikla gelsin inşallah bende öyle olmuştum ağlayıp durdum doğuma kadar

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben bebeğime süt veriyorum ama sanırım doymuyor içtiğini duyuyorum da hatta bazen kusuyor amma ağzı hep açık ben de mamayı kestim doyduğunu sanıp. Ağzını açıyorsa bu doymuyormu demek? Birde bebekleriniz öğlenleri uyurken ne kadar uyuyor benimkisi max 1.5 saat falan. Hep çabuk uyanıyor

Herkese iyi geceler mesajları tek tek okuyamadım kızlar doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.Ben bugün doğum yapalı 5 gün oldu kızım 10 Kasım da doğdu 2310 gram 47 cm.Minik bi bebeğim var teyzeleri 37+3 te doğum yaptım şükür bir sıkıntımız olmadan hastanede iki gün kalıp taburcu olduk.Sarılık olmadık çok şükür bugün topuk kanıda alındı.Yalnız çok gazlı bir kızım var dün gece okadar çok ağladıki sürekli memede savaş verdik bugün biraz daha sakin.
Doğumum spinal sezeryan oldu hatta ilk doğumuma göre daha kolay oldu diyebilirim sonrasında bir gece ağrı çektim karın bastırma olayı dışında herşey iyiydi bi nebze bir ona dayanamadım malesef.Sabahı kalkıp hemen yürüdüm ve bol bol yürümek çok önemli bana iyi geldi ağrılarım hala daha var özellikle spinal sonrası baş ağrısını iki gün çektim dayanılmaz birşey bugün oda geçti bitti.Rabbim sabrını veriyor ama çok şükür Darısı tüm bebeklerini kucaklarına almayı bekleyenlerin başına olsun inşallah

Burun tıkanıklığından da ağız açabiliyor ona da bakıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…