2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Canım benim de dördüncü günde artık patlayacak duruma gelmiş, kitle oluşmuştu. Sağ bence. Bana da hastaneden çıkarken hemşire sağarsın evde demişti, ben sağmamıştım. Sonra manuelle yapamadım canım yandığından, elektrikli aldık. Ara ara sağ, boşalt.

Fizyolojik serumu neyle damlatiyorsun şırınga mi alsam bende eşim serumu almış şırınga almamis

Bugün bebek çok hareketliydi hala öyle bir de altımda ağrı hissediyorum çatım mı genişliyor acaba tam 38+0 dayım doğum yapan anneler doğum yaptığınız gün hiç farklı bişey hissettiniz mi

Canim ben hiç dikislerime bakamadım bayılırım baksam o derece dayaniksizim ama eşim sürekli bakıp kontrol ediyor şişlik varmı akıntı vs diye bikac tane iplik dökülmüş dedi demekki dökülüyor kendiliginden

Kizlar yarin doguma gidiyorum spinal yapacam dedi doktor. Korku ne yok ama surekli aglama hissi var icimde
Sağlıkla gelsin canım inşallah bende çok korkuyordum ağlaya ağlaya girdim ameliyata şükür kurtulduk darısı sana inşallah

Gözün aydın canım bende 37de 2400 doğum yaptim çok minikler inşallah sağlıkla buyusunler

Bugün bebek çok hareketliydi hala öyle bir de altımda ağrı hissediyorum çatım mı genişliyor acaba tam 38+0 dayım doğum yapan anneler doğum yaptığınız gün hiç farklı bişey hissettiniz mi
Benim doğum yapacağım içime doğdu eşim işten geldi yemek yedk ben bugün doğurmazsam daha da doğurmam dedim oda çok yorgunum ne olur ne olmaz uyuyim ben dedi erkenden uyudu bende bir güzel evi topladım mutfağı temizledim çöpleri bile kapıya koydum uyudum gece 4 de çiş sandım tuvalete gittim meğersem suyym gidiyormuş 5 kere falan tuvalete gittim 5 dk içinde sonra sancı vurmaya başladı ondsn sonra dk tuttum 10 dkda bir vuruyordu sonra hastaneye gittij

Doktora sordum içebildiği kadar içsin dedi. Belli ölçü söylemedi. Bende emin değilim ne kadarı doğru ama açsa uyumuyor ağlıyor. Sütüm var ama henüz çok değil. Şaşırdım

Kızlar ne kadar süt ve mama veriyorsunuz ? 60 ml mama ve süt veriyorum ama süt ne kadar geliyor bilmiyorum, tek bildiğim henüz çok değil. Uyumuyır sürekli meme istiyor. Kucağımda uyuttum şimdi, beni mi istiyor aç nı bilemedim. Memede de süt gelmiyor diye çığlık atıyor. Bitek dün memede uyuyakaldı. Kokumu mu istiyor sizce

Ağrılarım hissettirmeye başladı artık.İlk defa belime vurdu 2 dk sürdü geçti. İlk doğum ve normal olursa zamanını bekler (27 Kasım) belki Aralığın ilk haftasına sarkar demişti Doktorummm Bebek çok haraketli maşallah. Perşembe kontrolümüz var bakalım bizimde
birumutturyasamak1 sizin ilk doğum mu?
Tahmini doğum tarihlerimiz aynı galiba

Kızlar yarın normalde bebişin doğacağı muhtemel tarih. Bugün geceden bu yana sancım vardı aralıklı ama öyle yoğun değildi hatta nişanım geldi bende ağrı sıklaşmadıkca gitmek istemedim ama etrafta herkes gitmen lazım diye zorladı akşama doğru acile gittim o kadar ağrı boşaymış hiç acılma yok sancımda yoğun olmadığına tutmadılar yenice acilden geldim. Suyum gelmedikce gitmesemmi ? Bilemedim

Evet canım nişan gelmesi acil müdahale gerektiren bir durum değil. Nisandan 1 hafta sonra da doğum başlayabilir 1 gün sonra da. Kanaman olursa, suyun gelirse bir de sancıların 5 dkda bire düşerse acile gitmen lazım

Evet canım nişan gelmesi acil müdahale gerektiren bir durum değil. Nisandan 1 hafta sonra da doğum başlayabilir 1 gün sonra da. Kanaman olursa, suyun gelirse bir de sancıların 5 dkda bire düşerse acile gitmen lazım
Canım bir saat oldu acilden döndüm. Nst esnasında bir saate yarım saate ağrı yoğunlaşıyordu eve gönderdiler ağrı seyrek olduğu için acılma olmadığı için ama şimdi ne hikmetse sancım dinmiyor aşırı artış var şaka gibi..

Ritmik mi sancilarin 5 dk bir girip sonra seni rahatlatıyor mu?

Evet, benim de ilk doğum Heyecanla bekliyorum
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı.
Bakalım hangimiz daha önce doğuracağız☺ Senin ilk doğumun mu? Benim de cuma günü kontrolüm var. Belki cumaya kalmadan doğar

Canım senin tecrübene göre çişle suyu nasıl ayırt edebiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…